en waarom zou je een barbaar zijn??quote:Op maandag 14 september 2009 11:13 schreef mrkrul het volgende:
Ik heb een recept voor steak and ale pie, waarbij ik Guinness moet gebruiken. Nu heb ik gelezen dat ik een barbaar ben als ik deze drank uit een blik benut. Kan iemand hier een alternatief voor aandragen?
recept: http://www.smulweb.nl/371918/koken/recept/Steak-and-ale-pie
En dan ben je geen barbaar? Ik snap het niet......quote:Op maandag 14 september 2009 11:14 schreef Loveless85 het volgende:
Uit een flesje?![]()
Te koop bij de betere slijter/supermarkt
dat balletje wat erin zit zorgt niet voor het goed schenken, maar door de stikstof die in het balletje zit krijg je een stevige schuimkraag....quote:Op maandag 14 september 2009 11:18 schreef zatoichi het volgende:
Voor Guinness juist niet, en als je het toch voor koken gaat gebruiken, maakt het nog minder uit. Guinness komt juist uit blik vanwege die bal die erin zit om het goed te kunnen schenken.
Steak en Guinnes pie, lekker!
Inderdaad zeg, koop gewoon een paar blikjes.quote:Op maandag 14 september 2009 11:15 schreef MissHobje het volgende:
[..]
en waarom zou je een barbaar zijn??
Als jij dat wil gebruiken in een recept dan doe je dat toch gewoon?
![]()
Ik zie het probleem niet.
bokbierquote:Op maandag 14 september 2009 11:13 schreef mrkrul het volgende:
Ik heb een recept voor steak and ale pie, waarbij ik Guinness moet gebruiken. Nu heb ik gelezen dat ik een barbaar ben als ik deze drank uit een blik benut. Kan iemand hier een alternatief voor aandragen?
recept: http://www.smulweb.nl/371918/koken/recept/Steak-and-ale-pie
Eenschquote:Op maandag 14 september 2009 19:46 schreef macferret het volgende:
uit een can is super, beter dan uit een fles.
Klopt, maar doet het wel goed bij (stoof)vleesgerechten!quote:Op zondag 20 september 2009 06:52 schreef macferret het volgende:
bokbier is veel zoeter dan stout, geen alternatief naar mijn idee.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |