abonnement Unibet Coolblue
pi_82608076
Die toetjes niet geprobeerd nee.
Wel geprobeerd: De nieuwe (bij ons iig) Dr. Oetker Ristorante Pizza Pasta.
Zoals de naam zegt zit er macaroni óp de pizza.

Dit klinkt vies en dat is het ook wel. Hij smaakt redelijk hetzelfde als de andere Risorante Pizza's maar dan een stuk meliger. Geen aanrader naar mijn mening.
pi_82613360
quote:
Op donderdag 10 juni 2010 11:35 schreef n0ir het volgende:
Die toetjes niet geprobeerd nee.
Wel geprobeerd: De nieuwe (bij ons iig) Dr. Oetker Ristorante Pizza Pasta.
Zoals de naam zegt zit er macaroni óp de pizza.

Dit klinkt vies en dat is het ook wel. Hij smaakt redelijk hetzelfde als de andere Risorante Pizza's maar dan een stuk meliger. Geen aanrader naar mijn mening.
Wat grappig, die had Dr Oetker echt jįren geleden al in Duitsland en toen vonden we het zo jammer dat ze het in Nederland niet hadden. Nu dus ook hier En hij was volgens ons echt verrassend lekker.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_82613813
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 21:21 schreef Curiosity het volgende:
Dit jaar presenteren we met trots de Cornetto Enigma. Een sensationele ontdekking. Heerlijk romig vanille ijs met knapperige stukjes chocolade rond een verborgen hart van framboos.

Een prachtige aanvulling op ons toch al rijke Cornetto Assortiment

[ afbeelding ]


Net gegeten en een bijzonder lekker ijsje, romig en fris.

niet zo lekker, chocola gratis geprobeerd. heb liever gewone cornetto (lekkerder ijs). in de zomer sowieso geen optie, dan liever waterijs
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 10 juni 2010 @ 15:11:59 #204
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_82618769
quote:
Op dinsdag 8 juni 2010 18:06 schreef casper019 het volgende:
lidl heeft vanaf deze week 4 nieuwe yoghurt toetjes in hele aparte smaken

In 4 bijzondere varianten: Karamel-Popcorn, Cranberry-Choco, Chocolademuffin of Toffee
Inhoud: 150 g per verpakking

Iemand al geprobeerd?
Dat is toch tijdelijk vanwege de Amerikaanse week?

Ik heb de Toffee-variant op, en ik vind het niet erg lekker
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_82619021
sowieso yoghurt met popcornsmaak? huh? zoet of zout?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_82620747
quote:
Op donderdag 10 juni 2010 15:11 schreef Muck het volgende:

[..]

Dat is toch tijdelijk vanwege de Amerikaanse week?

Ik heb de Toffee-variant op, en ik vind het niet erg lekker
ik vond de toffee wel lekker!
pi_82738789

Das tijdelijk assortiment... op=op
Ik keek naar jou, jij naar je brommertje; ik houd van jou, jij van je brommertje; jij brak mijn hart, ik jouw brommertje...
pi_83653424
de lidl heeft morgen italiaanse week allemaal kapot lekkere dingen

oa weer toetjes
in de smaken

In de soorten hazelnoot, zabaglione, limoen-mascarpone en marsepein-amandel

die ga ik toch even halen!!

marsepein amandel lijkt me ECHT lekker!!!

iemand enig idee wat zabaglione is btw?

of die panna cotta lijkt me ookwel lekker, geen idee wat het ismaar klinkt lekker

iemand die weet wat dat is?
  zondag 4 juli 2010 @ 20:32:28 #209
189732 Niara
Whooo hooo!
pi_83653687
panna cotta is een soort toetje erg lekker
zabaglione geen idee..
pi_83653690
quote:
Op zondag 4 juli 2010 20:24 schreef casper019 het volgende:
de lidl heeft morgen italiaanse week allemaal kapot lekkere dingen

oa weer toetjes
in de smaken

In de soorten hazelnoot, zabaglione, limoen-mascarpone en marsepein-amandel

die ga ik toch even halen!!

marsepein amandel lijkt me ECHT lekker!!!

iemand enig idee wat zabaglione is btw?

of die panna cotta lijkt me ookwel lekker, geen idee wat het ismaar klinkt lekker

iemand die weet wat dat is?
Panna cotta is een Italiaans nagerecht wat letterlijk gekookte room betekent. Het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piėmont. De basisingrediėnten zijn room, melk, suiker en gelatine. Panna cotta wordt vaak geserveerd met bessen, karamel of chocoladesaus.

Zabaglione (ook bekend onder de Franse naam Sabayon) is een van oorsprong Italiaans nagerecht op basis van geklopte eierdooiers, suiker en een alcoholische drank, meestal marsalawijn. De ingrediėnten worden au bain-marie stijfgeklopt.

Waarschijnlijk is Zabaglione oorspronkelijk een drank geweest, te vergelijken met het Nederlandse kandeel en het Amerikaanse egg nog.
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_83653722
quote:
Op zondag 4 juli 2010 20:24 schreef casper019 het volgende:

iemand enig idee wat zabaglione is btw?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Zabaglione
quote:
of die panna cotta lijkt me ookwel lekker, geen idee wat het ismaar klinkt lekker

iemand die weet wat dat is?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Panna_cotta

(Drossie doet knip plak zonder bronvermelding )
pi_83656603
quote:
Op zondag 4 juli 2010 20:24 schreef casper019 het volgende:
de lidl heeft morgen italiaanse week allemaal kapot lekkere dingen

oa weer toetjes
in de smaken

In de soorten hazelnoot, zabaglione, limoen-mascarpone en marsepein-amandel

die ga ik toch even halen!!

marsepein amandel lijkt me ECHT lekker!!!

iemand enig idee wat zabaglione is btw?

of die panna cotta lijkt me ookwel lekker, geen idee wat het ismaar klinkt lekker

iemand die weet wat dat is?
Zabaglione en Panna Cotta
Ik keek naar jou, jij naar je brommertje; ik houd van jou, jij van je brommertje; jij brak mijn hart, ik jouw brommertje...
pi_83657076
quote:
Op zondag 4 juli 2010 21:34 schreef Bartjebart het volgende:

[..]

Zabaglione en Panna Cotta
Wat origineel...
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_84818354
dr oetker heeft nieuwe toetjes

http://www.chocintens.nl/

choc intens

lijkt me erg lekker vandaag de exrra pure tanzania pudding gehaalt
  dinsdag 3 augustus 2010 @ 16:53:56 #215
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_84818451
quote:
Op dinsdag 3 augustus 2010 16:51 schreef casper019 het volgende:
dr oetker heeft nieuwe toetjes

http://www.chocintens.nl/

choc intens

lijkt me erg lekker vandaag de exrra pure tanzania pudding gehaalt
Je weet zeker niet dat normale chocolademousse altijd van pure chocolade wordt gemaakt? Het is je reinste oplichterij ''extra puur'' op zoiets te zetten ;)
pi_84820555
quote:
Op dinsdag 3 augustus 2010 16:53 schreef Windigo het volgende:

[..]

Je weet zeker niet dat normale chocolademousse altijd van pure chocolade wordt gemaakt? Het is je reinste oplichterij ''extra puur'' op zoiets te zetten ;)
nope maar dits pudding geen chocolademousse!
pi_84830978
quote:
Op dinsdag 3 augustus 2010 16:51 schreef casper019 het volgende:
dr oetker heeft nieuwe toetjes

http://www.chocintens.nl/

choc intens

lijkt me erg lekker vandaag de exrra pure tanzania pudding gehaalt
net de extra pure geporbeerd, ik vond hem lekker maar niet super bijzonder ofzo... je proeft niet dat het ''extra'' puur is
hooguit een''beetje'' puur
en ik vind ze klein... ik hadaan 1 bakje niet genoeg, 2 bakjes vind ik een normalere portie :P of ik ben gewoon een vreetzak :P
pi_84832483
quote:
Op dinsdag 3 augustus 2010 16:53 schreef Windigo het volgende:
Je weet zeker niet dat normale chocolademousse altijd van pure chocolade wordt gemaakt? Het is je reinste oplichterij ''extra puur'' op zoiets te zetten ;)
puur misschien wel, maar niet altijd van puur met 75% cacao. dus dat vervedende opgestoken vingertje mag wel weer weg :6

Ik ga hem binnenkort misschien ook eens zelf proberen ;)
pi_84864760
ook die choco-intens gehaald en ik vind het wel lekker eigenlijk.

heel soms heb ik zin in een toetje van chocolade en dan is dit is een prima maat voor mij dus :) extra intens ofzo hadden wij, je proeft wel goed t pure maar t hele intense is er niet echt maar goed wat verwacht je nou van een voorgefabriceerd toetje?
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_84890428
op de verpakking stond ''nieuw'' maar volgens mij bestaat het al langer:

la vache qui rit smeerkaas met smaakjes (paprika, bieslook, ham of champignons)
net gekocht en geporbeerd

wel lekker maar vind het niet speciaal naar paprika ofzo smaken

iemand anders ook al geprobeerd?
  donderdag 5 augustus 2010 @ 14:48:54 #221
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_84895004
Dat bestaat volgens mij inderdaad al heel lang casper!
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  maandag 23 augustus 2010 @ 12:58:49 #222
140414 Vandaag...
overwegend zonnig
pi_85603489
Misschien is het niet nieuw maar ik heb het net voor het eerst gezien in de AH. En gelijk gekocht en gegeten. Superlekker! :9



Volgens mij kan je hier ook heerlijke toetjes of taarten mee maken :9~
pi_85609558
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 12:58 schreef Vandaag... het volgende:
Misschien is het niet nieuw maar ik heb het net voor het eerst gezien in de AH. En gelijk gekocht en gegeten. Superlekker! :9

[ afbeelding ]

Volgens mij kan je hier ook heerlijke toetjes of taarten mee maken :9~
ik heb het ook net voor het eerst zien staan, maar niet gekocht
wat is het precies?

en is het niet gewoon een soort broodbeleg??
  maandag 23 augustus 2010 @ 23:52:07 #224
140414 Vandaag...
overwegend zonnig
pi_85630682
Het is bedoeld voor op brood. Gewoon een soort nutella met een heleboel lichte crunchy stukjes erin. De smaakcombinatie deed me denken aan ferrero rocher (niet gek want dat is ook nutella met crunch) :9~ :9~


Nadelen: de Ovomaltine crunchy cream is duur, zit weinig in de pot, er zitten heel, echt heel veel calorieėn in en ik kan er niet vanaf blijven :')
pi_85717740
ik heb bij de lidl een grote pot oreo ijs ontdekt... vnanmiddag proberen!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')