Wat grappig, die had Dr Oetker echt jįren geleden al in Duitsland en toen vonden we het zo jammer dat ze het in Nederland niet hadden. Nu dus ook hier En hij was volgens ons echt verrassend lekker.quote:Op donderdag 10 juni 2010 11:35 schreef n0ir het volgende:
Die toetjes niet geprobeerd nee.
Wel geprobeerd: De nieuwe (bij ons iig) Dr. Oetker Ristorante Pizza Pasta.
Zoals de naam zegt zit er macaroni óp de pizza.
Dit klinkt vies en dat is het ook wel. Hij smaakt redelijk hetzelfde als de andere Risorante Pizza's maar dan een stuk meliger. Geen aanrader naar mijn mening.
niet zo lekker, chocola gratis geprobeerd. heb liever gewone cornetto (lekkerder ijs). in de zomer sowieso geen optie, dan liever waterijsquote:Op donderdag 3 juni 2010 21:21 schreef Curiosity het volgende:
Dit jaar presenteren we met trots de Cornetto Enigma. Een sensationele ontdekking. Heerlijk romig vanille ijs met knapperige stukjes chocolade rond een verborgen hart van framboos.
Een prachtige aanvulling op ons toch al rijke Cornetto Assortiment
[ afbeelding ]
Net gegeten en een bijzonder lekker ijsje, romig en fris.
Dat is toch tijdelijk vanwege de Amerikaanse week?quote:Op dinsdag 8 juni 2010 18:06 schreef casper019 het volgende:
lidl heeft vanaf deze week 4 nieuwe yoghurt toetjes in hele aparte smaken
In 4 bijzondere varianten: Karamel-Popcorn, Cranberry-Choco, Chocolademuffin of Toffee
Inhoud: 150 g per verpakking
Iemand al geprobeerd?
ik vond de toffee wel lekker!quote:Op donderdag 10 juni 2010 15:11 schreef Muck het volgende:
[..]
Dat is toch tijdelijk vanwege de Amerikaanse week?
Ik heb de Toffee-variant op, en ik vind het niet erg lekker
Panna cotta is een Italiaans nagerecht wat letterlijk gekookte room betekent. Het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piėmont. De basisingrediėnten zijn room, melk, suiker en gelatine. Panna cotta wordt vaak geserveerd met bessen, karamel of chocoladesaus.quote:Op zondag 4 juli 2010 20:24 schreef casper019 het volgende:
de lidl heeft morgen italiaanse week allemaal kapot lekkere dingen
oa weer toetjes
in de smaken
In de soorten hazelnoot, zabaglione, limoen-mascarpone en marsepein-amandel
die ga ik toch even halen!!
marsepein amandel lijkt me ECHT lekker!!!
iemand enig idee wat zabaglione is btw?
of die panna cotta lijkt me ookwel lekker, geen idee wat het ismaar klinkt lekker
iemand die weet wat dat is?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Zabaglionequote:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Panna_cottaquote:of die panna cotta lijkt me ookwel lekker, geen idee wat het ismaar klinkt lekker
iemand die weet wat dat is?
Zabaglione en Panna Cottaquote:Op zondag 4 juli 2010 20:24 schreef casper019 het volgende:
de lidl heeft morgen italiaanse week allemaal kapot lekkere dingen
oa weer toetjes
in de smaken
In de soorten hazelnoot, zabaglione, limoen-mascarpone en marsepein-amandel
die ga ik toch even halen!!
marsepein amandel lijkt me ECHT lekker!!!
iemand enig idee wat zabaglione is btw?
of die panna cotta lijkt me ookwel lekker, geen idee wat het ismaar klinkt lekker
iemand die weet wat dat is?
Wat origineel...quote:
Je weet zeker niet dat normale chocolademousse altijd van pure chocolade wordt gemaakt? Het is je reinste oplichterij ''extra puur'' op zoiets te zettenquote:Op dinsdag 3 augustus 2010 16:51 schreef casper019 het volgende:
dr oetker heeft nieuwe toetjes
http://www.chocintens.nl/
choc intens
lijkt me erg lekker vandaag de exrra pure tanzania pudding gehaalt
nope maar dits pudding geen chocolademousse!quote:Op dinsdag 3 augustus 2010 16:53 schreef Windigo het volgende:
[..]
Je weet zeker niet dat normale chocolademousse altijd van pure chocolade wordt gemaakt? Het is je reinste oplichterij ''extra puur'' op zoiets te zetten
net de extra pure geporbeerd, ik vond hem lekker maar niet super bijzonder ofzo... je proeft niet dat het ''extra'' puur isquote:Op dinsdag 3 augustus 2010 16:51 schreef casper019 het volgende:
dr oetker heeft nieuwe toetjes
http://www.chocintens.nl/
choc intens
lijkt me erg lekker vandaag de exrra pure tanzania pudding gehaalt
puur misschien wel, maar niet altijd van puur met 75% cacao. dus dat vervedende opgestoken vingertje mag wel weer wegquote:Op dinsdag 3 augustus 2010 16:53 schreef Windigo het volgende:
Je weet zeker niet dat normale chocolademousse altijd van pure chocolade wordt gemaakt? Het is je reinste oplichterij ''extra puur'' op zoiets te zetten
ik heb het ook net voor het eerst zien staan, maar niet gekochtquote:Op maandag 23 augustus 2010 12:58 schreef Vandaag... het volgende:
Misschien is het niet nieuw maar ik heb het net voor het eerst gezien in de AH. En gelijk gekocht en gegeten. Superlekker!
[ afbeelding ]
Volgens mij kan je hier ook heerlijke toetjes of taarten mee maken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |