En natuurlijk wat takjes rozemarijnquote:Op zaterdag 15 augustus 2009 15:57 schreef RobinOok het volgende:
Goed wassen/schrobben en de rare plekjes weghalen. Dan in 2-en, 3-en of 4-en, ligt aan de grootte. De bedoeling is dat alle partjes ongeveer even dik worden. Dan kwartiertje in bak met lauw water met wat zout en een scheut azijn zetten. Daarna afspoelen en in een schone theedoek doen. Goed droog deppen. Terug in de nu droge bak doen. Eetlepeltje olie erbij en daar de aardappeltjes even omschudden en rondzwieren zodat ze allemaal bedekt zijn met olie.
Oven met bakplaat voorverwarmen op 200 graden. Partjes op de hete bakplaat uitspreiden. Grof zeezout erover. Terug in de oven zetten, bij elkaar 50 minuten. Halverwege een keertje omkeren.
Nieuwe aardappelen, denk ik zelfs.quote:Op zaterdag 15 augustus 2009 22:58 schreef Rewimo het volgende:
Nee, het zijn geen krieltjes, het zijn kleine aardappelen. Groter dan krieltjes dus![]()
quote:
Is anders erg lekkerquote:Op zondag 16 augustus 2009 17:42 schreef Winner_Taco het volgende:
Ziet er lekker uit hoor , maar oregano?? Dat lijkt me echt vies
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |