quote:Op zaterdag 8 augustus 2009 10:03 schreef doppendoosch het volgende:
Er bestaat niet zoiets als domme vragen, alleen domme mensen. alleen onwetendheid
omdat de goedkope Chinese producten het wel begeven als je dat niet doetquote:Op zaterdag 8 augustus 2009 10:04 schreef leom het volgende:
Waarom zou ju uberhaubt dat 'safely remove hardware' gedoe gebruiken; ik doe dat nooit, ik heb er nog nooit problemen mee gehad.
bestanden kunnen beschadigd raken doordat windows nogal lomp omgaat met het openen/wegschrijven daarvan. De kans is niet erg groot maar je kunt echt een boel vernaggelen als je windows gebruikt en niet safely-remove doet.quote:Op zaterdag 8 augustus 2009 @ 10:28 schreef leom het volgende:
vertel; ben wel benieuwd. wat kan er dan precies stuk gaan en waarom?
1x niet gedaan onder windows 2000 bij een usb stick... vercolgens was ik een deel van me bestanden kwijt...quote:Op zaterdag 8 augustus 2009 10:04 schreef leom het volgende:
Waarom zou ju uberhaubt dat 'safely remove hardware' gedoe gebruiken; ik doe dat nooit, ik heb er nog nooit problemen mee gehad.
wat? de usb stick zelf...waarom? al sla je me dood...quote:Op zaterdag 8 augustus 2009 10:28 schreef leom het volgende:
vertel; ben wel benieuwd. wat kan er dan precies stuk gaan en waarom?
lomp?!?quote:Op zaterdag 8 augustus 2009 10:42 schreef doppendoosch het volgende:
bestanden kunnen beschadigd raken doordat windows nogal lomp omgaat met het openen/wegschrijven daarvan. De kans is niet erg groot maar je kunt echt een boel vernaggelen als je windows gebruikt en niet safely-remove doet.
Mja als je één keer je usb-stick in een linux-station stopt, dan weet je waarom lomp. Bestandsoverdracht gaat 300x zo snel en de kans dat de schrijfactie open blijft staan is het best te benaderen met 0. Hoe je er bij komt dat je in linux een schijfstation niet kunt ontkoppelen is me onduidelijk, zal wel onwetendheid zijn. Gaat namelijk ook tig keer makkelijker dan in windows.quote:
nou, tig keer makkelijker.. in windows is het 2x klikkenquote:Op zaterdag 8 augustus 2009 11:44 schreef doppendoosch het volgende:
[..]
Mja als je één keer je usb-stick in een linux-station stopt, dan weet je waarom lomp. Bestandsoverdracht gaat 300x zo snel en de kans dat de schrijfactie open blijft staan is het best te benaderen met 0. Hoe je er bij komt dat je in linux een schijfstation niet kunt ontkoppelen is me onduidelijk, zal wel onwetendheid zijn. Gaat namelijk ook tig keer makkelijker dan in windows.
Gnome is het ook 2x klikken. Maar dan zonder dat je eerst moet uitzoeken welke drive je precies nodig hebt omdat je anders foutjes kunt maken zoals TS.quote:Op zaterdag 8 augustus 2009 @ 12:05 schreef mschol het volgende:
[..]
nou, tig keer makkelijker.. in windows is het 2x klikken
linux: umount /dev/usb_drive
ik prefereer dan echt de windows manier das imho echt makkelijker
Een 4e die heeel vaal voorkomt bij Windows m.b.t. de 3 genoemde:quote:Op zaterdag 8 augustus 2009 10:38 schreef Mikkie het volgende:
.
Typisch windows, daarom heb je de drie R'en:
Restart
Reboot
Reïnstall.
quote:Op zaterdag 8 augustus 2009 12:05 schreef mschol het volgende:
linux: umount /dev/usb_drive
Gnome != Linux. Er zullen vast voor Windows ook addons zijn die het makkelijker maken....quote:Op zaterdag 8 augustus 2009 15:07 schreef doppendoosch het volgende:
Gnome is het ook 2x klikken. Maar dan zonder dat je eerst moet uitzoeken welke drive je precies nodig hebt omdat je anders foutjes kunt maken zoals TS..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |