FOK!forum / Voetbal / Tottenham Hotspur FC #6
HAFC-Nijverdalvrijdag 7 augustus 2009 @ 13:10
quote:
Tottenham Hotspur FC

Op 5 september 1882 wordt in Noord-London, in het Red House op High Road 748, de Hotspur Football Club opgericht, door leden van de Hotspur Cricket Club en leden van de St. John\'s Presbyterian School en de Tottenham Grammar School. Eerst gaat de club spelen op Tottenham Marshes en in 1888, als de club haar huidige naam Tottenham Hotspur FC heeft aangenomen, verhuist de club naar Northumberland Park en weer elf jaar later betrekt men White Hart Lane, de thuishaven waar men ook nu nog haar wedstrijden afwerkt. De club wisselt in haar beginjaren vaak van tenue, in eerste instantie neemt men de blauw-witte combinatie over van Blackburn Rovers, maar later is het de blauw-rode combinatie van stadsgenoot Arsenal, welke wordt overgenomen. Dit is veel supporters een doorn in het oog en er wordt dan ook besloten in een goudbruin-blauw tenue te gaan spelen, maar na de wedstrijd tegen het destijds heersende Preston North End, gaat Tottenham Hotspur spelen in de witte shirts en marine-blauwe shorts, waarin deze tegenstander speelde. Het huidige embleem stamt ook uit deze periode, een statige haan, met aan de poten sporen (“Spurs”) wordt gekozen als logo en het Franse onderschrijft “Audere-est-Facere” (vrij vertaald als “Durven is doen”) wordt ook al eind vorige eeuw gekozen en is nog steeds ongewijzigd.

Op 30 september 1882 speelt de club haar eerste vriendschappelijke wedstrijd, de Radicals is de tegenstander en deze wedstrijd gaat verloren met 2 – 0. Haar eerste officiële wedstrijd speelt Tottenham Hotspur in 1885, voor de London Association Cup tegen St. Albans en wordt met 5 – 2 gewonnen. De club is al snel populair bij de supporters en de vriendschappelijke wedstrijden worden door duizenden toeschouwers bekeken, de allereerste wedstrijd tegen rivaal Arsenal wordt in 1887 gespeeld, met daarbij zo’n veertienduizend toeschouwers, de wedstrijd wordt overigens een kwartier voor het einde gestaakt in verband met de intredende duisternis, de Spurs leidden op dat moment met 2 – 1. In 1896 wordt de club professioneel en twee jaar later treedt men toe tot de Southern League, als in 1899 het huidige stadion White Park Lane wordt geopend met een wedstrijd tegen Notts County met bijna dertigduizend toeschouwers, is de club definitief toegetreden tot de elite van de Londonse voetbalclubs. In 1900 wordt Tottenham Hotspur kampioen van de Southern League en een jaar later wint het als enige non-League club in de geschiedenis, de FA Cup door in de finale Sheffield United op Bolton\'s Burnden Park met 3 – 1 te verslaan. Verder wint de club deze periode nog de Dewar Shield in 1901 – 1902, de London League Premier Division in 1902 – 1903, de Western League in 1903 – 1904 en de Southern District Charity Cup 1901 – 1902, 1904 – 1905 en 1906 – 1907.

Pas in 1908 treedt Tottenham Hotspur toe tot professionele Football League, in eerste instantie tot de Second Division en meteen in het eerste seizoen weet de club te promoveren naar de hoogste afdeling. De club strijdt daar de eerste jaren dapper tegen degradatie, maar in 1914, wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt eindigt de club als laatste en als in 1918 de competitie weer wordt aangevangen, maar nu met 22 ploegen, is er even de hoop dat Tottenham Hotspur haar plaats op het hoogste niveau mag houden. Maar het is uitgerekend Arsenal, de club die vijfde werd in de Second Division, die de plaats van de Spurs overneemt. In 1919 – 1920 wordt de club kampioen en mag meteen weer promoveren naar de hoogste afdeling, een jaar later is er opnieuw een groot succes, door een 1 – 0 overwinning op de Wolverhampton Wanderers in Stamford Bridge, wordt voor de tweede maal de FA Cup gewonnen. Het seizoen daarop is men wederom succesvol, de tweede plaats achter Liverpool wordt veiliggesteld en in het FA Cup-toernooi wordt de halve finale bereikt. De jaren daarop zijn weer minder succesvol, Tottenham Hotspur eindigt de eerstkomende vijf jaar niet meer boven de twaalfde plaats in 1927 – 1928 degradeert men zelfs weer naar de Second Division, de successen lijken voor even verleden tijd.

In 1933 promoveren de Spurs naar de hoogste afdeling, maar twee jaar later is degradatie onafwendbaar en speelt de club tot haar promotie in 1949 – 1950 weer in de Second Division. Meteen in haar eerste seizoen terug in de First Divison, beleeft Tottenham Hotspur onder manager Arthur Rowe haar sportieve hoogtepunt: voor het eerst in haar historie is men landskampioen! Het seizoen daarop wordt de club tweede, maar al een seizoen later begint de hoge leeftijd van de meeste belangrijke speler op te spelen en moeten de Spurs toezien dat de top net even iets beter is op dat moment. De in 1958 aangestelde manager Bill Nicholson zorgt precies tien seizoenen na het eerste overweldigende succes voor een verbetering van deze prestatie, want naast de titel wordt ook de FA Cup veroverd, Tottenham Hotspur is hierdoor de derde club in de historie van het Engelse voetbal die de “double” weet te winnen, na Preston North End en Aston Villa in respectievelijk 1889 en 1897. Het seizoen daarop wint men opnieuw de FA Cup en in 1963 mag men daarop uitkomen in het Europa Cup II-toernooi (voor bekerwinnaars) en is hierin uitermate succesvol, na onder andere ¦K Slovan Bratislava en OFK Beograd te hebben verslagen, wacht in de finale Atlético Madrid Deze finale wordt met maar liefst 5 – 1 gewonnen en Tottenham Hotspur is hierdoor de eerste Engelse club met een Europa Cup. Jimmy Greaves is dat seizoen een erg belangrijke speller voor de Spurs, alleen al in de competitie scoort hij 37 maal, wat hem dan ook de topscorertitel oplevert.

Onder Bill Nicholson weet de Noord-Londonse club nog enkele prijzen in de wacht te slepen, zo is daar opnieuw een FA Cup in 1966 – 1967, een League Cup in 1970 – 1971 en 1972 – 1973. Door de winst van de eerste League Cup in 1971, mogen de Spurs een seizoen later uitkomen in het UEFA Cup-toernooi en na het uitschakelen van Nantes, Rapid Boekarest en AC Milan is het eveneens Engelse Wolverhampton Wanderers in de finale de tegenstander. Ook de finale gaat over twee wedstrijden met 3 – 2 gewonnen, waardoor Tottenham Hotspur ook deze trofee in haar prijzenkast mag bijzetten. Ook in 1974 bereiken de Spurs de finale van de UEFA Cup maar deze gaat helaas met 4 – 2 (over twee wedstrijden) verloren tegen Feyenoord. In 1977 neemt de succesvolle Bill Nicholson afscheid en degradeert de club naar de Second Division, maar meteen een jaar later is de club weer present op het hoogste niveau en met de opvallende aankopen Osvaldo “Ossie” Ardiles and Riccardo “Ricky” Villa, beide wereldkampioen met Argentinië in 1978. In 1981 wordt voor de zesde maal in historie de FA Cup gewonnen en ook het seizoen daarop, als de club haar honderd-jarig bestaan viert, wordt de “Cup-final” gewonnen. In 1983 is Tottenham Hotspur de eerste Engelse club, die haar geluk gaat beproeven op de beurs, de London Stock Exchange. In datzelfde seizoen, 1982 – 1983, weten de Spurs zich voor het eerst sinds bijna tien jaar weer te plaatsen voor de UEFA Cup en deze wordt en passant meteen gewonnen, door in de finale Anderlecht pas na het nemen van strafschoppen te verslaan, na daarvoor al opnieuw Feyenoord, Bayern München, Austria Wien en Hajduk Split te hebben uitgeschakeld. De club is een stabiele subtopper in Engeland, met af en toe uitschieters naar boven, maar na de winst van de FA Cup in 1990 – 1991 weet de club lange tijd geen rol van betekenis te spelen.

In 1992 gaat de huidige Premier League van start en Tottenham Hotspur verkoopt dat jaar haar sterspeler Paul Gascoigne voor zo’n acht miljoen Euro naar het Italiaanse Lazio, tot op heden een record-verkoop. De club eindigt steevast in de middenmoot en speelt zelden een rol van betekenis in de titelstrijd, ondanks spelers als Jürgen Klinsmann, Teddy Sheringham, David Ginola en Les Ferdinand, in 1998 – 1999 wint de club haar laatste prijs tot op heden, de League Cup. Vele (grote) aankopen moeten ervoor gaan zorgen dat het de ambitieuze Spurs weer gaan meestrijden om de prijzen en ook weer kunnen uitkomen in de Europese competities, maar tekenend is de miskoop Sergei Rebrov die in 2000 voor bijna zestien miljoen Euro komt van Dinamo Kiev uit Oekraine, maar nooit de verwachtingen weet waar te maken. In 2001 wordt Daniel Levy de nieuwe voorzitter van de club en na drie anonieme seizoenen, besluit hij in 2004 dat het roer om moet, hij stelt buiten de nieuwe coach Jacques Santini en assistent Martin Jol, ook een manager aan in de persoon van Frank Arnesen, zij moeten er in combinatie met enkele gerichte aankopen, voor gaan zorgen dat de Noord-Londonse club weer van zich doet spreken, haar prijzenkast uitbreidt en ervoor zorgt dat het weer de beste club van London wordt...
Vorig deel: [CENTRAAL] THFC, deel V
HAFC-Nijverdalvrijdag 7 augustus 2009 @ 13:12
Bentley mag vertrekken voor een niet al te hoog bedrag, maar is het niet verstandiger om hem er voorlopig bij te houden. Zoveel rechtermiddenvelders hebben we op het moment niet.
Chain_Reactionvrijdag 7 augustus 2009 @ 13:18
quote:
Op vrijdag 7 augustus 2009 13:12 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:
Bentley mag vertrekken voor een niet al te hoog bedrag, maar is het niet verstandiger om hem er voorlopig bij te houden. Zoveel rechtermiddenvelders hebben we op het moment niet.
Zit wat in. Er was toen wel sprake van dat Bentley betrokken zou worden in een ruil met Ashley Young.. Als Young daardoor kan komen, heb ik er geen moeite mee dat Bentley vertrekt.

http://bleacherreport.com(...)ap-for-david-bentley
DemonCleanervrijdag 7 augustus 2009 @ 13:48
quote:
Op vrijdag 7 augustus 2009 13:12 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:
Bentley mag vertrekken voor een niet al te hoog bedrag, maar is het niet verstandiger om hem er voorlopig bij te houden. Zoveel rechtermiddenvelders hebben we op het moment niet.
Dat idee heb ik bij wel meer spelers. Chimbonda en Boateng zijn nu zo ongeveer de enigen die wat mij betreft zomaar weg mogen zonder dat er iemand voor terug zou worden gehaald. Jongens als Huddlestone, Bentley en Dawson die geen eerste keus zijn zie ik liever blijven. Giovani en Bale al helemaal, al moeten die dan wel een kans krijgen anders kunnen ze beter verhuurd worden.
the_legend_killervrijdag 7 augustus 2009 @ 15:37
Ik zou Bentley er ook bij houden.

Hij kan zeker goed voetballen.
Alleen jammer dat het er niet uit kwam in zijn eerste seizoen.
Ik zou hem een nieuwe kans geven
HAFC-Nijverdalvrijdag 7 augustus 2009 @ 17:18
Als deze selectie bij elkaar blijft en we krijgen en nog een linksbeen bij moeten we meedoen om Europees voetbal dit jaar. Zeker gezien de tweede seizoenshelft, er hoeft niet zoveel te veranderen. Eindelijk eens...
Chain_Reactionvrijdag 7 augustus 2009 @ 17:20
quote:
Op vrijdag 7 augustus 2009 17:18 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:
Als deze selectie bij elkaar blijft en we krijgen en nog een linksbeen bij moeten we meedoen om Europees voetbal dit jaar. Zeker gezien de tweede seizoenshelft, er hoeft niet zoveel te veranderen. Eindelijk eens...
True, daarom zou Ashley Young een geweldige aankoop zijn voor op links (al is hij rechts).. Bedenk je ook dat we met Gomes ook gewoon 1 van de beste keepers van de PL hebben.. Zeker in de vorm van de 2e seizoenshelft vorig jaar.
the_legend_killervrijdag 7 augustus 2009 @ 18:35
Spurs had Downing moeten halen.
Ik zie zo geen andere haalbare speler voor op links.
Misschien Kranjcar aangezien Pompey bezig is aan een leegloop
dndiekmaandag 10 augustus 2009 @ 00:35
Het lijkt me niet dat Young naar de Spurs komt...
Chain_Reactionmaandag 10 augustus 2009 @ 00:36
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 00:35 schreef dndiek het volgende:
Het lijkt me niet dat Young naar de Spurs komt...
Zeker niet na dit artikel:
quote:
Harry Redknapp verwacht niet dat Ashley Young komend seizoen de clubkleuren van Tottenham Hotspur zal verdedigen. De vleugelspeler van Aston Villa wordt de laatste dagen nadrukkelijk met de Noord-Londenaren in verband gebracht, maar volgens Redknapp is zijn werkgever niet van plan om mee te werken aan een overgang.

"Iedereen wil een speler als Young in zijn selectie hebben", vertelde Redknapp zondag aan diverse Britse media. "Maar de kans is bijzonder klein dat hij van club verandert. Hij is een fantastische speler en Aston Villa wil niet meewerken aan een transfer. Ik ga er niet van uit dat hij nog deze zomer getransfereerd zal worden."

Young (24) heeft zich de laatste twee seizoen opgewerkt tot een van de smaakmakers van Aston Villa. Onlangs liet de PFA Young Player of the Year weten dat hij er geen probleem mee had om langer op Villa Park te blijven. Redknapp is nog op zoek naar een buitenspeler omdat David Bentley in zijn optiek onvoldoende heeft gepresteerd.
Erg jammer, het zou echt een geweldige speler zijn voor Spurs.
Fortitudomaandag 10 augustus 2009 @ 00:36
prachtclub

samen met west ham denk ik mooiste club van london
Plastic_Powermaandag 10 augustus 2009 @ 17:44
Maar hopen op een mooi seizoen
Chain_Reactionmaandag 10 augustus 2009 @ 19:00
Voorlopig maar even concentreren op het programma t/m december:
quote:
August 2009
16 Sun Home Liverpool Barclays Premier League 16:00
19 Wed Away Hull City Barclays Premier League 19:45
23 Sun Away West Ham Barclays Premier League 13:30
29 Sat Home Birmingham City Barclays Premier League 15:00

September 2009
12 Sat Home Man Utd Barclays Premier League 17:30
20 Sun Away Chelsea Barclays Premier League 16:00
26 Sat Home Burnley Barclays Premier League 15:00

October 2009
03 Sat Away Bolton Barclays Premier League 15:00
17 Sat Away Portsmouth Barclays Premier League 15:00
24 Sat Home Stoke City Barclays Premier League 15:00
31 Sat Away Arsenal Barclays Premier League 12:45

November 2009
07 Sat Home Sunderland Barclays Premier League 15:00
22 Sun Home Wigan Athletic Barclays Premier League 15:00
28 Sat Away Aston Villa Barclays Premier League 17:30

December 2009
05 Sat Away Everton Barclays Premier League 15:00
12 Sat Home Wolverhampton Barclays Premier League 15:00
15 Tue Home Man City Barclays Premier League 20:00
19 Sat Away Blackburn Barclays Premier League 15:00
26 Sat Away Fulham Barclays Premier League 13:00
28 Mon Home West Ham Barclays Premier League 13:00
Lekker begin aankomende zondag thuis tegen Liverpool. 2e kerstdag en 2 dagen later een Londense derby
DiegoArmandoMaradonamaandag 10 augustus 2009 @ 20:01
Mooie club
sjimzmaandag 10 augustus 2009 @ 20:02
Als er in Oktober maar 15 punten worden gepakt.
Chain_Reactionmaandag 10 augustus 2009 @ 20:06
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 20:02 schreef sjimz het volgende:
Als er in Oktober maar 15 punten worden gepakt.
Dat zou erg knap zijn in 4 wedstrijden
BliksemSchigtmaandag 10 augustus 2009 @ 20:06
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 20:06 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

Dat zou erg knap zijn in 4 wedstrijden
Scherp.
sjimzmaandag 10 augustus 2009 @ 20:07
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 20:06 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

Dat zou erg knap zijn in 4 wedstrijden
Foutje.

12 punten dus
HAFC-Nijverdalmaandag 10 augustus 2009 @ 20:33
Met een redelijk begin aan de competitie ben ik al blij, dat zou een flinke verbetering zijn tov de vorige jaren.
DemonCleanermaandag 10 augustus 2009 @ 20:57
Lastige start wel. Binnen 7 wedstrijden al de top 3. Maar van de andere kant ook al de mogelijke bottom 3. Kan alle kanten op, maar als ze weer zo slecht starten gooi je helaas wel wat punten weg die je later in het seizoen moeiteloos binnenhaalt, zoals tegen Hull vorig jaar bijvoorbeeld.
Chain_Reactionmaandag 10 augustus 2009 @ 21:00
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 20:57 schreef DemonCleaner het volgende:
Lastige start wel. Binnen 7 wedstrijden al de top 3. Maar van de andere kant ook al de mogelijke bottom 3. Kan alle kanten op, maar als ze weer zo slecht starten gooi je helaas wel wat punten weg die je later in het seizoen moeiteloos binnenhaalt, zoals tegen Hull vorig jaar bijvoorbeeld.
Vorig jaar in het begin had je ook een mindere selectie, veel niet-fitte spelers, een manager die er niks van bakte en vooral Gomes die hopeloos uit vorm was.. Ik zie niet in waarom er dit jaar matig gestart zou moeten worden.. En dan bedoel ik over de 1e 10 wedstrijden ofzo.
DemonCleanermaandag 10 augustus 2009 @ 21:07
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 21:00 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

Vorig jaar in het begin had je ook een mindere selectie, veel niet-fitte spelers, een manager die er niks van bakte en vooral Gomes die hopeloos uit vorm was.. Ik zie niet in waarom er dit jaar matig gestart zou moeten worden.. En dan bedoel ik over de 1e 10 wedstrijden ofzo.
Die niet fitte spelers heb je nu ook wel, waaronder alle centrale verdedigers behalve de geschorste Bassong. En je weet natuurlijk nooit wie er nu zin heeft om te blunderen. Maar de selectie is inderdaad beter en ik heb ook wel vertrouwen in Redknapp.
Chain_Reactiondinsdag 11 augustus 2009 @ 13:43
quote:
Slimme Spurs kunnen geschorste Bassong inzetten

Tottenham Hotspur heeft goed opgelet hoe de Engelse bond (FA) de schorsing van Sébastien Bassong heeft opgepakt. De Londense club nam Bassong donderdag over van Newcastle United en stelt dat de Fransman zijn beide duels schorsing al in dienst van The Magpies heeft uitgezeten, waardoor hij nu inzetbaar is tegen Liverpool.

Bassong werd aan het slot van vorig seizoen voor twee wedstrijden geschorst door een rode kaart tegen Fulham. Daardoor miste hij de allerlaatste wedstrijd en zat hij zijn eerste duel schorsing dus al uit als speler van Newcastle. Volgens Spurs zou hij ook zijn tweede duel schorsing als speler van die club uit moeten zitten. Doordat Bassong zaterdag niet in actie kwam namens Newcastle, is de zaak bij dezen opgelost, meent Tottenham.

“Sébastien is beschikbaar voor onze ouverture tegen Liverpool, aanstaande zondag”, meldt Tottenham op de officiële website. “Omdat hij zijn eerste wedstrijd schorsing op de slotdag van vorig seizoen uitzat als Newcastle-spler, betekent dat dat de schorsing verder ook voor hem geldt als Newcastle-speler”, verduidelijkt de Londense club.

Bassong is de beoogde tweede centrale verdediger naast Ledley King. Hij stond maar één jaar onder contract bij Newcastle, dat hem overnam van FC Metz maar eind vorig seizoen degradeerde uit de Premier League. Spurs-trainer Harry Redknapp liet al weten verguld te zijn met Bassong. “Hij is jong, sterk en heeft vorig seizoen een goede indruk gemaakt”, aldus de coach.
Goede zaak en alert!
Fortitudodinsdag 11 augustus 2009 @ 13:46
quote:
Op dinsdag 11 augustus 2009 13:43 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

Goede zaak en alert!
slim
sjimzmaandag 17 augustus 2009 @ 10:17
In ieder geval een goede start van de competitie gemaakt.
DemonCleanermaandag 17 augustus 2009 @ 10:43
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 10:17 schreef sjimz het volgende:
In ieder geval een goede start van de competitie gemaakt.
Inderdaad, en niet alleen het resultaat maar ook het spel was erg goed. Al hielp het ook wel dat Liverpool wel erg weinig liet zien.
Chain_Reactionmaandag 17 augustus 2009 @ 11:53
quote:
Harry Redknapp insisted the best thing about Sunday's win against Liverpool was that it was thoroughly deserved.

Pepe Reina had already produced two fine saves to deny Robbie Keane when Benoit Assou-Ekotto hit a thunderbolt into the top corner to open the scoring just before half-time.

Reina denied Keane again before Liverpool hit back 10 minutes into the second half when Heurelho Gomes brought down Glen Johnson and Steven Gerrard rammed home the penalty.

But we weren't to be denied on this opening weekend of the Barclays Premier League with an electric atmosphere at the Lane.

Just three minutes after conceding, we showed the character to hit back with what turned out to be the winner as Sebastien Bassong capped a debut to remember by powering home Luka Modric's free-kick.

"It was deserved," said Harry. "Last season we beat them, I'd just arrived and I admitted at the time I didn't quite know how we beat them, they battered us.

"This time, we were the better team and we deserved that win. I thought we outplayed them.

"The key was being able to hit back again after they equalised.

"Normally with a team like Liverpool if you go 1-0 up and then they make it 1-1, the momentum shifts and you would fancy them to go on and win.

"But we came back at them again and we had another couple of great efforts that the keeper did well to save.

"Sebastien produced a great header to win it and I'm delighted with him, he has the potential to be a top, top player."
Mooie en verdiende zege op Liverpool. Ook positief en nice dat debutant Sébastien Bassong de winnende maakt.

Woensdagavond alweer uit naar Hull City. Het zal niet makkelijk worden daar, maar toch zie ik ze er wel winnen.
the_legend_killermaandag 17 augustus 2009 @ 12:08
Achterin gaven ze niet veel weg.
Dat was ook mooi om te zien vooral omdat vorig jaar de defensie erg zwak was
Chain_Reactionmaandag 17 augustus 2009 @ 12:17
Wat verwachten jullie woensdag van Hull City uit?

Zoals ik hierboven al zei denk ik dat het niet makkelijk zal worden; Hull speelde dit weekend bij Chelsea ook zeker niet slecht, maar toch ga ik uit van een nipte zege. 1-2 ofzo.
DemonCleanermaandag 17 augustus 2009 @ 12:33
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 12:17 schreef Chain_Reaction het volgende:
Wat verwachten jullie woensdag van Hull City uit?

Zoals ik hierboven al zei denk ik dat het niet makkelijk zal worden; Hull speelde dit weekend bij Chelsea ook zeker niet slecht, maar toch ga ik uit van een nipte zege. 1-2 ofzo.
Het zou niet de eerste keer zijn dat ze slecht spelen na zo'n goede wedstrijd tegen een topteam, maar ik ga toch ook voor een overwinning. Opties zat in aanvallend opzicht dus als het niet loopt is er altijd wel wat aan te doen.
Ytereomaandag 17 augustus 2009 @ 13:09
Leuke wedstrijd gezien van Spurs gisteren. Goede spitsen, Al is het minder dan de voorhoede van bijvoorbeeld CIty.
Chain_Reactionmaandag 17 augustus 2009 @ 13:14
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 13:09 schreef Ytereo het volgende:
Leuke wedstrijd gezien van Spurs gisteren. Goede spitsen, Al is het minder dan de voorhoede van bijvoorbeeld CIty.
True, maar City heeft in potentie misschien ook wel de beste voorhoede van Engeland.. Stel je eens voor als het gaat lopen tussen Robinho, Tevez en Adebayor.

Toch als collectief en als ik kijk naar de managers, dan zie ik Spurs boven City eindigen.
DemonCleanermaandag 17 augustus 2009 @ 13:17
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 13:14 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

True, maar City heeft in potentie misschien ook wel de beste voorhoede van Engeland.. Stel je eens voor als het gaat lopen tussen Robinho, Tevez en Adebayor.

Toch als collectief en als ik kijk naar de managers, dan zie ik Spurs boven City eindigen.
Inderdaad, defensief en op het middenveld heeft Spurs wel een sterkere selectie.

Vraag me af of er nog wat bijkomt. Ik zou zeggen haal Ashley Young als het kan en laat anders maar zitten, op zich is de selectie wel prima zo en op een Martin Petrov of Kieran Richardson zit ik nou ook niet echt te wachten eigenlijk.
Chain_Reactionmaandag 17 augustus 2009 @ 13:24
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 13:17 schreef DemonCleaner het volgende:

[..]

Inderdaad, defensief en op het middenveld heeft Spurs wel een sterkere selectie.

Vraag me af of er nog wat bijkomt. Ik zou zeggen haal Ashley Young als het kan en laat anders maar zitten, op zich is de selectie wel prima zo en op een Martin Petrov of Kieran Richardson zit ik nou ook niet echt te wachten eigenlijk.
Ashley Young hebben ze ook serieus achteraan gezeten, maar een week of 2 geleden sprak Harry ook uit dat hij de kans erg klein achtte dat het nog tot een overgang zou komen. Villa wil hem natuurlijk ook niet laten gaan en als ie nog weg zou gaan dan moet je echt de hoofdprijs betalen.

Van der Vaart zocht toch nog een mooie club?
M0NTANAmaandag 17 augustus 2009 @ 13:33
Prima competitiestart. Al had Robbie Keane wel wat scherper mogen zijn tegen zijn oude club.
Ytereomaandag 17 augustus 2009 @ 15:24
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 13:14 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

True, maar City heeft in potentie misschien ook wel de beste voorhoede van Engeland.. Stel je eens voor als het gaat lopen tussen Robinho, Tevez en Adebayor.

Toch als collectief en als ik kijk naar de managers, dan zie ik Spurs boven City eindigen.
Klopt, de verdediging van City was wankel. Bij Spurs stond het erg goed.
Kan nog steeds niet wennen aan die camera op White Hart Lane
Ludacrissmaandag 17 augustus 2009 @ 16:07


Chain_Reactionmaandag 17 augustus 2009 @ 16:10
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 16:07 schreef Ludacriss het volgende:
[ afbeelding ]
DemonCleanermaandag 17 augustus 2009 @ 18:57
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 13:24 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

Ashley Young hebben ze ook serieus achteraan gezeten, maar een week of 2 geleden sprak Harry ook uit dat hij de kans erg klein achtte dat het nog tot een overgang zou komen. Villa wil hem natuurlijk ook niet laten gaan en als ie nog weg zou gaan dan moet je echt de hoofdprijs betalen.

Van der Vaart zocht toch nog een mooie club?
Young lijkt mij ook niet meer realistisch, maar dat is wel een van de weinige spelers die ik kan bedenken die wel naar Spurs zou willen en echt een duidelijke directe versterking zou zijn. Of ie dan een miljoen of 30 moet kosten interesseert me dan ook niet, probleem is alleen dat Spurs dat volgens mij nu niet heeft En dan zie ik liever dat ze het met deze selectie doen en de rest van het geld op de bank houden. Giovani en Bale verdienen ook wel een kans wat mij betreft, liever in ieder geval dan de namen die genoemd worden als mogelijke versterkingen.

Van der Vaart zie ik niet zo snel in een team passen met Modric en dan heb ik toch liever Modric. Speelde weer erg goed, die voorzet op Keane in de eerste helft was echt briljant. Beetje jammer dat Keane zoals M0NTANA al zegt wat kansen miste.
HAFC-Nijverdalmaandag 17 augustus 2009 @ 20:31
Geweldig, eindelijk een goede start aan het seizoen. Precies wat we nodig hadden, fantastisch!
M0NTANAmaandag 17 augustus 2009 @ 20:33
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 18:57 schreef DemonCleaner het volgende:

[..]

Young lijkt mij ook niet meer realistisch, maar dat is wel een van de weinige spelers die ik kan bedenken die wel naar Spurs zou willen en echt een duidelijke directe versterking zou zijn. Of ie dan een miljoen of 30 moet kosten interesseert me dan ook niet, probleem is alleen dat Spurs dat volgens mij nu niet heeft En dan zie ik liever dat ze het met deze selectie doen en de rest van het geld op de bank houden. Giovani en Bale verdienen ook wel een kans wat mij betreft, liever in ieder geval dan de namen die genoemd worden als mogelijke versterkingen.

Van der Vaart zie ik niet zo snel in een team passen met Modric en dan heb ik toch liever Modric. Speelde weer erg goed, die voorzet op Keane in de eerste helft was echt briljant. Beetje jammer dat Keane zoals M0NTANA al zegt wat kansen miste.
Op zich is er ook geen linkshalf nodig. Luka Modric zou dan centraal moeten, waardoor het team wat kwetsbaar wordt. Laat hem maar lekker vanaf links komen met veel vrijheid, dat kan hij prima invullen.

Het elftal dat er nu staat is prima, daarnaast is de bank (als iedereen fit is) ook heel goed gevuld.
HAFC-Nijverdalmaandag 17 augustus 2009 @ 20:38
Het enige dat we nog echt nodig hebben is een linksbenige middenvelder.
Chain_Reactiondinsdag 18 augustus 2009 @ 05:12
Blijft geweldig, voor de liefhebbers:

HAFC-Nijverdaldinsdag 18 augustus 2009 @ 19:26
Absoluut super, nog steeds een kippenvel filmpje.
Chain_Reactionwoensdag 19 augustus 2009 @ 03:19
Over +/- 17,5 uur mogen we weer. Zoals iemand (ergens hierboven) al terecht zei; na een mooie prestatie tegen een topclub zakken we weleens terug, maar ik heb er veel vertrouwen in en ben vol goede moed.. Het zal niet makkelijk worden @ Kingston upon Hull, maar ik verwacht een nipte zege (1-2)..

Damn veel zin in iig.:

[ Bericht 21% gewijzigd door Chain_Reaction op 19-08-2009 03:35:46 ]
Chain_Reactionwoensdag 19 augustus 2009 @ 06:24
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 20:38 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:
Het enige dat we nog echt nodig hebben is een linksbenige middenvelder.
True, maar heb je een haalbare speler voor ogen? Ik vind het lastig.. Zoals ik al zei; Ashley Young zou een geweldige aankoop zijn[zou vanaf links kunnen spelen, geen linkspoot], maar ik ga er vanuit dat we het met deze selectie gaan doen dit jaar .. Veel vertrouwen in iig!
DemonCleanerwoensdag 19 augustus 2009 @ 12:00
quote:
Op woensdag 19 augustus 2009 06:24 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

True, maar heb je een haalbare speler voor ogen? Ik vind het lastig.. Zoals ik al zei; Ashley Young zou een geweldige aankoop zijn[zou vanaf links kunnen spelen, geen linkspoot], maar ik ga er vanuit dat we het met deze selectie gaan doen dit jaar .. Veel vertrouwen in iig!
Inderdaad. En M0NTANA heeft ook wel een goed punt, Modric doet het erg goed vanaf de linkerkant en het team als geheel staat ook goed zo, dus misschien maar beter zo laten.
HAFC-Nijverdalwoensdag 19 augustus 2009 @ 12:31
Eventueel kan Bale ook nog links op het middenveld spelen. Modric is een topper, maar als hij wegvalt dan zijn we daar toch wel een stuk minder.
HAFC-Nijverdalwoensdag 19 augustus 2009 @ 23:01
5-1 gewonnen van Hull, dat was nog eens een goede wedstrijd. Defoe scoorde een hattrick en kreeg de wedstrijdbal, met name de 1-5 was een echte beauty.

Wat een seizoensstart, we're top of the league!!!
M0NTANAwoensdag 19 augustus 2009 @ 23:16
En dat te bedenken dat we vorig seizoen pas op 26 oktober (?) onze eerste wedstrijd wonnen.
the_legend_killerwoensdag 19 augustus 2009 @ 23:56
dit kan een mooi seizoen worden
HAFC-Nijverdaldonderdag 20 augustus 2009 @ 00:14
Dit team is goed ingespeeld en veel meer in balans dan voorheen. De verwachtingen waren dat we bij de eerste 6/7 kunnen eindigen, daar moeten we aan vast blijven houden. Dat is realistisch, een uitschieter naar boven is mogelijk maar dan moeten we blessurevrij blijven. We hebben geen extra Europese wedstrijden helaas, maar dat kan ook positief uitwerken.
Chain_Reactiondonderdag 20 augustus 2009 @ 00:29
Fantastische overwinning vanavond heren
Plastic_Powerdonderdag 20 augustus 2009 @ 02:41
Gaat al een stuk beter dan vorig seizoen
Chain_Reactiondonderdag 20 augustus 2009 @ 02:52
WeebIdonderdag 20 augustus 2009 @ 04:23
quote:
Op donderdag 20 augustus 2009 02:41 schreef Plastic_Power het volgende:
Gaat al een stuk beter dan vorig seizoen
Dat was dan ook niet zo moeilijk
Plastic_Powerdonderdag 20 augustus 2009 @ 14:31
quote:
Op donderdag 20 augustus 2009 04:23 schreef WeebI het volgende:

[..]

Dat was dan ook niet zo moeilijk [ afbeelding ]
Klopt
Gabbyliciousdonderdag 20 augustus 2009 @ 14:40
Leuke selectie (zoals elk jaar). Heb wel het idee dat Redknapp weet waar hij mee bezig is. Hij heeft goed ingekocht en de basis kunnen laten staan.

Defoe, Keane

en dan ook nog gewoon Crouch en Pavlyuchenko op de bank hebben.

Spurs
Chain_Reactiondonderdag 20 augustus 2009 @ 14:57
quote:
Terrific exhibition - Harry

Harry Redknapp couldn't speak highly enough of the performance as he assessed the fantastic 5-1 win at Hull on Wednesday night.

Jermain Defoe led the way with a hat-trick, scoring twice in the first half as we led 3-1 at the interval.

The striker completed his treble in injury time with Wilson Palacios - his first in the Premier League - and Robbie Keane also on target.

The victory took us to the top of the table on goal difference after two matches as we followed up Sunday's win against Liverpool.

"We looked dangerous every time we had the ball," said Harry at the KC Stadium.

"The movement, passing, the pace - I played with four forwards and we really took it to them.

"We hit them with pace and skill - we were difficult to live with.

"Defoe looked absolutely electric and he's so sharp but it wasn't just about him, Robbie Keane was excellent and the movement in midfield, the lads in there kept rotating and popping up in areas that made it difficult for Hull.

"The way we kept the ball and passed it was fantastic.
"We started well against Liverpool but I think this was even better, our general play was top class."
Harry lijkt de zaken prima op orde te hebben.. Zondag staat de 1e Londense derby op het programma.. Westham -Spurs. Ik ben benieuwd of we deze lijn daar door weten te zetten..
HAFC-Nijverdaldonderdag 20 augustus 2009 @ 15:00
Dat middenveld met Palacios, Modric en Lennon is ook in balans. Maakt verder niet zoveel uit wie er als vierde middenvelder bijkomt, Jenas Bentley of Huddlestone. Palacios is tot dusver een klasse-aankoop gebleken. Modric is een topper, zoveel is duidelijk.
Ludacrissdonderdag 20 augustus 2009 @ 16:17
Modric had het afgelopen jaar gewoon nodig om aan de PL te wennen. Is namelijk duidelijk te merken aan hoe hij op dit moment speelt, kan samen met Defoe de uitblinker van dit jaar worden bij de Spurs!
Chain_Reactionvrijdag 21 augustus 2009 @ 01:45
quote:
Op donderdag 20 augustus 2009 16:17 schreef Ludacriss het volgende:
Modric had het afgelopen jaar gewoon nodig om aan de PL te wennen. Is namelijk duidelijk te merken aan hoe hij op dit moment speelt, kan samen met Defoe de uitblinker van dit jaar worden bij de Spurs!
True, Modric is (in potentie) sowieso 1 van de beste middenvelders van Europa.. We hopen dat hij het nu enkele maanden (/ een seizoen) zal laten zien.. Iig een fantastische speler... Te beginnen zondag uit bij The Hammers..
Gabbyliciousvrijdag 21 augustus 2009 @ 15:06
quote:
Tottenham Hotspur is al ruim een jaar op zoek naar een linksbuiten en lijkt deze eindelijk te hebben gevonden. Aiden McGeady kan voor ruim dertien miljoen euro overgenomen worden van Celtic, dat voor een transfer openstaat als de groepsfase van de Champions League niet bereikt wordt. The Bhoys verloren de heenwedstrijd thuis met 2-0 van Arsenal, waardoor het hoofdtoernooi ver weg lijkt. Dat McGeady door zijn meespelen in het thuisduel dit seizoen Europees niet meer voor een ander team mag uitkomen vormt geen obstakel voor The Spurs, de club van manager Harry Redknapp speelt dit seizoen alleen maar in Engeland.
Gaat hopelijk niet ten kosten van Lennon/Huddle/Palacios/Modric
the_legend_killervrijdag 21 augustus 2009 @ 16:15
Ik denk eerder back-up want dat middenveld staat goed
Chain_Reactionvrijdag 21 augustus 2009 @ 17:00
quote:
Op vrijdag 21 augustus 2009 15:06 schreef Gabbylicious het volgende:

[..]

Gaat hopelijk niet ten kosten van Lennon/Huddle/Palacios/Modric
Persoonlijk zie ik het niet zo zitten nu nog 13 miljoen uit te geven voor een dergelijke speler. Sterker nog; van mij mogen ze het met deze selectie doen en eventueel rond december nogeens kijken wat er nodig is.. Wel lang op Ashley Young gehoopt, maar bleek niet haalbaar.. Hopelijk komt het er nogeens van de komende jaren.
HAFC-Nijverdalmaandag 24 augustus 2009 @ 14:40
Weer Defoe met een mooie goal, met een prachtige assist van Cole. Het doelpunt van Lennon mocht er trouwens ook zijn. Na 3 speelrondes hebben we nu 9 punten verzameld, dat gebeurde het laatst in ons kampioensjaar 60/61. Toen won Spurs overigens de eerste 11 wedstrijden.

We gaan een mooi seizoen tegemoet.
M0NTANAmaandag 24 augustus 2009 @ 14:47
quote:
Op maandag 24 augustus 2009 14:40 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:
Weer Defoe met een mooie goal, met een prachtige assist van Cole. Het doelpunt van Lennon mocht er trouwens ook zijn. Na 3 speelrondes hebben we nu 9 punten verzameld, dat gebeurde het laatst in ons kampioensjaar 60/61. Toen won Spurs overigens de eerste 11 wedstrijden.

We gaan een mooi seizoen tegemoet.
Laten we nog niet te hard van stapel lopen. Het begin is prima, maar we hebben nog 35 wedstrijden te gaan.
Chain_Reactiondinsdag 25 augustus 2009 @ 22:09
26 Wed Away Doncaster Carling Cup 19:45

Morgenavond Doncaster Rovers uit voor de 2e ronde van de Carling Cup.. Ik voorzie daar geen problemen al moet je altijd oppassen als je voor de beker speelt.
HAFC-Nijverdaldinsdag 25 augustus 2009 @ 23:01
quote:
Op maandag 24 augustus 2009 14:47 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Laten we nog niet te hard van stapel lopen. Het begin is prima, maar we hebben nog 35 wedstrijden te gaan.
Oh maar dat ben ik helemaal met je eens, maar het is wel eens lekker om niet een heel seizoen achter de feiten aan te lopen. De laatste seizoenen hebben bewezen hoe zwaar dat is.
Chain_Reactiondinsdag 25 augustus 2009 @ 23:05
quote:
Op dinsdag 25 augustus 2009 23:01 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:

[..]

Oh maar dat ben ik helemaal met je eens, maar het is wel eens lekker om niet een heel seizoen achter de feiten aan te lopen. De laatste seizoenen hebben bewezen hoe zwaar dat is.
Komisch en terecht wat je zegt. Komisch omdat ik net dit aan het lezen was:
quote:
Start always vital - Harry

Harry Redknapp has underlined the importance of our positive start to the season.

We made it three wins in three with Sunday's 2-1 victory at West Ham to go back to the top of the Barclays Premier League on goal difference from Chelsea.

It's also our best start since the double season when Bill Nicholson's greats reeled off 11 wins on their way to the title.

"It gives you that confidence to start with," said Harry. "When you have a bad start you win a game, lose a game, draw a game and you look at the league table and don't seem to move.

"We had that last season. We a had a terrific run when I came in but we were still stuck in a relegation battle even after Christmas.

"Once you have a bad start it can be very difficult but if you have a good start, it can set you up for the season.

"We are up there and that's where you want to be.

"I'm not saying we're going to finish in the top four but we have good players and a good squad and if they keep fit and keep showing the same attitude we'll do well this season."
dndiekzondag 30 augustus 2009 @ 00:06
Wat een overwinning vandaag. Gelukkig viel de verdiende winnende goal nog in de laatste seconden van de wedstrijd. Met Crouch's kopballen weer een mooi wapen erbij.
quote:
The only downside for Harry was injuries to Ledley King and Luka Modric - forcing both out of the action.

Ledley went off at half-time with a groin injury while Luka limped away after five minutes of the second half after taking a kick on the back of the calf.

"We lost two key players," added Harry. "It looks like Ledley's damaged his groin and Luka's going for scans on a nasty kick on the side of his calf."
Hopelijk zijn ze allebei niet te lang afwezig...
HAFC-Nijverdalzondag 30 augustus 2009 @ 00:08
Die goal was zeer verdiend, wat een kansen! Het feest was er niet minder om, dit is geweldig!
Fortitudozondag 30 augustus 2009 @ 00:11
tottenham is goed aan het voetballen
the_legend_killerzondag 30 augustus 2009 @ 01:25
Nadat Carr over de bal viel zag je het doelpunt gewoon aankomen

En Crouch is een sterk wapen !
Ik heb altijd mijn twijfels bij hem gehad maar die zijn nu weg
sjimzzondag 30 augustus 2009 @ 02:14
King een blessure.
Het zal ook weer eens niet zo zijn
Chain_Reactionzondag 30 augustus 2009 @ 02:36
Puike kopbal van Peter.. Altijd lekker om in de laatste minuut nog de volle 3 punten binnen te slepen..

Btw Preston (away) geloot voor de 3e ronde van de Carling Cup.. Mag geen probleem vormen.
Ludacrisszondag 30 augustus 2009 @ 10:23
quote:
Luka Modric moet al vroeg in het seizoen langdurig afhaken. De middenvelder van Tottenham Hotspur liep zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Birmingham City een zware blessure op aan zijn kuitbeen, die na het maken van enkele scans gebroken blijkt te zijn. Hoe lang hij precies uit de roulatie is, kan de club echter nog niet zeggen.

Modric startte zaterdag in de basis, maar moest zich vier minuten na rust laten vervanger door Peter Crouch. De kleine spelverdeler uit Kroatië werd in allerijl naar het ziekenhuis getransporteerd, waar hij zich liet onderzoeken. Daar kwam aan het licht dat het bot gebroken is, hetgeen hem een lange herstelperiode in het vooruitzicht stelt.

De 23-jarige speler was met zijn ploeg bezig aan een uitstekend seizoen. Na drie eerdere overwinningen werd ook Birmingham zaterdag met 2-1 verslagen, waardoor de Spurs samen met Chelsea nog ongeslagen aan de leiding gaan in de Premier League. De kwetsuur betekent dat Modric ook de WK-kwalificatieduels van Kroatië met Wit-Rusland (thuis) en Engeland (uit) moet laten schieten.

bron: www.voetbalzone.nl
Ergste wat er kon gebeuren voor Tottenham. Is toch de smaakmaker van het team, misschien toch maar proberen om van der Vaart op te halen bij Real?
DemonCleanerzondag 30 augustus 2009 @ 10:38
quote:
Op zondag 30 augustus 2009 10:23 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Ergste wat er kon gebeuren voor Tottenham. Is toch de smaakmaker van het team, misschien toch maar proberen om van der Vaart op te halen bij Real?
Mocht daar geld voor zijn dan lijkt me dat prima ja. Wel een grote tegenvaller dit, hopelijk duurt het herstel niet te lang.

En King geblesseerd was natuurlijk te verwachten. Gelukkig niks aan z'n knieën, maar dan nog zal hij er wel even uit zijn. Ongelofelijk trouwens dat je in de PL zo kunt presteren met slechts 20 minuten voetbaltraining per week en verder alleen fietsen.
Ludacrisszondag 30 augustus 2009 @ 10:42
King is een geweldenaar Weet niet hoe hij het doet maar dat ie nog kan voetballen is natuurlijk geweldig. Gelukkig dat je met Corluka en Hutton een goede 2de optie hebt in de verdediging totdat Woodgate of Dawson terug is. Denk dat het daarnaast erg belangrijk is om een goede middenvelder te halen, hoop dat het VDV wordt.
HAFC-Nijverdalzondag 30 augustus 2009 @ 14:19
Dat is zeer slecht nieuws over Modric, onze topper en smaakmaker. Dit is heel erg balen, zonder Modric zijn we zeker een stuk minder.
Chain_Reactionzondag 30 augustus 2009 @ 17:00
Heel erg balen van Modric. Een gebroken kuitbeen duurt toch ook niet heel lang om te herstellen? Of vergis ik me?

edit:
quote:
For the purposes of clarity and in order to correct early mis-reporting of his injury, Luka Modric suffered a fracture to his fibula on Saturday which does not require surgery and simply requires the wearing of an aircast protective boot.

It is anticipated Luka will be back in training after six weeks
mcyodoggzondag 30 augustus 2009 @ 17:05
Tussen beginnen trainen en daadwerkelijk spelen, kan ook nog een paar weken zitten.
Fortitudozondag 30 augustus 2009 @ 17:24
traint king maar 20 minuten per week?

en even goed een van de grootverdieners?

dat is helemaal makkelijk verdienen
sjimzzondag 30 augustus 2009 @ 17:28
quote:
Op zondag 30 augustus 2009 17:05 schreef mcyodogg het volgende:
Tussen beginnen trainen en daadwerkelijk spelen, kan ook nog een paar weken zitten.
Ja maar het is gelukkig geen dubbele beenbrek.
Een kuitbeenbreuk is over het algemeen snel hersteld.
the_legend_killerzondag 30 augustus 2009 @ 17:36
quote:
Op zondag 30 augustus 2009 17:24 schreef Fortitudo het volgende:
traint king maar 20 minuten per week?

en even goed een van de grootverdieners?

dat is helemaal makkelijk verdienen
Hij kan ook maar 1 wedstrijd per week spelen ivm met zijn knie.

Wanneer is Woodgate terug
Chain_Reactionmaandag 31 augustus 2009 @ 20:30
quote:
Martin Petrov Manchester City to Tottenham - The Insider says: 4/5

Sportsmail exclusively revealed Harry Redknapp's interest in the Bulgaria international and that deal could be concluded later today — despite Stoke's intrest.

Tottenham are still weighing up various deals with Portsmouth's Niko Krancjar another strong possibility and Sulley Muntari at Inter.

Tottenham would like to offload a few too. Everton maintain an interest in David Bentley but would prefer a loan deal.
Afwachten wat er precies gaat gebeuren nog..
Chain_Reactionmaandag 31 augustus 2009 @ 21:46
quote:
Tottenham close to Kranjcar agreement

Sky Sports claims that Tottenham are closing in on the signing of Portsmouth playmaker Niko Kranjcar.

Spurs boss Harry Redknapp has lined up a move for Kranjcar as a replacement for injured Croatian compatriot Luka Modric.

Redknapp knows all about the player having worked with him during his time in charge of Pompey and it appears he is set to be reunited with the classy midfielder.
dndiekmaandag 31 augustus 2009 @ 21:47
quote:
Op maandag 31 augustus 2009 21:46 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]
Dat is een leuke transfer .
HAFC-Nijverdalmaandag 31 augustus 2009 @ 22:14
Ik dacht dat hij een linkspoot is? Dan zou dat mooi zijn, anders dan is hij een beetje overbodig.
Dos37maandag 31 augustus 2009 @ 22:23
De zoveelste speler van Pompey

Ik vind het echt jammer van Modric schitterende speler.
DemonCleanermaandag 31 augustus 2009 @ 22:33
quote:
Op maandag 31 augustus 2009 22:14 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:
Ik dacht dat hij een linkspoot is? Dan zou dat mooi zijn, anders dan is hij een beetje overbodig.
Hij is rechts. Komt wel vaak van links. Goede aankoop wel, al zie ik hem niet met Modric in één elftal spelen straks, dus ik vraag me af hoe veel hij dan nog speelt.
HAFC-Nijverdalmaandag 31 augustus 2009 @ 22:43
Hmm, dan is hij toch een beetje overbodig.
sjimzmaandag 31 augustus 2009 @ 22:44
quote:
Op maandag 31 augustus 2009 22:33 schreef DemonCleaner het volgende:

[..]

Hij is rechts. Komt wel vaak van links. Goede aankoop wel, al zie ik hem niet met Modric in één elftal spelen straks, dus ik vraag me af hoe veel hij dan nog speelt.
Ze spelen toch ook bij Kroatie met elkaar?
Chain_Reactionmaandag 31 augustus 2009 @ 22:47
quote:
Op maandag 31 augustus 2009 22:44 schreef sjimz het volgende:

[..]

Ze spelen toch ook bij Kroatie met elkaar?
Ook dat en Harry zal ook wel niet helemaal gek zijn.. Ik word soms wel een beetje moe van die trainercursus-taal.. Volgens Koeman konden Sneijder en Vd Vaart ook absoluut niet op 1 middenveld spelen.. Tjah.
DemonCleanermaandag 31 augustus 2009 @ 22:53
quote:
Op maandag 31 augustus 2009 22:44 schreef sjimz het volgende:

[..]

Ze spelen toch ook bij Kroatie met elkaar?
Jawel, maar je mag aannemen dat Modric, Lennon en twee spitsen sowieso spelen. Mits fit. Dan zal Harry denk ik niet zo snel nog een speler opstellen waar je verdedigend niks aan hebt. Maar goed, er zal geregeld iemand niet kunnen spelen, en zo duur is hij ook weer niet.

Muntari was trouwens wel heel mooi geweest als die zou komen, maar lijkt me wat hoog gegrepen.
Chain_Reactiondinsdag 1 september 2009 @ 03:23
quote:
HARRY REDKNAPP beat off an 11th-hour challenge from Everton to sign Portsmouth's Niko Kranjcar. The Croatian midfield schemer will join Tottenham in a £2.5million move.

Spurs boss Redknapp said: "I'm really delighted. I signed him for Portsmouth and he's a fantastic player and a great lad.

"I've already got two fantastic Croatian players - Luka Modric and Vedran Corluka - who can help him settle in."

Kranjcar, 25, who will sign a four-year deal, was allowed to leave Croatia's World Cup training camp last night. He is expected to have a medical today.

Redknapp is poised to bolster his squad further with deadline-day moves for Manchester City's out-of-favour winger Martin Petrov and Pompey's England goalkeeper David James.

Bulgarian Petrov, 30, will be allowed to leave City for free - and national team-mate Dimitar Berbatov has told him joining Spurs would be a great move.

Berba, who quit Tottenham for Manchester United last year, said: "I wish a lot that Martin will join Tottenham. The behaviour of City to him is not good.

"Tottenham is a bigger club than City. I know from sure sources that Martin will have a chance to play at Tottenham."

Petrov has pulled out of Bulgaria's preparations for Saturday's World Cup qualifier with Montenegro for talks.

Veteran keeper James, 39, another Redknapp signing during his Pompey days, would also add strength to a squad that is missing first-choice keeper Heurelho Gomes with a thigh injury.

Spurs are also thought to be close to taking Crystal Palace starlet Victor Moses, 18, on loan after beating off interest from Wigan.
HAFC-Nijverdaldinsdag 1 september 2009 @ 19:30
Kranjcar dus toch binnengehaald, nouja we zullen het zien. Wat mij betreft een beetje overbodig.
M0NTANAdinsdag 1 september 2009 @ 20:06
quote:
Op maandag 31 augustus 2009 22:53 schreef DemonCleaner het volgende:

[..]

Jawel, maar je mag aannemen dat Modric, Lennon en twee spitsen sowieso spelen. Mits fit. Dan zal Harry denk ik niet zo snel nog een speler opstellen waar je verdedigend niks aan hebt. Maar goed, er zal geregeld iemand niet kunnen spelen, en zo duur is hij ook weer niet.

Muntari was trouwens wel heel mooi geweest als die zou komen, maar lijkt me wat hoog gegrepen.
Balans is juist goed, zoals het nu is. Dus als Luka straks weer fit is, zal Niko minder aan spelen toekomen.

Maar goed, er zijn wedstrijden genoeg. En daarbij, als Luka zo doorgaat als hij begon, is hij misschien zo weg.
Chain_Reactiondinsdag 1 september 2009 @ 20:07
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 19:30 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:
Kranjcar dus toch binnengehaald, nouja we zullen het zien. Wat mij betreft een beetje overbodig.
De komende 2 maanden is hij sowieso niet overbodig.. En je krijgt altijd te maken gedurende een seizoen met blessures (en zelfs mogelijk vertrek van bepaalde spelers?) en hij kan op meerdere posities op het middenveld en in de aanval ingezet worden. Laten we maareens rustig afwachten hoe Harry over 2 maanden gaat spelen en hoe dat uitpakt.. Dan kun je je altijd nog zorgen maken.
DemonCleanerdinsdag 1 september 2009 @ 20:33
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 20:06 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Balans is juist goed, zoals het nu is. Dus als Luka straks weer fit is, zal Niko minder aan spelen toekomen.

Maar goed, er zijn wedstrijden genoeg. En daarbij, als Luka zo doorgaat als hij begon, is hij misschien zo weg.
Dat laatste zit er ook in inderdaad. En Kranjcar kost maar 2M GBP, een koopje eigenlijk. Verder ook niemand vertrokken vandaag dus het ziet er wel goed uit.
sjimzdinsdag 1 september 2009 @ 20:34
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 20:33 schreef DemonCleaner het volgende:

[..]

Dat laatste zit er ook in inderdaad. En Kranjcar kost maar 2M GBP, een koopje eigenlijk. Verder ook niemand vertrokken vandaag dus het ziet er wel goed uit.
Ricardo Rocha is weg.
DemonCleanerdinsdag 1 september 2009 @ 21:02
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 20:34 schreef sjimz het volgende:

[..]

Ricardo Rocha is weg.


Gilberto ook nog...bij nader inzien toch wel veel kwaliteit ingeleverd
Gabbyliciousdinsdag 1 september 2009 @ 21:03
Kranjcar echt een koopje.
HAFC-Nijverdaldinsdag 1 september 2009 @ 23:31
Qua geld valt het inderdaad hard mee, dan is het wel logisch dat Harry toch nog een aankoop wilde doen.
Chain_Reactiondinsdag 1 september 2009 @ 23:45
quote:
Harry Redknapp endures hit and miss transfer deadline day

Harry Redknapp endured a frustrating transfer deadline day, with the Tottenham Hotspur manager securing the services of just one of the five players he had hoped to sign before today's cut-off period.

Niko Kranjcar did join Spurs, for about £2m, but Redknapp missed out on another Portsmouth player, David James, as well as the Sunderland central defender Anton Ferdinand, the West Ham United centre-half Matthew Upson and the Manchester City midfielder Martin Petrov. Redknapp had hoped to exchange the Bulgarian for David Bentley.

Kranjcar is the third player Redknapp has signed from Portsmouth since he left the club for White Hart Lane last October, following Jermain Defoe and Peter Crouch. The 25-year-old Croatia international, whom Redknapp brought to Fratton Park from Hajduk Split for £3.5m three years ago, will offer cover for his compatriot Luka Modric, who is out for about two months with a fractured leg.

Redknapp described Kranjcar as a "terrific player". "He was in the last year of his contract at Portsmouth, so it is a good deal for both clubs," he added. "I think Portsmouth have got a good price."

The signing brings Redknapp's spending since taking over at Tottenham to more than £60m. But he was keen to make further additions, despite recording four wins from the opening four games of this season, with central defence a priority. Jonathan Woodgate and Michael Dawson are both currently injured.

Tottenham approached Sunderland about a loan-swap involving Ferdinand and Alan Hutton, and although Steve Bruce was keen on bringing the Scotland defender to the Stadium of Light, he would not consider losing Ferdinand.

Redknapp said his chairman, Daniel Levy, had "made inquiries" about signing Upson but that a deal was never likely to succeed after West Ham sold James Collins to Aston Villa. Meanwhile, Redknapp's hopes of getting James were ended by Levy, who was not willing to sanction a move for a 39-year-old with little or no resale value. The deal was described by Redknapp as "never a possibility".

The arrival of Petrov was more possible but with City's interest in Bentley thought to be minimal, and Tottenham's offer for the 30-year-old too low, that transfer also fell through. Petrov's agent said his client's move fell through due to the "unwillingness" of City's manager, Mark Hughes.
HAFC-Nijverdaldinsdag 1 september 2009 @ 23:54
Gelukkig is dat allemaal niet doorgegaan!
Chain_Reactionwoensdag 2 september 2009 @ 00:02
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 23:54 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:
Gelukkig is dat allemaal niet doorgegaan!
Idd, je kunt ook doorslaan ineens op zo'n laatste transferdag.. Ik ben sowieso niet zo'n fan van die paniekaankopen op het laatst, al is het soms noodzaak (de aankoop van Niko Kranjčar bijvoorbeeld vind ik logisch en verstandig).
the_legend_killerwoensdag 2 september 2009 @ 18:50
Idd O'hara weg en Krankjcar er voor terug dan ga je er goed op vooruit
HAFC-Nijverdalwoensdag 2 september 2009 @ 20:04
O'Hara is verhuurd, Boateng is verkocht aan Pompey. Een goede zet.
the_legend_killerwoensdag 2 september 2009 @ 22:15
quote:
Op woensdag 2 september 2009 20:04 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:
O'Hara is verhuurd, Boateng is verkocht aan Pompey. Een goede zet.
Kun je naderhand nog weg doen voor wat geld als hij zich in de kijker speelt van andere clubs
HAFC-Nijverdalwoensdag 2 september 2009 @ 22:19
Ik hoop dat hij weer terugkeert, maar voor dit moment is dit de beste oplossing.
Chain_Reactiondonderdag 3 september 2009 @ 02:50
quote:
Spurs believe Gomes will be fit for United

Tottenham Hotspur are confident that Heurelho Gomes will have recovered from his thigh injury before the Barclays Premier League match against Manchester United at White Hart Lane a week on Saturday. The Brazil goalkeeper has returned to training after sustaining the problem in last month’s 5-1 win away to Hull City.

Gomes’s improving fitness goes some way to explaining Tottenham’s failure to sign David James from Portsmouth this week, because Daniel Levy, the chairman, did not want to have three experienced goalkeepers on the payroll.

If Gomes has not recovered in time to face United, Tottenham will recall Ben Alnwick from his loan spell at Norwich City.
the_legend_killerdonderdag 3 september 2009 @ 18:51
quote:
Op woensdag 2 september 2009 22:19 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:
Ik hoop dat hij weer terugkeert, maar voor dit moment is dit de beste oplossing.
Komt veels tekort
Daarom verhuren ze hem juist
Chain_Reactionvrijdag 4 september 2009 @ 01:16
quote:
Op donderdag 3 september 2009 18:51 schreef the_legend_killer het volgende:

[..]

Komt veels tekort
Daarom verhuren ze hem juist
Volgens mij is dat ook precies wat HAFC-Nijverdal bedoelt.. ?
the_legend_killervrijdag 4 september 2009 @ 13:42
quote:
Op vrijdag 4 september 2009 01:16 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

Volgens mij is dat ook precies wat HAFC-Nijverdal bedoelt.. ?
Daarna zouden ze hem juist helemaal moeten verkopen.
Hopende dat hij zich inde kijker speelt
DemonCleanervrijdag 4 september 2009 @ 14:31
quote:
Op vrijdag 4 september 2009 13:42 schreef the_legend_killer het volgende:

[..]

Daarna zouden ze hem juist helemaal moeten verkopen.
Hopende dat hij zich inde kijker speelt
Ik vind m op zich wel bruikbaar hoor. Hij werkt hard, zeurt niet en kan op meerdere posities spelen. Al zie ik er ook geen toekomstig basisspeler in.
Chain_Reactionmaandag 7 september 2009 @ 19:51
Je gaat je afvragen wat voor een vreemde blackout Harry had aan het einde van de transferperiode als je dit leest:
quote:
Brazil legend Ronaldo reportedly turned down moves to Tottenham and Blackburn Rovers before the summer transfer window slammed shut, claims the Daily Mail.

The 32 year old former Barcelona, Real Madrid, Inter and AC Milan striker was subject to last-minute offers from Harry Redknapp and Sam Allardyce but rejected the move to remain in Brazil with his girlfriend Maria Antony, who is rumoured to be pregnant, according to reports in the Brazilian media.
Godzijdank is dit niet doorgegaan.
HAFC-Nijverdalmaandag 7 september 2009 @ 20:56
Dat moet wel een ernstige black-out zijn geweest, ik betwijfel of al die verhalen waar zijn over die verschillende spelers. Ik kan me het haast niet voorstellen.
Chain_Reactionmaandag 7 september 2009 @ 21:00
quote:
Op maandag 7 september 2009 20:56 schreef HAFC-Nijverdal het volgende:
Dat moet wel een ernstige black-out zijn geweest, ik betwijfel of al die verhalen waar zijn over die verschillende spelers. Ik kan me het haast niet voorstellen.
Ik eerlijk gezegd ook niet.. Wel kreeg ik de indruk dat HArry redelijk wanhopig begon te worden, toen ook Modric nogeens geblesseerd raakte.. Mijns inziens nergens voor nodig met 1 puike aankoop en de selectie die je al had.
HAFC-Nijverdalvrijdag 11 september 2009 @ 20:13
Morgen ManUre, om half 7 NL tijd. Wordt een geweldige wedstrijd op The Lane. Kijken hoe we het doen zonder Modric en eventueel met Kranjcar. Jenas en Gomes zijn in elk geval terug, dat is goed nieuws.

King is zoals altijd een twijfelgeval, maar Bassong is in elk geval beschikbaar. Gelukkig maar omdat Dawson en Woodgate er nog altijd uit zijn. Corluka dan eventueel maar weer in het centrum, dan kan hij prima!
HAFC-Nijverdalzondag 20 september 2009 @ 00:40
Morgen Chelsea, wordt een mooie wedstrijd. Ik heb er wel vertrouwen in, al moet er wel veel beter worden gespeeld dan tegen Manure.
Chain_Reactionzondag 20 september 2009 @ 00:55
Chelsea-uit is gewoon voor iedereen lastig en met een punt zou ik tevreden zijn. Na zo'n seizoensstart verliezen van zowel Manu als Chelsea op rij zou ik wel wat teleurstellend vinden.
Ajacied422vrijdag 26 augustus 2011 @ 17:16
Ben benieuwd naar Adebayor :Y
onlogischvrijdag 26 augustus 2011 @ 17:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2011 17:16 schreef Ajacied422 het volgende:
Ben benieuwd naar Adebayor :Y
Adebayor daar? Of kom ik nu onder een steen vandaan? :')

Gekocht, of nogmaals verhuurd door City?
Littlerabbitvrijdag 26 augustus 2011 @ 18:40
Verhuurd door City opzich wel opvallend.
TheFastOnemaandag 30 april 2012 @ 16:49
Walker's vrije trap gister _O_
j0rdiiiidinsdag 21 augustus 2012 @ 19:26
quote:
ADE RETURNS

We are delighted to announce that we have completed the transfer of Emmanuel Adebayor from Manchester City.

The Togo striker impressed during his loan at White Hart Lane last season, finishing as our top goalscorer with 18 goals in 37 appearances, maintaining his fine scoring record in England which now stands at 99 goals from 224 games.

Voted African Player of the Year in 2008, Emmanuel originally moved to England with Arsenal in January, 2006 before joining Manchester City two-and-a-half years later and also enjoyed a spell on loan with Real Madrid in 2011.

Emmanuel said: "I am pleased to be signing for Spurs on a permanent basis after finally agreeing my departure with Manchester City.

“It may have taken longer than expected but I am delighted to be back at Tottenham Hotspur. I really enjoyed my time here last season and I am hoping we can achieve great things together again."
quote:
Bij City overbodige Adebayor ingelijfd door Tottenham

Adebayor speelt ook komend seizoen weer in het shirt van Tottenham Hotspur. Nadat de Togolese aanvaller de deal eerst via Twitter bekend maakte, kwamen vervolgens ook Tottenham en Manchester City met de bevestiging.

De onderhandelingen tussen de spits en The Spurs liepen lange tijd moeizaam, omdat de bij Manchester City overbodige aanvaller geen afscheid wenste te nemen van zijn wekelijkse gage van ruim 190 duizend euro per week.

Daar kwam dinsdag echter een einde aan, omdat Adebayor volgens Sky Sports nu dan toch bereid was om tot een compromis te komen met Tottenham, waar hij vorig seizoen op huurbasis al goed was voor zeventien competitiedoelpunten.

In zijn periode bij Manchester City was hij een stuk minder succesvol. In het eerste seizoen 2009/10 bleek hij met veertien treffers in 26 duels nog belangrijk voor The Citizens, die hem in de winter van 2011 echter verhuurden aan Real Madrid en afgelopen seizoen dus aan Tottenham, dat hem nu definitief inlijft.
14.gif

[ Bericht 33% gewijzigd door j0rdiiii op 21-08-2012 19:36:00 ]
j0rdiiiidinsdag 21 augustus 2012 @ 19:44
di-1D1X.png
Littlerabbitdinsdag 21 augustus 2012 @ 20:08
Villas Boas snapt er echt helemaal niks van :') Zowel Gallas als Kaboul boven Dawson en Vertonghen kiezen. Dawson kan zelfs opzoek naar een nieuwe club.
gniffiewoensdag 22 augustus 2012 @ 00:39
Dawson en AVB hebben toch mot? Das toch de captain :o
j0rdiiiiwoensdag 22 augustus 2012 @ 00:47
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 00:39 schreef gniffie het volgende:
Dawson en AVB hebben toch mot? Das toch de captain :o
Wiki klopt niet. Gallas was de captain tegen Newcastle.
mrstylowoensdag 22 augustus 2012 @ 00:51
quote:
1s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 00:47 schreef j0rdiiii het volgende:

[..]

Wiki klopt niet. Gallas was de captain tegen Newcastle.
Vorig jaar.
j0rdiiiiwoensdag 22 augustus 2012 @ 01:03
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 00:51 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Vorig jaar.
Wat?
mrstylowoensdag 22 augustus 2012 @ 01:05
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 01:03 schreef j0rdiiii het volgende:

[..]

Wat?
Vorige seizoen (2011-2012) was hij captain.
TheFastOnezondag 26 augustus 2012 @ 17:28
Vertonghen had het wel moeilijk tegen Lukaku, hopen op nog een mooie AMC, want VDV gaat niet alles spelen natuurlijk.

[ Bericht 41% gewijzigd door TheFastOne op 26-08-2012 22:39:40 ]
TheFastOnemaandag 27 augustus 2012 @ 16:16
Modric weg, 38 miljoen ^O^

Dembele halen graag.
j0rdiiiivrijdag 31 augustus 2012 @ 23:06
Vertonghen, Adebayor, Dembele, Siggurdson, Dempsey en Lloris. Aardige aankopen.
sausaginzaterdag 1 september 2012 @ 12:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 23:06 schreef j0rdiiii het volgende:
Vertonghen, Adebayor, Dembele, Siggurdson, Dempsey en Lloris. Aardige aankopen.
Zullen CL wel halen , top 4 achter chelsea , man u en city.
Littlerabbitzaterdag 1 september 2012 @ 12:42
Goede aankopen, het veldspel is al 2 wedstrijden meer dan goed maar de doelpunten bleven uit. Dat lijkt hier iig wel mee te zijn opgelost.
sausaginzaterdag 1 september 2012 @ 12:43
Is Dembele al inzetbaar vandaag? Dempsey en Lloris niet neem ik aan want die zijn er pas sinds gisteren.
gniffiezaterdag 1 september 2012 @ 15:20
Dempsey snap ik niet echt, techniekloze speler
Ajacied422zaterdag 1 september 2012 @ 15:28
Dembele op de bank vandaag.
TheFastOnezaterdag 1 september 2012 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 15:20 schreef gniffie het volgende:
Dempsey snap ik niet echt, techniekloze speler
Sensatie van vorig seizoen, heerlijke speler.
gniffiezaterdag 1 september 2012 @ 16:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 16:01 schreef TheFastOne het volgende:

[..]

Sensatie van vorig seizoen, heerlijke speler.
Domme draver
The_Groovezaterdag 1 september 2012 @ 16:39
Spurs O+
onlogischzaterdag 5 oktober 2019 @ 15:02
kickje
Zipportalzaterdag 5 oktober 2019 @ 15:02
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 oktober 2019 15:02 schreef onlogisch het volgende:
kickje
*O*
Zipportalzaterdag 5 oktober 2019 @ 15:03
Spurs heeft een GROOT PROBLEEM. @Lenny_Leonard
JR-Style-93zaterdag 5 oktober 2019 @ 15:05
10 tegengoals in 5 dagen :')
Taradozaterdag 5 oktober 2019 @ 15:06
tenor.gif?itemid=12475169
KingRadlerzaterdag 5 oktober 2019 @ 15:07
Doet het heel elftal met elkaars vrouwen
KingRadlerzaterdag 5 oktober 2019 @ 15:08
Sommige aankopen bij Spurs lopen straks gratis weg
PSVCLzaterdag 5 oktober 2019 @ 15:27
Moet ie held Lucas Moura in de basis zetten
Taradozaterdag 5 oktober 2019 @ 15:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 oktober 2019 15:08 schreef KingRadler het volgende:
Sommige aankopen bij Spurs lopen straks gratis weg
ja die voorzitter maakt er een zooitje van en de trainer wordt daardoor ook niet meer serieus genomen denk ik