Dat ding moet ik ook maar eens aanschaffen.quote:Op zaterdag 17 oktober 2009 13:42 schreef minilot het volgende:
Zojuist binnengekomen!
[ afbeelding ]
Pizzasteen:
[ afbeelding ]
Zodadelijk pizzadeeg in elkaar kneden voor morgen, en dan maar eens bedenken wat ik er op ga doen. Iemand nog originele, culinair verantwoorde ideeën?
Ziet er lekker uit.quote:Op zondag 18 oktober 2009 16:58 schreef minilot het volgende:
Zojuist op mijn bord:
[ afbeelding ]
Gelukt! Bodem flinterdun en krokant en helemaal perfect in welgeteld drie-en-halve minuut! Geweldig, dat Bestron-ding!
Volgens mij is dat gewoon een vork hoor.quote:Op zondag 18 oktober 2009 20:27 schreef JeOma het volgende:
Eet jij een pizza met een lepel, minilot?
Hij ziet er wel goed uit trouwens!
Nee joh. DIT is een vork:quote:Op zondag 18 oktober 2009 20:31 schreef Tokkelboer het volgende:
[..]
Volgens mij is dat gewoon een vork hoor.
Het verschilt nogal eigenlijk. Ik heb het idee dat je hem te vochtig hebt als het als zo'n "koeienvla" blijft plakken aan je handen. Wat ik ook ergens gelezen heb, wat ook wel prettig is, is als je die bol deeg gekneed hebt, de bol aan de buitenkant met olijfolie even rond te smeren. En ik leg die vochtige doe meestal niet echt "tegen het deeg aan", dus no-contact. En tijdens het platslaan van het deeg je handen zelf ook nat houden.quote:Op zondag 18 oktober 2009 21:07 schreef Tokkelboer het volgende:
Makkt niet uit.
Maar jij bakt ook vaak een pizza. hoe ziet jou deeg er uit na het rijzen?
Welke verhoudingen gebruik je momenteel?quote:Op zondag 18 oktober 2009 21:20 schreef Tokkelboer het volgende:
Volgend weekend toch maar eens proberen met iets meer bloem.
Hopelijk lukt het dan wel goed.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |