abonnement Unibet Coolblue
pi_73746124
caprese
Life is too short not to have fun
pi_73746163
Vind je? Dat vind ik juist supersuf, omdat je de meeste van die ingrediënten waarschijnlijk ook al op je pizza hebt liggen

Ik zou een simpele groene salade met vinaigrette doen.
pi_73777374
Zojuist binnengekomen!



Pizzasteen:


Zodadelijk pizzadeeg in elkaar kneden voor morgen, en dan maar eens bedenken wat ik er op ga doen. Iemand nog originele, culinair verantwoorde ideeën?

[ Bericht 25% gewijzigd door minilot op 17-10-2009 14:18:21 ]
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 17 oktober 2009 @ 13:59:28 #129
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_73777783
Ah, er zijn 2 rode kruisjes binnengekomen! Die vind ik ook vaak op m'n deurmat.
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
pi_73777813
foto's doen het hier prima
Ja doei.
  zaterdag 17 oktober 2009 @ 14:05:08 #131
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_73777911
Hier niet. Vaag. Heb 't met Chrome en met IE8 geprobeerd. Shift-F5. Nothing.
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
pi_73778176
Gefixed!
Zo. Deeg staat nu vier uur op warm plekje te rijzen, en straks nog een nachtje in de koelkast.
Let me see you stripped down to the bone
pi_73778208
Firefox
Ja doei.
pi_73780277
quote:
Op zaterdag 17 oktober 2009 13:42 schreef minilot het volgende:
Zojuist binnengekomen!

[ afbeelding ]

Pizzasteen:
[ afbeelding ]

Zodadelijk pizzadeeg in elkaar kneden voor morgen, en dan maar eens bedenken wat ik er op ga doen. Iemand nog originele, culinair verantwoorde ideeën?
Dat ding moet ik ook maar eens aanschaffen.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 18 oktober 2009 @ 14:05:29 #135
201464 Tokkelboer
Culinair genieten vind ik fijn
pi_73804019
Fijn he die zelf gemaakte pizza's.
Ik zelf gebruik ook type "00" bloem van de hanos.

Ik koop daar 25 kilo zak voor nog geen 23 euro. Ook al zal er mij 12 kilo kapot gaan ben ik nog goed koper uit dan de 2 euro in de winkel.

De saus maak ik ook zelf.
als basis gebruik ik het recept van koken met aschwin


En dan doe ik hem in de oven op een pizzasteen ook van de duitse ebay gehaald.


Op dit moment ben ik ook weer heerlijke saus aan het maken en het deeg is al weer lekker aan het groeien.
pi_73810118
Zojuist op mijn bord:



Gelukt! Bodem flinterdun en krokant en helemaal perfect in welgeteld drie-en-halve minuut! Geweldig, dat Bestron-ding!
Let me see you stripped down to the bone
pi_73810471
superpizza!! in 3,5 minuut
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_73810715
quote:
Op zondag 18 oktober 2009 16:58 schreef minilot het volgende:
Zojuist op mijn bord:

[ afbeelding ]

Gelukt! Bodem flinterdun en krokant en helemaal perfect in welgeteld drie-en-halve minuut! Geweldig, dat Bestron-ding!
Ziet er lekker uit.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_73811149
Goed gelukt hoor! Ziet er hartstikke goed uit.
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
  zondag 18 oktober 2009 @ 20:24:38 #140
201464 Tokkelboer
Culinair genieten vind ik fijn
pi_73817802
Hoe ziet jullie deeg er uit na het rijzen. Mijn deeg komt namelijk het eerste uur wel omhoog maar hij zakt na verloop van tijd in.
ook blijft hij plakken aan de theedoek. zal het deeg dan te vochtig zijn?

Mijn deeg lijkt meer een koeievlaai dan een mooie bol zoals je ze ziet bij de pizzaria
  zondag 18 oktober 2009 @ 20:27:13 #141
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_73817915
Eet jij een pizza met een lepel, minilot?
Hij ziet er wel goed uit trouwens!
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
  zondag 18 oktober 2009 @ 20:31:44 #142
201464 Tokkelboer
Culinair genieten vind ik fijn
pi_73818130
quote:
Op zondag 18 oktober 2009 20:27 schreef JeOma het volgende:
Eet jij een pizza met een lepel, minilot?
Hij ziet er wel goed uit trouwens!
Volgens mij is dat gewoon een vork hoor.
  zondag 18 oktober 2009 @ 20:33:29 #143
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_73818199
quote:
Op zondag 18 oktober 2009 20:31 schreef Tokkelboer het volgende:

[..]

Volgens mij is dat gewoon een vork hoor.
Nee joh. DIT is een vork:
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
  zondag 18 oktober 2009 @ 20:57:25 #144
201464 Tokkelboer
Culinair genieten vind ik fijn
pi_73819557
o hmm inderdaad ik zie een pizza met ijzer en geen smilie met ijzer.. dan zal het wel een lepel zijn
  zondag 18 oktober 2009 @ 21:04:55 #145
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_73819998
Oh hahaha, nu zie ik het pas! Zesde keer dat ik die foto bekijk...
Ik zag 'm andersom, dat de steel bovenaan zat zeg maar.

Laat maar. Het is laat. Ofzo.
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
  zondag 18 oktober 2009 @ 21:07:18 #146
201464 Tokkelboer
Culinair genieten vind ik fijn
pi_73820150
Makkt niet uit.
Maar jij bakt ook vaak een pizza. hoe ziet jou deeg er uit na het rijzen?
  zondag 18 oktober 2009 @ 21:10:31 #147
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_73820392
quote:
Op zondag 18 oktober 2009 21:07 schreef Tokkelboer het volgende:
Makkt niet uit.
Maar jij bakt ook vaak een pizza. hoe ziet jou deeg er uit na het rijzen?
Het verschilt nogal eigenlijk. Ik heb het idee dat je hem te vochtig hebt als het als zo'n "koeienvla" blijft plakken aan je handen. Wat ik ook ergens gelezen heb, wat ook wel prettig is, is als je die bol deeg gekneed hebt, de bol aan de buitenkant met olijfolie even rond te smeren. En ik leg die vochtige doe meestal niet echt "tegen het deeg aan", dus no-contact. En tijdens het platslaan van het deeg je handen zelf ook nat houden.

Over het algemeen is het gewoon een mooie luchtige bol als ik na een uurtje die vochtige doek wegtrek. Maar goed, heel soms (meestal als ik haast had) is het ook een koeienvlaai.
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
pi_73820899
Weet eigenlijk iemand of het italiaanse bloem ook bij de makro verkocht wordt? Ik ben er een keer met iemand geweest maar heb lef niks gevonden en was vergeten het aan iemand daar te vragen.Oh en hoe doen jullie dat met de mozzarella.Ik vind het altijd een natte bende op de pizza.Ook als ik de kaas gesneden een paar uur op het keukendoekje laat liggen.
  zondag 18 oktober 2009 @ 21:20:54 #149
201464 Tokkelboer
Culinair genieten vind ik fijn
pi_73821032
Volgend weekend toch maar eens proberen met iets meer bloem.
Hopelijk lukt het dan wel goed.
pi_73830747
quote:
Op zondag 18 oktober 2009 21:20 schreef Tokkelboer het volgende:
Volgend weekend toch maar eens proberen met iets meer bloem.
Hopelijk lukt het dan wel goed.
Welke verhoudingen gebruik je momenteel?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')