abonnement Unibet Coolblue
pi_72422319
Ugh. Ik wordt een beetje moe van al mijn ondernemingen. Ik ben in de afgelopen 2 1/2 jaar 9 maal in de VS geweest, totaal voor iets minder dan 6 maanden. Prachtig land, maar echt een ongelofelijke $#%^@ immigratie eisen. Nadat mijn eerder geplande huwelijk nog op de klippen liep voordat het uberhaupt was uitgevoerd ben ik me maar weer eens gaan verdiepen, maar man-o-man, er is werkellijk geen fatsoenlijke manier op een hardwerkend persoon 'gewoon' te laten verhuizen.

In Nederland werk ik al meer dan 3 jaar in het onderwijs (IT gerelateerd) en ik zou zo mijn 12 weken vakantie per jaar opgeven zonder salarisveranderingen, sterker nog ik zou wel wat willen inleveren! Maar dan nog is het geen functie die in de VS zo 'gewild' is dat je er iemand voor laat overvliegen.

Dus ik ben een beetje uh .. sad. Studeren is geen optie, daar heb ik gewoonweg het geld niet voor. Dus al met al zie ik de jaren voorbij schuiven en mijn droom langzamerhand aan flarderen geschoten worden. Best jammer.

Maar na al die tripjes ben ik er wel bijna uit waar ik zou willen settlen, dat zou dan of Miami, FL worden - jaja, lekker weer - of Santa Fe, NM. De werkgelegenheid in FL ligt wat hoger, maar NM is echt mijn 'thuis'.
Gå och dö. Weet je wat jij bent? Een Supportslet.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')