abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 7 januari 2010 @ 20:33:45 #26
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_76536751
Eerste toernooi staan ze toch mooi in de halve finale.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  vrijdag 8 januari 2010 @ 21:04:16 #27
30919 mitt
Michael Corleone
pi_76579066
Wel verloren he IR.
Op dinsdag 9 september 2003 13:57 schreef Dr.Daggla het volgende:
[13:57:43] <@Daggla> ik weet ei'k ook niet wie corleone is.. Uit ER ofzo?
  vrijdag 8 januari 2010 @ 21:15:47 #28
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_76579490
Ja, ik zag het vlak nadat ik het gepost had.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_77131143
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
  vrijdag 22 januari 2010 @ 10:08:16 #30
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_77131150
quote:
Dick Norman speelt in het gemengd dubbelspel samen met de 27-jarige Amerikaanse Raquel Kops-Jones. Maar in zijn wedstrijd in de eerste ronde zal de Belg wel meer naar de overkant kijken.

In de eerste ronde speelt Norman namelijk tegen het duo Nenad Zimonic/Maria Kirilenko. "Ik zal alvast genieten van het mooie uitzicht", verwijst Norman over de blonde Russin.

Norman zal wel op zijn best moeten zijn, want de Serviër en de Russin zijn het vijfde reekshoofd op de Australian Open.

Waarom speelt Norman eigenlijk niet met een van de Belgische vrouwen in Melbourne? "Ik heb onze vier vrouwen al eens gevraagd om op een grandslamtoernooi samen te spelen. Maar helaas, niemand wil mij", zegt de Belg in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.
De ouwe snoeper
  vrijdag 22 januari 2010 @ 10:08:37 #31
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_77131164
Norrage
pi_77131199
Echt bizar, weken niks gepost hier en dan dit
Waarschijnlijk tegelijk gekeken wat Sporza over de partij van Kim te melden had
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
pi_78953241
quote:
Tsjechië te sterk voor België in de Davis Cup. 9/03/2010 4:55:45

Ik heb thuis de matchen een beetje op tv kunnen volgen. Ik vond Xavier en Ollie niet slecht spelen. Berdych en Stepanek speelden gewoonweg sterk en op de belangrijke momenten speelden ze nog wat beter.

Wat betreft de selectie, is het niet ideaal dat een trainer ook kapitein is van de Davis Cup ploeg wegens de belangenvermenging. Nochtans is het de laatste jaren niet anders geweest. Ex-kapitein Julien Oferlin slaagde daar goed in. Reginald Willems daarentegen bevindt zich momenteel op glad ijs.

Reginald vindt dat ik voor de laatste twee Davis Cup ontmoetingen (waaronder september 2009) geen potten genoeg gebroken heb om deel uit te maken van de ploeg : een finale op Roland Garros, een halve in Wimbledon, kwart op de US Open waren net niet goed genoeg voor hem.

Hij vindt de resultaten van Christophe (die maar 2 matchen heeft kunnen winnen in zijn laatste 19 ATP-tour tornooien!) daarentegen wel goed om hem te selecteren. Daarbij komt dat hij de vorige weken last had van blessures en zich meerdere malen moest terugtrekken uit tornooien zoals Marseille en Delray Beach… Vind je niet dat Reginald hier geen twee maten twee gewichten hanteerd?

Het probleem schuilt hem natuurlijk in het feit dat Reginald trainer / vriend van Christophe is en terzelfdertijd kapitein van de Davis Cup ploeg is. Dat maakt het kiezen voor Reginald wat ingewikkelder natuurlijk, zeker als je als coach geen problemen wilt met je eigen speler. Dit alles ruikt heel sterk naar “een faveurke” voor zijn eigen speler... Hoe ver Reginald hiermee over de schreef gaat is nog voor interpretatie vatbaar. Ik vraag me af hoe lang hij de combinatie van deze twee jobs nog zal kunnen volhouden.

Ik ben sinds één dag in Indian Wells, Californië. Het is een hele tocht : overstappen in Chicago, vliegen naar L.A. en ten slotte een auto gehuurd om naar het tennis/golf paradijs van Indian Wells te rijden. We kwamen om 23 uur ’s aan en de kinderen waren, wegens het uurverschil van 9u, al om 2u30 klaar wakker!!! (=11u30 belgische tijd) Help… Ilse en ik hopen nu dat we de volgende nacht ietsje langer kunnen slapen : tot 5u bvb !

Groetjes , Dick.

Ps : Willen jullie weten hoeveel pinten Lukas Dlouhy (612atp) op zaterdagavond gedronken heeft, alvorens te winnen op zondag tegen… Reg, zal het niet graag horen. Grapje!
Walgelijke praktijken.
  vrijdag 19 maart 2010 @ 16:23:01 #34
82726 The_BoezelaaR
Chronisch vliefd
pi_79341491
Norman/Moodie is back baby
quote:
Miami, het laatste tornooi met Kas… 19/03/2010 4:17:47
Eind Januari al kreeg ik telefoontjes en emails van 5 verschillende dubbelspelers die me vroegen om te dubbelen. Maar ik wou mijn samenwerking met Kas eerst een eerlijke kans geven. Na drie maand van middelmatige resultaten heb ik besloten om van partner te veranderen. Het waren vooral de tie-breaks die ons de das omdeden : we wonnen slechts 2 van de laatste 10 tie-breaks! Was het andersom geweest, dan hadden we zeker al 2 titels op zak en zou ik niet besluiten om van partner te veranderen… maar zo is het nu eenmaal niet gelopen. Het is wel heel spijtig want het klikte echt heel goed met Kas op menselijk vlak en het was leuk om met zijn vrouw Maria en dochter Kimi de wereld rond te reizen.

Na onze vroege uitschakeling in Indian Wells hadden we twee weken te overbruggen vooraleer het volgende belangrijke tornooi van Miami van start gaat. Om de tijd zo productief mogelijk te vullen besloten we de challenger van Sunrise te spelen. Welcome back to the challengers ! Was ik even vergeten dat je op challengers iets minder op je wenken bediend wordt, en als je voor een late woensdag-start vraagt bvb, dat je er dan bijna zowiezo moogt van uitgaan dat ze het tegenovergestelde doen : We kwamen maandag nacht (1u30) aan en mochten dinsdag al om 1u aantreden. Het tornooi begon pas op dinsdag, en de eerste rondes (dubbel) worden verspreid over di, wo en donderdag… In ieder geval hebben we opnieuw een tie-break kunnen oefenen en het tij is nog niet gekeerd ;-)

Nu willen jullie nog weten met wie ik dan wel ga spelen, is het niet? Tussen de geïnteresseerden (eind januari) zaten o.a. Lindsted, Knowle en Huss. Die belden me allemaal ongeveer hetzelfde moment. Ik zag een wissel niet zitten. Ik vroeg Ilse : "Wat als Moodie me terug zou vragen te spelen?" Welgeteld 5 minuten later kwam er een email van Wes binnen ! Telepathie zeker ?! Hij vertelde me dat hij besefte dat hij een foute keuze gemaakt had en dat hij graag terug met mij een team wil vormen. Toen hij me vorig jaar vroeg om te spelen sprong ik een gat in de lucht. Ik was toen nummer 95 van de wereld en een top 10 speler vroeg me om te dubbelen. Nu sta ik zelf 12, maar dat maakt geen verschil. Ik ben nog altijd heel blij om terug met Wes te spelen.

Hopelijk kunnen Kas en ik nu nog een deftig tornooi spelen in Miami en met een positieve noot eindigen. Volgende week geef ik een paar leuke prijzen weg. De prijsvraag zal gaan ivm de 2 foto’s die op mijn site staan van Indian Wells.

Hasta la vista, I'm going to Miami
I don't trust books. They're all facts and no heart
Online poker is more addicting than snorting cocaine off Jessica Alba’s tits
Sam Querrey en John Isner, culthelden in wording!
pi_79348438
Kies dan voor Knowle in plaats van deze backstabber .
pi_80506864
Heeft iedereen al meegedaan aan de prijsvraag
quote:
Ik begin eerst met het leukste : de prijsvraag

Vraag 1 : Op de groepsfoto, die onlangs in Indian Wells getrokken geweest is, vind je 8 baby’s, allemaal met uitstekende tennisgenen! Zoek uit het volgende lijstje de juiste (5!) ouders : Roddick, Ljubicic, Davenport, Nestor, Federer, Luckzak, Hewitt, Paes, Zimonjic, Moodie, Norman, Rochus of Clijsters.

Vraag 2 (schiftingsvraag) : Wat is de naam van de dame, verstopt onder haar baseballpetje? Je ziet haar zonen op de foto, de bodyguards staan net niet op het beeld. Een tip : ze is europeaanse, ze staat heel dikwijls in de Story en consoorten, is getrouwd met een wereldberoemde…

De winnaar krijgt 2 tickets voor de eerste maandag van Roland Garros 2010, en de runner-up krijgt mijn eigen speciale “Wilson K-blade 98” tennisracket, die niet te verkrijgen is in de winkel en waarmee ik vorig jaar de finale van Roland speelde...

Voilà, veel succes ermee. Wil je één van deze mooie prijzen winnen, stuur dan je antwoorden naar info@dicknorman.be met als onderwerp : wedstrijd.

Nu nog even over mijn laatste tornooi met Kas. Het was precies een symbolische afsluiter : onze laatste match tezamen werd meteen ook onze slechtste van onze samenwerking. Tot nu toe verloren we nog nooit van een middelmatig team, en nu was dit wel het geval. We gingen er in de eerste ronde uit tegen Lopez/Belluci. Ik had zo het gevoel dat de “drive” en de motivatie wat lager lag omdat onze wegen toch sowieso splitsten na dit tornooi. De trainingen lukten ook niet te best de laatste 10 dagen : een 3tal trainingsdagen vielen letterlijk in het water door de regen, een 3tal dagen was ik ziek van sushi te eten, en de dagen dat ik wat trainingsachterstand wilde inhalen, wou Kasi het wat rustiger aan doen om te recupereren van de dagen waar hij wel intensief getraind had… Kasi verbleef ook telkens in een ander hotel, zodat ik hem zelden zag. Ik had niet het gevoel dat we een team waren de laatste 10 dagen. Toen heb ik er over nagedacht om Miami te annuleren, omdat ik geen zin had om nog eens in de eerste ronde te verliezen. Ik speelde zeker geen goede wedstrijd, vooral mijn opslag sputterde nogal ! Ik sloeg maar ongeveer 20% van mijn eerste opslagen binnen , ons gemiddelde was 38%. Het viel nog mee dat ik maar éénmaal mijn opslag verloor.

Op naar het clay court seizoen, met Wes. Ik heb twee weken de tijd om mijn trainingsachterstand goed te maken. Veel succes met de twee vragen !

Dick.
quote:
Tot woensdag heb je nog de tijd om deel te nemen aan de prijsvraag :-) dan maak ik de winnaars bekend !!!


  dinsdag 20 april 2010 @ 01:25:12 #37
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_80507086
Toevallig, wilde het topic net kicken met een uitspraak van Dick
quote:
Norman: "Een dopingcontroleur stal kledij" ma 19/04/2010 - 21:55
Dick Norman was vorige week aan de slag in Monte Carlo, waar hij weer dubbelde met Wesley Moodie. Onze landgenoot was tevreden over het toernooi, behalve dan over de verloren halve finales. Ook de bewakingscamera's krijgen een pluim.

"Ons eerste toernooi was goed", zegt Norman. "Net zoals we vorig jaar speelden, al eindigde het hier wel ontgoochelend."

"Tijdens de opwarming voor onze halve finale bezeerde ik mijn knie. De pijn ebde wel weg, maar het kwaad was geschied. Wesley speelde eigenlijk tegen drie man. Ik verwacht woensdag opnieuw fit te zijn."

"Monte Carlo is overigens een schitterend toernooi, waarop een dief bij de kraag gevat is! Camera's registreerden een man die met spelerskleren naar buiten liep. Het was een dopingcontroleur, die toegang had tot de kleedkamers."
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_82151070
Even een kick, Norman staat met Moodie alweer in de QF van RG.
  maandag 31 mei 2010 @ 18:05:20 #39
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_82153556
Ja, ik wilde dit topic al eerder naar boven kicken, maar kon het zo snel niet vinden.

Maar nog maar 3 potjes winnen. .
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_82156790
Morgen de derde partji op Chatrier
  maandag 31 mei 2010 @ 19:43:07 #41
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_82158324
quote:
Op maandag 31 mei 2010 19:14 schreef luckass het volgende:
Morgen de derde partji op Chatrier
Federer als opwarmertje, niet slecht!
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_82205496
Halve finale
  dinsdag 1 juni 2010 @ 20:27:22 #43
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_82205697
Shit, dacht nog steeds dat ze na Federer en Soderling zouden komen.

Maar wel mooi nieuws. .
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_82205769
quote:
Op dinsdag 1 juni 2010 20:27 schreef I.R.Baboon het volgende:
Shit, dacht nog steeds dat ze na Federer en Soderling zouden komen.

Maar wel mooi nieuws. .
Verzet naar baan 2 door de regen .
Halve finale hopelijk wel op Chatrier.
  dinsdag 1 juni 2010 @ 21:53:53 #45
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_82210692
Morgen dagje rust, maar daarna wordt het echt serieus met Nestor/Zimonjic en daarna evt een revanche in de finale.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_82213637
Hij lijkt qua tennis en uiterlijk wel een beetje op de dubbelspecialist van Nederland, Wogier Rassen..

  dinsdag 1 juni 2010 @ 22:38:53 #47
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_82213782
quote:
Op dinsdag 1 juni 2010 22:36 schreef kevinoz het volgende:
Hij lijkt qua tennis en uiterlijk wel een beetje op de dubbelspecialist van Nederland, Wogier Rassen..




Niet bepaald...
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_82214490
quote:
Op dinsdag 1 juni 2010 22:38 schreef I.R.Baboon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Niet bepaald...
haha was ook niet echt een serieuse opmerking
pi_82223218
Doe wat je niet durft.
Geef kinderen in Madagascar kans op onderwijs. Steun Abecole
www.Facebook.com/AbecoleNL
  donderdag 3 juni 2010 @ 16:54:38 #50
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_82289561
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')