Ik had al iets van blauwe hagelslag bedacht (ben ook niet zo'n fan van kokos)quote:Op donderdag 2 juli 2009 16:58 schreef DevilsAndDust het volgende:
Daar was ik al bang voor, ik vind kokos echt vies.. 't Zou ook wel met marsepein of royal icing kunnen denk ik. Mmm...
Die hebben alledrie al geboekt & gepland. En eentje heeft pas begin september vakantie, dan is het bij ons enorm druk ivm de opening van het schooljaar.quote:Op donderdag 2 juli 2009 17:44 schreef ColdFeet het volgende:
Syrena, ik had me vandaag voorgenomen dat ik niet naar huis mocht voor ik een klein lullig kutklusje dat ik al weken uitstel, afhebDus ik lijd met je mee. Nog één piepklein dingetje
Kun je niet met een vriendin op vakantie?
Sorryquote:Op donderdag 2 juli 2009 17:45 schreef ColdFeet het volgende:
En Miss_S, ik was net gestopt met bakkenJe brengt me op slechte ideeën
Zou je blauwe kokos zelf moeten maken, of zou je 't ook ergens kunnen kopen?
De nieuste Allerhande? Ik grijp altijd mis in de winkel, echt irritant. Ik weet dat ik het op internet ook wel kan vinden, maar ik vind het blad juist zo leuk.quote:Op donderdag 2 juli 2009 17:54 schreef Greys het volgende:
Hmmm, in de Allerhande staat een lekkere salade: veldsalade met geitenkaas, pijnboompitjes en frambozen![]()
Niet dat ik ooit nog pijnboompitten ga durven eten, maar die laat ik er dan wel uit.
En kersencakejes, die zien er ook al zo lekker uit *kwijl*.
Ik ben al helemaal aan het brainstormen over zelf kleuren. En de dingen voor de ogen heb ik ook al bedacht, nou ja, het wit. Je wordt bedanktquote:
Nummer 7, het kan ook die van vorige week zijn, ik weet het niet meerquote:Op donderdag 2 juli 2009 17:56 schreef Syrena het volgende:
[..]
De nieuste Allerhande? Ik grijp altijd mis in de winkel, echt irritant. Ik weet dat ik het op internet ook wel kan vinden, maar ik vind het blad juist zo leuk.
Mag ik nog wel naar de meet komen?quote:Op donderdag 2 juli 2009 17:57 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ik ben al helemaal aan het brainstormen over zelf kleuren. En de dingen voor de ogen heb ik ook al bedacht, nou ja, het wit. Je wordt bedankt
ik denk dat je ook vanille botercreme blauw kan kleuren en dan met zo'n klein spuitmondje allemaal van die mini sterretjes erop spuiten...quote:Op donderdag 2 juli 2009 16:58 schreef DevilsAndDust het volgende:
Daar was ik al bang voor, ik vind kokos echt vies.. 't Zou ook wel met marsepein of royal icing kunnen denk ik. Mmm...
[flauw] Je weet best veel van bakken voor iemand die geen fatsoenlijke cupcakes kan makenquote:Op donderdag 2 juli 2009 18:57 schreef kwakveense het volgende:
[..]
ik denk dat je ook vanille botercreme blauw kan kleuren en dan met zo'n klein spuitmondje allemaal van die mini sterretjes erop spuiten...
ziet er ook uit als "fur"
[ afbeelding ]
zoiets maar dan heel veel kleine, minder nette, met een kleine draai ofzo, bij elkaar.
ik hb net heerlijk twee lange hoofdstukken gelezen, in de tuin, en een bakje met wat gemengde nootjes en een bakje met uitjes en gurkjes gegeten. toen wat bladmuziek bestudeerd (de tijd dringt) en nu heb ik geen trek in rijst met kip dus ga ik lekker pasta met rode saus maken.doeiii
ik kan stiekem heel goed bakkenquote:Op donderdag 2 juli 2009 19:00 schreef Viking84 het volgende:
[..]
[flauw] Je weet best veel van bakken voor iemand die geen fatsoenlijke cupcakes kan maken![]()
[/flauw]
quote:Op donderdag 2 juli 2009 10:27 schreef motorbloempje het volgende:
Nyn!goede reis!
Ik heb een katermaar zit wel op 't werk
4 Paulaner op gisteren
Welles, je had een hele mooie cake met cupcakevormpjes erin gebakken!quote:Op donderdag 2 juli 2009 19:09 schreef kwakveense het volgende:
[..]
maar op de een of andere manier krijg ik cake zonder mix, from scratch, nooit goed :S
Leuk! Tante Kwakquote:Op donderdag 2 juli 2009 19:15 schreef kwakveense het volgende:
oeh! mn mama belt net! mn enige nicht is zwanger(dat ging niet helemaal vanzelf zeg maar) ik ben heel blij voor dr! en dat is het dichtst bij een nichtje of neefje dat ik voorlopig zal komen (mn broertje is nog niet zo broeds - als in is single computernerd en woont thuis, en verder geen opties in de familie) dus ik voel me een klein beetje alsof ik tante word... ook al word ik slechts achternicht...
Ja ik denk 't ook, ze houd al niet van warmte enzo..quote:Op donderdag 2 juli 2009 19:23 schreef Greys het volgende:
Gefeliciteerd Kwakketroela!
Kaas, wauw, wat zal ze het zwaar hebben nu met deze temperaturen!
Ik had zo'n afgesloten emmertje met fruitsalade van de supermarkt, t/m 4 juli goed.quote:Op donderdag 2 juli 2009 19:25 schreef Miss_S het volgende:
Gefeliciteerd kwak
Ik heb geen broers of zussen dus begrijp ik goed dat je dit wel erg leuk vind
Oja, de kiwi's waren niet goed meerdus nu maar watermeloen
Gebruik zeeuwse bloem ipv gewone bloem, dat scheelt zoooooo veel.quote:Op donderdag 2 juli 2009 19:09 schreef kwakveense het volgende:
[..]
ik kan stiekem heel goed bakken
zo maak ik een mean ass chocolade truffeltaart (600 kcal per puntje)
perfecte slagroomsoesjes
hele fijne chocolate fudge brownies
een lekker dripping lemon cake
maar op de een of andere manier krijg ik cake zonder mix, from scratch, nooit goed :S
Dat hakt er wel in iddquote:Op donderdag 2 juli 2009 19:35 schreef loveli het volgende:
Kwart liter rose en ik loop al scheefYay for hitte
Ooit van de turk om de hoek geleerd, absoluut idiot proof: couscous afwegen en in een grote schaal doen. Per gram couscous een ml kokend water erbij gieten, snel omroeren met de pollepel, 5 minuutjes laten rusten. Dan nogmaals omroeren met de lepel (het lijkt wat plakkerig, gewoon grof losroeren), nog 5 min wachten, handen wassen, handen in de kom en voorzichtig de klontjes kapotwrijven.quote:Op donderdag 2 juli 2009 19:15 schreef Syrena het volgende:
Kwakz0r> Ik kan geen couscous maken. Gaat altijd stinken en klonteren en smaakt echt vies.
Ik heb nog een halve zak staan, volgende week eens proberen (en een backup pizza inslaan alvastquote:Op donderdag 2 juli 2009 19:45 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ooit van de turk om de hoek geleerd, absoluut idiot proof: couscous afwegen en in een grote schaal doen. Per gram couscous een ml kokend water erbij gieten, snel omroeren met de pollepel, 5 minuutjes laten rusten. Dan nogmaals omroeren met de lepel (het lijkt wat plakkerig, gewoon grof losroeren), nog 5 min wachten, handen wassen, handen in de kom en voorzichtig de klontjes kapotwrijven.
Easy
Ies echte gemakkelijkquote:Op donderdag 2 juli 2009 19:45 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ooit van de turk om de hoek geleerd, absoluut idiot proof: couscous afwegen en in een grote schaal doen. Per gram couscous een ml kokend water erbij gieten, snel omroeren met de pollepel, 5 minuutjes laten rusten. Dan nogmaals omroeren met de lepel (het lijkt wat plakkerig, gewoon grof losroeren), nog 5 min wachten, handen wassen, handen in de kom en voorzichtig de klontjes kapotwrijven.
Easy
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |