abonnement Unibet Coolblue
  zondag 5 juli 2009 @ 21:54:50 #126
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_70682126
De Gelderlander gaat geen compleet lulverhaal ophangen (dan wel opgemaakt uit de woorden van VD Kraan) over dat ze hem een 2-jarig contract hebben voorgelegd. Als een directeur dat doet is dat zelfs tegen de wet. Bovendien hadden ze een jaar terug al interesse. Ga er maar vanuit dat deze jongen dé beoogde spits is en dat hij ook interesse heeft, anders hoef je geen contract voor te leggen. Of hij tekent zal liggen aan ambities en de bereidheid salaris in te leveren.

Mocht er morgen een compleet andere spits tekenen bij Vitesse, sta ik mooi voor lul
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_70682133
Komt er een nieuwe vogel?
Don't think twice, it's all right.
  zondag 5 juli 2009 @ 22:25:13 #128
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_70683339
quote:
Op zondag 5 juli 2009 21:54 schreef JH87 het volgende:
Komt er een nieuwe vogel?
Onze soepkip was toch al teruggevonden?
  maandag 6 juli 2009 @ 04:31:21 #129
97452 VinnieJones
So you're a righty?
pi_70689431
quote:
Op zondag 5 juli 2009 18:10 schreef Yozzz het volgende:

[..]

Volgens der Bild van twee dagen geleden wil Sinan de club niet verlaten.
Beter blijft 'ie voor jullie, want het is een matige speler.

Enige wat hij heeft is snelheid.
Is geen afmaker, en heeft veel ruimte nodig.

Als Vitesse hele seizoen tegen elke tegenstander gaat counteren zou hij nuttig kunnen zijn. Zal zeker niet boven de 10 goals komen.
The cardinal rule is to keep them playing and to keep them coming back. The longer they play, the more they lose, and in the end, we get it all.
  maandag 6 juli 2009 @ 04:48:40 #130
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_70689441
quote:
Op maandag 6 juli 2009 04:31 schreef VinnieJones het volgende:

[..]

Beter blijft 'ie voor jullie, want het is een matige speler.

Enige wat hij heeft is snelheid.
Is geen afmaker, en heeft veel ruimte nodig.

Als Vitesse hele seizoen tegen elke tegenstander gaat counteren zou hij nuttig kunnen zijn. Zal zeker niet boven de 10 goals komen.
Als er geen versterkingen komen gaan we inderdaad het hele jaar counteren, want dan wordt er weer tegen degradatie gespeeld.
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_70689801
Vitesse- talent wil zich laten zien aan trainer en scoort vier keer.

Aan zijn voeten lagen de jonge meiden uit Vaassen, aan zijn armen trokken de handteke ningenjagers en in zijn hand be waarde hij een gebloemde, geslo ten enveloppe. Genaro Snijders werd zaterdag na het oefenduel VIOS Vaassen-Vitesse ( 0- 9) verko zen tot man van de wedstrijd.
Een mooie voorbode op de man van de wedstrijd-verkiezing in Gel redome. Mogelijk.

Uit de enveloppe kwamen twee VVV- geschenkenbonnen van 20 euro tevoorschijn. Die toverden een brede lach op gezicht van de 19- jarige aanvaller, goed voor vier treffers in zijn vierde oefenduel de ze voorbereiding.
" Het gaat wel lekker. Ik wil mezelf bewijzen aan de trainer", zei de spits, die zijn doorbraak in het sei zoen 2008/09 verstoord zag door een hamstringblessure. "Net toen ik erbij kwam, dat was jammer. Daarna ben ik te snel begonnen en raakte ik wéér geblesseerd."

Daardoor zat zijn seizoen er al weer op. "Maar ik heb nog twee weken langer doorgetraind op de club, met Kevin van Diermen en Dalibor Stevanovic. Ik wilde alles op de voorbereiding zetten, daar moest ik helemaal klaar voor zijn. Mezelf lekker bewijzen. Verder heb ik mezelf geen doelen voorge nomen.
Ik ben nog jong, 19 jaar pas", zei Snijders, die tot 2011 on der contract staat in Arnhem.

Een conflictje over zijn ( on) moge lijkheden lag drie jaar terug ten grondslag aan de verhuizing van het westen naar het oosten. "De trainer bij AZ wilde met twee spit sen gaan spelen en vond dat ik daar niet geschikt voor was. Ik had altijd gespeeld aan de buitenkant in een driespitsen- systeem. Maar ik was het daar niet mee eens", zei Snijders, die bij zijn nieuwe trai ner Theo Bos in het beoogde twee spitsensysteem wordt getest. "Het is aan mij om te laten zien wat ik kan", zei Snijders.

Trainer Theo Bos ziet wel wat in de supersnelle spits, maar waakt voor een vroeg oordeel. "Hij heeft wat weg van Eldridge Rojer (voor heen pijlsnelle aanvaller, red.). Ge naro doet het goed, straks in de se rieuze oefenwedstrijden moet hij laten zien dat hij een serieuze kan didaat is. Dan treft hij sterkere, slimmere verdedigers. Ik ben heel benieuwd. Genaro is één van onze vier aanvallers (met Lasse Nilsson, Santi Kolk en de beoogde nieuwe spits Sinan Kaloglu,red.). Die moe ten het onderling maar uitvech ten. 'Genna' heeft scorend vermo gen, is dreigend, heeft snelheid. We zullen zien wat hij brengt."`

De Gelderlander 06-07-09
  maandag 6 juli 2009 @ 11:23:13 #132
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_70693853
Vitesse in onderhandeling met Turks international


Vitesse staat op het punt Sinan Kaloglu vast te leggen. De club uit Arnhem is het al met VfL Bochum eens over een afkoopsom voor de 28-jarige Turkse international.

Vitesse hoopt maandag ook een persoonlijk akkoord te bereiken met Kaloglu zelf. Het is de bedoeling dat de 28-jarige aanvaller zijn handtekening zet onder een tweejarig contract.

Kaloglu speelde in Turkije onder meer voor Besiktas en Bursaspor. Vorige zomer maakte hij de overstap naar Bochum. Bij de Duitse club begon hij afgelopen seizoen acht keer in de basis en kwam hij tien keer als invaller binnen de lijnen. De spits trof drie keer doel.

Kaloglu kwam twee keer uit voor het nationale elftal van Turkije. Hij maakte op 12 april 2006 zijn debuut tegen Azerbeidzjan (1-1) en op 19 november 2008 kwam hij in actie tegen Oostenrijk (4-2 zege). In beide vriendschappelijke duels kwam de spits als invaller binnen de lijnen.
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  maandag 6 juli 2009 @ 20:57:30 #133
142495 vitessezuid113
voetbaljunkie
pi_70715961
quote:
VITESSE ROND MET SPITS KALOGLU

Vitesse is maandagavond tot overeenstemming gekomen met de Turkse aanvaller Sinan Kaloglu. Ook beide clubs zijn vrijwel rond, enkel de handtekening van VFL Bochum moet nog gezet worden. 'Die handtekening wordt dinsdag gezet', aldus technisch directeur Marc van Hintum.

Sinan Kaloglu
Vitesse toonde vorig seizoen al belangstelling voor Kaloglu, maar destijds kwam het niet tot een transfer. Beide partijen bleven contact houden. De spits tekent in Arnhem een contract voor twee seizoenen. Marc van Hintum: "Kaloglu is, ondanks zijn lengte, een wendbare speler. Niet alleen is hij technisch goed, hij is balvast en laat anderen beter voetballen. Niet voor niets wordt hij Turkije de 'koning van de assists' genoemd. Aan hem de taak om het beter te doen dan de topscorer van afgelopen seizoen."

Kaloglu zelf is eveneens content met zijn overgang naar Vitesse. "Ik ben zeer gelukkig om voor Vitesse te voetballen. Ik wil de technische mensen bij Vitesse (doelend op Marc van Hintum en hoofd scouting Ted van Leeuwen, red.) bedanken voor hun vertrouwen in mij. Ik ga er dan ook alles aan doen om het getoonde vertrouwen terug te betalen in doelpunten."

Als alle handtekeningen gezet zijn, meldt Kaloglu zich bij de selectie van hoofdtrainer/coach Theo Bos. De aanvaller krijgt bij Vitesse het shirt met rugnummer 11.

Vitesse.nl
Afwachten maar wat ie kan
pi_70725356
Nou wat vinden we ervan?

Het is geen doelpuntenmanchine, dat is duidelijk (190/60 goals). Niet dat Vitesse die kan aanschaffen, dus wat dat betreft moeten we niet zeuren. Koning vd assists, hij laat andere beter voetballen, goed aanspeelpunt. Hm, Bos zal er wel van op de hoogte zijn en als hij het ontbrekende stukje van de 4 aanvallers is, dan moeten we hem maar een kans geven. Dat hij een contract voor 2 jaar krijgt zegt in principe wel dat ze er vertrouwen in hebben. Alleen die leeftijd is enigzins jammer, maargoed, 28 zijn vaak de beste jaren zeggen ze dan
  dinsdag 7 juli 2009 @ 10:26:39 #135
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_70731120
Vitesse test Tsjechische linksback Koukal


Eind juni liet Theo Bos nog weten dat Vitesse intern zou zoeken naar een opvolger voor Nicky Kuiper, maar de Arnhemmers hebben haar vleugels toch maar uitgespreid. Op de officiële website meldt de club dat Zdenek Koukal een kans krijgt om een contract te verdienen. De linksback wordt tijdens het in Zeeland belegde trainingskamp getest.
De 25-jarige Tsjech speelt nu nog bij FK Victoria Zizkov. In het afgelopen seizoen speelde Koukal 27 competitiewedstrijden voor deze club, waarin hij eenmaal trefzeker was. De aanvallend ingestelde verdediger kan ook op het middenveld uit de voeten en mag in de aankomende week laten zien of hij een versterking kan zijn voor Vitesse.

Mogelijk wordt hij de vervanger van Kuiper, die onlangs naar FC Twente vertrok. Opmerkelijk, want Bos liet eerder nog weten dat hij geen nieuwe linksback nodig had. “Als linksachter wil ik Alexander Büttner en Jop van der Linden gaan proberen”, zei hij eerder. “Büttner heeft zijn hele jeugd in de opleiding van Ajax op die positie gespeeld. Ik wil in de voorbereiding eens zien hoe beiden het invullen. Een voorbereiding kan altijd positieve verrassingen opleveren."
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  dinsdag 7 juli 2009 @ 10:50:30 #136
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_70731791
Nounou, Vitesse is goed bezig hoor! Naar Kaloglu ben ik zeer benieuwd, en geef hem het voordeel van de twijfel. Kan goed zijn, een snelle lange spits met Nilsson ernaast! Altijd mooi om te zien wie Vitesse allemaal uit de hoge hoed tovert, wie is in hemelsnaam Koukal?
  dinsdag 7 juli 2009 @ 11:07:38 #137
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_70732318
Ik zat me al een paar dagen af te vragen waar jullie toch het geld vandaan halen voor al die buitenlanders. Schoten mij ineens van Wolfswinkel en Kuiper binnen.
  dinsdag 7 juli 2009 @ 12:04:45 #138
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_70734075
quote:
Op dinsdag 7 juli 2009 11:07 schreef Prosac het volgende:
Ik zat me al een paar dagen af te vragen waar jullie toch het geld vandaan halen voor al die buitenlanders. Schoten mij ineens van Wolfswinkel en Kuiper binnen.
Wie vult me aan?
- Yakubu
- Sansoni
- ...


  dinsdag 7 juli 2009 @ 13:42:00 #139
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_70737249
Ja sorry.. als ik Vitesse en kopen in 1 zin lees gaat er bij mij zo'n oude knop om met: "WAAR DE FUCK DOET DIE FAILLIETE BENDE HET VAN????"
Klein vooroordeeltje/kortsluitinkje ten opzichte van jullie, sorry.
  dinsdag 7 juli 2009 @ 14:15:01 #140
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_70738480
quote:
Op dinsdag 7 juli 2009 13:42 schreef Prosac het volgende:
Ja sorry.. als ik Vitesse en kopen in 1 zin lees gaat er bij mij zo'n oude knop om met: "WAAR DE FUCK DOET DIE FAILLIETE BENDE HET VAN????"
Klein vooroordeeltje/kortsluitinkje ten opzichte van jullie, sorry.
Je bent niet de enige die zo'n associatie heeft
pi_70740432
Hij moet vooral kunnen verdedigen die LB, "ook op het middenveld uit de voeten", dat was hetzelfde geval met Haim.

Maargoed, deze week krijgt hij de kans.
  dinsdag 7 juli 2009 @ 15:21:54 #142
142495 vitessezuid113
voetbaljunkie
pi_70741368
2de ronde KNVB Beker FC Oss thuis.

22,23 of 24 september.
pi_70744916
TOP Oss? Of FC Oss?
Don't think twice, it's all right.
  dinsdag 7 juli 2009 @ 17:11:14 #144
142495 vitessezuid113
voetbaljunkie
pi_70746301
quote:
Op dinsdag 7 juli 2009 16:38 schreef JH87 het volgende:
TOP Oss? Of FC Oss?
Top Oss heet voortaan FC Oss

De wedstrijd zal de 22ste worden gespeeld aldus Vitesse.nl
pi_70746351
We halen niet eens te 2e ronde dus.
pi_70746606
TeeOoPee kampioenen!
Don't think twice, it's all right.
pi_70746772
O het is al de tweede ronde!
pi_70771661
Stelletje negatievelingen..
Dit jaar gewoon kwart finale
  woensdag 8 juli 2009 @ 11:37:08 #149
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_70772635
Ik dicht ons goede kansen toe tegen FC Oss.
pi_70772727
quote:
Op woensdag 8 juli 2009 11:37 schreef Yozzz het volgende:
Ik dicht ons goede kansen toe tegen FC Oss.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')