abonnement Unibet Coolblue
pi_80831811
Waar? Portugália in Amsterdam
Wanneer? Woensdagavond 28 april
Wat at je?
voor: Chouriço assado (gegrillde Portugese worst)
Hoofd: Bife de espardarte grelhado (gegrillde biefstuk van de zwaardvis)
Na: Molotof (geklopt eiwit met caramelsaus)
Impressie?
Mijn voorgerecht werd bij het serveren geflambeerd op de tafel naast ons, met uitleg over de drank waarmee het gebeurde en hoe het de smaak ten goede kwam. Was daarna erg lekker, alleen naar mijn smaak was de worst iets te grof (de stukjes vet die erin zaten waren aan de grote kant). Het leek erg op Chorizo (niet heel gek als je naar de naam kijkt)
Het hoofdgerecht is voor mij nergens mee te vergelijken aangezien ik nooit eerder zwaardvis heb gegeten, maar dat wil niet zeggen dat ik het niet lekker vond, integendeel zelfs. Het was echt heerlijk. Iets minder zout had voor mij gemogen maar ik eet altijd vrij zoutloos. De wijn die we erbij hadden besteld na advies van de ober was goed! Bij het nagerecht was ik toch geïnteresseerd in de "Kamele slijm", maar die was die dag niet verkrijgbaar aangezien ze een aantal desserts enkel in het weekend maken. Wel jammer maar nu de Molotof genomen. Op het plaatje zag het er toch redelijk anders uit dan wat we kregen. Het leek erop als of het gesneden was uit een soort taartvorm. Het stuk was groot en wij dachten beide ah het is licht dat krijgen we wel op... mooi niet dus, het was zelfs vrij zwaar te noemen. Wel erg lekker.
Kosten? Incl de volledige fles wijn die ik gedeeld heb 50 euro
Cijfer? 8
pi_80840846
Waar? Restaurant Olijf, Nuenen (http://www.restaurantolijf.nl/)
Wanneer? Vrijdag 23 april
Wat at je? 5 gangenmenu "Olijf" - in het kort: rundercarpaccio met aardappel"ïets" en salade, rundderboullion, Snoekbaars met Gamba, kalfsentrecote met salade, haagse hopjesparfait

Impressie?
Vrijdagavond besloten we spontaan om uit eten te gaan. We hadden al meerdere malen gehoord dat dit een erg goed restaurant was, dus dat moeten we proberen. We konden gelukkig terecht (gezien de drukte denk ik dat we geluk hadden dat er plaats was en kun je normaal beter reserveren).

De eerste indruk is dat het een mooi en redelijk ruim opgezet restaurant is met relaxte stoelen (niet onbelangrijk bij een 5-gangendiner). De bediening was erg aardig en er werd goed opgelet dat glazen niet leeg waren en als iemand naar het toilet ging werd de servet netjes neergelegd (heb vernomen dat dit in sjiekere restautants normaal is, maar ik was aangenaam verrast!).

Het eten smaakte erg goed, netjes opgediend en aardige bediening.

Kosten? 150 euro voor 3 personen incl drank en fooi
Cijfer? 9
pi_81089224
Waar?
Pizzeria Capri in Almelo
Wanneer?
5 mei 2010
Wat at je?
Als voorgerecht champignons in roomsaus. Als hoofdgerecht een pizza met kaas, tomaat, ham, champignons, paprika en ui
Thee toe.
Impressie?
Bij deze pizzeria kun je altijd heerlijk eten. Het was weer gezellig druk en ik was samen met een vriend van me. Hij was hier nog nooit eerder geweest, maar vond het allemaal erg goed smaken. De bediening is snel en vriendelijk, ondanks dat het druk was. Het eten was weer erg goed, zoals altijd.
Kosten?
49,90 voor 2 personen (4 drankjes 9,50, 2 voorgerechten 13,80, 2 hoofdgerechten 20,30 en koffie/thee 6,30)
Cijfer?
9
pi_81209589
Waar?
Rancho VI, Amsterdam
Wanneer?
8 mei 2010
Wat at je?
Als voorgerecht carpaccio,als hoofdgerecht 150 gram lendebiefstuk en 150 gram entrecote, geserveerd met frietjes en salade.
Thee en koffie na.
Impressie?
Nadat we de start van de Giro hadden gezien gingen we in het centrum op zoek naar een leuk restaurantje. Op het Leidseplein waren meerdere steakhouses en deze zag er wel goed uit, het was gezellig druk binnen en dat is vaak toch een goed teken. We gingen naar binnen en moesten even bij de bar wachten tot er een tafeltje was schoongemaakt. Dat was snel gebeurd en we konden aan tafel. We zaten wel vlak bij de deur, dat vind ik wel minder fijn, maar goed, het was vol dus we konden ook nergens anders zitten. We kregen de menukaart en Peter en ik bestelden allebei een carpaccio vooraf en 150 gram lendebiefstuk en 150 gram entrecote als hoofdgerecht. De carpaccio kwam al snel en was erg lekker. Daarna kregen we het hoofdgerecht. De biefstukken zagen er erg goed uit en waren erg lekker. Al had Peter wel een groot vetrandje eraan zitten, waar hij niet zo van houdt en wat hij dus maar aan mij heeft gegeven. Er was genoeg patat, al werd het gewoon op een bord geserveerd zonder lepel ofzo, dus hebben we het er maar gewoon met onze handen afgepakt. De salade had een erg lekkere dressing, al vond Peter wel dat de salade erg veel was en die heeft hij dan ook niet helemaal opgegeten ( hij is niet zo'n konijnenvoer-eter ) Als nagerecht hebben we koffie en thee gedronken.
Kosten?
Voorgerecht: 17,50 (voor 2 personen)
Hoofdgerecht: 49,50 ( voor 2 personen)
4 drankjes (bier, cola, koffie, thee): 8,95
Totaal: 75,95 euro
Cijfer?
Service: 8
Eten: 8.5
Sfeer: 8
pi_81333169
Waar? Shiva, Amsterdam
Wanneer? Dinsdag 11 mei 2010
Wat at je? Shiva Special Menu
Voor: pompoensoep
Hoofd: Tandoori Zalm, aantal andere Indiaase gerechten waar ik de naam niet van weet
Na: Amandelijs
Impressie?
Het eten was voortreffelijk. De pompoensoep vooraf was pittig en zoet tegelijik erg lekker. De zalm was door de bereiding wat droog geworden, maar dat lijkt mij vrij normaal in een tandoor grill. De curries, rijst en naanbrood waren ook erg lekker
Kosten? Kleine 75 euro incl drank en koffie
Cijfer? 9!

absoluut de moeite waard
pi_81333374
quote:
Op woensdag 12 mei 2010 11:34 schreef cybermans het volgende:
Waar? Shiva, Amsterdam
Wanneer? Dinsdag 11 mei 2010
Wat at je? Shiva Special Menu
Voor: pompoensoep
Hoofd: Tandoori Zalm, aantal andere Indiaase gerechten waar ik de naam niet van weet
Na: Amandelijs
Impressie?
Het eten was voortreffelijk. De pompoensoep vooraf was pittig en zoet tegelijik erg lekker. De zalm was door de bereiding wat droog geworden, maar dat lijkt mij vrij normaal in een tandoor grill. De curries, rijst en naanbrood waren ook erg lekker
Kosten? Kleine 75 euro incl drank en koffie
Cijfer? 9!

absoluut de moeite waard
amandelijs, lijkt me erg lekker ik hou niet zo van curry's bij mij thuis, dus daarom wil ik het nooit eten ergens anders. maar volgens mij is het heeeel anders toch dan zo'n knorr pak?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_81333405
alle originelen zijn lekkerder dan een 'knorr pak'
Ja doei.
pi_81335434
quote:
Op woensdag 12 mei 2010 11:40 schreef motorbloempje het volgende:
alle originelen zijn lekkerder dan een 'knorr pak'
is misschien een meer toepasselijke smiley
  woensdag 12 mei 2010 @ 12:49:04 #134
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_81336247
quote:
Op woensdag 12 mei 2010 11:40 schreef motorbloempje het volgende:
alle originelen zijn lekkerder dan een 'knorr pak'
Ik heb laatst eens zo'n pak gehad, man, dat is net babyvoer

Ga als je zo'n gerecht wil proberen alsjeblieft zelf aan de slag, dan weet je hoe het echt smaakt
pi_81336376
quote:
Op woensdag 12 mei 2010 12:49 schreef Windigo het volgende:

[..]

Ik heb laatst eens zo'n pak gehad, man, dat is net babyvoer

Ga als je zo'n gerecht wil proberen alsjeblieft zelf aan de slag, dan weet je hoe het echt smaakt
vind ik an sich best knap als je iets probeert te maken zonder dat je weet hoe het hoort te smaken en dan zeggen dat je weet hoe het echt smaakt
  woensdag 12 mei 2010 @ 13:04:24 #136
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_81336784
quote:
Op woensdag 12 mei 2010 12:52 schreef cybermans het volgende:

[..]

vind ik an sich best knap als je iets probeert te maken zonder dat je weet hoe het hoort te smaken en dan zeggen dat je weet hoe het echt smaakt
Nou, als je gewoon een recept neemt met een authentieke oorsprong kom je er in ieder geval meer in de buurt, dan met een knorr-pak..
  vrijdag 14 mei 2010 @ 16:52:59 #137
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_81422602
Restaurant Truffels, Haarlem. 13 mei 2010

Na lange tijd weer eens in de gelegenheid om uit eten te gaan en naar aanleiding van lovende recensies besloten om naar Restaurant Truffels te gaan.
In het pandje waar in het verleden eerst ML en later Fier gevestigd was is sinds afgelopen oktober hier door het kookduo Mark Dijk en Sergio Kross dit restaurant geopend.
Nog steeds een pijpenlade met beperkte ruimte voor 26 couverts.
Het concept is simpel: 6x per jaar een andere kaart met daarop een 6-gangenmenu.
Je kunt als gast aangeven welke gerechten je absoluut niet wilt eten en dan wordt voor iets plaatsvervangends gezorgd.

Beide koks staan niet alleen te koken, maar helpen ook, samen met de enige aanwezige serveerster, voor het uitserveren en vertellen wat er op de borden gepresenteerd wordt. We hebben ook geen afwashulp of schoonmaakhulp kunnen ontdekken, dus nemen aan dat ze dat ook allemaal zelf doen.
De koks zijn duidelijk heel erg goed op elkaar ingespeeld en ondanks de leuke sfeer in de keuken wordt er wel uiterst geconcentreerd gekookt, met oog voor details.

Bij binnenkomst besluiten we een glaasje Chardonnay (Moulin Montarels, Cotes des Thongue) te nemen en aangezien die ons bevalt bestellen we daar later bij het eten nog een hele fles van.
Al snel verschijnt er een lekker warm gebakken/opgepiept mandje met brood en truffel(...)mayonaise op tafel.
De serveerster toont vervolgens het 6-gangenmenu op een bord en vraagt naar bijzonderheden/allergieën. Het avondvullende programma kan beginnen.

Voorgerecht

Het voorgerecht van het menu bestond uit een “Proeverij van Zeeuwse wilde oesters”:
3 gerechten op een bord:
Een romig soepje van oester met crème fraiche en schuim van saffraan,
gebakken oester met gestoofde wilde spinazie en crème van bacon en
een rauwe oester met een tartaar van haring en een gel van zure bom.

Aangezien Bluezz had aangegeven niet van oesters te houden kreeg zij als voorgerecht een gebakken stukje sliptong op een bedje van wilde spinazie met crème van bacon.
Allebei waren we uiterst tevreden met ons voorgerecht. Goed op smaak en mooi gepresenteerd.

1e tussengerecht.
Coquille gesmoord in schaaldieren citrus marinade, roergebakken zeekraal, mousseline van knolselderij, gebakken anijspaddenstoelen, compote van venkel en een geroosterde groene asperge.Subtiel van smaak en alweer een plaatje op het bord.

2e tussengerecht
Een Canadese cannerkreeft à la Thermidor, met een soepje van asperge, gestoofde lamsoren, en een antiboise van tomaat en een schuim van basilicum.
Had iets meer kreeft in gemogen, maar het schuimsausje van basilicum was heel erg lekker. Leuk ook om te zien dat ons eigen wortelamusesoepje in een champagneglas nu opvolging heeft gekregen door een aspergesoep in een champagneglas.

Intussen waren de koks al een paar keer naar buiten gelopen om daar in een rook/roosteroven het volgende gerecht voor te bereiden.

Hoofdgerecht

Het hoofdgerecht bestond uit lams entrecote gemarineerd in Jack Daniels en steranijs en daarna op houtskool geroosterd en gerookt op zijn eigen vaten, Texelse asperges à la Flamande, pommes fondant van Roseval, en een krachtige jus van lam.

Bij dit gerecht dronken we een glas rode (chirazdruif) wijn.
Het lam was erg saignant. Had iets meer rosé mogen wijn, maar had wel een subtiele rooksmaak.Van de Jack Daniels was helaas voor golfer, als whiskyliefhebber, weinig smaak te merken. Groentes en saus waar wel erg lekker.

1e nagerecht
Een bordje kaas van Bourgondisch Lifestyle. Niet echt iets voor golfer, maar Bluezz vond het heerlijk. Namen van de kaasjes vergeten, maar het was een rauwmelkse koekaas, een Spaanse geitenkaas en een Italiaanse oude kruimelkaas.
Voor Bluezz er een glaasje 30-jaar oude port erbij.

2e nagerecht
Tenslotte het zoete dessert. bestaande uit gemarineerd rood fruit met schuim van passievrucht en banaan, taartje van witte chocolade en cocosrum, en knetters met zeezout.

Alweer een prachtig opgemaakt gerecht en niet al te zoet en zwaar. De 'knetters' waren stukjes witte en pure chocoladesnippers met zeezout, die lekker knisperden in de mond.

Conclusie
Twee kleine minpuntjes: je kunt niet a la carte eten en bent dus gebonden aan het menu en je moet er echt de tijd voor nemen. Wij hebben er 4 uur over gedaan.
Maar verder heeft Haarlem er weer een prima restaurant bij met 2 koks die met plezier en passie prachtige gerechten koken tegen een zeer acceptabele kwaliteit/prijsverhouding.

Eten: 9
Prijs: 8
Bediening: 9
Entourage: 8


Meer info en bijbehorende foto's op onze eigen recensiesite.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 14 mei 2010 @ 16:57:51 #138
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_81422794
quote:
Op vrijdag 14 mei 2010 16:52 schreef golfer het volgende:
Restaurant Truffels, Haarlem. 13 mei 2010
knip
Klinkt goed, wat waren jullie kwijt?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 14 mei 2010 @ 17:00:48 #139
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_81422904
quote:
Op vrijdag 14 mei 2010 16:57 schreef Pietverdriet het volgende:


Klinkt goed, wat waren jullie kwijt?
Twee 6-gangenmenu's waren bij elkaar 79,50 euro
Wij hebben het met wat ruimschootse flessen/glazen wijn en port allemaal wat duurder gemaakt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 14 mei 2010 @ 17:08:27 #140
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_81423186
quote:
Op vrijdag 14 mei 2010 17:00 schreef golfer het volgende:

[..]

Twee 6-gangenmenu's waren bij elkaar 79,50 euro
Wij hebben het met wat ruimschootse flessen/glazen wijn en port allemaal wat duurder gemaakt.
Dus de menus 40 pp, dat is heel schappelijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_81451862
Waar?
Tia Piri Piri, portugees restaurant, Hofplein Rotterdam. ik ging hiernaartoe n.a.v. een tip van een kennis van me

Wanneer?
Gisteren, vrijdag 14 mei

Wat at je?
Voorgerecht:
Pasteitje van vis (bacalao) en pasteitje met garnalen, geserveerd met lekker mandje brood met boter

Hoofd:
Voor mij kip piri piri, lekker sappige kip klaargemaakt op houtskool, geserveerd met pittig sausje, groene salade en gepofte aardappel. Voor tafelgenoot gegrilde sardines met ook salade & gepofte aardappel. 2x Portugees biertje erbij.

Na:
De kok had voor ons een dessertbordje samengesteld om te delen, bestaande uit een stukje -overheerlijke- chocolade taart, iets portugees met gereduceerd eigeel (super sterke smaak maar erg lekker!) en een zoete pastei met een cremevulling. Hierbij kreeg ik van het huis nog een overheerlijk muscato wijntje, geserveerd met ijs en citroen.

Impressie?
Super leuke tent als je even lekker ongecompliceert maar toch goed wilt eten. De porties zijn voldoende en de prijzen eerlijk. De gastheer is een erg leuke vent en de dame in de bediening is een schatje . De sfeer is erg gemoedelijk. We aten buiten, en toen het na het hoofdgerecht een beetje koud werd zijn we naar binnen gegaan, waarna de kok ons een bakje met hete kooltjes kwam brengen om de kou te verdrijven. De keuken is open en de geuren die eruit komen zijn heerlijk!

Kosten?
nog geen 4 tientjes voor alles, exclusief fooi.

Cijfer?
Eten: 7 (toetjes 8 )
Sfeer: 9
Prijs/kwaliteit: 8

Ik kan echt iedereen uit R'dam aanraden om hier naartoe te gaan voor een avondje lekker ongecompliceerd eten voor een goede prijs Binnenkort gaan we terug om de chorizo en de zwarte bonen te proeven.
pi_81454793
Waar? Indiaas Restaurant Mayur, Amsterdam

Wanneer? Donderdag 13 mei jl

Wat at je? "Red Menu":
- Vegetable Pakora
- Tandoori Chicken and Meat Kebab, Vegetable Curry, Saag, Dal, Salad, Raita, Pualo Rice, Nan
- Ice Cream

Impressie? Mooi modern restaurant, strak ingericht en ik had uitzicht op de keuken (nou ja, een deel van) waar een kok druk bezig was met spiezen vlees en nog meer.. Mooi ingerichte lounge waar je evt. een drankje kunt drinken voordat je plaats aan een tafel neemt. Ik en mijn tafelgenoot zijn direct doorgelopen. We kregen eerst een soort van komijncrackers met 3 verschillende dips; munt, abrikozengelei en iets scherps (geen idee hoe het heet). De Vegetable Pakora bestond uit gefrituurde koekjes met een niet te omschrijven vegetarische vulling, maar het was wel lekker. De Tandoori Chicken was idd heel anders dan van Knorr , ik vond het vlees wel taai omdat het uit de tandooroven kwam. Was moeilijk doorheen te snijden. Meat Kebab was lam, ook taai maar wel lekker gekruid. De curry's die erbij kwamen leken allen erg simpel (te makkelijk gekookt of is dit écht Indiaas?). Ik kon er Hollandse gerechten uit herkennen in ieder geval. Het verse naanbrood (Nan) was wel lekker. Toetje bestond uit bolletje vanille ijs met choco- en vanillesaus en klein toefje slagroom uit een spuitbus. Bediening vond ik vriendelijk maar wel wat slordig; ze hebben wat fouten gemaakt. Verder vond ik vooral de vrouwelijke serveerster niet heel repré gekleed (kort strak rokje, blouseje met 2 knopen open waardoor haar volle decolleté te zien was, foute schooljuffrouw bril; kon net een porno-actrice zijn aan het begin van een film waarin ze serveerster speelt (sorry).

Kosten? Geen idee, aangezien mijn tafelgenoot de rekening voor zich nam.

Cijfer? Leuke ervaring (1e keer Indiaas) maar doe ik niet gauw meer; een 5.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_81455549
Waar? Mayur, Amsterdam
Wanneer? Donderdag, 13 mei 2010 (Hemelvaartsdag)
Wat at je? Rainbow Menu
Mulligatawany Soup
-----------------------
Mixed Grill
----------------------
Lamb and Chicken Curry
Aloo Mattar
Dal
Saag
Raita
Salad
Pualo Rice
Nan (Indian Bread)
----------------------
Kheer
Impressie?
Restaurant zag er bij binnenkomst erg strak en netjes uit, wierrook geur bij de ingang help je wel om in de mood te komen. Je komt vervolgens in de bar/lounge/wachtkamer ruimte vanwaar je kan doorlopen als het niet vol zit naar het eetgedeelte. Ook hier een strakke en hippe inrichinting. Personeel was snel en vriendelijk. Het soepje was lekker alleen het laatste beetje smaakte door de aanwezige citroen schijfje teveel naar citroen. De mixed grill was erg lekker. Bij het hoofdgerecht werd er een plaat afgeleverd met daarop een aantal kleine bakjes met de curries en de andere zaken en naan brood. De curries waren ok maar de rest vond ik echt een stuk minder. Een van de bakjes was met spinazie en dat smaakte gewoon naar spinazie a la creme uit de diepvries , bakje daarna was doperwten en aardappel in tomatensaus (alsof ze de tomatensaus van de wittebonen in tomatensaus hadden genomen ), daarna iets dat het best te omschrijven was als erwtensoep zonder worst (wel ok, maar niet iets waar ik zin in had) en een bakje yoghurt met kruiden (alleen die smaak van de kruiden heb ik niet terug kunnen vinden). Nadat ik door mijn naanbrood heen was en nieuwbestelde heb ik daar tot sint juttemis op mogen wachten en kwam ook helemaal niet meer . Als dessert bestelde ik het ijs maar kreeg de rijst pudding, wat ik niet eens erg vond aangezien het ijs een bolletje niet zelf gemaakt vanille ijs met spuitbus slagroom en chocosaus was (dame blanche anyone?), alleen ik had de rijstpudding geen pudding genoemd maar oma's rijstebrei (wat wel lekker is maar niet wat ik daar had verwacht). Na afruimen werd er niet meer gevraagt voor koffie en zijn we maar snel weggegaan.
Kosten? ¤80,- (incl drankjes, nog een ander menu en zeer minimale fooi)
Cijfer? 4-

wil je idiaas eten ga niet naar mayur maar naar Shiva, veel beter!

[ Bericht 0% gewijzigd door cybermans op 15-05-2010 15:27:36 ]
  zaterdag 15 mei 2010 @ 14:01:21 #144
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_81456017
Haha, de tafelgenoot is bekend.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport zondag 16 mei 2010 @ 21:54:29 #145
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_81510707
Waar? Wok 4 you http://www.wokforyou.nl/
Wanneer? 16 mei 2010
Wat at je? Wat niet . Vlees, vis, gewokt en gegrilld.
Impressie? Van de website af kijk voor meer op de website





Twee jaar geleden was het echt een vreetschuur. Nu is het nog steeds een vreetschuur maar dat gevoel had ik nu veel minder dan doen. Nieuwe stoelen en van binnen is het gezelliger dan toen. Eten is goed. Het drinken is erbij inbegrepen. Dus ook het bier en wijn. Het is bier van de tap of in fles. Moet je wel zelf tappen of halen . Wijn heb je ook in veel keus. Sterkere dranken moet je wel extra voor betalen.

Kosten? 22,50 All inclusive op dinsdag t/m donderdag. 26,50 op vrijdag t/m zondag
Cijfer? Voor een wokrestaurant is het een best goede . Je hoefde nooit lang te wachten voor je eten.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_81514577
dat is niet duur voor all in altijd lekker hoor, wokken en Chinees eten
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_81526725
Waar?
Maurya, Amsterdam
Wanneer?
15 mei 2010
Wat at je?
Een Mixed grill met verschillende tandoorigerechtjes
Impressie?
Zaterdag ben ik met 5 anderen in een Indiaas Restaurant op het Leidseplein wezen eten. Aangezien er nog ver naar huis teruggereist moest worden besloten we om geen voorgerecht te nemen. Iedereen bestelde zijn eigen gerecht en rijst en naanbrood werd voor de hele tafel besteld, zodat we verschillende soorten konden proberen. Het was erg donker in het restaurant, waardoor je niet echt goed kon zien wat er nou op je bord lag. Aan de andere kant gaf het ook wel een intieme sfeer en het restaurant zag er verder ook erg sfeervol uit vond ik. Het eten werd warmgehouden op rechauds en er was ruim voldoende voor iedereen. Het smaakte erg lekker en ik heb mn buikje dan ook lekker vol gegeten.
Kosten?
30 euro per persoon
Cijfer?
Eten: 8
Bediening: 7.5
Sfeer: 7.5
pi_81526798
quote:
Op maandag 17 mei 2010 11:13 schreef Sylvana het volgende:
Waar?
Maurya, Amsterdam
Wanneer?
15 mei 2010
Wat at je?
Een Mixed grill met verschillende tandoorigerechtjes
Impressie?
Zaterdag ben ik met 5 anderen in een Indiaas Restaurant op het Leidseplein wezen eten. Aangezien er nog ver naar huis teruggereist moest worden besloten we om geen voorgerecht te nemen. Iedereen bestelde zijn eigen gerecht en rijst en naanbrood werd voor de hele tafel besteld, zodat we verschillende soorten konden proberen. Het was erg donker in het restaurant, waardoor je niet echt goed kon zien wat er nou op je bord lag. Aan de andere kant gaf het ook wel een intieme sfeer en het restaurant zag er verder ook erg sfeervol uit vond ik. Het eten werd warmgehouden op rechauds en er was ruim voldoende voor iedereen. Het smaakte erg lekker en ik heb mn buikje dan ook lekker vol gegeten.
Kosten?
30 euro per persoon
Cijfer?
Eten: 8
Bediening: 7.5
Sfeer: 7.5
was dat niet in Mayur?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_81526933
quote:
Op maandag 17 mei 2010 11:15 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

was dat niet in Mayur?
Nee, in Maurya

http://www.maurya.nl/
pi_81527100
quote:
Op maandag 17 mei 2010 11:18 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Nee, in Maurya

http://www.maurya.nl/
ok toevallig! beide leidseplein, beide Indiaas en bijna zelfde naam
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')