Ahum, dat lijkt anders verdacht veel op licht gestoomde of misschien geroerbakte scheermesschelpen (geen inktvis) met glasnoodles (geen mie) en sojadressing (geen hoisin).quote:Op zaterdag 22 augustus 2009 02:03 schreef fokkerspy het volgende:
licht gefrituurde inktvis met mie en housin saus
Haha, ik heb daar dan een paar gangen voor je gekookt. Leuk dat je goed gegeten hebt.quote:Op zondag 30 augustus 2009 19:01 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Tonijn, gelakt met citrusvinaigrette, daarop een basilicummousse, krabsalade, rolletjes courgette gevuld met zeewiergelei, rolletjes komkommer, stukjes grapefruit, codium en nog een beetje citrusdressing er omheen.
Waar?
Elzenduin Beach
Strandweg 18
2684 VT Ter Heijde aan Zee
Wanneer?
22 augustus 2009
Wat at je?
7-gangenmenu met bijpassend wijnarrangement.
Impressie?
Prachtige locatie, op het strand. Mooi uitzicht over de zee. Heerlijk, briljant eten. Mooie, bijpassende wijnen. Aardige bediening. Voor een volledig verslag met foto's klik hier
Kosten?
Het was een arrangement inclusief hotel, met een upgrade en een wijnarrangement, dus ik weet het niet meer, wat het nu uiteindelijk kostte. Niet weinig, dat weet ik wel.
Cijfer?
9,0
[ afbeelding ]
Ha, mooi! Ga ik meteen even aanpassen. Thanks. :-)quote:Op maandag 31 augustus 2009 16:28 schreef Sloavink het volgende:
[..]
Haha, ik heb daar dan een paar gangen voor je gekookt. Leuk dat je goed gegeten hebt.
Het mascarpone dessert was trouwens mascarpone cremeux gerold in sinaasappelgelei. daarbij gelei van zoete witte wijn, creme van koffie, creme van limoen/meloen en poeder van oreo en crumble van kokos.
En die dressing bij de makreel is een Japanse vintage soja.
Dat is de meloen limoen cremeux.quote:Op dinsdag 1 september 2009 18:46 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ha, mooi! Ga ik meteen even aanpassen. Thanks. :-)
Grappig dat jij het voor me maakte! Ik heb er in ieder geval van genoten. Maar dat was geloof ik al wel duidelijk. :-)
[ afbeelding ]
Vraagje: ik zie daar naast die rolletjes ook nog bolletjes liggen. Is dat ijs? Sorbet? Of is dat de creme van limoen/meloen?
daar wil ik ook nog 's eten. Zal binnenkort een verslag van Oporto in Nijmegen doen. Heb er met de restaurantweek gegeten en ga er de 21ste een 12 gangen menu + wijnarrangement doenquote:Op vrijdag 6 november 2009 15:40 schreef LieLie het volgende:
Waar? Appels en Peren in Nijmegen
Wanneer? 20 oktober 2009
Wat at je? Voor: Bonbon van gerookte eendeborstfilet, gevuld met gekonfijt eendevlees en appelcompote, op wat rucola met een milde dressing (vervanging voor dressing met noten). Hoofd: Drie bereidingen van wild zwijn (draadjesvlees, buikspek en gewoon stukje vlees) op zuurkool, met als bijgerechten patatjes en salade. Na: combinatie van de verschillende desserts, geserveerd in kleine glaasjes. Oa.: gecarameliseerde appel met ijs en een flensje, stoofpeertjes met ijs en frambozensaus, twee kleuren chocolademousse en bitterkoekjesparfait.
Impressie? Erg lekker gegeten! We waren vroeg, dus het was niet druk, maar het ziet er leuk en gezellig uit. De bijgerechten pasten alleen niet bij de uitstraling van de andere gerechten. De frietjes..........oké.. maar de salades waren echt inspiratieloos. Maar qua prijs/kwaliteit hartstikke goed! En voorgerecht was echt superlekker
Kosten? 70 euro voor 2 personen.
Cijfer? 8,5
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |