abonnement Unibet Coolblue
pi_72168732
Waar?
Spaans restaurant in Ekeren, Vlaanderen.

Wanneer?
15 augustus 2009

Wat at je?
Flesje cava, brood met aioli, olijven en gedroogde ham. Als maaltijd deelden we samen warme vleestapas en warme vistapas met patas bravas erbij. Vis oa: gamba's, zwaardvis, mosselen, garnaaltjes, sardientjes... Vis oa: kippenpootje, lamsboutje, varkenslapje...

Impressie?
Gezellig klein tentje wat enorm authentiek aandoet, door oa de grote koeling in de zaak . Erg veel lawaai, veel gepraat, muziek en een tijdje ook een live gitarist. Kortom; gezellig

Kosten?
Voor 2 personen inclusief aperitief, flesje cava en de rest: 70 euro

Cijfer?
8, ga er zeker nog eens heen.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_72188304
DE wat zijn karakollekes?

Was heerlijk he in de Ardennen
pi_72230100
Oh sorry, das Vlaams voor Alikruikjes
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  vrijdag 28 augustus 2009 @ 16:35:02 #29
263468 fokkerspy
Oordelen, is niet begrijpen
pi_72234727
Nog brak van gisteravond. Dit is de reden
Begrip: iets wat je krijgt als je het gegeven hebt.
  zondag 30 augustus 2009 @ 19:01:31 #30
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_72288231

Tonijn, gelakt met citrusvinaigrette, daarop een basilicummousse, krabsalade, rolletjes courgette gevuld met zeewiergelei, rolletjes komkommer, stukjes grapefruit, codium en nog een beetje citrusdressing er omheen.

Waar?
Elzenduin Beach
Strandweg 18
2684 VT Ter Heijde aan Zee

Wanneer?
22 augustus 2009

Wat at je?
7-gangenmenu met bijpassend wijnarrangement.

Impressie?
Prachtige locatie, op het strand. Mooi uitzicht over de zee. Heerlijk, briljant eten. Mooie, bijpassende wijnen. Aardige bediening. Voor een volledig verslag met foto's klik hier

Kosten?
Het was een arrangement inclusief hotel, met een upgrade en een wijnarrangement, dus ik weet het niet meer, wat het nu uiteindelijk kostte. Niet weinig, dat weet ik wel.

Cijfer?
9,0

  zondag 30 augustus 2009 @ 19:08:54 #31
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_72288454
quote:
Op zaterdag 22 augustus 2009 02:03 schreef fokkerspy het volgende:

licht gefrituurde inktvis met mie en housin saus
Ahum, dat lijkt anders verdacht veel op licht gestoomde of misschien geroerbakte scheermesschelpen (geen inktvis) met glasnoodles (geen mie) en sojadressing (geen hoisin).
Zou het echt heeeeel raar vinden als ze inktvis in de schelp van een scheermes zouden serveren.

Ik heb dat meestal pas bij het dessert, dat ik van alles door elkaar haal.
  zondag 30 augustus 2009 @ 19:22:34 #32
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_72288931
Scheermessen zijn trouwens lekker. Bij het Schulten Hues heb ik ze ook gegeten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_72312855
quote:
Op zondag 30 augustus 2009 19:01 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Tonijn, gelakt met citrusvinaigrette, daarop een basilicummousse, krabsalade, rolletjes courgette gevuld met zeewiergelei, rolletjes komkommer, stukjes grapefruit, codium en nog een beetje citrusdressing er omheen.

Waar?
Elzenduin Beach
Strandweg 18
2684 VT Ter Heijde aan Zee

Wanneer?
22 augustus 2009

Wat at je?
7-gangenmenu met bijpassend wijnarrangement.

Impressie?
Prachtige locatie, op het strand. Mooi uitzicht over de zee. Heerlijk, briljant eten. Mooie, bijpassende wijnen. Aardige bediening. Voor een volledig verslag met foto's klik hier

Kosten?
Het was een arrangement inclusief hotel, met een upgrade en een wijnarrangement, dus ik weet het niet meer, wat het nu uiteindelijk kostte. Niet weinig, dat weet ik wel.

Cijfer?
9,0

[ afbeelding ]
Haha, ik heb daar dan een paar gangen voor je gekookt. Leuk dat je goed gegeten hebt.

Het mascarpone dessert was trouwens mascarpone cremeux gerold in sinaasappelgelei. daarbij gelei van zoete witte wijn, creme van koffie, creme van limoen/meloen en poeder van oreo en crumble van kokos.

En die dressing bij de makreel is een Japanse vintage soja.

[ Bericht 4% gewijzigd door Sloavink op 31-08-2009 16:39:45 ]
pi_72315561
Leuk hoor. Lijkt me trouwens ook een goed restaurant om te eten sinds ik een interview met de kok in Gault Millau las, en deze week toevallig ook in het Volkskrant magazine.
anonieme razernist
pi_72345788
Wat een leuk topic ik zal het ook maar invullen ookal was het simpel

Waar? La Stalla in Oss
Wanneer? 30 augustus 2009
Wat at je? Ik een tomatensoep en pittige spaghetti, mijn vriend bruschetta en lasagna el forno
Impressie? Een erg simpele Italiaan met erg veel bediening die vooral met zichzelf bezig waren. Wel mooie inrichting en sfeer. Het eten had een goede prijs/kwaliteit verhouding maar niets bijzonders.
Kosten? Met fooi en voor 2 personen (zonder nagerecht) 40 euro
Cijfer? 6,5
  dinsdag 1 september 2009 @ 18:46:18 #36
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_72348871
quote:
Op maandag 31 augustus 2009 16:28 schreef Sloavink het volgende:

[..]

Haha, ik heb daar dan een paar gangen voor je gekookt. Leuk dat je goed gegeten hebt.

Het mascarpone dessert was trouwens mascarpone cremeux gerold in sinaasappelgelei. daarbij gelei van zoete witte wijn, creme van koffie, creme van limoen/meloen en poeder van oreo en crumble van kokos.

En die dressing bij de makreel is een Japanse vintage soja.


Ha, mooi! Ga ik meteen even aanpassen. Thanks. :-)
Grappig dat jij het voor me maakte! Ik heb er in ieder geval van genoten. Maar dat was geloof ik al wel duidelijk. :-)



Vraagje: ik zie daar naast die rolletjes ook nog bolletjes liggen. Is dat ijs? Sorbet? Of is dat de creme van limoen/meloen?

[ Bericht 19% gewijzigd door RobinOok op 01-09-2009 19:02:43 ]
  donderdag 3 september 2009 @ 12:51:59 #37
138195 morgane
Omnomnomnivoor
pi_72396045
Wat een leuk topic! Ik heb vast binnenkort ook wel een bijdrage
pi_72522850
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 18:46 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ha, mooi! Ga ik meteen even aanpassen. Thanks. :-)
Grappig dat jij het voor me maakte! Ik heb er in ieder geval van genoten. Maar dat was geloof ik al wel duidelijk. :-)

[ afbeelding ]

Vraagje: ik zie daar naast die rolletjes ook nog bolletjes liggen. Is dat ijs? Sorbet? Of is dat de creme van limoen/meloen?
Dat is de meloen limoen cremeux.
  donderdag 5 november 2009 @ 12:58:33 #39
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_74416345
Waar? Tapasrestaurant Manana Manana in Delft, Verwersdijk 124.
Wanneer? 4 november 2009
Wat at je? Drie soorten brood met aioli; bruschetta's met kaas en tomaat; manchegokaas met zongedroogde tomaatjes; groentewraps; gefrituurde artisjokharten; spinazietortilla; envelopjes met feta en tomaat. Toetje: Tarta de Santiago (amandelspijstaart) en chocoladefondant brownies.
Impressie? Een erg goede tapasbar! Ontzettend veel keuze (160 tapas), ook voor vegetariers heel veel originele gerechten. Erg vriendelijke bediening; we waren eerst de enigen, dus alle aandacht. Veel huisgemaakt, o.a de heerlijke aioli. Hoogtepunten waren de heerlijk knapperige broodjes en de tortilla, en de werkelijk goddelijke amandelspijstaart. Enige minpuntje was dat de envelopjes met kaas en tomaat nog koud van binnen waren, maar als dat alles is We hadden in ons enthousiasme een beetje veel besteld (de ober zei dat 5 tapas wel genoeg was, maar we konden gewoon niet kiezen), maar het was echt een goed restaurant!
Kosten? 60 euro voor 2 personen.
Cijfer? 8
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_74456355
Waar? Appels en Peren in Nijmegen

Wanneer? 20 oktober 2009

Wat at je? Voor: Bonbon van gerookte eendeborstfilet, gevuld met gekonfijt eendevlees en appelcompote, op wat rucola met een milde dressing (vervanging voor dressing met noten). Hoofd: Drie bereidingen van wild zwijn (draadjesvlees, buikspek en gewoon stukje vlees) op zuurkool, met als bijgerechten patatjes en salade. Na: combinatie van de verschillende desserts, geserveerd in kleine glaasjes. Oa.: gecarameliseerde appel met ijs en een flensje, stoofpeertjes met ijs en frambozensaus, twee kleuren chocolademousse en bitterkoekjesparfait.

Impressie? Erg lekker gegeten! We waren vroeg, dus het was niet druk, maar het ziet er leuk en gezellig uit. De bijgerechten pasten alleen niet bij de uitstraling van de andere gerechten. De frietjes..........oké.. maar de salades waren echt inspiratieloos. Maar qua prijs/kwaliteit hartstikke goed! En voorgerecht was echt superlekker

Kosten? 70 euro voor 2 personen.

Cijfer? 8,5
pi_74459449
Oh, nog een ouwetje van mij.
Waar? Jean-Georges
Wanneer? 22 september
Wat at je? zevengangen-herfstmenu, inclusief bijpassend wijnarrangement.
Impressie? Strak ingericht, rustig, comfi stoelen Het was mijn eerste keer in een dusdanig sjiek restaurant, en ik was behalve over de kwaliteit van wijn&spijs ook aangenaam verrast over het professionele, supervriendelijke personeel. Heel oplettend, maar toch niet te aanwezig.
Eten was fantastisch, bij de eerste amuse viel ik al zowat van m'n stoel van de smaakervaring Mijn eerst nog wat sceptische echtgenoot was ook na één hap om. En toen moesten er nog heel wat gangen komen Alles zo tot in perfectie verzorgd, die fijne, behapbare porties, de ongelooflijke smaken (die wijnen ook )... De avond ging in een roes van genot voorbij
Kosten? Vreselijk hoog Gelukkig, tegen de tijd dat de rekening kwam, had het wijnarrangement zijn werk ook al een beetje gedaan en deed het niet zo'n pijn meer
Cijfer? Is het flauw als ik een 10 geef? 't Was mijn eerste keer, hè
pi_74459768
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 15:40 schreef LieLie het volgende:
Waar? Appels en Peren in Nijmegen

Wanneer? 20 oktober 2009

Wat at je? Voor: Bonbon van gerookte eendeborstfilet, gevuld met gekonfijt eendevlees en appelcompote, op wat rucola met een milde dressing (vervanging voor dressing met noten). Hoofd: Drie bereidingen van wild zwijn (draadjesvlees, buikspek en gewoon stukje vlees) op zuurkool, met als bijgerechten patatjes en salade. Na: combinatie van de verschillende desserts, geserveerd in kleine glaasjes. Oa.: gecarameliseerde appel met ijs en een flensje, stoofpeertjes met ijs en frambozensaus, twee kleuren chocolademousse en bitterkoekjesparfait.

Impressie? Erg lekker gegeten! We waren vroeg, dus het was niet druk, maar het ziet er leuk en gezellig uit. De bijgerechten pasten alleen niet bij de uitstraling van de andere gerechten. De frietjes..........oké.. maar de salades waren echt inspiratieloos. Maar qua prijs/kwaliteit hartstikke goed! En voorgerecht was echt superlekker

Kosten? 70 euro voor 2 personen.

Cijfer? 8,5
daar wil ik ook nog 's eten. Zal binnenkort een verslag van Oporto in Nijmegen doen. Heb er met de restaurantweek gegeten en ga er de 21ste een 12 gangen menu + wijnarrangement doen
Ja doei.
pi_74536456
Waar?
Restaurant 'Lekker', te Noordwijk aan Zee

Wanneer?
22 augustus

Wat at je?
Een vijfgangen menu bestaand uit 4 losse hoofdgerechten en een dessert dat bestaat uit 4 losse kleine desserts.

Wij hadden Sushi, eend, ossenhaas, kreeft, en een paar heerlijke desserts.

Impressie?
Het eten was absoluut geweldig. Vooral het hele idee dat je meerdere kleine hoofdgerechten hebt, veel proeven en proberen. De sushi was wat minder, daarvoor kan je toch beter naar een restaurant met een wat hogere doorloop. De rest was echt formidabel.

Ook een leuk restaurant, mooie moderne aankleding, gezellige veranda met loungebanken waar wij gegeten hebben. Vlakbij het strand op een rustige locatie.

Kosten?
ca. 125 euro voor 2 personen, incl wijn.

Cijfer?
9
pi_74536612
Waar?
Restaurant 'de lamme goedzak', te Noordwijk aan Zee

Wanneer?
21 augustus

Wat at je?
Ik had een maand of weekmenu, met witvis (ik meen mij te herinneren dat het Heilbot was), vooraf carpaccio, mijn vriendin had slakken en 3 slibtongetjes.

Impressie?
De eerste indruk van buiten en de eerste stap naar binnen was dat dit een 'gezellig eetcafe' is. De kaart maakt de indruk al wat beter, en het eten was gewoon érg goed. Wel wat veel, de sidedishes hebben we enkel van geproeft, maar we zaten vol voor we hier echt aan konden beginnen. Lekkere wijn, goed wijnadvies ook. Een aanrader.

Kosten?
ca. 85 euro voor 2 personen, incl wijn.

Cijfer?
8
pi_74536701
Waar?
Restaurant de Hofnar, te Rotterdam

Wanneer?
Week of 2 terug

Wat at je?
Weekmenu, kipfilet in ham, vooraf mosterdsoep, achteraf ijs.

Impressie?
Soep was lekker maar niet bijzonder, kip viel wat tegen (hier zat je vooral erg snel heel vol van, had weinig met smaak te doen). Moet ik er wel bij vermelden dat dit veruit het goedkoopste menu was. Het ijs achteraf was erg lekker.

Je zit er leuk en je kan er voor een paar tientjes gezellig eten en drinken. We gaan er vast vaker heen, maar dat is meer omdat het menu 17,50 was, en het restaurant op loop-afstand is. De prijs-kwalitieit is goed, maar de prijs is dan ook erg laag. Leuk voor af en toe als je geen zin hebt om te koken, en het iets meer mag kosten dan een bak Kapsalon.

Kosten?
Ik meen iets van 65 euro incl. drank en fooi voor 2 personen

Cijfer?
6,5
pi_74537010
Waar?
Restaurant Wijnbar, Rotterdam (Westelijk Handelsterrein)

Wanneer?
31 oktober 2009

Wat at je?
Zowel Isegrim als ik hadden het Chefs menu, 4 gangen, voorzien van een 'half' wijn arrangement. Het thema was wild.

Vooraf: Een hefst-salade met een pate-'lolly' van zwijn
Wijn was een witte sciciliaanse, ERG lekker.

2e gang was een kopje bouillon van wild, met een zachte rode wijn.

Daarna een amuse, weet de samenstelling niet meer, maar hij smaakte wel erg goed. We hebben hier een glaasje wijn van het huis gekregen. Rood, erg lekker.

3e gang, het hoofdgerecht, hertenbiefstuk met zuurkool en aardappelpuree. Voorzien van een stevige witte wijn.

4e gang/dessert was een parfait. Smaakte goed, al was dit voor mij wel de''minste' van de vier gangen. Voorzien van een niet té zoete dessertwijn.

Impressie?
Alle gangen waren stuk voor stuk heerlijk. Het eten was echt perfect, smaakte heel goed, en de wijn erbij was helemaal formidabel. Bij elke wijn een anekdote van de sommelier (tevens eigenaar), en waarom voor die wijn bij dat gerecht was gekozen. Mocht er interesse voor zijn, ik heb thuis een lijstje met exact welke wijn bij welk gerecht.

Het is wel prijzig, wijnen zijn 7,- het hele glas, in totaal incl fooi was ik, als ik mij niet vergis, 127,50 kwijt. Maar Wijnbar Rotterdam is dit geld meer dan waard. Jammer dat de laatste gasten weg gingen toen wij binnen kwamen, maar een heel restaurant voor jezelf is ook niet verkeerd. Ik durf met redelijke zekerheid te zeggen dat dit één van de betere restaurants is die we in Rotterdam hebben, en ik kan iedereen die van lekker eten en/of lekkere wijn houdt, aanraden hier een bezoek te brengen.

Kosten?
127,50 voor 2 personen incl fooi en drank (half wijnarrangement). Met hele glazen wijn waren we ca. 155 euro kwijt geweest.

Cijfer?
10
pi_74537124
Waar?Bij Het Appeltje in Bergen op Zoom
Wanneer?Gisteren
Wat at je?Uitsmijter Ham-Kaas-Spek + een bockbiertje
Impressie?Prima plek om een pannenkoek, poffertjes of eitje te eten na een dag wandelen. Jammer van al die hysterische kinderen in de speeltuin, maar dat hoort erbij op zo'n zeldzaam mooie zondagmiddag als gisteren.
Kosten? tientje en nog een klein beetje
Cijfer?7,5
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_74537403
Waar?
Nieuwe Mulderij, Leeuwarden

Wanneer?
Ongeveer een maand geleden, begin Oktober 2009

Wat at je?
Ik had vooraf ossenhaas, en Isegrim houtduif. Als hoofdgerecht had ik wilde eend, en Isegrim had Friese Roodbonte, beide hoofdgerechten op 3 soorten klaar gemaakt.

(Van de kaart online: Gebakken eendenborstfilet op chutney van pompoen en een gekonfijt boutje op “hete bliksem”, gekarameliseerde vijg met machedoux en een jus van bramen. Isegrim: Medaillon van ossenhaas, gekonfijte sukade met eekhoorntjesbrood, en bitterbal van draadjesvlees met rode biet, aardappelgnocchi en Madeira-jus )

Impressie?
Het eten was geweldig. Zeker geen standaard kaart, erg lekker bereid, en de hoofdgerechten waren op 3 aparte manieren klaargemaakt, op mijn bord had ik een kluifje, filet, en nog een derde manier. Zelfde met het rundvlees van Isegrim. Eten was zeer goed, lekkere wijn, en de prijs viel ons ook alles mee.

Het enige wat erg bedroevend was, was dat wij op een vrijdagavond de enige gasten waren, gedurende de hele avond. Drie man/vrouw personeel draaide de toko alleen voor ons tweeën. En dat terwijl het eten zeer goed te noemen is. Mocht je in Leeuwarden zijn en voor 50/60 euro PP erg lekker willen eten, dan kan ik je de nieuwe Mulderij erg aanraden.

Kosten?
Ik meen mij te herinneren dat we ca. 115 euro kwijt waren. We hebben geen dessert gegeten, maar verderop een ijsje gehaald. Wel incl wijn en fooi. Twee personen.

Cijfer?
9.
  maandag 9 november 2009 @ 13:09:52 #49
197456 ytram
...dacht je!
pi_74538052
Waar?
Proeverij "De Open Keuken"
Laanstraat 31-35
Hilversum

Wanneer?
zo 25 okt 2009

Wat at je?
Met z'n 5'en hadden we gekozen voor een "proef de Proevertjes" arrangement. De bedoeling is dat je verschillende kleine gerechtjes besteld. Twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en één dessert.

Voorgerecht:

1. Oma’s wildstoofje
Wild gestoofd in herfstbock, geserveerd met een stevige aardappelpuree.

Het geheel werd opgedient in een klein pannetje waar alles bij elkaar zat. Smaakte bijzonder goed, maar ik ben ook wel een fan van stoofpotjes.

2. Scary Halloween
Pompoensoep met reepjes truffelomelet en kwartel

De soep was smakelijk en de kwartel werd op een een stokje geserveerd, de link pompoensoep en kwartel miste ik een beetje. Afzondelijk was de smaak goed, maar de combinatie was niet bijzonder te noemen. De truffel omelet is mij niet heel erg opgevallen qua smaak.

Hoofdgerecht:
3. Lakse carpaccio
Zalmcarpaccio met ui (gerookt op houtwol van whisky vaten),rucola en gravad lax dressing

Smakelijk gerechtje, de gravedlaks was niet overheersend en de smaak van de zalm kwam zeer goed tot recht.

4. Forêt Juan
Loempia gevuld met brie, paddestoelen en kastanjes, geserveerd met tomatensalsa

Een bijzondere combinatie maar het smaakte er niet minder om. De tomatensalsa was goed van smaak. De brie kwam iets minder tot haar recht.

Dessert
Oud Hollands genieten
Herfsttaartje met appel en kaneel schuim van speculaaskruiden en boerenjongensijs.

Zeer mooi opgemaakt bord! Heerlijk taartje en erg goed ijs, romig van smaak en een "echte" smaak van de boerenjongens. Het schuim van speculaaskruiden was goed op smaak (ik ben niet zo'n speculaas liefhebber).

Van mijn tafelgenoten heb ik ook de Cabra brulee geproeft (Crème brulee van geitenkaas met sechuan chutney), lekkere combinatie die ik zelf niet zo snel zou kiezen.


Impressie?
Sfeervolle ambiance, vlot en gezellig personeel. Leuk detail is dat de keuken in het restaurant zit. Er is altijd bedrijvigheid om je heen. Wij zaten met z'n 5'en aan een 4 persoonstafel wat het gezellig maar ook wat krap aan/op tafel maakt. Helaas zat ik zelf op de kop van de tafel, een soort van op het looppad, en al kwamen er niet veel mensen langs het was toch jammer.

Na het kiezen mag je ook aangeven in welke volgorde je de gerechten wilt hebben. Ik heb ervoor gekozen om dit aan de keuken over te laten (wat voor mij een goede keuze is geweest).

Kosten?
Ik was ¤30,- kwijt, de Proeverijtjes (á ¤25,-) en 2 drankjes (ik kan het niet precies zeggen want we hadden met z'n 5 het totaal bedrag gedeeld, er zat ook een fles wijn bij)

Cijfer?
een 8,5 zonder twijfel, ik heb in tijden niet zo lekker gegeten als die avond. Wat mij betreft een aanrader voor een gezellige avond.
- Logica brengt je van A naar B...Fantasie brengt je overal... -
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 14 november 2009 @ 22:11:43 #50
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_74706967
Grand Cafe La Belle (www.la-belle.nl) is twee jaar geleden overgenomen en totaal vernieuwd. Sindsdien is het bijna altijd vol. Tijd om het ook eens uit te proberen.
Het concept is dat je een 'half gerechtje' krijgt. Gerechtjes ten groote van een voorgerecht. Iedere drie maanden veranderd de kaart.

Wij hadden drie gerechten per persoon. Je mag alles door elkaar bestellen. Dus vooraf beginnen met salade, maar dat mag ook de laatste gang zijn. Je kan dus veel van de kaart proberen. Kosten per gerecht is acht euro. Soepjes en dessers 4,50.

Eerst kregen wij brood met wat smeerseltjes. Toen wij besteld hadden kregen we een wortelamuse. Een wortelsoepje, en nog twee andere wortelhapjes. Eerste gang van mij was Carpaccio van ossenhaas met garnituur van truffelmayonaise. Was erg lekker Als tweede gang had ik een Salade met farce van parelhoendij en shiitake en dressing van veenbessen. Ook smakelijk. Als laatste normale gang had ik een La Belle Biefstuk met kastanjepaddenstoelen. Daarnaast wat Vlaamse Frieten erbij

Als dessert had ik kaas van L'amuse, een volle koeienmelkkaas, een schapenkaas en een Stilton. Overall heerlijk gegeten, best een aanrader. Totale kosten voor drie personen, 3x3 gerechten + drie desserts + drie drankjes per persoon 110 euro.

De site is wel een beetje oud, het menu van herst 2009 staat er nu niet op. Ik denk dat +- de helft wat er nu op de website staat nu ook op het menu staat. Qua hoeveelheid gerechtjes is het wel gelijk gebleven.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')