Stefanovich | woensdag 27 mei 2009 @ 19:22 |
Hallo hallo, ik ben nu aant koken, 1 van de eerste keren, maar ik was vergeten de kipfilet uit de vriezer te halen, en heb het half bevroren maar in de pan geflikkerd.... Kan dit eigenlijk wel? Ik ga nu snel weer terug naar de pan anders gaat er nog iets mis... Ik ben echt een noob ![]() | |
Spees_Eend | woensdag 27 mei 2009 @ 19:25 |
denk dat ie kei uitdroogt. kan je beter ff ontdooien in de magnetron en dan opnieuw bakken. | |
Cocktailprikker | woensdag 27 mei 2009 @ 19:26 |
ja hoor kan wel, eerst laag gas en daarna pas aanbakken ![]() ![]() | |
Stefanovich | woensdag 27 mei 2009 @ 19:28 |
Nou ja ik had het er al in.... ook hoog vuur ![]() ![]() Timing is trouwens ook lastig, had de rijst al een halfuur terug klaar ![]() En ik wilde altijd een Jamie Oliver worden, die droom kan ik wel wegstrepen ![]() | |
DJMarcel.nl | woensdag 27 mei 2009 @ 19:29 |
quote:Halfbevroren in stukjes snijden, scheelt weer een gedeelte van je avond. | |
Geerd | woensdag 27 mei 2009 @ 19:31 |
Frituurpan lullo. | |
Stefanovich | woensdag 27 mei 2009 @ 19:32 |
quote:Nee, wij hebben niet eens een frituurpan ![]() ![]() | |
Geerd | woensdag 27 mei 2009 @ 19:33 |
Staphorst? | |
Cocktailprikker | woensdag 27 mei 2009 @ 19:38 |
![]() ![]() | |
Stefanovich | woensdag 27 mei 2009 @ 20:13 |
Nee geen Staphorst....... Gelukkig maar ![]() Nou het is op, de kip was niet eens zo heel droog en het smaakte goed ![]() Bedankt voor de reacties, en een fijne avond ![]() | |
LXIV | woensdag 27 mei 2009 @ 20:26 |
Kip in het pannnetje... | |
Deliah | woensdag 27 mei 2009 @ 20:37 |
Je kan bevroren kip wel goed koken. | |
Roy_T | donderdag 28 mei 2009 @ 12:19 |
Half bevroren kip, kwam ik gisteren achter, kun je prima in blokjes wokken zonder dat het anders smaakt van volledig ontdooide kip. Hij moet niet keihard zijn uiteraard, en er moet geen vocht uit komen. |