FOK!forum / Culinesse à gogo / Bevroren kip in pan!
Stefanovichwoensdag 27 mei 2009 @ 19:22
Hallo hallo, ik ben nu aant koken, 1 van de eerste keren, maar ik was vergeten de kipfilet uit de vriezer te halen, en heb het half bevroren maar in de pan geflikkerd.... Kan dit eigenlijk wel? Ik ga nu snel weer terug naar de pan anders gaat er nog iets mis...

Ik ben echt een noob
Spees_Eendwoensdag 27 mei 2009 @ 19:25
denk dat ie kei uitdroogt. kan je beter ff ontdooien in de magnetron en dan opnieuw bakken.
Cocktailprikkerwoensdag 27 mei 2009 @ 19:26
ja hoor kan wel, eerst laag gas en daarna pas aanbakken omgekeerde als normaal zegmaar
Stefanovichwoensdag 27 mei 2009 @ 19:28
Nou ja ik had het er al in.... ook hoog vuur Het gaat mij erom dat ik niet ziek word of zo. Lekker sperzieboontjes met bomboe spul, rijst en kipfilet Alleen de kipfilet zou wel niet zo lekker worden....
Timing is trouwens ook lastig, had de rijst al een halfuur terug klaar

En ik wilde altijd een Jamie Oliver worden, die droom kan ik wel wegstrepen
DJMarcel.nlwoensdag 27 mei 2009 @ 19:29
quote:
Op woensdag 27 mei 2009 19:28 schreef Stefanovich het volgende:
Nou ja ik had het er al in.... ook hoog vuur Het gaat mij erom dat ik niet ziek word of zo. Lekker sperzieboontjes met bomboe spul en kipfilet Alleen de kipfilet zou wel niet zo lekker worden....
Timing is trouwens ook lastig, had de rijst al een halfuur terug klaar
Halfbevroren in stukjes snijden, scheelt weer een gedeelte van je avond.
Geerdwoensdag 27 mei 2009 @ 19:31
Frituurpan lullo.
Stefanovichwoensdag 27 mei 2009 @ 19:32
quote:
Op woensdag 27 mei 2009 19:31 schreef Geerd het volgende:
Frituurpan lullo.
Nee, wij hebben niet eens een frituurpan Ik woon nog thuis en de ouders zijn nu voor een weekje weg dus....
Geerdwoensdag 27 mei 2009 @ 19:33
Staphorst?
Cocktailprikkerwoensdag 27 mei 2009 @ 19:38
Stefanovichwoensdag 27 mei 2009 @ 20:13
Nee geen Staphorst....... Gelukkig maar

Nou het is op, de kip was niet eens zo heel droog en het smaakte goed Ik ben trots op mezelf....
Bedankt voor de reacties, en een fijne avond
LXIVwoensdag 27 mei 2009 @ 20:26
Kip in het pannnetje...
Deliahwoensdag 27 mei 2009 @ 20:37
Je kan bevroren kip wel goed koken.
Roy_Tdonderdag 28 mei 2009 @ 12:19
Half bevroren kip, kwam ik gisteren achter, kun je prima in blokjes wokken zonder dat het anders smaakt van volledig ontdooide kip. Hij moet niet keihard zijn uiteraard, en er moet geen vocht uit komen.