er zijn verschillenden, maar wij maken hem meestal met:quote:Op zaterdag 31 oktober 2009 10:37 schreef minilot het volgende:
[..]
Zelf nog nooit gemaakt en nog nooit gegeten.. Wie voorziet mij van een magistraal recept?
oeh, die zuurkool creme fraice met gehakt klinkt lekker (en bij mij is het ook zo dat de paksoischotel op moet dus twee dagenquote:Op zondag 1 november 2009 20:49 schreef LilDutchPrincess het volgende:
Oei.... ook weer tijd voor beetje regelmaat bij mij... (Veel laat thuis, da's slecht voor de lijn/portomonee)
Maandag: Zuurkool creme fraiche met gehakt (Maggi)
Dinsdag: Nasi met saté en ei
Woensdag: Zuurkool creme fraiche met gehakt (jaja je moet wat als je alleen eet)
Donderdag: Risotto met kip/groenten
Vrijdag: Kip tandoori
Zaterdag: Pasta met groenten/saus
Zondag: Shoarma met gebakken aardappels
We zullen zien of het lukt...
nodig:quote:Op zondag 1 november 2009 22:43 schreef karoltje het volgende:
Doe is receptje zuurkool crème fraiche?
zonder dollen: ik vind het lekkerquote:
Het is zo'n pakje van Maggi...quote:Op zondag 1 november 2009 22:43 schreef karoltje het volgende:
Doe is receptje zuurkool crème fraiche?
maarre, dat is dan zuurkoolstamppot toch?quote:Op zondag 1 november 2009 22:51 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
zonder dollen: ik vind het lekkervooral met wat knoflook er nog doorheen (door de creme fraiche).
wat ik ook wel eens maak is gepofte aardappel met een 'saus' van creme fraiche, veul knoflook en uitgebakken spekjesdat sausje kan ook prima bij een zuurkoolstamp
ik eet zelden zuurkool zonder stampquote:Op zondag 1 november 2009 22:52 schreef Mirjam het volgende:
[..]
maarre, dat is dan zuurkoolstamppot toch?
of puur zuurkool, zonder aardappelen?
*snapt er niks van
nou ja.. met knoflook en spekjes dus (dat zou ik dan doen)quote:Op zondag 1 november 2009 22:56 schreef Mirjam het volgende:
en dan flikker je dus gewoon een bekertje creme fraiche in je pan stamppot en dan maar hard roeren?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |