Phosphorescent | zaterdag 25 april 2009 @ 20:02 |
Ik wil dus een taart maken, een snicker-pie welteverstaan maar ik heb dus Graham Crackers nodig. Wat kan ik in plaats van die dingen dus gebruiken? | |
Mirjam | zaterdag 25 april 2009 @ 20:03 |
recept posten! ![]() | |
rodeknopencel | zaterdag 25 april 2009 @ 20:03 |
http://en.wikipedia.org/wiki/Graham_cracker Biscuit dus. | |
Mirjam | zaterdag 25 april 2009 @ 20:04 |
quote: | |
Phosphorescent | zaterdag 25 april 2009 @ 20:06 |
quote: ![]() Crust 2 cups graham cracker crumbs 3 tablespoons light brown sugar 4 ounces (1 stick/ 8 tablespoons) unsalted butter, melted Fudge Layer 4 ounces (1 stick/ 8 tablespoons) unsalted butter, cut into 8 pieces 4 ounces bittersweet or semisweet chocolate, chopped 5 tablespoons all-purpose flour 1 tablespoon unsweetened cocoa powder 1/2 teaspoon baking powder 1/8 teaspoon salt 1/2 cup granulated sugar 1 large egg 1 large egg yolk 1 teaspoon vanilla extract 8 ounces of Snickers candy bars, cut into 1/2-inch pieces (I weighed the Snickers without wrappers) Cream Cheese Layer 10 ounces cream cheese, at room temperature 1/3 cup granulated sugar 1 large egg 1 large egg white 1 teaspoon vanilla extract Glaze 2 ounces semisweet chocolate, chopped 3 tablespoons heavy cream (I used a different chocolate glaze recipe to top my pie but I didn't like it my topping recipe. I included the original glaze recipe instead of the one I used. So if you make the pie, your topping might look different from what is shown in my photos.) For the crust: Preheat oven to 350 degrees F. Butter a 9-inch deep-dish glass pie pan. Combine graham cracker crumbs and brown sugar in a mixing bowl. Add melted butter, stirring until well incorporated. Press mixture evenly onto the bottom and up the sides of prepared pan. Bake for 5 minutes, until crust is set. Transfer to a rack to cool. Keep the oven temperature at 350 degrees. For the fudge layer: Combine butter and bittersweet chocolate in the top of a double boiler; set over simmering water and stir until melted and smooth. Remove top insert and cool slightly. Sift together flour, cocoa powder, baking powder and salt into a mixing bowl. Set aside dry ingredients. Using an electric mixer, beat together sugar, egg and egg yolk in a large bowl for 1 minute, until slightly thickened. Add vanilla and cooled chocolate mixture and mix until well blended. Add dry ingredients and mix until just combined. Pour into crust. Bake for about 15 minutes, until a skewer inserted into the center comes out with moist batter still attached. If crust browns too quickly, cover with foil. Transfer pan to a rack and let cool for 10 minutes. Evenly arrange Snickers bars over the top. For the cream cheese layer: Using an electric mixer, beat together cream cheese and sugar in a mixing bowl until smooth. Add egg, egg white and vanilla and beat until smooth. Carefully spread mixture over the Snickers bars. Bake for 15 minutes, or until cream cheese is set. Transfer to a rack to cool. For the glaze: Combine chocolate and cream in the top of a double boiler. Set over simmering water and stir until chocolate is just melted and smooth. Remove from heat. Spread or drizzle decoratively over the pie. Refrigerate until well chilled. Serve cold. The pie may be prepared up to 3 days ahead. Cover loosely with foil and keep refrigerated. ![]() ![]() | |
Mirjam | zaterdag 25 april 2009 @ 20:06 |
ooooh, die foto!!! ![]() | |
zquing | zaterdag 25 april 2009 @ 20:19 |
Verkade volkoren biscuit die eerder genoemde digestives dus | |
Dentiwan | zaterdag 25 april 2009 @ 20:21 |
die zal wel machtig zijn ![]() | |
Phosphorescent | zaterdag 25 april 2009 @ 20:27 |
Thanks ![]() Ik heb alleen nog hulp nodig bij de volgende dingen: semisweet chocolate (melk chocolade?) bittersweet chocolate (pure chocolade?) en heavy cream... wat moet ik me daar bij voorstellen ![]() | |
Lienekien | zaterdag 25 april 2009 @ 20:30 |
Wat voor cream cheese gebruik je? | |
cherrycoke | zaterdag 25 april 2009 @ 20:33 |
tvp wand ik wil dit recept hebben | |
Phosphorescent | zaterdag 25 april 2009 @ 20:35 |
quote:Net even een topic hier in CUL doorgespit en daar werd mascarpone gezegd? Heb ook eventueel nog deze achter de hand. | |
Lienekien | zaterdag 25 april 2009 @ 20:35 |
quote:Het recept staad er al. ![]() | |
Curiosity | zaterdag 25 april 2009 @ 20:48 |
quote: ![]() | |
Phosphorescent | zaterdag 25 april 2009 @ 20:49 |
Ik moest ook lachen ![]() | |
Lienekien | zaterdag 25 april 2009 @ 20:50 |
![]() | |
Isegrim | zondag 26 april 2009 @ 19:18 |
Ik ga kwijlen van die foto. ![]() | |
ColdFeet | zondag 26 april 2009 @ 23:16 |
quote:Cream cheese is eerder philadelphia. De naturelvariant, welteverstaan (Lienekien, is dat een woord, of zijn het er drie?). Heavy cream is room met een vetgehalte van zo'n 40%, neem maar gewone slagroom (35%). | |
zquing | zondag 26 april 2009 @ 23:17 |
Ik gebruik meestal de roomkaas van de dekamarkt, aangezien dat een bijzonder goede en goedkope vervanger is voor monchou, | |
cybermans | maandag 27 april 2009 @ 16:10 |
jezus dit is wel een taart die je niet moet eten als je op je gewicht moet letten. Maar lekker lijkt het me wel. Maybe van de winter eens maken (chocolade smelt mij nu te snel (neem graag andere helft mee om op werk uit te delen zodat ik het niet in mee eentje hoef op te eten)) | |
Dentiwan | maandag 4 mei 2009 @ 18:45 |
had een poging gedaan de taart te bakken maar de mascarpone werkte niet echt ![]() |