abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_68374030
Ik wil dus een taart maken, een snicker-pie welteverstaan maar ik heb dus Graham Crackers nodig.
Wat kan ik in plaats van die dingen dus gebruiken?
pi_68374058
recept posten!
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_68374090
quote:
Graham Crackers
Ik heb verschillende recepten gevonden, en allemaal maken ze gebruik van verkruimelde ‘Graham Crackers’ of ‘Graham Wafers’. Ik wist niet wat dat waren, maar ik vond informatie op www.foodsubs.com/Crackers.html

Als alternatief kan je ‘Digestive Biscuits’ gebruiken, de britse variant, of ‘wheatmeal biscuit’, de Australische variant. Voor zover ik weet zijn ‘Digestive Biscuits’ gewoon in de supermarkt te koop. Het zijn gewone volkorenbiscuitjes.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_68374159
quote:
Op zaterdag 25 april 2009 20:03 schreef Mirjam het volgende:
recept posten!


Crust
2 cups graham cracker crumbs
3 tablespoons light brown sugar
4 ounces (1 stick/ 8 tablespoons) unsalted butter, melted

Fudge Layer
4 ounces (1 stick/ 8 tablespoons) unsalted butter, cut into 8 pieces
4 ounces bittersweet or semisweet chocolate, chopped
5 tablespoons all-purpose flour
1 tablespoon unsweetened cocoa powder
1/2 teaspoon baking powder
1/8 teaspoon salt
1/2 cup granulated sugar
1 large egg
1 large egg yolk
1 teaspoon vanilla extract
8 ounces of Snickers candy bars, cut into 1/2-inch pieces
(I weighed the Snickers without wrappers)

Cream Cheese Layer
10 ounces cream cheese, at room temperature
1/3 cup granulated sugar
1 large egg
1 large egg white
1 teaspoon vanilla extract

Glaze
2 ounces semisweet chocolate, chopped
3 tablespoons heavy cream

(I used a different chocolate glaze recipe to top my pie but I didn't like it my topping recipe. I included the original glaze recipe instead of the one I used. So if you make the pie, your topping might look different from what is shown in my photos.)

For the crust:
Preheat oven to 350 degrees F. Butter a 9-inch deep-dish glass pie pan.

Combine graham cracker crumbs and brown sugar in a mixing bowl. Add melted butter, stirring until well incorporated. Press mixture evenly onto the bottom and up the sides of prepared pan. Bake for 5 minutes, until crust is set. Transfer to a rack to cool.

Keep the oven temperature at 350 degrees.

For the fudge layer:
Combine butter and bittersweet chocolate in the top of a double boiler; set over simmering water and stir until melted and smooth. Remove top insert and cool slightly.

Sift together flour, cocoa powder, baking powder and salt into a mixing bowl. Set aside dry ingredients.

Using an electric mixer, beat together sugar, egg and egg yolk in a large bowl for 1 minute, until slightly thickened. Add vanilla and cooled chocolate mixture and mix until well blended. Add dry ingredients and mix until just combined. Pour into crust.

Bake for about 15 minutes, until a skewer inserted into the center comes out with moist batter still attached. If crust browns too quickly, cover with foil.

Transfer pan to a rack and let cool for 10 minutes. Evenly arrange Snickers bars over the top.

For the cream cheese layer:
Using an electric mixer, beat together cream cheese and sugar in a mixing bowl until smooth. Add egg, egg white and vanilla and beat until smooth. Carefully spread mixture over the Snickers bars. Bake for 15 minutes, or until cream cheese is set. Transfer to a rack to cool.

For the glaze:
Combine chocolate and cream in the top of a double boiler. Set over simmering water and stir until chocolate is just melted and smooth. Remove from heat. Spread or drizzle decoratively over the pie.

Refrigerate until well chilled. Serve cold. The pie may be prepared up to 3 days ahead. Cover loosely with foil and keep refrigerated.

. Ben benieuwd of het gaat lukken .
pi_68374180
ooooh, die foto!!!
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_68374573
Verkade volkoren biscuit

die eerder genoemde digestives dus
"Those unforgettable days, for them I live"
  zaterdag 25 april 2009 @ 20:21:07 #8
163231 Dentiwan
Denk aan je tanden !
pi_68374617
die zal wel machtig zijn
De zwarte wolf komt eraan !
pi_68374797
Thanks .
Ik heb alleen nog hulp nodig bij de volgende dingen:
semisweet chocolate (melk chocolade?)
bittersweet chocolate (pure chocolade?)
en heavy cream...
wat moet ik me daar bij voorstellen .
  zaterdag 25 april 2009 @ 20:30:48 #10
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_68374929
Wat voor cream cheese gebruik je?
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 25 april 2009 @ 20:33:11 #11
233102 cherrycoke
"Fear is a weapon."
pi_68375031
tvp wand ik wil dit recept hebben
"I wear the mask to protect the city… but the city is what made the mask." – Batman
pi_68375103
quote:
Op zaterdag 25 april 2009 20:30 schreef Lienekien het volgende:
Wat voor cream cheese gebruik je?
Net even een topic hier in CUL doorgespit en daar werd mascarpone gezegd?
Heb ook eventueel nog deze achter de hand.
  zaterdag 25 april 2009 @ 20:35:38 #13
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_68375113
quote:
Op zaterdag 25 april 2009 20:33 schreef cherrycoke het volgende:
tvp wand ik wil dit recept hebben
Het recept staad er al.
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 25 april 2009 @ 20:48:25 #14
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_68375566
quote:
Op zaterdag 25 april 2009 20:35 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Het recept staad er al.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_68375596
Ik moest ook lachen .
  zaterdag 25 april 2009 @ 20:50:52 #16
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_68375642
The love you take is equal to the love you make.
pi_68400862
Ik ga kwijlen van die foto.
pi_68408903
quote:
Op zaterdag 25 april 2009 20:35 schreef Phosphorescent het volgende:

[..]

Net even een topic hier in CUL doorgespit en daar werd mascarpone gezegd?
Heb ook eventueel nog deze achter de hand.
Cream cheese is eerder philadelphia. De naturelvariant, welteverstaan (Lienekien, is dat een woord, of zijn het er drie?).
Heavy cream is room met een vetgehalte van zo'n 40%, neem maar gewone slagroom (35%).
  zondag 26 april 2009 @ 23:17:23 #19
122997 zquing
Drama Junk
pi_68408938
Ik gebruik meestal de roomkaas van de dekamarkt, aangezien dat een bijzonder goede en goedkope vervanger is voor monchou,
"Those unforgettable days, for them I live"
pi_68426733
jezus dit is wel een taart die je niet moet eten als je op je gewicht moet letten. Maar lekker lijkt het me wel. Maybe van de winter eens maken (chocolade smelt mij nu te snel (neem graag andere helft mee om op werk uit te delen zodat ik het niet in mee eentje hoef op te eten))
  maandag 4 mei 2009 @ 18:45:07 #21
163231 Dentiwan
Denk aan je tanden !
pi_68664137
had een poging gedaan de taart te bakken maar de mascarpone werkte niet echt
De zwarte wolf komt eraan !
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')