Je opvoeding en opleiding zijn gefaald. Maak er een eind aan. Nu het nog kan.quote:Op donderdag 23 april 2009 14:49 schreef Forum-Monster het volgende:
Oh, mij is het altijd zo geleerd
Opnieuw opwarmen zou ik sowieso doen, koud bladerdeeg is op dezelfde dag al niet lekker meer.quote:Op donderdag 23 april 2009 14:48 schreef monsterd. het volgende:
Eigenlijk zijn die frikandelbroodjes bestemd om nog op dezelfde dag te worden opgegeten. Wanneer je dat dus niet doet, kun je er eigenlijk vannuit gaan dat je die niet langer dan 1 tot 2 dagen kan bewaren (bladerdeeg wordt dan zacht en vies)
Ten tweede zou ik voordat je die frikandelbroodjes gaat opeten even een paar minuten in de oven gooien en licht besprekelen met wat water![]()
Ik werk zelf bij de AH vandaar
Vanwaar dat water?quote:Op donderdag 23 april 2009 14:48 schreef monsterd. het volgende:
Eigenlijk zijn die frikandelbroodjes bestemd om nog op dezelfde dag te worden opgegeten. Wanneer je dat dus niet doet, kun je er eigenlijk vannuit gaan dat je die niet langer dan 1 tot 2 dagen kan bewaren (bladerdeeg wordt dan zacht en vies)
Ten tweede zou ik voordat je die frikandelbroodjes gaat opeten even een paar minuten in de oven gooien en licht besprekelen met wat water![]()
Ik werk zelf bij de AH vandaar
Trouwens...quote:
Da's niet helemaal waar; als het bedorven is, kun je er alsnog goed ziek van worden!quote:Op donderdag 23 april 2009 14:58 schreef Mini_rulez het volgende:
Goed verwarmen, dan weet je zeker dat je er niet ziek van wordt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |