Aviko?quote:Op woensdag 13 mei 2009 14:57 schreef Rejected het volgende:
Die cruncy patat is in de oven echt heerlijk!
Niks mis mee hoor , met ovenpatat. (ff de pata / friet discussie weer aanzwengelen )quote:Op woensdag 13 mei 2009 17:40 schreef Isabeau het volgende:
Heerlijk en ovenpatat/friet in 1 zin?
De melk-hazelnoot is wel lekker, extreem bros, bijna merengue-achtig.quote:Op woensdag 13 mei 2009 14:18 schreef dutchdevil het volgende:
Nieuwe koekjes van Verkade: Tastoe!
[ afbeelding ]
Authentieke koekjes gemaakt van natuurlijke ingredienten zonder kustmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
In 3 smaken verkrijgbaar:
- Chocolade Trio
- Melk & Hazelnoot
- Puur & Amdandel
Doos bevat 6 verpakkingen met 2 koekjes (bij de AH ¤ 1,79)
Ik heb de Chocolade Trio gekocht. Vanavond maar eens proberen
De Chocolade Trio gister geprobeerd, deze was erg lekker! Proefde alleen weinig van de koek door de 3 soorten chocolaquote:Op donderdag 14 mei 2009 18:18 schreef LoudGirl het volgende:
[..]
De melk-hazelnoot is wel lekker, extreem bros, bijna merengue-achtig.
Ik weet niet hoe oud je bent, maar ik denk dat als ik zeg dat ze ouder zijn als jou ik best nog eens gelijk kan hebben...quote:Op vrijdag 15 mei 2009 15:01 schreef bear87 het volgende:
Vandaag voor het eerst tegengekomen: Warsteiner tapvat a 5 liter. Zelfde idee als het Heineken tapvat geloof ik, geen beertender oid nodig...Iemand al eens gehad?
Haalt t niet bij de andere oldtimersquote:Op vrijdag 15 mei 2009 10:56 schreef teigan het volgende:
anijsegeltjesdrop staat in de supermarkt, geloof van dezelfde fabrikant als de stoofpeertjesdrop... En er zitten anijsbolletjes op geloof ik... (heb het laatst wel zien staan)
moet het hebben van de veel zoete kersensaus en de monchou smaakt helemaal nergens naar....tevens weer een zoveelste kostenbesparend luchtig toetje waar je na een beetje kloppen amper de helft van overhoudtquote:
Ik houd van luchtige toetjesquote:Op vrijdag 15 mei 2009 19:30 schreef Isabeau het volgende:
[..]
moet het hebben van de veel zoete kersensaus en de monchou smaakt helemaal nergens naar....tevens weer een zoveelste kostenbesparend luchtig toetje waar je na een beetje kloppen amper de helft van overhoudt
Die groene kaas die ken ik wel. Ligt al jaren bij sommige supermarkten en op de markt.quote:Op dinsdag 19 mei 2009 12:08 schreef _Arual_ het volgende:
Ik eet nu felgroene pestokaas. Het meisje bij de kassa had het nog nooit gezien, dus ik vermoed dat het nieuw is.
Mee eens. Gisteren gegeten en vond het zwaar tegenvallen. GF vond het wel lekker maar die vind alles waar suiker in zit lekker .quote:Op vrijdag 15 mei 2009 19:30 schreef Isabeau het volgende:
[..]
moet het hebben van de veel zoete kersensaus en de monchou smaakt helemaal nergens naar....tevens weer een zoveelste kostenbesparend luchtig toetje waar je na een beetje kloppen amper de helft van overhoudt
Dan heb ik niks gezegdquote:Op dinsdag 19 mei 2009 12:13 schreef vaagsel het volgende:
[..]
Die groene kaas die ken ik wel. Ligt al jaren bij sommige supermarkten en op de markt.
Lekker ook bij de pastaquote:Op dinsdag 19 mei 2009 12:08 schreef _Arual_ het volgende:
Ik eet nu felgroene pestokaas. Het meisje bij de kassa had het nog nooit gezien, dus ik vermoed dat het nieuw is.
Je snapt em niet hequote:
Ik snap 'm nu.quote:Op dinsdag 19 mei 2009 13:15 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Je snapt em niet he
Ow of ik interpreteer em verkeerd...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |