abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 30 juli 2013 @ 09:12:04 #289
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_129496787


De UdiRC U818A van Banggood. :7 Broertje van de U817A.
Snel binnen trouwens met HK Post. 22/7 besteld, 23/7 verzonden, vandaag dus binnen. Not too shabby. :D
Wat helaas slecht nieuws betekent waarschijnlijk met betrekking tot m'n Hubsan X4 V2 H107L die er nog niet is maar wel al ruim een maand onderweg zou moeten zijn. :'(

Heel voorzichtig is het postpersoneel er niet mee omgesprongen. ;( De koepel was ingedeukt, een van de benen stond uit het lood en daarvan de propeller verbogen en de tandwieltjes uit alignment geraakt. Nu heb ik dat zo quasi weer gefixed en die 30 seconden accuduur die de accu out-of-the-box had gaf gelukkig ook stabiele en rustige vliegprestaties. Accu ligt nu aan de lader.



Verder is 'ie qua grootte identiek aan de WLToys V929 quadcopter. Het plastic framewerk is wat dikker en steviger bij de UdiRC. De U818A is tevens uitgerust met allerlei lichtjes. De 6-axis stabilisatie kickte goed in had ik het idee, maar nogmaals, moet ik dan eerst een volle accu hebben om eens goed te gaan vliegen.



De remote biedt een 360 flipfunctie, wat wel geinig is, maar wat ik van te voren eigenlijk niet gezien had was dat je van afstand en op commando een foto of video kunt maken. :D Ik dacht eigenlijk dat je 'em aan moest zetten en dat 'ie dan video ging opnemen en je 'em na de vlucht dan weer uit zou zetten. Geinig, ben benieuwd. Zit trouwens een 1GB kaartje in (zal wel standaard zijn). Verder natuurlijk inbegrepen in deze RTF-set (quadcopter+accu+lader(EU)+remote) ook vier spare rotors, vier motortandwieltjes, een schroevendraaier en een USB-kabel voor de cameramodule.

Ik wachtte echt al sinds februari ofzo op de UdiRC U817A. En nu heb ik de U818A. *) So far, so good!
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  dinsdag 6 augustus 2013 @ 16:19:01 #290
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_129757003






De AORUN X05 is een juweeltje om te zien en voelt ook erg hoogwaardig aan. Deze speaker is luid genoeg. Op vol volume, is de output van m'n laptop op 10% meer dan genoeg. De X05 is de grootste speaker van de bunch en heeft ook de grootste soundstage en basspunch. Zonder bijkomst van equalizers klinkt de X05 bij sommige nummers echter nogal 'cavey' en op elkaar geplakt chaotisch. Om de soundstage te spreiden moet je de mids en highs wat omhoog tweaken om leven in de brouwerij te brengen. Dat is toch wel een grote setback in mijn opinie wat voor wat strafpunten zorgt. Verder is de range erg goed en vormen muren weinig problemen voor deze speaker.

Kortom: de speaker met het meeste potentiaal en kwalitatieve feel, maar dat volle potentiaal wordt helaas niet benut als je geen equalizer gebruikt, wat weer gedoe is en/of niet altijd kan (bijvoorbeeld TuneIn Radio op je Android device).

VOIP: Ja
Line-in: Ja, 3.5mm
Laadwijze: USB -> microUSB
Speaker score: 8/10
Bang-for-buck score: 6/10
Productlink: http://item.taobao.com/item.htm?id=18285466461 (¥298.00 / $48.68 / ¤36.70 excl.)



De Earson ER-151 is een solide speaker die je op ruige avonturen altijd bij je wilt hebben. De ER-151 is krasvast en water-, dust- en shockproof. Ideaal voor survival in de Ardennen of om mee te nemen naar het strand of zwembad. Blijf je liever op je zolderkamertje, dan komt 'ie daar ook heus wel tot z'n recht. De speaker laat zich liggend en staand positioneren. Het geluid van de speaker is goed gebalanceerd, warm en vol, compatibel met vele genres en beschikt tegen verwachting in toch over een fijne dosis bass. Wat mij betreft de optimale allrounder. Luid is 'ie ook, op vol volume is 25% output van m'n laptop voldoende. De range is verder prima, alleen muren vormen snel een probleem.

Kortom: de 'toughness' en vriendelijke prijs van deze allround BT speaker leveren een pure aanbeveling op!

VOIP: Nee
Line-in: Ja, 3.5mm
Laadwijze: USB -> microUSB
Speaker score: 8.5/10
Bang-for-buck score: 9.5/10
Productlink: http://item.taobao.com/item.htm?id=18064226395 (¥120.00 / $19.60 / ¤14.78 excl.)



De Bopmen bluetooth speaker is een chique dingetje, ziet er goed uit en voelt goed gebouwd aan, met een rubberized skeleton en stoffen onderkant voor grip. De knoppen zijn touch sensitive en werken naar behoren. De enige BT speaker in de test met een microSD-kaartslot. De speaker is luid genoeg met het volume van m'n laptop op 15% en de speaker op vol volume. De soundsignature is erg gebalanceerd en out-of-the-box erg allround en met een fijne bass impact. Is misschien wat aan de kille/koele en directe kant, maar een equalizer laat 'em goed aansturen wat warmer en voller te klinken. De range is het beste van de geteste speakers. Geen probleem met afstand of muren.

Kortom: de Bopmen is een erg geschikte kandidaat. Allround, helder en gebalanceerd maar wellicht ietsjes aan de koele kant. Laat zich echter goed 'verwarmen' met equalizer.

VOIP: Ja
Line-in: Ja, 3.5mm
Laadwijze: USB -> microUSB
Speaker score: 8/10
Bang-for-buck score: 7.5/10
Productlink: http://dx.com/p/bopmen-cc(...)free-tf-black-217398 ($37.80 / ¤28.50 all-in)



Deze stylish compacte speaker met metalen finish en rubbervoetje voor grip 'packs a punch'. Ideaal om altijd bij je te hebben, je stopt 'em zo in je jaszak of tas. Bedienen doe je de LKER Grace door middel van de enkele knop aan de onderkant van de speaker. Voor zo'n kleine speaker weet 'ie best te brullen, doorgave van m'n laptop op 33% volume is luid zat. Zet je 'em nabij z'n hardst dan treedt er wat vervorming op. De speaker is vrij helder en geschikt voor menig genre, daarmee in te delen als allrounder, maar reageert ook vrij goed op equalizer input om het kleine speakertje wat beter te richten op je stijl (wat warmer/voller zou wel mogen). De range is ok, maar muren of een afstand groter dan zo'n 4.5m vormen een probleem.

Kortom: De LKER Grace is ideaal als travel partner. Door z'n afmetingen en leren carry case laat hij zich eenvoudig meenemen. Ideaal voor mensen met een smartphone/tablet/laptop reizen, maar wat meer verlangen van audiokwaliteit, zonder met een hele speakerset te sleuren.

VOIP: Nee
Line-in: Ja, 3.5mm
Laadwijze: USB -> 3.5mm
Speaker score: 7.5/10
Bang-for-buck score: 6.5/10
Productlink: http://item.taobao.com/item.htm?id=25064668591 (¥269.10 / $43.96 / ¤33.14 excl.)



De Earson ER-151 heeft me positief verrast. De goedkoopste bluetooth speaker blijkt het meest veelzijdig. Deze speaker kun je altijd en overal meenemen en kan tegen een stootje. Zonder tussenkomst van een equalizer nice warm en vol met een degelijke bass. Absoluut de aanrader hier.

Als je iets zoekt dat je makkelijk en overal mee kunt nemen, desnoods in je jaszak, dan kom je eigenlijk bij de LKER Grace uit, een klein dingetje met een grote mond. Van zo'n klein speakertje verwacht je niet veel door de opgelegde natuurwetten, maar komt, hoewel niet zo warm en vol als de Earson, toch vrij positief uit de test.

De Bopmen heeft de beste bluetooth range, beschikt over een microSD-kaartslot (om zo muziek af te spelen) en een microfoon voor VOIP-calls. Een mooie heldere allrounder, maar klinkt voor mijn smaak zonder tweaks wat klinisch en onpartijdig (al kan dat best iemand anders zijn of haar smaak zijn). Kun je zonder microSD-kaartslot en mic leven en wil je goedkoper uit zijn, ga dan voor de Earson ER-151 zou ik zeggen.

De AORUN X05. Het potentieel om de andere speakers weg te vegen, maar sommige nummers 'pakt 'ie gewoon niet lekker'. Een playlist opzetten of radio luisteren resulteert dus mogelijk in nummers die buiten de boot vallen, wat erg jammer is. In vergelijking met de anderen mag je voor die prijs toch eigenlijk verwachten dat alle noten die geproduceerd worden uit goud zijn vervaardigd. Zodra je echter de juiste song of de juist equalizerinstellingen te pakken hebt, dan is 'ie echt goed.

Final conclusion: totaal verschillende bluetooth speakers met totaal verschillende aanpakken. Welke de juiste keuze voor jou is, ligt aan welke eigenschappen (portability, out-of-the-box-soundsignature, functionaliteit) je het meeste waarde aan hecht en wat je smaak is.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  dinsdag 6 augustus 2013 @ 21:54:11 #291
262852 monkeybrain
High door Nescafé
pi_129769527
5 euro biljet... :N
Zodra Shiz bijna indruk maakt weet hij het altijd weer te verpesten _O-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')