Mijn eigen ballen halen het echt niet bij die van de slagert!quote:Op donderdag 19 maart 2009 11:37 schreef PoseidonVS het volgende:
[..]
Inderdaad, kilo half-om gehakt, twee pakjes Silvo kruiden, klein beetje fijne ui snippers, paar snufjes knoflook poeder, twee eitjes en een pakje blue-band
Cock van niks ben je ook he whehehehe ik zei Cock.quote:Op donderdag 19 maart 2009 12:06 schreef Armageddon het volgende:
[..]
Mijn eigen ballen halen het echt niet bij die van de slagert!
gegrilde gehaktbal niks mis mee, ik zou ze wel even klein beetje voorbraden in de panquote:Op donderdag 19 maart 2009 12:07 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
Hoe doen ballen het eigenlijk op de Webert?
Echt? Ik vind verse gehaktballen echt zoveel lekkerderquote:Op donderdag 19 maart 2009 12:06 schreef Armageddon het volgende:
[..]
Mijn eigen ballen halen het echt niet bij die van de slagert!
Dat moet het vrouwtje dan doen, ik ga natuurlijk niet achter het aanrecht staan.quote:Op donderdag 19 maart 2009 12:18 schreef Joene het volgende:
gegrilde gehaktbal niks mis mee, ik zou ze wel even klein beetje voorbraden in de pan
Waarom krijg ik opeens zo een mental image van een Ripley die stiekem naar een truckerscafé rijdt om een broodje bal te eten?quote:Op donderdag 19 maart 2009 12:22 schreef Ripley het volgende:
Echt? Ik vind verse gehaktballen echt zoveel lekkerder
Ieuw, ik eet echt geen truckerscafegehaktballenquote:Op donderdag 19 maart 2009 12:24 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
[..]
Waarom krijg ik opeens zo een mental image van een Ripley die stiekem naar een truckerscafé rijdt om een broodje bal te eten?
Klinkt goed.quote:Op donderdag 19 maart 2009 12:26 schreef Ripley het volgende:
Ieuw, ik eet echt geen truckerscafegehaktballen
Alleen die van mezelf pof die van mijn moederlekker met een uitje, wat kruiden, beetje paneermeel en een ei en een beetje sambal en lekker gaar laten pruttelen
Ik uiteraard wel , koken is tofquote:Op donderdag 19 maart 2009 12:23 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
[..]
Dat moet het vrouwtje dan doen, ik ga natuurlijk niet achter het aanrecht staan.
Dat recept moet je me maar even geven. Ik drink het misschien niet, maar vlees stoven in bier is dan weer wel een favoriet.quote:Op donderdag 19 maart 2009 12:27 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
Ben zelf de laatste tijd meer van de rollades, gaargestoofd in o.a. bier.
Jeppels?quote:En dan jeppels uit de oven erbij.
Heerlijk.
Die van de slager zijn ook vers hoor.quote:Op donderdag 19 maart 2009 12:22 schreef Ripley het volgende:
[..]
Echt? Ik vind verse gehaktballen echt zoveel lekkerder
Googlen op rollade+bier+kruidnagel.quote:Op donderdag 19 maart 2009 12:34 schreef UIO_AMS het volgende:
Dat recept moet je me maar even geven. Ik drink het misschien niet, maar vlees stoven in bier is dan weer wel een favoriet.
Jeppels uit de oven, lekker met juin en look. Schijven van maken (niet al te dun), in ovenschotel, olijfolie erover, beetje omschudden zodat de olie, juin en look goed verdeeld zijn, misschien nog wat peper en zout. En dan een uur de oven in. Om de tien minuten omscheppen. Goed te nassen!quote:Jeppels?
pas die tietel is aan manquote:Op donderdag 19 maart 2009 12:34 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Dat recept moet je me maar even geven. Ik drink het misschien niet, maar vlees stoven in bier is dan weer wel een favoriet.
[..]
Jeppels?
uien ?quote:Op donderdag 19 maart 2009 12:34 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Dat recept moet je me maar even geven. Ik drink het misschien niet, maar vlees stoven in bier is dan weer wel een favoriet.
[..]
Jeppels?
Thanx!quote:
In Afkoegistanie ofzo?quote:Op donderdag 19 maart 2009 13:09 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
Jeppels zijn aardappelen.
Juin zijn uien.
Look is knoflook.
Pas die tietel = aan man?quote:
quote:Op donderdag 19 maart 2009 13:27 schreef Metatron het volgende:
Aha. Hier zijn we. Met ballen begrijp ik.
er waren geen jesters .quote:Op donderdag 19 maart 2009 13:11 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Pas die tietel = aan man?
Waar heb je het over?
Nee, je tijpte zelf al "de titel = aan".quote:Op donderdag 19 maart 2009 13:35 schreef Joene het volgende:
er waren geen jesters .
Kan je me een antwoord op mn vraag geven ?quote:Op vrijdag 20 maart 2009 08:04 schreef Jarno het volgende:
Kan ik gewoon net doen alsof ik niet op mijn werk ben maar nog lekker in bed lig?
Als je mn vraag beantwoord ?quote:
Nee. Hooguit kun je een partitie van 256MB aanmaken, en de rest ongebruikt laten. Onder XP/Vista gaat je dat dan weer niet lukken, want iemand bij MS heeft verzonnen dat het geen Goed Idee (tm) is om een flashcard in partities onder te verdelen. Met een *nix lukt het wel, al ziet een windows systeem dan vervolgens alleen de eerste partitie, of helemaal niets meer op die card.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 07:52 schreef Joene het volgende:
Kan ik een 1gb mmc card formateren als een 256mb kaartje ?
Wij hebben hier op den zaak , espera printers (deze moeten worden voorzien van data welke op etiketten) moet voor onze heerlijke groente producten welke wij maken.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 08:27 schreef Metatron het volgende:
[..]
Nee. Hooguit kun je een partitie van 256MB aanmaken, en de rest ongebruikt laten. Onder XP/Vista gaat je dat dan weer niet lukken, want iemand bij MS heeft verzonnen dat het geen Goed Idee (tm) is om een flashcard in partities onder te verdelen. Met een *nix lukt het wel, al ziet een windows systeem dan vervolgens alleen de eerste partitie, of helemaal niets meer op die card.
En hoe apparaten als camera's er mee omgaan blijft een grote loterij.
Maar waarom wil je het uberhaupt?
Dan is het voornamelijk de vraag of die 256MB grens een hardware grens is (adressering van de kaart zelf) of een software-grens (filesystem perikelen). Gewoon een keer proberen met een 1 GB kaartje lijkt me de snelste manier om er achter te komen denk ik. (Of de fabrikant van de printer moet het je direct weten te vertellen.)quote:Op vrijdag 20 maart 2009 08:29 schreef Joene het volgende:
[..]
Wij hebben hier op den zaak , espera printers (deze moeten worden voorzien van data welke op etiketten) moet voor onze heerlijke groente producten welke wij maken.
Echter deze fantastische (kuch kuch) apparaten zijn voorzien van een MMC card reader en is ook nog eens beperkt tot een maximum van 256mb , nu kan je nergens in the fucking world meer 256mb MMC bestellen , en zoals je begrijpt op een productievloer verdwijnen deze nog wel is.
Nu kan de leverancier van de printer me MMC aanbieden van 256MB voor 90 euro per card en dat vind ik nogal gortig.
Ik noem dat gewoon pissen hoorquote:Op vrijdag 20 maart 2009 08:28 schreef Metatron het volgende:
oh. en goedemorgen. 3 keer m'n nest uit voor een storing..
quote:
B-Tor.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:00 schreef boem-dikkie het volgende:
Mijn mama gaat gordijnen op maat maken.Dat is nóg goedkoper.
Henk was gisteren voor het laatst. We hadden een bloemetje voor hem gehaald en een mooie kaart. Dat vond ie schitterend.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:10 schreef boem-dikkie het volgende:
Hoe is het met Henk? En met Celine?
quote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:32 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
Nou, ze werd er wildenthousiast van, zie ik wel.
Nee, Henk was al weg.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:37 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
Was Henk ook mee, gezellig een stukje wandelen met je, arm in arm?.
Dat komt omdat we in het kraamhotel hebben gezeten. Dat gaat van je kraamuren thuis af.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:45 schreef Adelante het volgende:
Best kort zo'n kraamverlofzorger, zijn die niet gewoon voor 6 weken te huren ofzo?
Toevallig weet ik dat je een kraamhulp maar voor 8 dagen krijgt ofzo.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:45 schreef Adelante het volgende:
Best kort zo'n kraamverlofzorger, zijn die niet gewoon voor 6 weken te huren ofzo?
Toevallig?quote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:54 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
[..]
Toevallig weet ik dat je een kraamhulp maar voor 8 dagen krijgt ofzo.
Heel toevalllig, JK. Heel.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:54 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
[..]
Toevallig weet ik dat je een kraamhulp maar voor 8 dagen krijgt ofzo.
Ja, zo een die zogenaamd door de voorruit is gevlogen!quote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:58 schreef Ripley het volgende:
A, jullie hebben toch niet zo'n geboortebord in de tuin of zo'n "geinige" ooievaar he?
Ja, van die vrienden wiens vriendinnen/vrouwen hebben gebigd.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:59 schreef PP. het volgende:
Toevallig?
Ja, van die vrienden wiens vriendinnen/vrouwen hebben gebigd.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 11:00 schreef Adelante het volgende:
Heel toevalllig, JK. Heel.
Ja.quote:Maar dan nog vind ik dat vrij kort, of stellen vrouwen zich aan en kunnen ze vanaf dag 2 eigenlijk al weer alles alleen, als in koken, schoonmaken, sexen, etc.
Wat gooi jij altijd op je Weber en waarmee maak je hem aan?quote:Op vrijdag 20 maart 2009 11:01 schreef HeatWave het volgende:
Ja, zo een die zogenaamd door de voorruit is gevlogen!
Wat een kuttopic trouwens zo.
Baby's en ik maak ze aan met baby-olie, das olie gemaakt van uitgeperste baby'squote:Op vrijdag 20 maart 2009 11:02 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
[..]
Wat gooi jij altijd op je Weber en waarmee maak je hem aan?
HW heeft geen tuin, dus ook geen weber denk ik zo.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 11:02 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
[..]
Wat gooi jij altijd op je Weber en waarmee maak je hem aan?
Nee manquote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:58 schreef Ripley het volgende:
A, jullie hebben toch niet zo'n geboortebord in de tuin of zo'n "geinige" ooievaar he?
Chorizo-worstjes enzo?quote:Op vrijdag 20 maart 2009 11:03 schreef Ripley het volgende:
HW heeft geen tuin, dus ook geen weber denk ik zo.
Hij kan wel lekker mexicaans koken
In Mexico spreken ze ook Spaans.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 11:26 schreef PP. het volgende:
Chorizo is toch spaans?
Chorizoquote:Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid. Normaal gesproken wordt chorizo vervaardigd van zeer grof gehakt, vettig varkensvlees (maar niet per se exclusief). Andere belangrijke bestanddelen zijn zout, knoflook, oregano, suiker en eventueel andere kruiden zoals komijn.
[..]
Buiten Europa zijn vooral de Mexicaanse of Caribische varianten van de chorizo bekend die een ander kruidenaroma hebben en vaak gemaakt zijn van gemalen vlees in plaats van grof gehakt.
Die waren Argentijns en die had ik niet gemaakt, das was in een restaurantquote:
Daar heeft ze mij helemaal niet voor nodig johquote:Op vrijdag 20 maart 2009 11:45 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
Dat weet ik toch allemaal wel, HWtje.
Maar het zou wel kunnen passen in je Evil Scheme om Ripley stelselmatig te vergiftigen (schopje [BNW]).
Mijn idee!quote:Op vrijdag 20 maart 2009 11:53 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
Kijk toch eens naar buiten lieve mensen, het lijkt toch een perfecte dag voor een eerste BBQ?
alweer?quote:Op vrijdag 20 maart 2009 12:03 schreef boem-dikkie het volgende:
Maar nee. Boem zit weer met zijn broodje kaas en cup-a-soup.
Nee, als ik dan toch bij de Ikea ben wil ik zo met die bessenjam die er altijd bij zit.quote:Op vrijdag 20 maart 2009 12:12 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]
altijd lekker met satesaus
De echte Zweedse zijn prima te doen hoor, bij de Ikea ken ik ze niet...quote:
Jawel, alleen niet in die laffe roomsausquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |