FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag? #130
Tammehdinsdag 10 maart 2009 @ 15:11
Laatste post;
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 15:09 schreef Tammeh het volgende:

[..]

Hij smaakt ook errug lekker moet ik zeggen. Maar nu ik een flinke plak op heb had ik gewild dat ik ook een pistoletje met ham en kaas had gegeten, in plaats van suuuperslechte-voor-de-lijn-cake.

TheYoung1dinsdag 10 maart 2009 @ 15:15
Hutspot met spek en dikke jus!!!!!!!!
PdeHoogdinsdag 10 maart 2009 @ 15:16
Snacktijd hier Snickers plus een flesje Fanta
Tammehdinsdag 10 maart 2009 @ 15:17
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 15:16 schreef PdeHoog het volgende:
Snacktijd hier Snickers plus een flesje Fanta
FANTA!
Raissadinsdag 10 maart 2009 @ 15:18
Ik ga zo wat borrelnoten eten, heb honger
NouMooiNietdinsdag 10 maart 2009 @ 15:22
cashews en shuttles kaas
#ANONIEMdinsdag 10 maart 2009 @ 15:59
Kinder Bueno
Cyntiaadinsdag 10 maart 2009 @ 16:07
Kopje thee met een tussendoor-cracker
vaagseldinsdag 10 maart 2009 @ 16:10
Vanavond pasta met driekazensaus, gebakken courgette, ham en pesto. Daarbij rucolasalade. Tevens voor morgen alvast uiensoep maken.
ColdFeetdinsdag 10 maart 2009 @ 16:11
Net een plakje choco-kokoscake op. Lekker
uniekhoorndinsdag 10 maart 2009 @ 16:24
Bloemkool met een ribkarbonade
Axiadinsdag 10 maart 2009 @ 16:36
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 16:11 schreef ColdFeet het volgende:
Net een plakje choco-kokoscake op. Lekker
Oeh, klinkt lekker. Zelfgemaakt?
The_Hivesdinsdag 10 maart 2009 @ 17:26
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 15:59 schreef HSG-BOMBER het volgende:
Kinder Bueno


dat is te lang geleden **rent naar winkel
Tammehdinsdag 10 maart 2009 @ 17:29
Tussen de middag zelfgemaakte pittige tomatensoep met pesto op.
Zometeen iets met veel groente en varkensvlees, en misschien nog een kopje soep met stokbroodjes met brie en kruidenkaasjes enzo.
Butterfly91dinsdag 10 maart 2009 @ 18:44
Avondeten: Casa di mama pizza (salami).
Ik denk dat ik die oreocake ook eens ga proberen te maken (met dank aan Tammeh voor het idee)
KiwiTjuHhdinsdag 10 maart 2009 @ 18:45
Aardappels, boontjes en een gehaktbal.
LuKaLiKedinsdag 10 maart 2009 @ 19:02
Spaghetti Bolognese van bertolli, met een frisse salade en stokbrood met kruidenboter erbij.

Daarbij wordt de saus wel wat ge-spiced met een klein beetje sambal en de originele 'vlammensaus'.
NouMooiNietdinsdag 10 maart 2009 @ 19:16
Mijn diner bestond uit zilvervliesrijst met roerbakgroenten en een gekookt eitje, overgoten met satesaus en gebakken uitjes.
Het dessert Mona yoghurtmousse met citroencake/kwarktaart smaak..
Jammie
FutureFairytaledinsdag 10 maart 2009 @ 19:29
Vanmiddag 2 pistoletjes met grillham, mosterdmayo en rucola op. Bij de thee een koffiebroodje (traktatie) en net wat boerenkool met verse worst
FictionalFennadinsdag 10 maart 2009 @ 19:49
Net avondeten gehad: pandanrijst met pangasiusfilet, wokgroenten en woksaus. Nu een blikje Bullit en pistachenootjes. Ik ben vergeten om een toetje te halen.

Edit: Ik ga zo naar de AH voor 2 citroenmousses.
PdeHoogdinsdag 10 maart 2009 @ 19:51
Mexicaanse bonenschotel met tortilla's en geraspte kaas
skadhddinsdag 10 maart 2009 @ 19:51
Witlofrolletjes met ham en kaas uit de oven.
Jammie
Qweadinsdag 10 maart 2009 @ 20:34
crystal clear sparkling cranberry.
Mexxadinsdag 10 maart 2009 @ 21:50
Vanmiddag een grote kom yoghurt met cruesli en fruit tverborbert. Nu pas thuis dus dat wordt even een quiche de oven inschuiven..
LuKaLiKedinsdag 10 maart 2009 @ 21:57
Tip van Lukalike:

Probeer eens basmati-rijst van Lassie.


Heerlijk, en vol van smaak!
Bluesdinsdag 10 maart 2009 @ 22:06
Knoflookpindanootjes
En de bar is net open hier
kriorodinsdag 10 maart 2009 @ 23:16
Zo maar eens wat pasta maken denk ik.
DarkElfwoensdag 11 maart 2009 @ 07:48
Bordje brinta op met magere melk en een pietsie suiker.

vanavond eten we couscous salade (oa feta, bosui, tomaat, koriander, citroensap en rasp en munt erin) met erbij lamsvlees. (die ik zo in een marinade ga zetten wrs olie, honing, tijm oid)
vaagselwoensdag 11 maart 2009 @ 07:58
yoghurt met een banaan en kiwi en muesli.
#ANONIEMwoensdag 11 maart 2009 @ 07:59
Ik begin de dag met een kop koffie, en heb voor straks een paar echte Duitse Bretzel klaarliggen
boem-dikkiewoensdag 11 maart 2009 @ 08:00
Ik drink nu koffie. Als ik op mijn werk ben bruine bolletjes met kaas. En vanavond weet ik niet wat mam klaarmaakt.
PdeHoogwoensdag 11 maart 2009 @ 08:26
Nu aan de koffie. Vanmorgen brood met gebakken ei. Tussen de middag ook trouwens Vanavond eten bij een ex-collega
KiwiTjuHhwoensdag 11 maart 2009 @ 09:01
Kopje thee
Qweawoensdag 11 maart 2009 @ 10:37
2 witte broodjes met jam en crystal clear
_Ophelia_woensdag 11 maart 2009 @ 11:35
Een mok warme oploschocolademelk, ik heb het koud vandaag...
_Hestia_woensdag 11 maart 2009 @ 12:38
nu tosti's, vanavond pasta denk ik, maar weet nog niet zeker
Curiositywoensdag 11 maart 2009 @ 13:26
Ik heb nu wraps met chilli saus, alfafa, lente ui en surimi.
kabouter.mutswoensdag 11 maart 2009 @ 13:28
een boterham met tomaat en kaas en een boterham met pindakaas, komkommer, sambal en suiker
vanavond pita gyros met tzaziki en griekse salade.
Sicstuswoensdag 11 maart 2009 @ 13:47
een plaje roggebrood met 20+ smeerkaas. Vanavond nasi !
uniekhoornwoensdag 11 maart 2009 @ 14:03
Hele schelvis (zonder kop) uit de oven met ui,citroen, peterselie, kruiden en wortels.
Roergebakken spinazie met ui en knoflook
Sperzieboontjes.

Voor meneer nog spinazietagiatelle met roomsaus en kaas
Hikwoensdag 11 maart 2009 @ 14:28
Daarnet met mijn Spaanse collega een spaanse-tapas-lunch gemaakt voor al onze (30!) collega's. Het was een hoop werk, maar werd enorm gewaardeerd en nu zit iedereen hier heel erg naar knoflook te stinken...

We hadden heerlijke spaanse vleeswaren en olijven, Tortillas de patatas, croquetas de jamón, albondigas en salmorejo...
Shark.Baitwoensdag 11 maart 2009 @ 14:29
Japanse zeewiersalade
Heidi-woensdag 11 maart 2009 @ 16:08
vanmiddag als lunch tosti met kaas en pesto gehad
_Hestia_woensdag 11 maart 2009 @ 17:02
pasta met gehakt, courgette, tomaten en prei
Blueswoensdag 11 maart 2009 @ 17:07
Nu een lekker portje met een paar stukjes manchego kaas.
Straks naar dit goeie project om een hapje te eten.
Butterfly91woensdag 11 maart 2009 @ 17:10
Bloemkool met kaassaus, aardappel anders (paprika) en een schnitzel.
Blueswoensdag 11 maart 2009 @ 17:12
quote:
Op woensdag 11 maart 2009 14:29 schreef Shark.Bait het volgende:
Japanse zeewiersalade
Zelfgemaakt?
En met wat?
_Ophelia_woensdag 11 maart 2009 @ 17:14
Ik ga nu een boterham met oude kaas en mosterd maken
Vanavond wordt het een ovenschotel met pasta.
#ANONIEMwoensdag 11 maart 2009 @ 17:16
Wodkapasta
Isabeauwoensdag 11 maart 2009 @ 17:31
quote:
Op woensdag 11 maart 2009 17:16 schreef HSG-BOMBER het volgende:
Wodkapasta
huh? Is dat pasta met wodka of wat moet ik me erbij voorstellen?
#ANONIEMwoensdag 11 maart 2009 @ 17:34
quote:
Op woensdag 11 maart 2009 17:31 schreef Isabeau het volgende:

[..]

huh? Is dat pasta met wodka of wat moet ik me erbij voorstellen?
Pasta met crème fraîche, gezeefde tomaten, spekjes, nog wat kruiden en inderdaad wodka, 2 lepels.
Isabeauwoensdag 11 maart 2009 @ 17:37
Bijzonder, ik zou er nooit opgekomen zijn
uniekhoornwoensdag 11 maart 2009 @ 17:44
Tammehwoensdag 11 maart 2009 @ 18:29
quote:
Op woensdag 11 maart 2009 17:44 schreef uniekhoorn het volgende:
[ afbeelding ]
Mmm, ziet er lekker uit!

Ik eet iets van varkensvlees met heel veel groenten, en frietjes.
KiwiTjuHhwoensdag 11 maart 2009 @ 18:47
Bami hadden wij
Shark.Baitwoensdag 11 maart 2009 @ 18:53
quote:
Op woensdag 11 maart 2009 17:12 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Zelfgemaakt?
En met wat?
van de AH. Heb de winkel leeggekocht. En daarna maisbrood met pepercervelaat. Ja, rare combo, maar wilde de salade proeven
quote:
Op woensdag 11 maart 2009 18:47 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Bami hadden wij
jammie


Ik zit weer aan de zeewier salade, en omdat ik het vergeten mee te nemen was naar werk eet ik nu gekookte runderniertjes op brood. Zo heerlijk haram
skadhdwoensdag 11 maart 2009 @ 18:57
Eiermie met kip, champignons en uien. En een glaasje water.
#ANONIEMwoensdag 11 maart 2009 @ 19:43
Ik ga zo koffie zetten
Raissawoensdag 11 maart 2009 @ 20:17
Zojuist een braadworstjes, doperwtjes/worteltjes en aardappels.
Qweawoensdag 11 maart 2009 @ 20:20
liga
Curiositywoensdag 11 maart 2009 @ 21:04
Ik had ballen gehakt gemaakt en ik maak altijd extra, die eet ik nu met mayonaise.
pen-guinwoensdag 11 maart 2009 @ 21:49
Twee flinke kippenpoten, ingesmeerd met peper, zout, knoflook en peperoncino, en verder met olijfolie, witte wijn, knoflook en een preitje in de oven. Erbij had ik gekookte aardappeltjes die ik heel even had gebakken in boter met tijm en zout. Van de restjes van de ene opgegeten poot, de overgebleven andere en de extra prei maak ik soep denk ik.
Ook heb ik bananenbrood gebakken.
PdeHoogdonderdag 12 maart 2009 @ 08:53
Gisteravond bij een ex-collega gegeten: ovenschotel van kipfilet met creme fraice, knoflook, kruidenkaas, tomaatjes en geraspte oude kaas met daarbij rijst en peultjes. Best ok Zelf een keer maken met aardappelen in de ovenschotel en wat prei er nog bij denk ik.
Kuukskedonderdag 12 maart 2009 @ 09:36
Ik werk nog wat thee weg. En ontbijtkoek.
Vanavond gebakken aardappels, sperzieboontjes en tilapia .
Qweadonderdag 12 maart 2009 @ 09:38
broodjes jam
KiwiTjuHhdonderdag 12 maart 2009 @ 09:41
Vanavond uit eten, dus heb nog niet echt een idee
DarkElfdonderdag 12 maart 2009 @ 11:17
net laat ontbijt met croissantjes, 4.5 minuten eitje en koffie.

Vanavond eten we vis uit de oven met tomaat, peterselie, knoflook en nog wat dingen... erbij gekookte aardapelsalade (koud) met veel peterselie, olie en wat knoflook..
PdeHoogdonderdag 12 maart 2009 @ 11:36
Tompous
Fuentedonderdag 12 maart 2009 @ 11:48
Vanavond pastaschotel uit de oven met ham en kaas.
Raissadonderdag 12 maart 2009 @ 12:07
Vanavond knoflookbolletjes met pittige bolognesesaus

Zometeen een pistolet met sellerysalade en eentje met jam
_Hestia_donderdag 12 maart 2009 @ 12:17
nu 1 snee brood met beenham en 1 met la vache qui rit ham

vanavond hete kip
Curiositydonderdag 12 maart 2009 @ 12:55
Nu een gebakken eitje met pancetta, geraspte kaas wat peper en chilpeper.
KiwiTjuHhdonderdag 12 maart 2009 @ 12:56
Nu een broodje met kaas en een broodje met hagelslag
Tammehdonderdag 12 maart 2009 @ 13:09
Net 2 boterhammetjes; één met paté en één met kaas. +een beker karnemelk met siroop.

Nu een kop thee met een mandarijntje.
Ad_remdonderdag 12 maart 2009 @ 13:17
Nu net een bord wat sla gepakt, daar wat standaard slasaus (ceasar salad) over gedaan. Vervolgens lekker veel 'italian flakes' (oude/harde kaas) over gestrooid en daarover nog wat geroosterde pijnboompitten.

De-fuckin-li-cious.
mevrouwdebokdonderdag 12 maart 2009 @ 13:48
net een restje opgewarmde zuurkoolstamp .....heerluk
_Ophelia_donderdag 12 maart 2009 @ 13:56
Ik weet het nog niet, ben al twee dagen misselijk. Als ik me vanavond beter voel wordt het de pasta ovenschotel van gisteren, zo niet, dan is op zichzelf aangewezen.
mevrouwdebokdonderdag 12 maart 2009 @ 14:14
en een pakje ayran
Muckdonderdag 12 maart 2009 @ 14:16
Vanavond hebben we bami met de curry die ik gisteravond heb gemaakt
Kwestie van even opwarmen en klaar
uniekhoorndonderdag 12 maart 2009 @ 17:28
Bloemkool, gegrilde tartaar met gegrilde paprika en ui.
IJsbersla erg opgeleukt.
Voor vriend nog gebakken aardappelen
mevrouwdebokdonderdag 12 maart 2009 @ 18:31
vanavond kip madras , luiewijvenpakket van knorr.....maar redelijk goed te pruimen .
Butterfly91donderdag 12 maart 2009 @ 20:17
Peentjes met rösti en een speklap.
Hotmailgebruikerdonderdag 12 maart 2009 @ 22:37
Ik heb net nog een quiche gebakken.

Een vulling van tomaatblokjes, champignons, knof, courgette, paprika en ui.

Gebakken in de pan met olijfolie en wat zout en peper.

Room gemaakt met 3 eieren, 400gr craime fraiche, parmezaanse kaas, zout en peper. Goed mixen en over het menges in de vorm gieten.

Gebakken op 180gr 40 min. Gaar.

Laten rusten en nu heb ik de quiche aangesneden en is de onderkant vrij nattig. Hoe kan dit?

De tomatenblokjes zijn ontdaan van de zaadjes, de champignons zijn niet gewassen.

Iemand enig idee waarom het zo nattig is geworden?
QTPidonderdag 12 maart 2009 @ 22:59
* QTPi zit aan een glaasje port-rosé
FutureFairytaledonderdag 12 maart 2009 @ 23:58
Om 18u snel onderweg een double cheeseburger bij de Burger King gehaald.....
Ik hoop niet dat dat het lekkerste is uit hun assortiment, want het smaakte naar niks
DarkElfvrijdag 13 maart 2009 @ 09:03
Vanochtend brinta op.

Vanavond nog geen idee aangezien we bij iemand anders eten
#ANONIEMvrijdag 13 maart 2009 @ 10:03
Fruit & fibre
The_Hivesvrijdag 13 maart 2009 @ 10:39
brood is bijna klaar, ik maak er sneetjes gezond van met alleen kipfilet met een augurkje en tomaatje enzo en anderen sneetjes alleen met kaas en de rest .
_Ophelia_vrijdag 13 maart 2009 @ 11:21

+

+
mjanvrijdag 13 maart 2009 @ 11:41
quote:
Op donderdag 12 maart 2009 22:37 schreef Hotmailgebruiker het volgende:
Ik heb net nog een quiche gebakken.

....

Iemand enig idee waarom het zo nattig is geworden?
Wat voor deeg heb je gebruikt? En heb je de groenten na het bakken even laten uitlekken?

OT: Groene thee
_Ophelia_vrijdag 13 maart 2009 @ 11:46
quote:
Op donderdag 12 maart 2009 22:37 schreef Hotmailgebruiker het volgende:
Ik heb net nog een quiche gebakken.

Een vulling van tomaatblokjes, champignons, knof, courgette, paprika en ui.

Gebakken in de pan met olijfolie en wat zout en peper.

Room gemaakt met 3 eieren, 400gr craime fraiche, parmezaanse kaas, zout en peper. Goed mixen en over het menges in de vorm gieten.

Gebakken op 180gr 40 min. Gaar.

Laten rusten en nu heb ik de quiche aangesneden en is de onderkant vrij nattig. Hoe kan dit?

De tomatenblokjes zijn ontdaan van de zaadjes, de champignons zijn niet gewassen.

Iemand enig idee waarom het zo nattig is geworden?
Heb je de tomaten uit laten lekken en de de champignons wel gebakken? Daar komt namelijk nogal wat vocht uit zetten.
mevrouwdebokvrijdag 13 maart 2009 @ 12:16
een panini ham kaas tomaat
#ANONIEMvrijdag 13 maart 2009 @ 12:19
Kreeg net een glaasje Fanta Zero Pomelo. Gatverdamme
Fuentevrijdag 13 maart 2009 @ 12:20
Vanavond zuurkool ovenschotel.
Curiosityvrijdag 13 maart 2009 @ 12:23
Vanavond zelfgemaakte saté met pindasaus, gebakken uitjes en stokbrood.
_Ophelia_vrijdag 13 maart 2009 @ 12:29
quote:
Op vrijdag 13 maart 2009 12:23 schreef Curiosity het volgende:
Vanavond zelfgemaakte saté met pindasaus, gebakken uitjes en stokbrood.
Het is dat ik al boodschappen gedaan heb... Goed idee
The_Hivesvrijdag 13 maart 2009 @ 12:41
quote:
Op vrijdag 13 maart 2009 10:39 schreef The_Hives het volgende:
brood is bijna klaar, ik maak er sneetjes gezond van met alleen kipfilet met een augurkje en tomaatje enzo en anderen sneetjes alleen met kaas en de rest .
brood was niet helemaal naar wens , dus maar een paar sneetjes brood uit de vriezer in mn broodrooster gegooid.

Vanavond rosti met wat groente en een biefstukje.
Curiosityvrijdag 13 maart 2009 @ 13:25
Ik heb nu een frisse salade met sun dried tomato vinaigrette



Erg lekker.
#ANONIEMvrijdag 13 maart 2009 @ 13:41
Net kibbeling op
HVvrijdag 13 maart 2009 @ 13:50
Net een tosti ham-kaas en een glas Punica .
elcastelvrijdag 13 maart 2009 @ 15:01
Nu twee grote broodjes kibbeling met extra ravigottesaus. Vanavond is nog een groot vraagteken.
FutureFairytalevrijdag 13 maart 2009 @ 17:04
Vanmiddag soep, een boterham met cashewpasta en een gekookt eitje op.. Die cashewpasta is echt lekker!
Vnv gewoon aardappels met sperziebonen/saté, niet zo'n zin in
norichvrijdag 13 maart 2009 @ 17:19
Straks patat + sla met kaas/tomaat erdoorheen.
_Hestia_vrijdag 13 maart 2009 @ 17:20
tjap tjoi
Zo-is-datvrijdag 13 maart 2009 @ 17:31
Gegrilde en gemarineerde groenten, geroosterd brood, aioli en een gemarineerd en gegrild kippetje!
JJHvrijdag 13 maart 2009 @ 17:32
Volkorenmacaroni met een prutje van witlof, gehakt en cherrytomaatjes en een klein beetje curry.

Heb gewoon wat bij elkaar gepleurd en was eigenlijk ook nog prima te eten.
Zo-is-datvrijdag 13 maart 2009 @ 17:37
quote:
Op vrijdag 13 maart 2009 13:25 schreef Curiosity het volgende:
Ik heb nu een frisse salade met sun dried tomato vinaigrette

[ afbeelding ]

Erg lekker.
Die heb ik ook (kerstpakket delicious), wat voor salade maak jij daar precies mee? Kan ik hm binnenkort mss ook een keer uit de kast halen

Ontopic; at net een plakje winterkoek met kersen, chocolade en een vleugje amandelaroma; me likey!
Xenniavrijdag 13 maart 2009 @ 18:17
Kaasfondue
KiwiTjuHhvrijdag 13 maart 2009 @ 18:46
WIj hebben lekker chinees gehaald
Hotmailgebruikervrijdag 13 maart 2009 @ 19:41
quote:
Op vrijdag 13 maart 2009 11:46 schreef _Ophelia_ het volgende:

[..]

Heb je de tomaten uit laten lekken en de de champignons wel gebakken? Daar komt namelijk nogal wat vocht uit zetten.
Beide heb ik gedaan.

Ik heb de oorzaak denk ik ook al wel gevonden..Ik had het bakpapier voor de zeker heid ook ingevet, dat was dus de boosdoener na enig speurwerk.
uniekhoornvrijdag 13 maart 2009 @ 20:25
Het is geworden voor mij:
Gekookte andijvie, gekookte sperzieboontjes en ijsbergsalade met paprika, ui, tomaat, zilverui, komkommer en augurk. gegrilde biefstuk

Voor mijn vriend en kids hetzelfde alleen dan andijvie met groentesaus, creme fraiche en kaas.
Salade met dressing uit een fles
Gekookte aardappels met jus en hamburger
sgattievrijdag 13 maart 2009 @ 22:49
Nu colaatje light,en een bakkie chippies
sgattievrijdag 13 maart 2009 @ 22:50
quote:
Op vrijdag 13 maart 2009 20:25 schreef uniekhoorn het volgende:
Het is geworden voor mij:
Gekookte andijvie, gekookte sperzieboontjes en ijsbergsalade met paprika, ui, tomaat, zilverui, komkommer en augurk. gegrilde biefstuk

Voor mijn vriend en kids hetzelfde alleen dan andijvie met groentesaus, creme fraiche en kaas.
Salade met dressing uit een fles
Gekookte aardappels met jus en hamburger
Zeg uniekhoorn ben je op dieet?
ColdFeetvrijdag 13 maart 2009 @ 23:10
quote:
Op vrijdag 13 maart 2009 17:31 schreef Zo-is-dat het volgende:
Gegrilde en gemarineerde groenten, geroosterd brood, aioli en een gemarineerd en gegrild kippetje!
Jij eet altijd zo lekker!

Herhaal ik nog even een vraag uit vorig topic:
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 23:08 schreef ColdFeet het volgende:
Oeh! Mag ik het recept van de perzik-taart?


[ Bericht 15% gewijzigd door ColdFeet op 13-03-2009 23:15:46 ]
uniekhoornvrijdag 13 maart 2009 @ 23:16
quote:
Op vrijdag 13 maart 2009 22:50 schreef sgattie het volgende:

[..]

Zeg uniekhoorn ben je op dieet?
Nee,ik lust al die vette dingen niet...
Alles is lekker met room en kaas en mayo
FutureFairytalezaterdag 14 maart 2009 @ 00:11
Had te weinig avondeten op (niet zo lekker) dus had snackattack vnv.. begon aan een zak paprikazoutjes en kreeg zo'n trek dat ik het verstandig vond om een boterham te eten (werd met pindakaas/nutella ) om daarna alsnog de zak zoutjes leeg te eten.......
Curiosityzaterdag 14 maart 2009 @ 00:17
quote:
Op vrijdag 13 maart 2009 17:37 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Die heb ik ook (kerstpakket delicious), wat voor salade maak jij daar precies mee? Kan ik hm binnenkort mss ook een keer uit de kast halen

Ontopic; at net een plakje winterkoek met kersen, chocolade en een vleugje amandelaroma; me likey!
Ik had nu rauwkost, een bakje voorgesneden van Bas, komkommer ed, daar heb ik zelf nog wat verse tomaatje aan toe gevoegd.
Maar met gewoon een verse krop sla smaakt het volgens mij ook wel lekker, het is een frisse maar toch ook zoete dressing.
Sicstuszaterdag 14 maart 2009 @ 01:06
Ik had net een boterham met 'surinaamse ei salade'...maar wat er nu zo surinaams aan is? kweenie.
mevrouwdebokzaterdag 14 maart 2009 @ 13:11
vanmiddag 2 kaasbroodjes ....vanavond de eerst raapsteeltjes van het jaar !
Tammehzaterdag 14 maart 2009 @ 13:13
quote:
Op vrijdag 13 maart 2009 15:01 schreef elcastel het volgende:
Nu twee grote broodjes kibbeling met extra ravigottesaus. Vanavond is nog een groot vraagteken.
BROODJES met kibbeling? Hm, lijkt mij echt nasty.
mevrouwdebokzaterdag 14 maart 2009 @ 13:15
quote:
Op zaterdag 14 maart 2009 01:06 schreef Sicstus het volgende:
Ik had net een boterham met 'surinaamse ei salade'...maar wat er nu zo surinaams aan is? kweenie.
dat er kerrie doorheen zit ????
_Ophelia_zaterdag 14 maart 2009 @ 13:15
Loontjahzaterdag 14 maart 2009 @ 13:17
quote:
Op zaterdag 14 maart 2009 13:13 schreef Tammeh het volgende:

[..]

BROODJES met kibbeling? Hm, lijkt mij echt nasty.
Ik eet het ook altijd op sneetjes brood. Niks mis mee!
uniekhoornzaterdag 14 maart 2009 @ 13:42
Wij zitten nu aan een zelfgemaakte kippensoep. Voor de mannen nog brood erbij.

Vanavond diepvriespizza... Gelukkig lust ik dat toch niet. Voor mij roerbakgroentes
Pipo_de_Clownzaterdag 14 maart 2009 @ 14:03
wij hebben nog een kaasfondue set staan die redelijk richting de datum gaat.. gaan we vanavond doen, weten alleen nog niet wat we er in gaan gooien
sgattiezaterdag 14 maart 2009 @ 15:18
quote:
Op zaterdag 14 maart 2009 13:15 schreef mevrouwdebok het volgende:

[..]

dat er kerrie doorheen zit ????
,mevr de bok ,ik denk surinaamse kerrie haha

Ik eet vanavond gebakken krielaardappeltjes de eerste [hollandse],rauwe witlofsalade komkommer ,en een boomstammetje
NouMooiNietzaterdag 14 maart 2009 @ 15:19
quote:
Op donderdag 12 maart 2009 22:37 schreef Hotmailgebruiker het volgende:
Ik heb net nog een quiche gebakken.

Een vulling van tomaatblokjes, champignons, knof, courgette, paprika en ui.

Gebakken in de pan met olijfolie en wat zout en peper.

Room gemaakt met 3 eieren, 400gr craime fraiche, parmezaanse kaas, zout en peper. Goed mixen en over het menges in de vorm gieten.

Gebakken op 180gr 40 min. Gaar.

Laten rusten en nu heb ik de quiche aangesneden en is de onderkant vrij nattig. Hoe kan dit?

De tomatenblokjes zijn ontdaan van de zaadjes, de champignons zijn niet gewassen.

Iemand enig idee waarom het zo nattig is geworden?
Je hebt waarschijnlijk de oorzaak al gevonden zag ik hierboven maar waar ik meteen aan dacht was de courgette. Haal je daar de zaadlijsten uit? Als ik die ergens bij doe (zelfs zonder zaadlijsten) blijft dat ook altijd wat nattig.


Oh en vanavond wordt het waarschijnlijk gebakken aardappels uit de oven, salade en een visje.
#ANONIEMzaterdag 14 maart 2009 @ 15:21
Net een kopje thee gehad, zometeen ff middagslaapje met m'n vrouw en zoontje, en dan aan het avondeten beginnen:
Pastinaak
Broccoli
Schnitzel
Rijst
sgattiezaterdag 14 maart 2009 @ 15:22
quote:
Op zaterdag 14 maart 2009 15:21 schreef iamredleader het volgende:
Net een kopje thee gehad, zometeen ff middagslaapje met m'n vrouw en zoontje, en dan aan het avondeten beginnen:
Pastinaak
Broccoli
Schnitzel
Rijst
En hoe ga je die pastinaak bereiden??
Tammehzaterdag 14 maart 2009 @ 16:38
Kroepia Speciaal.
#ANONIEMzaterdag 14 maart 2009 @ 16:39
quote:
Op zaterdag 14 maart 2009 15:22 schreef sgattie het volgende:

[..]

En hoe ga je die pastinaak bereiden??
Hij is nu geschild en gesneden, in een pannetje water koken. Daarna uitdampen en met wat boter en een snufje zout in de oven bakken
Curiosityzaterdag 14 maart 2009 @ 18:49
Ik heb nu een firebal
KiwiTjuHhzaterdag 14 maart 2009 @ 18:54
Zelfgemaakte groentesoep met italiaans brood
HaverMoutKoekjezaterdag 14 maart 2009 @ 18:58
rare combi: prei met mosterd en gegrilde makreel
HaverMoutKoekjezaterdag 14 maart 2009 @ 18:59
quote:
Op zaterdag 14 maart 2009 16:39 schreef iamredleader het volgende:

[..]

Hij is nu geschild en gesneden, in een pannetje water koken. Daarna uitdampen en met wat boter en een snufje zout in de oven bakken
Je kan pastinaak toch ook gewoon roosteren zonder voorkoken?
Het wordt nogal zompig zo denk ik
PdeHoogzaterdag 14 maart 2009 @ 19:12
kogelbiefstukje, gebakken aardappelen en doperwtjes
sgattiezaterdag 14 maart 2009 @ 20:02
quote:
Op zaterdag 14 maart 2009 18:59 schreef computergirl het volgende:

[..]

Je kan pastinaak toch ook gewoon roosteren zonder voorkoken?
Het wordt nogal zompig zo denk ik
Ja lijkt mij ook zompig, ,misschien een keer proberen zonder voor te koken
mevrouwdebokzaterdag 14 maart 2009 @ 20:18
glaasje appelsap light en een paar tucs paprika
Xenniazondag 15 maart 2009 @ 01:31
Kreeftensoep vooraf en daarna een hele vage maar lekkere koude lasagne met paling.
tonjazondag 15 maart 2009 @ 01:39
Een kippenpie met prei, knolselderij, gedroogde tomaten, stukjes zwarte olijf, knoflook, thijm, salie, laurierblad en crème fraiche onder een dakje van bladerdeeg gegeten.
Toe een peer.

En net een hartvervetter gesnackt. Plakjes zeeuwsspek uitgebakken en er een plakje kaas op laten smelten en dat op een witte boterham.

Nu bier

burp
Jaheurzondag 15 maart 2009 @ 01:57
Ik leef sinds donderdagnacht op 6 stukjes geroosterd brood, ja uit een pakje en niet zelf roosteren. Aan de buikgriep, maar ben niet misselijk ofzo maar kan gewoon niks eten.

Heb wel 1 keer cup a soup tomaat op, heel wat glazen water en zo nu en dan thee en wat diarreeremmers en ibuprofen.
FutureFairytalezondag 15 maart 2009 @ 03:21
Net terug van werk weer.. en als avondeten (om 2u) een sandwich kipkerrie (tankstation) en een half zakje chips op.. nog steeds honger natuurlijk dus maar slapen en morgen lekker ontbijten
JJHzondag 15 maart 2009 @ 06:32
Ontbijt, na een nachtdienst:
2 crackers met smeerkaas, een beker melk en een appel.
HaverMoutKoekjezondag 15 maart 2009 @ 07:38
vanavond spuitjes en merquezworstjes
Tammehzondag 15 maart 2009 @ 09:10
Zojuist 2 beschuitjes met aardbeien. +kop rooibos-thee.
numero_unozondag 15 maart 2009 @ 10:37
Nu net een halve zak chips vanavond lekker pasta met creme fraiche, lente ui,broccoliroosjes en kipblokjes en natuurlijk een volle haffel zwarte peper er overheen
Tammehzondag 15 maart 2009 @ 10:47
quote:
Op zondag 15 maart 2009 10:37 schreef numero_uno het volgende:
Nu net een halve zak chips vanavond lekker pasta met creme fraiche, lente ui,broccoliroosjes en kipblokjes en natuurlijk een volle haffel zwarte peper er overheen
Hallo hey, het is nog geen 11.00.
Je avondeten klinkt iig heerlijk!
Butterfly91zondag 15 maart 2009 @ 10:56
Een hardgekookt eitje op een wit bolletje met kaas en ham
elcastelzondag 15 maart 2009 @ 11:00
Een bak kwark, een bak brinta, een bak koffie en een glas Joke Bruistablet (vit C).
Zo-is-datzondag 15 maart 2009 @ 11:05
quote:
Op vrijdag 13 maart 2009 23:10 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Jij eet altijd zo lekker!

Herhaal ik nog even een vraag uit vorig topic:
[..]


Owh ja! Helemaal vergeten....

Ik heb alleen t tijdschrift waar dat recept uit komt uitgeleend aan een taartenbakkend huisgenootje dit weekend. Kan het maandag wel weer overtypen. T komt uit;


Ontopic; ga zo lekker ontbijten met een gekookt eitje, broodjes en een heleboel verschillende dingen voor erop. Hmmm, zondagochten

Vanavond toscaanse broodjes hamburger met pestomayo, aioli, ciabatta, gegrilde parika, rucola, gegrilde rode ui en tomaat en de hamburgers maak ik natuurlijk ook zelf! Indien er nog plaats is voor meer eten komen er frietjes bij...
numero_unozondag 15 maart 2009 @ 11:46
quote:
Op zondag 15 maart 2009 10:47 schreef Tammeh het volgende:

[..]

Hallo hey, het is nog geen 11.00.
Je avondeten klinkt iig heerlijk!
Moest al om 5.30 op kantoor zitten dus voor mij is het al middag
KiwiTjuHhzondag 15 maart 2009 @ 12:43
Vanavond eten we shoarma met aardappelschijfjes
_Hestia_zondag 15 maart 2009 @ 12:56
kip kerrie madras
Butterfly91zondag 15 maart 2009 @ 13:43
Een stukje mokkataart.
Qweazondag 15 maart 2009 @ 13:44
studentenhaver
porsche1zondag 15 maart 2009 @ 14:08
Mentos fruit.

Die oranje zijn vies.
FutureFairytalezondag 15 maart 2009 @ 14:22
quote:
Op zondag 15 maart 2009 14:08 schreef porsche1 het volgende:
Mentos fruit.

Die oranje zijn vies.
nee joh, die gele

Ik heb een lekker ham/kaascroissantje en gekookt eitje op. Vanmiddag goedgevulde vermicellisoep (vooral veeeeel vermicelli, gehaktballen, soepvlees en wat bouillon)
Vnv alleen ... ehm, ik denk maar iets halen bij de Chinees
The_Hiveszondag 15 maart 2009 @ 14:22
Net een paar 'experimentele' tosti's gegeten. Ze zijn goed bevallen

Mn ham en kaas waren op dus moest ik het doen met wat ik verder in huis had:

bruin volkorenbrood met ertussen: kalkoenfilet, plakjes tomaat, komkommer en augurk en wat taugé ertussen. Een redelijk dik pakket voor in het tosti-ijzer maar het was

Nu afblussen met
porsche1zondag 15 maart 2009 @ 14:28
quote:
Op zondag 15 maart 2009 14:22 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

nee joh, die gele

Ik heb een lekker ham/kaascroissantje en gekookt eitje op. Vanmiddag goedgevulde vermicellisoep (vooral veeeeel vermicelli, gehaktballen, soepvlees en wat bouillon)
Vnv alleen ... ehm, ik denk maar iets halen bij de Chinees
Roze is het lekkerst daarna Geel, en die oranje zijn om te kotsen.
porsche1zondag 15 maart 2009 @ 14:28
koffie leutjes
porsche1zondag 15 maart 2009 @ 14:37
Kauwgom
porsche1zondag 15 maart 2009 @ 15:05
Een glas Fanta Cassis
The_Hiveszondag 15 maart 2009 @ 15:08
je kan ook overdrijven porsche
porsche1zondag 15 maart 2009 @ 15:10
quote:
Op zondag 15 maart 2009 15:08 schreef The_Hives het volgende:
je kan ook overdrijven porsche
Soooo honger jonge dat ik had, dat was niet normaal!
Nu zit me maag weer vol.
uniekhoornzondag 15 maart 2009 @ 15:20
Patat met loempia of kroket
Qweazondag 15 maart 2009 @ 15:35
vanavond quiche met kippensoep, slavink en een slaatje. En in de bios een grote bak popcorn met andere shizzel.

Ik ben misselijk van de studentenhaver
sgattiezondag 15 maart 2009 @ 15:41
Ik heb net 1 kom verse tomatensoep op,met 2 sneetjes geroosterd brood met kruidenboter.
Vanavond ,broodje goulash kroket ,en een bakje bitterkoekjesbavarois

Oja en vanochtend 2 meergranenpistoletjes met ham en mosterd.
Tammehzondag 15 maart 2009 @ 15:46
Net frietjes met een mexicano.
DarkElfzondag 15 maart 2009 @ 17:10
lunch was een tomaten-geitenkaas taart met verse tijm, erbij een rucola- venkel salade met zelf gemaakte rucola pesto en ciabatta met goeie olijfolie... glaasje chardonnay en water.

toe-lunch was een peren-chocoladecake
porsche1zondag 15 maart 2009 @ 17:13
LUC tucs kaas
tonjazondag 15 maart 2009 @ 17:23
Net spaghetti gegeten, was niet lekker.
Heidi-zondag 15 maart 2009 @ 18:39
Ik heb zin in eten opzich maar geen zin om te koken
Moet denk ik toch zin maken anders krijg ik straks snack aanval

Ga denk ik stokbrood in oven gooien
tonjazondag 15 maart 2009 @ 18:50
quote:
Op zondag 15 maart 2009 18:39 schreef Heidi- het volgende:
Ik heb zin in eten opzich maar geen zin om te koken
Moet denk ik toch zin maken anders krijg ik straks snack aanval

Ga denk ik stokbrood in oven gooien
Ja, of je maakt spaghetti met een pakje en dan is het niet te vreten
numero_unozondag 15 maart 2009 @ 19:00
De andere helft van de zak chips die ik vanochtend heb aangeslagen
littledrummergirlzondag 15 maart 2009 @ 19:11
wij eten zo bulgur met sperzieboontjes en mergez worstjes van de turk
The_Hiveszondag 15 maart 2009 @ 19:29
Net aardappelen/bloemkool/worteltjes/paprika/uien met daarboven op een tartaartje in de magnetrongrill gehad
DarkElfzondag 15 maart 2009 @ 19:36
we hadden al gekookt voor onze lunchers vanmiddag en hadden dus geen zin om weer voor onszelf te koken dus de mr heeft kippenvleugels de oven in gegooid met knoflookteentjes, citroen, tijm en olijfolie... Daar moeten ze iig 2 uur in onder zilverfolie en daarna nog even zonder folie en zo heb je lekker eten én hoeven we er nauwelijks naar om te kijken....

erbij een simpele en ouderwetse salade.... kropsla, eitje, augurk, tomaatje enzo...
Sunnythesunzondag 15 maart 2009 @ 20:11
- zoete ratatouille ovenschotel met gegrilde aubergine en brie
- mini gehaktballetjes
- gemarineerde kipkluifjes
- pittig gebakken gamba's met knoflook
- spinazie pakketjes
- romaatjes gevuld met gemarineerde mozzarella en basilicum
- Griekse salade
- tzatziki
- ciabatta
en mislukte auberginemousse.. jammer, de rest was perfect al zeg ik het zelf..


ik had verjaarsvisite
elcastelzondag 15 maart 2009 @ 20:15
Andijviestamppot, bak kwark, 1 liter peer/ananas shake.
pen-guinzondag 15 maart 2009 @ 20:32
Restjesrisotto, met m'n eerste zelfgetrokken kippebouillon, spinazie, erwtjes en Fuji appel.
uniekhoornzondag 15 maart 2009 @ 21:13
quote:
Op zondag 15 maart 2009 20:32 schreef pen-guin het volgende:
Restjesrisotto, met m'n eerste zelfgetrokken kippebouillon, spinazie, erwtjes en Fuji appel.
Ik doe het soms ook nog wel eens, gewoon omdat ik het leuk vind maar een bouillontabletje vind ik stiekem lekkerder

Wij hebben bittergarnituur gehad.
zitten nu aan toastjes met tonijn, filet a, kaas etc...
porsche1zondag 15 maart 2009 @ 21:35
Appel
#ANONIEMzondag 15 maart 2009 @ 21:38
Nog even een glaasje cola
porsche1zondag 15 maart 2009 @ 23:21
Water.
mevrouwdebokmaandag 16 maart 2009 @ 00:05
tomatenmozzarellasoepje
bokumaandag 16 maart 2009 @ 00:18
Net 2 boterhammetjes kaas op met een kopje thee en ga straks lekker boerenkool eten (heb nachtdienst)
krioromaandag 16 maart 2009 @ 00:31
Roti.
KiwiTjuHhmaandag 16 maart 2009 @ 08:49
Nu yoghurt met muesli

Vanavond, heb nog geen idee.
_Hestia_maandag 16 maart 2009 @ 11:12
pistoletje brie met salade, tomaat en komkommer
salade met kip, komkommer, tomaat, zure bommen, paprika en augurk
Hikmaandag 16 maart 2009 @ 11:41
Vanavond wordt het pastasalade met geroosterde groenten en balsamicodressing.
Butterfly91maandag 16 maart 2009 @ 11:42
quote:
Op maandag 16 maart 2009 00:31 schreef krioro het volgende:
Roti.

Nu een suikerdonut
mevrouwdebokmaandag 16 maart 2009 @ 12:12
panini kaashamtomaat en een glas strawberry hill
HaverMoutKoekjemaandag 16 maart 2009 @ 12:44
veel te veel paaseitjes
Tammehmaandag 16 maart 2009 @ 13:05
Net 2 bammetjes met worst en pindakaas, met een beker karnemelk.
Nu fruit2day.
shadowflashmaandag 16 maart 2009 @ 13:43
Blikje cola zero , 2 boterhammen met leverpastei , een pakje evergreens , een mandarijntje
Xenniamaandag 16 maart 2009 @ 13:48
Vanmorgen cornflakes met melk. Vanmiddag mini-loempia's en vanavond pizza salami
Butterfly91maandag 16 maart 2009 @ 13:50
Een pakje liga continu
KiwiTjuHhmaandag 16 maart 2009 @ 14:05
Sultana naturel
_Ophelia_maandag 16 maart 2009 @ 14:25
2 pistoletjes met kaas, rucola en tomaat
en een glas cola
Patries86maandag 16 maart 2009 @ 15:53
Gekookte aardappelen met sperziebonen en een slavink
Qweamaandag 16 maart 2009 @ 16:01
Gekookte aardappelen, haricot verts, kipschnitzel, en als toetje witte chocolade mousse
tonjamaandag 16 maart 2009 @ 16:04
Ik ga een gratin dauphinoise maken met daarbij wat komkommer en tomaatjes.
Ciscostarmaandag 16 maart 2009 @ 16:05
Pizza denk ik
LastRequestmaandag 16 maart 2009 @ 16:12
Vanochtend ontbeten: twee beschuitjes met geprakte aardbeien uit Cyprus en wat suiker

Nu van die crackers met olijfolie, kruiden en zeezout daarbij een blikje cola light..
Riomaandag 16 maart 2009 @ 16:22
16 maart = schnitzeldag. De 15 editie alweer :-)

Eet allen schnitzel vandaag!
uniekhoornmaandag 16 maart 2009 @ 16:33
C1000 stoommaaltijd garnalen met sperzieboontjes en sla. Te lui en in de aanbieding
Moet zeggen dat ik het toch wel een lekkere maaltijd vind, viel me de vorige keer niks tegen
#ANONIEMmaandag 16 maart 2009 @ 17:00
Vanavond zalm, friet/patat (whatever) en verse groenten (ga ik zo naar kijken)
Zo-is-datmaandag 16 maart 2009 @ 17:08
Vanavond weer een Toscaans broodje hamburger met wat salade erbij. Heb net een kilo riblappen in de marinade gezet om er morgen heerlijk (hoop ik) zoervleisch ervan te stoven, hmmm.
Die eet ik dan woensdag en donderdag met aardappeltjes, rode kool en appelmoes!
porsche1maandag 16 maart 2009 @ 17:12
Nu sultana.

Vanavond gemarineerde kip met aardappel rosetjes en dop erwtjes

littledrummergirlmaandag 16 maart 2009 @ 17:38
met bulgur gevulde tomaatjes uit de oven met daarbij wat gehaktballetjes
_Hestia_maandag 16 maart 2009 @ 18:03
gegrilde kipfilet en een Hollandse groentenschotel van Iglo
Zo-is-datmaandag 16 maart 2009 @ 18:05
quote:
Op zondag 15 maart 2009 11:05 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Owh ja! Helemaal vergeten....

hierbij de Italiaanse kwarktaart coldfeet!
SPOILER
Italiaanse perzik/abrikozen kwarktaart

500 g magere kwark
250 g fromage frais (of volle kwark)
1 blik abrikozen (425 ml, bij mijn supermarkt hadden ze alleen perziken dus vandaar)
4 eieren
100 g suiker
1 zakje vanillesuiker
3 el citroensap
1 pakje puddingpoeder om te koken (voor 500 ml melk)
60 g amarettini (italiaanse bitterkoekjes)

1. beleg een grote zeef met 2 lagen keukenpapier, hang deze in een kom. Schep de beide soorten kwark erin en laat het ca. 3 uur uitlekken. Laat ook de vruchten uitlekken.
2. vet een springvorm in van 26 cm. Klop de eieren met suiker, vanillesuiker en een snufje zout in 5 min. tot een schuim. roer de kwark, citroensap en het puddingpoeder erdoor. Spatel de amarettini erdoor.
3. Giet in een springvorm en verdeel de vruchten erover. Bewaar evt. 3 helften voor garnering.
Bak de taart ca. 1 uur in een voorverwarmde oven (electr; 175 C, hetelucht; 150 C, gas; stand 2) oven it zetten en de taart 15 min. met de klep open erin laten rusten.
4. garneer met poedersuiker, grofkorrelige suiker de vruchten in plakjes en nog wat amarettini.

Serveer en eet smakelijk!
ColdFeetmaandag 16 maart 2009 @ 18:11
quote:
Op maandag 16 maart 2009 18:05 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

hierbij de Italiaanse kwarktaart coldfeet!
SPOILER
Italiaanse perzik/abrikozen kwarktaart

500 g magere kwark
250 g fromage frais (of volle kwark)
1 blik abrikozen (425 ml, bij mijn supermarkt hadden ze alleen perziken dus vandaar)
4 eieren
100 g suiker
1 zakje vanillesuiker
3 el citroensap
1 pakje puddingpoeder om te koken (voor 500 ml melk)
60 g amarettini (italiaanse bitterkoekjes)

1. beleg een grote zeef met 2 lagen keukenpapier, hang deze in een kom. Schep de beide soorten kwark erin en laat het ca. 3 uur uitlekken. Laat ook de vruchten uitlekken.
2. vet een springvorm in van 26 cm. Klop de eieren met suiker, vanillesuiker en een snufje zout in 5 min. tot een schuim. roer de kwark, citroensap en het puddingpoeder erdoor. Spatel de amarettini erdoor.
3. Giet in een springvorm en verdeel de vruchten erover. Bewaar evt. 3 helften voor garnering.
Bak de taart ca. 1 uur in een voorverwarmde oven (electr; 175 C, hetelucht; 150 C, gas; stand 2) oven it zetten en de taart 15 min. met de klep open erin laten rusten.
4. garneer met poedersuiker, grofkorrelige suiker de vruchten in plakjes en nog wat amarettini.

Serveer en eet smakelijk!
Thank you
elcastelmaandag 16 maart 2009 @ 18:39
Nu een bak kwark, zo zuurkool, ik heb nog een bak rijst voor vanavond en nog de gebruikelijke liter shake.
LeeHarveyOswaldmaandag 16 maart 2009 @ 18:40
Griekse-gevulde tomaten, maar dan met een turks nederlandse twist...

Binnenkant van de tomaten in de blender gedaan met een teen knoflook, een halve rode peper, wat basilicum, theelepel oregano, en een kruidenboilionblok.Dat vochthaksel gemengd met kleine stukjes kaas, en bulgur.

Dat zit nu in de oven....
tonjamaandag 16 maart 2009 @ 18:49
Ik zit te wachten op mijn gratin. Het ruikt wel al heerlijk in huis. Honger!
Butterfly91maandag 16 maart 2009 @ 18:51
Snijbonen met gekookte aardappels en een stuk varkensvlees.
#ANONIEMmaandag 16 maart 2009 @ 18:55
Het is geworden zalmmoten in een boter-saus, ovenfrietjes en verse worteltjes
FutureFairytalemaandag 16 maart 2009 @ 20:57
Broccoli roomsaus, tomaat/komkommer/feta, kip-kaasschnitzel
Toe Boordevol Aardbei met extra pure hagelslag
#ANONIEMmaandag 16 maart 2009 @ 21:08
Ik ga een kopje thee voor m'n vrouw zetten en een glaasje cola voor mezelf inschenken
Mexxamaandag 16 maart 2009 @ 22:34
Heb garnalensalade en eiersalade gemaakt, dus zit nu lekker aan de toastjes. Groot glas limo erbij en smullen maar!
FutureFairytalemaandag 16 maart 2009 @ 22:47


Lekker Sneeuwwitje
MinderMutsigmaandag 16 maart 2009 @ 23:32
Vanavond aardappelpartjes gekruid met gerookte paprikapoeder, zout, peper en met een schepje griesmeel voor een lekker korstje, ui, knoflook en stukken chipolata uit de oven en Tezz worteltjes.
Weinig voorbereiding, makkelijk en lekker.
LeeHarveyOswaldmaandag 16 maart 2009 @ 23:53
quote:
Op maandag 16 maart 2009 18:40 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Griekse-gevulde tomaten, maar dan met een turks nederlandse twist...

Binnenkant van de tomaten in de blender gedaan met een teen knoflook, een halve rode peper, wat basilicum, theelepel oregano, en een kruidenboilionblok.Dat vochthaksel gemengd met kleine stukjes kaas, en bulgur.

Dat zit nu in de oven....
Heerlijk geworden
tonjamaandag 16 maart 2009 @ 23:56
quote:
Op maandag 16 maart 2009 22:47 schreef FutureFairytale het volgende:
[ afbeelding ]

Lekker Sneeuwwitje
Beschuit met boter en poedersuiker?
tonjadinsdag 17 maart 2009 @ 01:49
Zelf gemaakte guacemole met tortillachips.
#ANONIEMdinsdag 17 maart 2009 @ 08:10
Kop koffie
KiwiTjuHhdinsdag 17 maart 2009 @ 09:22
Koffie!
_Hestia_dinsdag 17 maart 2009 @ 09:29
snee brood met beenham en 1 met la vache qui rit
#ANONIEMdinsdag 17 maart 2009 @ 12:03
Een dubbelop
DarkElfdinsdag 17 maart 2009 @ 12:26
vanavond uit eten dus geen idee nog.
Raissadinsdag 17 maart 2009 @ 12:36
quote:
Op maandag 16 maart 2009 23:56 schreef tonja het volgende:

[..]

Beschuit met boter en poedersuiker?
Sneeuwwitje is een soort koek
Qweadinsdag 17 maart 2009 @ 12:45
2 broodjes bebogeen, een glas jus de orange en 2 sinaasappels
Raissadinsdag 17 maart 2009 @ 12:46
Vanavond varkenshaas saté met veel satésaus en stokbrood
Butterfly91dinsdag 17 maart 2009 @ 15:38
Een stroopwafel
uniekhoorndinsdag 17 maart 2009 @ 16:39
Gevulde paprika, sperzieboontjes en sla
Raissadinsdag 17 maart 2009 @ 16:56
Nu: mandarijntjes en een glas cola light
s0kdinsdag 17 maart 2009 @ 17:04
Eierkoek.
littledrummergirldinsdag 17 maart 2009 @ 17:13
strakjes gegrilde tonijnsteak met gestoomde sugarsnaps en worteltjes en erbij iets van aardappeltjes
_Hestia_dinsdag 17 maart 2009 @ 17:53
pasta, gehakt, paprika, champignons, ui en tomatenpuree
elcasteldinsdag 17 maart 2009 @ 17:57
Pizza + shake.
KiwiTjuHhdinsdag 17 maart 2009 @ 18:10
Aardappels, wortels en een krokante kipschnitsel
Phosphorescentdinsdag 17 maart 2009 @ 18:22
Aardappeltjes met tijm uit de oven en een kippenboutje erbij + een lekkere salade
Xenniadinsdag 17 maart 2009 @ 20:01
Tartaartje, witte bonen in tomatensaus, aardappelpuree
Qweadinsdag 17 maart 2009 @ 22:11
apfelkorn
elcasteldinsdag 17 maart 2009 @ 22:36
Bakkie kwark.
Sunnythesundinsdag 17 maart 2009 @ 22:47
ik had vanavond gegrilde aubergine, courgette en paprika gemarineerd in olie, balsamico, knoflook en peterselie, aangemaakt met tonijn (uit blik) en een schepje yogonaise. Gegeten met een halve ciabatta

En nu een bakje borrelnootjes..
KiwiTjuHhwoensdag 18 maart 2009 @ 08:50
Kopje koffie
#ANONIEMwoensdag 18 maart 2009 @ 09:16
Pfoe, iets teveel koffie gehad op de vroege ochtend, zometeen maar over op water en thee
_Hestia_woensdag 18 maart 2009 @ 09:24
Net brood met beenham gegeten

Vanavond kipfilet met een Vlaamse groentenschotel van Iglo
Blueswoensdag 18 maart 2009 @ 11:52
2 boterhammetjes, sapje, koffie verkeerd, 2 pilletjes
_Hestia_woensdag 18 maart 2009 @ 12:23
2 sneëen brood met fricandeau en een salade met kipfilet, paprika, tomaat, komkommer en zilveruitjes
mevrouwdebokwoensdag 18 maart 2009 @ 12:24
tostie hawaii en glas karnemelk
Karinawoensdag 18 maart 2009 @ 12:34
Sneetje brood met rookvlees, sneetje met kaas en een sinaasappel.
renawoensdag 18 maart 2009 @ 14:55
Kopje groene thee met cranberry.
golferwoensdag 18 maart 2009 @ 16:30
Vanavond:
pasta, zeekraal en zeeduivelfilets met kreeftensaus.
sgattiewoensdag 18 maart 2009 @ 17:50
Frietje speciaal ,frikandel speciaal,goulashkroket
#ANONIEMwoensdag 18 maart 2009 @ 17:51
Straks macaroni maken
Raissawoensdag 18 maart 2009 @ 17:56
quote:
Op woensdag 18 maart 2009 17:50 schreef sgattie het volgende:
Frietje speciaal ,frikandel speciaal,goulashkroket
Nu heb ik ook zin in patat
Maar het wordt: kip, aardappeltjes en worteltjes
mevrouwdebokwoensdag 18 maart 2009 @ 18:04
spaghetti bolognese met parmezaanse kaas lekkerrrrrrrr
sgattiewoensdag 18 maart 2009 @ 18:19
quote:
Op woensdag 18 maart 2009 17:56 schreef Raissa het volgende:

[..]

Nu heb ik ook zin in patat
Maar het wordt: kip, aardappeltjes en worteltjes
Ook heel lekker en ook nog eens gezond
sgattiewoensdag 18 maart 2009 @ 18:25
quote:
Op woensdag 18 maart 2009 16:30 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
pasta, zeekraal en zeeduivelfilets met kreeftensaus.
En waar gaat dit keer jullie culinaire reis naartoe??
littledrummergirlwoensdag 18 maart 2009 @ 18:46
tonijnsteak met aardappeltjes en gestoomde sugarsnaps en worteltjes
Heidi-woensdag 18 maart 2009 @ 18:57
quote:
Op woensdag 18 maart 2009 18:04 schreef mevrouwdebok het volgende:
spaghetti bolognese met parmezaanse kaas mozzarella lekkerrrrrrrr
golferwoensdag 18 maart 2009 @ 19:02
quote:
Op woensdag 18 maart 2009 18:25 schreef sgattie het volgende:


En waar gaat dit keer jullie culinaire reis naartoe??
Zelf gemaakt hoor.
uniekhoornwoensdag 18 maart 2009 @ 19:32
Verse sperzieboontjes, spinazie uit pot, kipfilet met veel kruiden en specerijen...
Voor vriend nog aardappels
KiwiTjuHhwoensdag 18 maart 2009 @ 19:36
Wij hadden hutspot met laagje kaas uit de oven en een speklapje
#ANONIEMwoensdag 18 maart 2009 @ 20:10
Vanavond kipschnitzel, aardappelschijfjes en bloemkool
Xenniawoensdag 18 maart 2009 @ 21:53
Pappardelle met gerookte zalm en courgette
FutureFairytalewoensdag 18 maart 2009 @ 22:53
Gisteren uit eten (le Connaisseur, Utrecht). Mixed Vis was niet lekker, veels te zout en t/m vanochtend nog maagkrampen gehad. Gelukkig was voor (nacho's)- en nagerecht (macadamiaijs met stroopwafel en caramel) wel lekker. Vnv andijvie gegeten met schnitzeltje.
FutureFairytalewoensdag 18 maart 2009 @ 22:55
quote:
Op maandag 16 maart 2009 23:56 schreef tonja het volgende:

[..]

Beschuit met boter en poedersuiker?
Sry voor late antwoord, maar is een koek met vulling van kokos en laagje jam. En lekker veel poedersuiker erop.
KiwiTjuHhdonderdag 19 maart 2009 @ 08:43
Kopje thee
numero_unodonderdag 19 maart 2009 @ 08:50
Gisteren wokschotel gemaakt met paksoi, varkensvlees, rijst, lenteui en chilipepertjes
Daarna een flinke haffel bier
DarkElfdonderdag 19 maart 2009 @ 08:57
gisteravond entrecote met frietjes

vanochtend twee maisboterhammetjes met kip en een groot glas water

vanavond gevulde paprika's (met gehakt en rijst en kuiden)
_Hestia_donderdag 19 maart 2009 @ 09:29
2 boterhammen met fricandeau ( 1x beleg)
boem-dikkiedonderdag 19 maart 2009 @ 09:51
Broodjes ham en koffie.

Vanavond naar de pizzeria met ma.
KiwiTjuHhdonderdag 19 maart 2009 @ 11:05
Vanavond weet ik het nog niet. We halen wel iets
vaagseldonderdag 19 maart 2009 @ 13:13
Koffie met een stukje zelfgemaakte sinaasappel/chocolade ricottataart.
Butterfly91donderdag 19 maart 2009 @ 13:15
Een Flakkeese bolus
Xenniadonderdag 19 maart 2009 @ 14:44
Een smoothie met sinaasappel en banaan.

Vanavond heb ik een feestje dus zie wel wat er geserveerd wordt.
ColdFeetdonderdag 19 maart 2009 @ 14:46
quote:
Op donderdag 19 maart 2009 13:13 schreef vaagsel het volgende:
Koffie met een stukje zelfgemaakte sinaasappel/chocolade ricottataart.
Recept

Ik eet trouwens dropjes. Bah. Belgische dropjes zijn niet lekker
DarkElfdonderdag 19 maart 2009 @ 15:16
quote:
Op donderdag 19 maart 2009 14:46 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Recept

Ik eet trouwens dropjes. Bah. Belgische dropjes zijn niet lekker
nee dat kunnen ze echt niet, als je ze al vindt trouwens..

OT water! en gele kiwi
Smallishdonderdag 19 maart 2009 @ 15:22
Nu kopje thee. Vanavond lekker gehakttaart.
vaagseldonderdag 19 maart 2009 @ 15:28
quote:
Op donderdag 19 maart 2009 14:46 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Recept

Ik eet trouwens dropjes. Bah. Belgische dropjes zijn niet lekker
Ben nog niet zo'n taartenheld en dit was ook mijn eerste experiment met ricotta in een taart. De structuur is uiteindelijk prima maar hij mist toch wat. Ook omdat je pure chocolade en sinaasappelrasp gebruikt, wat allebei een beetje bitter is, moet er meer suiker en room in wat mij betreft.

Recept via google gevonden op een Italiaanse site die dan zo'n gare babelfish plugin heeft geïnstalleerd. Heb dus maar wat gegokt qua ingredienten. Heb dus een deel van de melk vervangen door room. Heb ook nog foto gemaakt, zal ik binnenkort even hosten en misschien dat ik het recept dan wel even uitschrijf hoe ik het heb gemaakt. Met "Korte banketbakkerswerk " bedoelen ze trouwens short pastry.

Toch maar even een fotootje geupload, al is hij niet helemaal scherp geworden :


[ Bericht 9% gewijzigd door vaagsel op 19-03-2009 15:40:38 ]
ColdFeetdonderdag 19 maart 2009 @ 15:44
quote:
Op donderdag 19 maart 2009 15:28 schreef vaagsel het volgende:

[..]

Ben nog niet zo'n taartenheld en dit was ook mijn eerste experiment met ricotta in een taart. De structuur is uiteindelijk prima maar hij mist toch wat. Ook omdat je pure chocolade en sinaasappelrasp gebruikt, wat allebei een beetje bitter is, moet er meer suiker en room in wat mij betreft.

Recept via google gevonden op een Italiaanse site die dan zo'n gare babelfish plugin heeft geïnstalleerd. Heb dus maar wat gegokt qua ingredienten. Heb dus een deel van de melk vervangen door room. Heb ook nog foto gemaakt, zal ik binnenkort even hosten en misschien dat ik het recept dan wel even uitschrijf hoe ik het heb gemaakt. Met "Korte banketbakkerswerk " bedoelen ze trouwens short pastry.

Toch maar even een fotootje geupload, al is hij niet helemaal scherp geworden :
[ afbeelding ]


De structuur is verreweg het belangrijkst, trouwens; smaak aanpassen is minder moeilijk.
Jurkdonderdag 19 maart 2009 @ 15:54
Net een broodje pindakaas op, maar na een pijnboompitten-overdosis smaakt alles nu bitter.
Had het idee dat ik een broodje oorsmeer zat te eten .
En ik heb gister een geweldig lekkere appeltaart gemaakt, die nu nutteloos in de koelkast staat .
Ik eet nooit geen pijnboompitten meer!
renadonderdag 19 maart 2009 @ 16:27
Cup a soup pomodori & basilicum
Raissadonderdag 19 maart 2009 @ 16:48
Vanavond eten we broodjes shoarma uit eigen keuken met véél knoflooksaus.
DarkElfdonderdag 19 maart 2009 @ 17:49
glaasje wijn (lekkere rioja) en een paar zwarte olijfjes
Xenniadonderdag 19 maart 2009 @ 17:58
Pindasoep en een broodje gezond
elcasteldonderdag 19 maart 2009 @ 20:01
Bami saté en een liter shake.
#ANONIEMdonderdag 19 maart 2009 @ 20:04
Lekker bakkie koffie
FutureFairytaledonderdag 19 maart 2009 @ 20:06
Macaroni
KiwiTjuHhdonderdag 19 maart 2009 @ 20:18
Wij hebben friet gehaald
OneOfTheseDaysdonderdag 19 maart 2009 @ 20:44
quote:
Op donderdag 19 maart 2009 20:06 schreef FutureFairytale het volgende:
Macaroni
ik ook macaroni
DarkElfdonderdag 19 maart 2009 @ 20:58
kopje thee
Raissadonderdag 19 maart 2009 @ 21:37
Een split!
Curiositydonderdag 19 maart 2009 @ 21:45
Net even bij mijn ouders geweest en wat pakjes echte "knakworst" meegekregen, net even een pakje opgewarmd, heerlijk ouderwets knakken.
mevrouwdebokdonderdag 19 maart 2009 @ 23:17
naar de stad geweest met moeder en zussie , gegeten een ciabatta roomkaas en een schaaltje rode en witte kool salade bij v en d ........gedronken een flesje cranberyjuice
FutureFairytaledonderdag 19 maart 2009 @ 23:44
quote:
Op donderdag 19 maart 2009 23:17 schreef mevrouwdebok het volgende:
naar de stad geweest met moeder en zussie , gegeten een ciabatta roomkaas en een schaaltje rode en witte kool salade bij v en d ........gedronken een flesje cranberyjuice
als avondeten? bakje rode en witte koolsalade.. klinkt niet lekker

Ik had een bakje ribbelchips en thee. Zin in morgen! Ga ik kleine hapjes trakteren (zoet en hartig);
hartig: mini risolles, mini lemper kleefrijst met kip (+ saus)
zoet: spekkoek, pandancake (sponscake), bolu (gestoomde cake)
en dan van alles 10 stuks.. tis maar voor 2 personen dus zal best iets over hebben
DarkElfvrijdag 20 maart 2009 @ 07:49
schaaltje brinta op