abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:05:10 #1
223197 VatosLoco
Ik stem PVV!
pi_66757007
Hoofdklacht: Elke keer weer dezelfde grap wat nu toch wel een beetje achterhaald is
Subklacht: Mensen die dubbel liggen na het lezen van wederom hetzelfde bericht met alleen de namen aangepast.
Tip: Copy/Paste het in notepad, sla het op, open het na ieder voetbalweekend en pas de namen aan, simpele ziel ben je dan als je daarom dubbel ligt.

Een kleine greep uit een aantal voorbeelden:
quote:
ho ho hooooo goeie genade, Robert Maaskant de klasbak uit Schiedam. Wat een dekselse trainer is het toch. Wat een plaatje naast van Gaal langs de lijn, daar krijg je toch een brok van in je keel. Dit is genieten hoor, de samba voetballers uit Breda, dit komt aan als een mokerslag in de kaasstad. Elke aanval van AZ werd in de kiem gesmoord. Schaars, dat kleine vechtersbaasje uit Gendt was kansloos vanavond. Nu zijn de rapen gaar in Alkmaar. Louis van Gaal, een heetgebakerd mannetje, heeft de messen geslepen.

En wat te denken van Volendam? Aan het begin van het seizoen kon de selectie nog in een kliko en werden ze opgehaald door een vuilnisman, maar vanavond spelen ze de sterren van de hemel, in het theater van Kerkrade, jawel! Melvin Platje, die wil zelfs winnen met ganzeborden, maar vanavond was het een plaagboef van de ergste orde. Geliefd en verguisd. Dit is werkelijk ontroerend mooi. Het zal nog lang onrustig blijven in Kerkrade, de oude mijnwerkersstad.
quote:
Ho ho hooooooo goeie genade. Leonardo, wat een wonderkind, als jochie gescout door Piet de Visser, uit de sloppenwijken getrokken. Zijn wonderbaarlijke verhaal, zijn wonderlijke tocht. Maakt een slalom, een vier dubbele schaar, die doet denken aan Alberto Tomba, 7,8,9, poortjes! Geliefd en verguisd maar nu de matchwinnaar jawel. Eerst dat zondagsschot van Kennedy en nu de goal van Leonardo het wonderkind uit Brazilië. En die dekselse Suarez is een loper, zwerver en onrustzaaier, een straatboeffie. Geef hem maar de bal , dan heb je hem tenminste even. Zelfs Gamberini , een plaagboef van de ergste orde was niet opgewassen tegen dit Ajax. Goeie genade wat een duivels pot voetbal speelde Ajax. En met Kennes Vermeer leek het wel of er een tovenaar in de goal stond. Dit was werkelijk ontroerend mooi vanavond. De Italianen trekken de vele haren uit het hoofd. De messen zijn geslepen. Het zal nog lang onrustig blijven in Amsterdam.
quote:
t wat een dekselse uitslagen hohohooo. Dit is werkelijk ontroerend mooi.Uitgelachen werd Ajax de afgelopen weken,weggehoond. Kennedy zat in de prullenbak en werd er zondag ineens uitgehaald. En die dekselse Bakircioglu beslist de wedstrijd met een duivels zondagasschot. hohohoooo. Stekelenburg speelde vast en zeker, zeker en vast. De Italianen trekken de vele haren uit het hoofd, vele petten en mutsen worden op het veld gesmeten. Suarez: Een heerlijk straatboeffie, sokken naar beneden heerlijk om naar te kijken

Twente zorgde ook voor een waar huzarenstukje, jawel! Een daverende stunt in de Franse havenstad, dan moet je lef hebben hoor! Arnautovic is een goeie uitzendkracht, die kan je om een boodschap sturen. De messen zijn geslepen voor de returns. Het zal nog lang onrustig blijven in Florence en in Marseille. Ik hoop dat u het dan volhoudt, dat u een goed glas wijn en een goed blokje kaas op tafel hebt staan.
quote:
Goeie genade, ik heb net een nieuwe bril maar Babel, die heeft nog wel zin in een kunststukje, jawel. Amrabat is een echte avonturier hoor, Slikt de bal nog liever in dan dat hij hem weggeeft Hohohooo! Wat een duivelstovenaar is dat. Simons heeft een 6 dat is omgekeerd een 9. Ik heb eens even in de boeken zitten met een snuffelen maar die Benitez is een mannetje hoor, Daar zit nog wat muziek in hoor. Het circus van Benitez kwam even langs in het Philips stadion. Een granieten muur die defensie van Liverpool, daar staan mannetjesputters achterin hoor. De messen zijn geslepen, het zal nog lang onrsutig blijven in Eindhoven.
quote:
Goeie genade Danijel Pranjic de samba voetballer uit Nasice, wat een klasbak is dat. Hohohoooo het lijkt wel of hij de bal aan een touwtje heeft. In Amsterdam zijn de messen nu geslepen hoor, het zwaard wordt voorlopig niet opgeborgen. En die dekselse Mario Been uit Rotterdam is ook gepokt en gemazeld hoor, eerlijk is eerlijk. Dit zal aan komen als een mokerslag. En vd Wiel, die doet de hele wedstrijd al niks, en nou krijgt 'ie nog rood ook! Wat een sukkel. En Berends: Messi, schitterende voetballer, de kleine veldmuis, de sluwe vos, als een duveltje uit een doosje, het wonderkind. de grootmeester van de Friezen. Die mag op mijn verjaardagspartijtje komen; kunstjes doen. En ja die klasbak van een Huntelaar: Hij staat er ook bij alsof ie het lot van de hele wereld op zijn schouders meedraagt.
Het zal nog lang onrustig blijven in het noorden.
quote:
Goeie genade, die kleine dekselse Moussa Dembele uit Wilrijk, wat een klasbak is dat toch. Hohohooo het lijkt wel of hij de bal aan een touwtje heeft. Het is de schrik van iedere verdediger. En wat dacht je van Mounir El Hamdaoui, wat een duivelstovenaar, loep en loep zuiver zijn zijn schoten op of onder de deklat! De messen zijn nu geslepen hoor! Het wonder van Alkmaar bestaat dus toch, daar krijg je toch een brok van in je keel. John Dahl Tomasson, voormalig auteur in de opera die de kuip heet, speelt de pannen niet meer van het dak, eerlijk is eerlijk. Maar ja het succes in Groningen, dat vinden ze daar mooi, ze gaan compleet uit hun Groningse bol.
het zal nog lang onrustig blijven in Groningen
quote:
Hohohooo goeie genade die dekselse Granqvist uit Helsingborg is een dekselse voetballer hoor. Loep en loepzuiver dat doelpunt, die bal slaat in als een raket, als een tomahawk, een kruisraket. Het zwaard wordt geslepen in 's Gravenhage hoor, wat een sprookje daar in de hofstad! En die kleine lepe geslepen Afellay is een boefje hoor, jawel! De landskampioen heeft er weer een raspaardje bij hoor. Zulke situatie krijg je niet zo gauw op een schaakbord hoor, drie tegen drie. Maar hoe vaak de AFC Ajax dit vandaag wel niet kreeg, goeie genade hoe vaak kan je missen? Zelfs Sulejamani, baltovenaar pursang liep vandaag tegen de doelman op. Ja hoor, daar staan een paar mannetjesputters achterin, dat is een soort Limburgse muur!! Een versie van de Chinese. Dat was duvels dichtbij, dat schot van Klaas Jan, maar ook hij scoorde niet.
quote:
Goeie genade wat een duivelse opening van deze competitie, hohohoooo. Zoals Steur die bal op de deklast schoot, goeie genade! De klasbakken uit Amsterdam speelde niets klaar in Tilburg, de kruikenstad. De messen zijn geslepen hoor, jawel. Alleen de Lichtstad wist te winnen, 10 karaats! Voor die nederlaag van AZ hoeft de brandweer niet uit te rukken hoor. Die dekselse Klavan maakte de 1-1 tegen Feyenoord. Het zou toch wat zijn als Wijnaldum, juist hij, zou scoren, maar nee.
Kijk volgende keer weer, zelfde tijd zelfde golflengte in dit Theather van de NOS.
Continue hetzelfde:

- Hohohooo
- Klasbak
- Dekselse
- Tovenaar
- Goeie genade
- De messen zijn geslepen
- Het zal nog lang onrustig blijven in ...


Evert_ten_Napel
Mensen die hier nog altijd om moeten lachen

[ Bericht 0% gewijzigd door VatosLoco op 06-03-2009 10:11:42 ]
pi_66757046
Wie?
pi_66757050
Evert is held
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:07:04 #4
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_66757066
Eens, van die neppe kutklonen, nooit grappig geweest welke BN'er ze ook na proberen te doen.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
pi_66757077
TS
Evert ten Napel is geweldig
I just had to get that stress off my chest like breast reduction.
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:09:31 #6
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_66757149
quote:
Op vrijdag 6 maart 2009 10:07 schreef Seam het volgende:
TS
Evert ten Napel is geweldig
Moeilijk he, lezen?

Het gaat niet om de echte Evert .
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:10:19 #7
223197 VatosLoco
Ik stem PVV!
pi_66757170
quote:
Op vrijdag 6 maart 2009 10:07 schreef Seam het volgende:
TS
Evert ten Napel is geweldig
lol TS ???

Vraag je dan dit af, wat gaat er uberhaupt door iemands hoofd als hij dit elke keer na een wedstrijd post, ik vraag me altjid af wat voor een labiel figuur zo iemand is, je bent toch niet 100% als je dit zo blijft volhouden, althans volwassen zal hij niet zijn.
pi_66757271
Evert Ten Napel is echt verschrikkelijk . Een wedstrijd waarbij hij commentaar geeft kijk ik zonder het geluid aan (en dan radio aan )

Zeer gegronde klacht


O jammer
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:14:57 #9
72256 wise
Echoes - KL/B/
pi_66757284
HOHOHOOOOOOOOO, WAT EEN KLASBAK DIE LUTSTER VAN EEN TS. MET ZIJN DEKSELE TYPKUNSTEN IS HET EEN TOVENAAR IN DE LITERATUURGESCHIEDENIS. GOEDE GENADE MENSEN, DE MESSEN ZIJN GESLEPEN WANT DANKZIJ DEZE USER ZAL HET NOG LANG ONRUSTIG BLIJVEN IN DE KLAAGBAAK
I had a splitting headache.From which the future's made.
† Ryan Dunn (June 11, 1977 – June 20, 2011)
It's funny. All you have to do is say something nobody understands and they'll do practically anything you want them to.
VIVA LA ASSANGEĦ
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:15:48 #10
24807 NJ
Don't mention the war!
pi_66757309
Tijdens het EK vond ik z'n posts op de FP onder de nieuwsberichten echt goed te pruimen.
And now for something completely different, I'm on a horse.
pi_66757511
quote:
Op vrijdag 6 maart 2009 10:15 schreef NJ het volgende:
Tijdens het EK vond ik z'n posts op de FP onder de nieuwsberichten echt goed te pruimen.
nu in 2009 is het niet meer leuk...............
"Once you jack off to Japanese girls puking in each others mouths, you can't exactly go back to Playboy" - Randy Marsh
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:28:16 #12
223197 VatosLoco
Ik stem PVV!
pi_66757646
quote:
Op vrijdag 6 maart 2009 10:15 schreef NJ het volgende:
Tijdens het EK vond ik z'n posts op de FP onder de nieuwsberichten echt goed te pruimen.
De eerste 3 a 4 keren was het ook leuk om te zien, en orgineel. Nu 400 fpposts verder is het eentonig en saai.
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:29:22 #13
191281 Gupje
straatsoldaat
pi_66757680
Blub
pi_66757794
Niet zo janken. Evert is een ware hoofdbaas. Zijn bijdrage van gisteren was weer om te smullen.
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:32:47 #15
182728 honda1990
Laat gaan joh is toch heerlijk
pi_66757796
Ik blijf hem geweldig vinden, evert is een held
Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:35:05 #16
223197 VatosLoco
Ik stem PVV!
pi_66757881
@ de 2 users boven me:

Zijn bijdrages zijn continue hetzelfde, het is elke keer dezelfde grap alleen de namen worden veranderd.

Jullie zijn duidelijk types die 100x achter elkaar dezeflde afleving van Mr. Bean kunnen zien en dan nog dubbel liggen.
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:37:50 #17
197394 tha_one
podjandikkie
pi_66757987
quote:
Op vrijdag 6 maart 2009 10:35 schreef VatosLoco het volgende:
@ de 2 users boven me:

Zijn bijdrages zijn continue hetzelfde, het is elke keer dezelfde grap alleen de namen worden veranderd.

Jullie zijn duidelijk types die 100x achter elkaar dezeflde afleving van Mr. Bean kunnen zien en dan nog dubbel liggen.
Daarom houd ik het ook nog uit op Klb
pi_66758212
Evert introduceert altijd direct de nieuwe termen van de echte Evert. Hij verandert meer dan alleen namen, maar dat zien alleen de echte bazen.

De invoering van de plaagboef was bijvoorbeeld een grote bron van hilariteit.
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:46:32 #19
24807 NJ
Don't mention the war!
pi_66758285
Overigens kan de echte Evert ten Napel lachen om de posts van deze kloon. Dus moet het voor ons toch ook wel mogelijk zijn om de humor er van in te zien.
And now for something completely different, I'm on a horse.
pi_66758358
quote:
Op vrijdag 6 maart 2009 10:46 schreef NJ het volgende:
Overigens kan de echte Evert ten Napel lachen om de posts van deze kloon. Dus moet het voor ons toch ook wel mogelijk zijn om de humor er van in te zien.
Heeft hij dat gezegd?
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:49:28 #21
24807 NJ
Don't mention the war!
pi_66758396
quote:
Op vrijdag 6 maart 2009 10:48 schreef BertMaalderink het volgende:

[..]

Heeft hij dat gezegd?
Iemand die ten tijde van het EK in de crew zat kende Evert persoonlijk en had 'm geloof ik wat van de reacties laten lezen.
And now for something completely different, I'm on a horse.
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:52:38 #22
168255 J.Herrer
Avatar voor de ekte
pi_66758518
Niks mis met kloon Evert, maar hij mag weleens met iets verfrissends komen ja
One hundred percent independent, I'm the fucking boss
pi_66758581
quote:
Op vrijdag 6 maart 2009 10:52 schreef J.Herrer het volgende:
Niks mis met kloon Evert, maar hij mag weleens met iets verfrissends komen ja
Hij zei plaagboef
  vrijdag 6 maart 2009 @ 10:55:23 #24
198417 Lastpost
Rotterdammert!
pi_66758606
quote:
Op vrijdag 6 maart 2009 10:09 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Moeilijk he, lezen?

Het gaat niet om de echte Evert .
Die echte Evert is pas vervelend.
pi_66758794
quote:
Op vrijdag 6 maart 2009 10:44 schreef BertMaalderink het volgende:
Evert introduceert altijd direct de nieuwe termen van de echte Evert. Hij verandert meer dan alleen namen, maar dat zien alleen de echte bazen.

De invoering van de plaagboef was bijvoorbeeld een grote bron van hilariteit.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')