| #ANONIEM | maandag 2 maart 2009 @ 08:54 |
| Mogguh, Naar aanleiding van een wat 'ongelukkige samenloop van omstandigheden' heb ik zo'n 200kg olifantenbiefstuk op de kop weten te tikken. Ik heb echter weinig tot géén ervaring in het bereiden ervan, dus gaarne wat adviezen: -Hoe te bereiden (bakken, oven, hoe lang, welke temperaturen?) -Welke kruiden zijn lekker? Is het slim om wellicht het vlees te marineren, aangezien het al 42 jaar oud is? -Sausje; wat kan wel, wat kan niet? -Welke wijn moet erbij geserveerd worden? Ik reken op jullie CUL'lertjes! [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-03-2009 08:57:14 ] | |
| The_Hives | maandag 2 maart 2009 @ 08:56 |
| geelkuikentje | maandag 2 maart 2009 @ 08:57 |
| Heb je een stuk olifant van 45 jaar ipv 42 jaar? Een vrouwtjes olifant zeker... | |
| morpheus_at_work | maandag 2 maart 2009 @ 08:57 |
| Voor het recept moet je Anne Bellen | |
| Homdeck | maandag 2 maart 2009 @ 08:57 |
| Biancavia | maandag 2 maart 2009 @ 08:57 |
![]() | |
| Opa.Bakkebaard | maandag 2 maart 2009 @ 08:58 |
quote:Die is in ieder geval nog lekker mals | |
| Homdeck | maandag 2 maart 2009 @ 08:58 |
quote:wat een grote piemel | |
| #ANONIEM | maandag 2 maart 2009 @ 08:59 |
quote:Booohhh, die is veel malser Ruilen? | |
| genakt | maandag 2 maart 2009 @ 09:01 |
quote: | |
| Klaas.Kopkaas | maandag 2 maart 2009 @ 09:04 |
quote:Daar kijk jij dan meteen weer naar. | |
| NJ | maandag 2 maart 2009 @ 09:05 |
| Heb je een nieuwe vriendin, Loveless? | |
| #ANONIEM | maandag 2 maart 2009 @ 09:05 |
quote:Nee dat helaas niet | |
| -_Guitarist_- | maandag 2 maart 2009 @ 09:06 |
| Goed topic. | |
| Isabeau | maandag 2 maart 2009 @ 09:11 |
| Ik doe een trapje Onzin, misschien kunnen ze je daar beter helpen | |
| #ANONIEM | maandag 2 maart 2009 @ 09:16 |
quote:Oh noes, nu is mijn meesterlijke topic overgeleverd aan de genade van Het_hupt | |
| Noorseviking | maandag 2 maart 2009 @ 09:17 |
| Ik hou van olifanten... op mijn boterham | |
| Spooky4u | maandag 2 maart 2009 @ 09:22 |
| Je neemt een grote pan groot fornuispit ![]() en een mes ![]() | |
| Homdeck | maandag 2 maart 2009 @ 09:22 |
quote:kut | |
| Adfundum | maandag 2 maart 2009 @ 09:22 |
quote:Broodje olifant; wel lekker maar je krijgt je lunchtrommeltje zo moeilijk dicht. | |
| #ANONIEM | maandag 2 maart 2009 @ 09:29 |
quote:En de kruiden dan? En m'n sausje? | |
| Huppelmuts | maandag 2 maart 2009 @ 09:33 |
| Huppelmuts | maandag 2 maart 2009 @ 09:34 |
| maar 200 kg vlees van een beest van 3 tot 5 ton | |
| #ANONIEM | maandag 2 maart 2009 @ 09:35 |
quote:ja niet alles is goed genoeg voor biefstuk natuurlijk hé, van een koe is toch ook maar klein deel bruikbaar als biefstuk | |
| Biancavia | maandag 2 maart 2009 @ 10:13 |
| De slurf is het lekkerst. | |
| Adfundum | maandag 2 maart 2009 @ 10:24 |
| Laten we het wel netjes houden hier B. | |
| #ANONIEM | maandag 2 maart 2009 @ 11:06 |
quote:Jij en Homdeck zouden goede vriendjes zijn | |
| Palmer | maandag 2 maart 2009 @ 11:08 |
Vraag het aan Mr. T![]() | |
| Specularium | maandag 2 maart 2009 @ 11:16 |
| Ik denk toch vanwege de taaiheid van het vlees aan 36 uur marineren (moet wel iets zuurs in natuurlijk), even aanbakken en 24 uur langzaam garen in de oven. Succes. | |
| TPS | maandag 2 maart 2009 @ 11:18 |
| Edit: foutje! [ Bericht 97% gewijzigd door TPS op 02-03-2009 11:53:39 ] | |
| luciferhout | maandag 2 maart 2009 @ 17:15 |
quote:ff bellen naar de voedelbank dat je nog wat kilo's vlees over hebt | |
| #ANONIEM | maandag 2 maart 2009 @ 22:22 |
quote:Rene en Natas hebben net de restjes opgehaald, verder heb ik naast 25 euro via SHE ook nog 25 kilo mals vlees aan wat negertjes gedoneerd | |
| dWc_RuffRyder | maandag 2 maart 2009 @ 23:16 |
quote:Ik wou precíes hetzelfde zeggen |