Kijk zo kan het ookquote:Op zondag 22 februari 2009 04:56 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Lief doen tegen elkaarSommige mensen willen gewoon heel graag dat je alles zelf maakt en begrijpen niet zo goed wat je bedoelt met 'snel en makkelijk'
Maar dan moet hij ook zèlf de pindakaas maken. Vind ik dan.
Ik heb overigens al een paar keer zelf (jaja, helemaal zelf...dus met allerlei ingrediënten mengen en zo, heel gedoe) satésaus proberen te maken, maar kant & klaar is eigenlijk meestal lekkerder dan wat ik maak
ja duidelijk Einstein.. lezen is een vak, als jij de eerste eenderde van mijn zin dan niet ziet is dat niet mijn probleem. Jij verdient gewoon de satesaus uit de supermarkt.quote:Op zondag 22 februari 2009 02:14 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Ja en als jij de stront dan meteen uit je ogen wrijft kun je lezen dat ik op zoek ben naar kant en klare pindasaus
Boehoequote:Op zondag 22 februari 2009 16:05 schreef kawotski het volgende:
[..]
ja duidelijk Einstein.. lezen is een vak, als jij de eerste eenderde van mijn zin dan niet ziet is dat niet mijn probleem. Jij verdient gewoon de satesaus uit de supermarkt.
Heb de kuipjes van Verstegen gehaald en idd prima. Geen idee hoelang je eigelijk pindasaus kunt bewaren als de seal verbroken is. Weekje max ofzo?quote:
Staat op de verpakking!quote:Op zondag 22 februari 2009 20:37 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Heb de kuipjes van Verstegen gehaald en idd prima. Geen idee hoelang je eigelijk pindasaus kunt bewaren als de seal verbroken is. Weekje max ofzo?
quote:
nope, voor mij maakt het niet veel uit of het kant en klaar is, of een pot pindakaas,quote:Op zondag 22 februari 2009 20:17 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Boehoe![]()
Kant en klaar![]()
Supermarkt![]()
Zelf maken![]()
Dig it?
Ik heb een aangebroken bak satehsaus van mijn vader meegekregen en vroeg: "Hoe lang is dat al open?"quote:Op zondag 22 februari 2009 20:43 schreef Pacmaniac het volgende:
![]()
Meteen ff gekeken. Staat na opening in de koelkast "beperkt houdbaar" . Heb je nog geen reet aan.
bij ons staan potten van calve vaak een maand of 3 geopend in de koelkast, zonder problemen.quote:Op zondag 22 februari 2009 23:24 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb een aangebroken bak satehsaus van mijn vader meegekregen en vroeg: "Hoe lang is dat al open?"
Hij had geen ideeStaat ook 'na opening beperkt houdbaar op'. Wat is dat? Een paar dagen in de koelkast, een week, een maand? Ik denk niet dat ik het nog ga eten trouwens, als hij al geen idee heeft wanneer het is geopend klinkt het alsof het al maanden open staat.
zou voor mij geen probleem zijn. (kan ook zijn dat ik veel weerstand heb )quote:Op zondag 22 februari 2009 23:32 schreef Isabeau het volgende:
Hmm, het ziet er niet bedorven uit of zo. Het is gewoon bruin, beetje uitgedroogd en ruikt naar pindasaus.
Ik heb ook altijd Verstegen satésaus maar bij mij is het verpakt in 5 porties voor 1 à 2 personen ofwel 5 kuipjes van 80 ml.quote:Op zondag 22 februari 2009 01:17 schreef floopzz het volgende:
Verstegen, by far.
(pssst ze hebben daar grote potten van,maar ook kleine kuipjes van, per 3 verpakt en ooit ooit ooit heb ik ook sticks satesaus van ze gehad, toen te vinden bij de kruiden in de supermarkt)
Sate saus wekt de illusie dat het saus zou zijn louter voor bij de sate. Ik vind het dom klinken een patatje met sate saus. Saus gemaakt van pinda's dus pindasaus zou de meest logische naam zijn. Maar what's in the name / care.quote:Op maandag 23 februari 2009 22:27 schreef Twerk het volgende:
Overigens spreek ik we liever van sate saus. Pindasaus klinkt zo Febo voor mijn gevoel.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |