Precies! Die van Stegeman Wijco zijn allemaal ubertonnetjes. Leuk voor een bbq met 20 man maar niet echt praktisch als je ff zin heb in een mexicano pinda ofzoquote:Op zaterdag 21 februari 2009 05:01 schreef Terpentin07 het volgende:
De satesaus van Remia was wel lekker.Maar die van de Lidl ga ik ook nog proberen.Allen is het zoveel.
Zet ik het nog in de OPquote:Op zaterdag 21 februari 2009 05:03 schreef nedenzo het volgende:
je kan ook pindakaas opwarmen in een pannetje en sambal er doorheen roeren ofzo
Koken moet natuurlijk wel een beetje een uitdaging blijven in CUL.quote:Op zaterdag 21 februari 2009 09:51 schreef Marijkezwolle het volgende:
... die van Wijko, maar daar moet je nog water aan toevoegen dus vind ik zelf wat minder praktisch. ...
Dan maak ik m'n eigen satésaus en dan neem ik geen kant en klare, dat is pas wat voor in CULquote:Op zaterdag 21 februari 2009 10:16 schreef Hyperdude het volgende:
[..]
Koken moet natuurlijk wel een beetje een uitdaging blijven in CUL.
Dat is echt de goorste pindasaus die ik ooit gehad hebquote:Op zaterdag 21 februari 2009 09:50 schreef IJsblock het volgende:
Conimex pindasaus in een zakje, water in de waterkoker, laten koken, erbij mikken en het is nog te nassen ook!
quote:Op zaterdag 21 februari 2009 14:51 schreef kabouter.muts het volgende:
WIJCO
een ander is er niet
en dan niet de kant en klare maar die je nog moet aanlengen
Ja precies!!quote:Op zaterdag 21 februari 2009 14:52 schreef Oblivion het volgende:
[..]![]()
En die heb je ook in kleinere emmertjes.
Dan een scheutje ketjap en lik sambal!
als je echt geen ingredienten in huis hebt snap ik het maar als je bv al ketjap, melk, sambal, laos, djintan in huis hebt dan kan je je eigen smaak bepalen ipv je te beperken tot die standaardzooi uit de super.quote:Op zaterdag 21 februari 2009 05:03 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Zet ik het nog in de OP![]()
Echt he sommige mensen
Die is lekkerquote:
Ja en als jij de stront dan meteen uit je ogen wrijft kun je lezen dat ik op zoek ben naar kant en klare pindasausquote:Op zaterdag 21 februari 2009 23:21 schreef kawotski het volgende:
[..]
als je echt geen ingredienten in huis hebt snap ik het maar als je bv al ketjap, melk, sambal, laos, djintan in huis hebt dan kan je je eigen smaak bepalen ipv je te beperken tot die standaardzooi uit de super.
Lief doen tegen elkaarquote:Op zondag 22 februari 2009 02:14 schreef Pacmaniac het volgende:
Ja en als jij de stront dan meteen uit je ogen wrijft kun je lezen dat ik op zoek ben naar kant en klare pindasaus
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |