abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_66264495
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:34 schreef Kaat38 het volgende:

[..]

Nee, maak ik gewoon zelluf!
Aan je posts in het saus-topic te zien kun je dat ook vrij goed.
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:37:18 #227
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66264501
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:34 schreef FritsVanEgters het volgende:
Dan snap ik het niet.
Andere pasta vind ik wel lekker trouwens En die spaghettisaus is al helemaal niet te eten. Maar ik houd dan ook totaal niet van gehakt.

Waarom kent Firefox spaghettisaus niet maar spaghettivreter wel?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66264503
Bolognese saus lost alles op. Spaghetti is dan ineens weer lekker.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66264510
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:37 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Andere pasta vind ik wel lekker trouwens En die spaghettisaus is al helemaal niet te eten. Maar ik houd dan ook totaal niet van gehakt.
Ah ok, je hebt het over bolognesesaus. Dan nog trouwens, rrraarrr..
quote:
Waarom kent Firefox spaghettisaus niet maar spaghettivreter wel?
Net als met geitenkaas en geitenneuker.
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
pi_66264515
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:36 schreef FritsVanEgters het volgende:

[..]

Aan je posts in het saus-topic te zien kun je dat ook vrij goed.
Ik ben een oerluie koker hoor maar saus is top, geniale topic! En ja, ik hou van lekker eten, niet veel maar kwaliteit.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:41:53 #231
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66264518
Roomsaus met ui, spek of ham, champignons over de tagliatelli met wat zeezout Vieze spaghetti is er niets bij.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:42:28 #232
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66264522
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:41 schreef Kaat38 het volgende:

[..]

Ik ben een oerluie koker hoor maar saus is top, geniale topic! En ja, ik hou van lekker eten, niet veel maar kwaliteit.
Ik houd van vies eten
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66264525
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:41 schreef Kaat38 het volgende:

[..]

Ik ben een oerluie koker hoor maar saus is top, geniale topic! En ja, ik hou van lekker eten, niet veel maar kwaliteit.
Saus-fans zijn doorgaans toch wel wat luier hoor.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66264530
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:42 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik houd van vies eten
Met je handen ook enzo?
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:44:13 #235
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66264533
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:43 schreef Twerk het volgende:

[..]

Met je handen ook enzo?
Alleen wanneer ik vieze handen heb.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66264543
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:37 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Andere pasta vind ik wel lekker trouwens En die spaghettisaus is al helemaal niet te eten. Maar ik houd dan ook totaal niet van gehakt.

Waarom kent Firefox spaghettisaus niet maar spaghettivreter wel?
Gehakt moet je er ook niet door doen, bende!
Lekkere rode saus maken, zo bijvoorbeeld:

450 g champignons
1 el olijfolie
1 ui (fijngesnipperd)
1 teentje knoflook (fijngehakt)
1 el tomatenpuree
400 g tomaten (uit blik, fijngehakt)
3 el fijngehakte verse oregano
450 g spaghetti
zout
versgemalen peper

Bereidingswijze:
Snijd de steeltjes van de champignons. Snijd de hoedjes in vieren. Breng in een grote pan water aan de kook en kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing. Verhit de olie in een grote hapjespan en fruit de ui en knoflook hierin in 2-3 min. Voeg de champignons toe en roerbak ze 3-4 min. op hoog vuur. Roer de tomatepuree, fijngehakte tomaten en 1 eetlepel oregano erdoor. Zet het vuur laag en laat de saus ca. 5 minuten pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper. Laat de pasta uitlekken, schep hem in een schaal en voeg de saus toe. Meng goed. Serveer met de rest van de fijngehakte verse oregano.


En geef de vleesliefhebber maar een lekker kipfiletje erbij of zoiets.
pi_66264547
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:43 schreef Twerk het volgende:

[..]

Saus-fans zijn doorgaans toch wel wat luier hoor.
Nog luier?
pi_66264552
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:42 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik houd van vies eten

Goed zo rakker van me!
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:48:09 #239
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66264557
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:45 schreef Kaat38 het volgende:

[..]

Gehakt moet je er ook niet door doen, bende!
Lekkere rode saus maken, zo bijvoorbeeld:

450 g champignons
1 el olijfolie
1 ui (fijngesnipperd)
1 teentje knoflook (fijngehakt)
1 el tomatenpuree
400 g tomaten (uit blik, fijngehakt)
3 el fijngehakte verse oregano
450 g spaghetti
zout
versgemalen peper

Bereidingswijze:
Snijd de steeltjes van de champignons. Snijd de hoedjes in vieren. Breng in een grote pan water aan de kook en kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing. Verhit de olie in een grote hapjespan en fruit de ui en knoflook hierin in 2-3 min. Voeg de champignons toe en roerbak ze 3-4 min. op hoog vuur. Roer de tomatepuree, fijngehakte tomaten en 1 eetlepel oregano erdoor. Zet het vuur laag en laat de saus ca. 5 minuten pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper. Laat de pasta uitlekken, schep hem in een schaal en voeg de saus toe. Meng goed. Serveer met de rest van de fijngehakte verse oregano.


En geef de vleesliefhebber maar een lekker kipfiletje erbij of zoiets.
Ze hebben hier eeuwig t zelfde zakje, ik weet niet beter. Gehakt en een paar verdwaalde doperwten herinner ik me. Nu even die van jou lezen, misschien ga ik die wel maken dan
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:48:40 #240
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66264560
Als jij zon saus fanaat bent, kun jij mij niet helpen met mijn chinese japanse bruine ossenhaas saus?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66264561
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:45 schreef Kaat38 het volgende:

[..]

Gehakt moet je er ook niet door doen, bende!
Gehakt moet je apart rullen, en het vleesvocht afgieten voor je het door de saus gooit.
Anders krijg je een veredelde gehaktsaus en overheerst het de groentes en saus zelf.

Zo doe ik het. Maar ik eet allerlei soorten saus bij pasta.
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:50:56 #242
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66264567
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:49 schreef FritsVanEgters het volgende:

[..]

Gehakt moet je apart rullen, en het vleesvocht afgieten voor je het door de saus gooit.
Anders krijg je een veredelde gehaktsaus en overheerst het de groentes en saus zelf.

Zo doe ik het. Maar ik eet allerlei soorten saus bij pasta.
Doen wij ook heur. Maar die andere saus is zonder vleisch, dat gaan ze niet pikken hier
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66264571
Het liefst eet ik pasta met zalm.
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:54:49 #244
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66264574
Nog nooit zalm gegeten
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66264585
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:53 schreef FritsVanEgters het volgende:
Het liefst eet ik pasta met zalm.
Idd. Macaroni met zalm en pesto = master.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66264586
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:54 schreef Harajuku. het volgende:
Nog nooit zalm gegeten
gekkie

Snel doen.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66264589
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:49 schreef FritsVanEgters het volgende:

[..]

Gehakt moet je apart rullen, en het vleesvocht afgieten voor je het door de saus gooit.
Anders krijg je een veredelde gehaktsaus en overheerst het de groentes en saus zelf.

Zo doe ik het. Maar ik eet allerlei soorten saus bij pasta.
Klopt. Voor mijzelf kook ik over het algemeen zonder vlees en voor vriend doe ik de gehakt en dan 2 pannetjes, 1 met en 1 zonder gehakt!
pi_66264591
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:54 schreef Harajuku. het volgende:
Nog nooit zalm gegeten


Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
pi_66264592
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:53 schreef FritsVanEgters het volgende:
Het liefst eet ik pasta met zalm.
Zaaaalig maar ik probeer vegetarisch te worden, knap lastig want ik ben gek op vis.
pi_66264599
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:56 schreef Twerk het volgende:

[..]

Idd. Macaroni met zalm en pesto = master.
Zalmmoten zijn deze week in de aanbieding bij de Appie.
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')