FOK!forum / Klaagbaak / Vierkant vlees voor op de boterham. Oh, en rond.
veldmuisdonderdag 19 februari 2009 @ 09:18
Waarom heeft vlees voor op de boterham niet gewoon een boterham-vorm? .

Vooral die vierkante plakken zijn een debiele uitvinding. . Vooral als ze dan te breed zijn voor je boterham zodat je ze moet vouwen . want anders komt er vlees op m'n handen en heb ik gelijk van die vette poten .

Klacht: vierkant vlees
Subklacht: nog geen zomer .
SwJdonderdag 19 februari 2009 @ 09:19
Omdat er ook rond brood is.
veldmuisdonderdag 19 februari 2009 @ 09:19
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:19 schreef SuperwormJim het volgende:
Omdat er ook rond brood is.
Mijn brood heeft gewoon een broodvorm. .
SwJdonderdag 19 februari 2009 @ 09:19
Opgelost.
vliegtuigjevouwen.nldonderdag 19 februari 2009 @ 09:19
Omdat brood niet altijd de zelfde vorm heeft...

En je moet gewoon tosti maken, want daar heeft het wel de perfecte vorm voor

Terechte subklacht
SwJdonderdag 19 februari 2009 @ 09:20
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:19 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Mijn brood heeft gewoon een broodvorm. .
Defineer 'broodvorm'.
TheClown1donderdag 19 februari 2009 @ 09:20
terechte klacht dat het nog geen zomer is. hier nog sneeuw gehad vanochtend...

maar met verschillende soorten brood wat is de standaard?
FritsVanEgtersdonderdag 19 februari 2009 @ 09:20
Ja inderdaad. Bitterballen in de vorm van een boterham, goed plan!
PiRANiAdonderdag 19 februari 2009 @ 09:20
Omdat niet alle boterhammen de zelfde 'ligging' hebben?
Je hebt portrait en landscape


vs
veldmuisdonderdag 19 februari 2009 @ 09:21
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:20 schreef PiRANiA het volgende:
Omdat niet alle boterhammen de zelfde 'ligging' hebben?
Je hebt portrait en landscape

[ afbeelding ]
vs
[ afbeelding ]
Landscapebrood is volgens mij ALTIJD supermarktbrood.
SpecialKdonderdag 19 februari 2009 @ 09:22
ik eet sinds een paar maanden alleen nog maar 16:9 brood.
wisedonderdag 19 februari 2009 @ 09:24
dan snij je het gedeelte wat er uitsteekt eraf en dan leg je dan weer op je brood.

Dubbel beleg zeg maar
Bielsdonderdag 19 februari 2009 @ 09:29
Het past perfect op mijn NTSC brood.
DrDarwindonderdag 19 februari 2009 @ 09:30
Corned Beef.

[ Bericht 8% gewijzigd door DrDarwin op 19-02-2009 12:23:03 ]
TNAdonderdag 19 februari 2009 @ 09:30
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:20 schreef PiRANiA het volgende:
Omdat niet alle boterhammen de zelfde 'ligging' hebben?
Je hebt portrait en landscape
PiRANiAdonderdag 19 februari 2009 @ 09:30
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:30 schreef DrDarwin het volgende:
Corned Beaf.
Je punt?
PiRANiAdonderdag 19 februari 2009 @ 09:30
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:21 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Landscapebrood is volgens mij ALTIJD supermarktbrood.
Naar mijn idee ook
padlarfdonderdag 19 februari 2009 @ 09:31
ts vouwt zn worst met zn vingers, om geen vette vingerts te krijgen
eQuaLdonderdag 19 februari 2009 @ 09:31
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:30 schreef PiRANiA het volgende:

[..]

Je punt?
dat dat vierkant is waarschijnlijk
PiRANiAdonderdag 19 februari 2009 @ 09:32
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:31 schreef eQuaL het volgende:

[..]

dat dat vierkant is waarschijnlijk
Ah zo
Dj_Day-Vdonderdag 19 februari 2009 @ 09:43
TS kan er niet mee omgaan...

Groetjes veldmuis
jogydonderdag 19 februari 2009 @ 09:46


Vierkant brood.
PiRANiAdonderdag 19 februari 2009 @ 09:49
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:46 schreef jogy het volgende:
[ afbeelding ]

Vierkant brood.
Ja, zelfgemaakt.. zo kan ik het ook
jogydonderdag 19 februari 2009 @ 09:52
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:49 schreef PiRANiA het volgende:

[..]

Ja, zelfgemaakt.. zo kan ik het ook


Vierkant brood. Ook wel casinobrood genaamd. Kan je kopen, bij de bakker en in de supermarkt
Dichtpiet.donderdag 19 februari 2009 @ 09:54
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:52 schreef jogy het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Vierkant brood. Ook wel casinobrood genaamd. Kan je kopen, bij de bakker en in de supermarkt
waarom heet het trouwens casinobrood
veldmuisdonderdag 19 februari 2009 @ 09:55
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:52 schreef jogy het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Vierkant brood. Ook wel casinobrood genaamd. Kan je kopen, bij de bakker en in de supermarkt
Dat zijn een soort halve boterhammetjes, heel klein. Dat is ook geen oplossing. Ik eet VEEL. En er moet ook VEEL vlees tussen passen, maar niet alleen maar verticaal gestapeld.

PS verticaal is dus niet horizontaal maar ik bedoel dat je dan de plakjes op elkaar legt en dat is niet wat ik wil groetjes veldmuis
veldmuisdonderdag 19 februari 2009 @ 09:55
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:54 schreef Dichtpiet. het volgende:

[..]

waarom heet het trouwens casinobrood
Gok eens?
PiRANiAdonderdag 19 februari 2009 @ 09:56
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:54 schreef Dichtpiet. het volgende:

[..]

waarom heet het trouwens casinobrood
Het is zó goedkoop, het is een gokje of het wel gezond is. Gokken -> casino
PiRANiAdonderdag 19 februari 2009 @ 09:56
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:55 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Gok eens?
je was me voor
DrDarwindonderdag 19 februari 2009 @ 09:57
Smeerkaas en smeerpate.
veldmuisdonderdag 19 februari 2009 @ 10:00
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:57 schreef DrDarwin het volgende:
Smeerkaas en smeerpate.
JA WANT SMEERKAAS IS VLEES
Koploperkopperdonderdag 19 februari 2009 @ 10:01
WOAR IST VLEEEEEEISCH
Adelantedonderdag 19 februari 2009 @ 10:13
Rookvleesjes passen altijd prima met meerdere van die kleine plakjes
Dichtpiet.donderdag 19 februari 2009 @ 10:15
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:55 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Gok eens?
Het is brood dat in een bus (broodblik), dat met een deksel gesloten wordt, wordt gebakken? Zo'n afgesloten blik wordt casino genoemd, Italiaans voor huisje?

Ik zeg maar wat?
Jorwoldonderdag 19 februari 2009 @ 10:21
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 10:15 schreef Dichtpiet. het volgende:

[..]

Het is brood dat in een bus (broodblik), dat met een deksel gesloten wordt, wordt gebakken? Zo'n afgesloten blik wordt casino genoemd, Italiaans voor huisje?

Ik zeg maar wat?
Vieze Wikipedia-kopieerdert
PiRANiAdonderdag 19 februari 2009 @ 10:22
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 10:00 schreef veldmuis het volgende:

[..]

JA WANT SMEERKAAS IS VLEES
inderdaad
Dichtpiet.donderdag 19 februari 2009 @ 10:25
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 10:21 schreef Jorwol het volgende:

[..]

Vieze Wikipedia-kopieerdert
He ja, wat toevallig.
BobbyBdonderdag 19 februari 2009 @ 10:28
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 09:30 schreef DrDarwin het volgende:
Corned Beaf.
Schrijf het dan tenminste goed.
wisedonderdag 19 februari 2009 @ 10:29
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 10:28 schreef BobbyB het volgende:

[..]

Schrijf het dan tenminste goed.
indd, cornerd beef
zovtydonderdag 19 februari 2009 @ 10:33
Je moet plakjes beleg altijd 'bevallig' op je boterham drapperen, dan zit er lucht tussen en dat is beter voor de smaak.
veldmuisdonderdag 19 februari 2009 @ 10:33
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 10:33 schreef zovty het volgende:
Je moet plakjes beleg altijd 'bevallig' op je boterham drapperen, dan zit er lucht tussen en dat is beter voor de smaak.
Ik las bevalling en dacht aan plakjes moederkoek .
Ravagedonderdag 19 februari 2009 @ 10:36
Als je nou een vierkant plakje broodbeleg neemt, en aan een kant een rond plakje er half overheen legt.. dan heb je samen de boterhamvorm!

Opgelost, slotje
PiRANiAdonderdag 19 februari 2009 @ 10:36
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 10:33 schreef zovty het volgende:
Je moet plakjes beleg altijd 'bevallig' op je boterham drapperen, dan zit er lucht tussen en dat is beter voor de smaak.
Lucht tussen je plakjes kaas. Are you shitting me?
zovtydonderdag 19 februari 2009 @ 10:37
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 10:36 schreef PiRANiA het volgende:

[..]

Lucht tussen je plakjes kaas. Are you shitting me?
Nope, i am not shitting you. Je moet ook niet van die dikke plakken kaas kopen maar dunne krullen schaven van een mooi stuk kaas.
BobbyBdonderdag 19 februari 2009 @ 10:37
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 10:33 schreef zovty het volgende:
Je moet plakjes beleg altijd 'bevallig' op je boterham drapperen, dan zit er lucht tussen en dat is beter voor de smaak.
PiRANiAdonderdag 19 februari 2009 @ 10:37
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 10:37 schreef zovty het volgende:

[..]

Nope, i am not shitting you. Je moet ook niet van die dikke plakken kaas kopen maar dunne krullen schaven van een mooi stuk kaas.
De tering
zovtydonderdag 19 februari 2009 @ 10:51
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 10:37 schreef PiRANiA het volgende:

[..]

De tering
Tja, tis misschien wat meer werk, maar dan is het wel veul lekkerder.
TommyGundonderdag 19 februari 2009 @ 11:15
Brood is overrated!
Anosmiedonderdag 19 februari 2009 @ 11:17
De verwezelijking van het pure kwaad voor op de boterham: Leverkaas.
Leverkaas is er in 2 vormen, namelijk:

vierkant.


En rond. .

Dan de naam leverkaas. Er zit lever in, maar geen kaas. Waarom heet het dan leverkaas? Waarom noem je iets kaas terwijl het geen kaas is?! Tenzij je niet wil dat de mensen weten wat ze nu echt wegkauwen. Net als vroeger toen je moeder zei dat er hele kleine babybloemkooltjes op je bord lagen maar dat ze je in werkelijkheid gewoon een bord spruitjes naar binnen probeerde te proppen. Ik vertrouw het niet!

Vierkante worst. Bah.
Leverkaas. Nog baher.
.
jogydonderdag 19 februari 2009 @ 11:41
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 11:15 schreef TommyGun het volgende:
Brood is overrated!
Een hartslag ook.
PiRANiAdonderdag 19 februari 2009 @ 11:43
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 11:41 schreef jogy het volgende:

[..]

Een hartslag ook.
Ademen.. Eten..
DrDarwindonderdag 19 februari 2009 @ 12:19
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 10:28 schreef BobbyB het volgende:

[..]

Schrijf het dan tenminste goed.
Inderdaad.

http://en.wikipedia.org/wiki/Corned_beef
Chuck_Norrisvrijdag 20 februari 2009 @ 03:09
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 12:19 schreef DrDarwin het volgende:

[..]

Inderdaad.

http://en.wikipedia.org/wiki/Corned_beef
Corned Beef met kruidenboter om brood
Rashervrijdag 20 februari 2009 @ 03:13
Broodjes zijn lekkerder en daar passen ronde vleeswaren beter op.