Nee, het wordt een werkbezoek, op z'n Surinaams, d.w.z. 3 dagen werken en 3 dagen genieten, 50% / 50%quote:Op woensdag 18 februari 2009 14:26 schreef Aarti het volgende:
een weekje is wel errug kort
ga je voor de lol?
1 week, amaai dat is echt kort...quote:Op woensdag 18 februari 2009 14:10 schreef Superbaddd het volgende:
Vrijdag ga ik voor een weekje naar Suriname![]()
Het mooiste is, ik krijg dan weer lekkere moksalesie om te eten![]()
Vertrekken? Ik snap je niet? Gifkikker?quote:Op donderdag 19 februari 200909:52 schreef Aarti het volgende:
hoelaat vertrekken jullie morgen?
en ga je met die gifkikker/
Gifkikker, dr auto bedoel je hequote:Op donderdag 19 februari 200909:55 schreef PeRi het volgende:
[..]
Vertrekken? Ik snap je niet? Gifkikker? [afbeelding].
tuurlijk, de chauffeuse zelf is een snoepjequote:Op donderdag 19 februari 2009 10:56 schreef PeRi het volgende:
[..]
Gifkikker, dr auto bedoel je he.
Volgende week gaan we pas! De 28e! Roadtrip waarschijnlijk wel!
.
Hier sneeuwt het ook.
Zaterdag eten bij restaurant Ivyquote:Op donderdag 19 februari 200911:02 schreef Aarti het volgende:
[..]
tuurlijk, de chauffeuse zelf is een snoepje [afbeelding]
ik dacht dat je dit weekend ging.
wat ga je dan dit weekend doen?
bronquote:Stikstof bij restaurant Ivy
Fan van moleculaire gastronomie? Wie graag het TiTaTovernaar gevoel aan de dis wil, kan nu in Rotterdam terecht.
Het kan even wennen zijn, moleculaire gastronomie. Voor degenen die nog onbekend met dit verschijnsel zijn: moleculair koken gebeurt in plaats van met gas of electriciteit met behulp van stikstof. Dit zorgt voor een geheel andere structuur van voedsel, en een geheel nieuwe culinaire ervaring.
Rookwalmen, koudere gerechten dan je gewend bent, andere structuren: de moleculaire keuken is een ontdekkingsreis en een ervaring om te moeten beleven. Moesten we vroeger nog naar het buitenland voor moleculaire experimenten, tegenwoordig kunnen we daarvoor in Rotterdam terecht. Chef-kok Francois Geurts, die jarenlang in het zeer prestigieuze restaurant The Fat Duck in Engeland heeft gewerkt, heeft nu zijn eigen chemische fabriek in de havenstad.
Zin in een totaal nieuwe ervaring en een culinair hoogstandje? Dan kun je bij Ivy terecht!
Dat wisten wij natuurlijk allang alquote:Op woensdag 18 februari 2009 10:44 schreef Axia het volgende:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.telegraaf.nl/v(...)geemancipeerd__.html
hehe ik heb net eigenhandig de autorisatie voor 250+ medewerkers in Zweden om zeep geholpen en kan het nu 1 voor 1 handmatig herstellen. Gaat voor mij ook nog wel ff duren voordat ik thuis ben...quote:Op donderdag 19 februari 2009 15:44 schreef Aarti het volgende:
schurft pokkezooi
ik krijg net een klusje in mn mik gedouwd:
"ja wil je dit nog even doen, ik heb geen tijd, het is ongeveer een dag wer"k"
en oh ja, het moet vanavond af.
quote:Op donderdag 19 februari 2009 16:56 schreef NEC-Nijmegen het volgende:
Ik ben ook een surinamer, maar dan een neger, en ik heb totaal geen behoefte om op jullie kutmeet te komen.
Zo, lekker duidelijkquote:Op donderdag 19 februari 2009 16:56 schreef NEC-Nijmegen het volgende:
Ik ben ook een surinamer, maar dan een neger, en ik heb totaal geen behoefte om op jullie kutmeet te komen.
Ik wil lekkere pom, uiteraard klaargemaakt door authentieke negers, belegen op een lekkere Surinaams puntjequote:Op donderdag 19 februari 2009 17:09 schreef Aarti het volgende:
ik wil in elk geval een saoto soep en kipsate
Neppe negersquote:Op donderdag 19 februari 2009 17:14 schreef Aarti het volgende:
ik kan als niet-neger ook lekkere pom maken
niet dat ik het aanbied of zo hoor ;D
Ik zal 'tegen die tijd' wat voor je meenemen als ik het in de diepvries heb liggen.quote:Op donderdag 19 februari 200917:19 schreef Aarti het volgende:
proeven!!
goh, dat is het aantrekkelijkste aanbod dat ik vandaag heb gehadquote:Op donderdag 19 februari 2009 17:20 schreef PeRi het volgende:
[..]
Ik zal 'tegen die tijd' wat voor je meenemen als ik het in de diepvries heb liggen.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |