quote:Nieuwe raat is eetbaar, maar niet verteerbaar. Bij het eten van raathoning (honingraat) krijgt men echter maar een zeer kleine hoeveelheid binnen, ongeveer 3% van het honinggewicht. Ook kan men de was tot een klompje kauwen en uitspugen. Het eten van onverteerbare vulstoffen is echter goed voor de spijs-vertering. Eet men honing in oudere raat, of raat die van kunstraat (vellen omgesmolten was met cel-afdruk) uitgebouwd is, dan is de palatibiliteit minder goed.
Ik vermoed dat ze ermee proberen aan te tonen dat het echte honing is, en geen honong vermengd met suikerstroop. Marketing iig imo.quote:Op zondag 12 juni 2011 10:52 schreef Vork het volgende:
Het is authentieker en verder gewoon onzin. Turken schijnen er wel dol op te zijn, ik zie het ook altijd staan bij een willekeurige Turkse winkel. En gegeten. Het is net kauwgom en ik houd niet van kauwgom.
Dan klopt mijn idee ardig toch? Marketing.quote:Op maandag 13 juni 2011 01:34 schreef Isegrim het volgende:
Bij Turkse winkels zit zo'n raat JUIST vaak in een pot met nephoning (suikerwater)...
Juistem.quote:Op maandag 13 juni 2011 01:36 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Dan klopt mijn idee ardig toch? Marketing.
Het is trouwens best lastig om vandaag de dag nog normale honing te kopen. Veel is gemengd met non-eu honing, waarbij de herkomst questionabe is.quote:
Ja, klopt. Gewoon naar natuurwinkel gaan, die hebben vaak heel veel soorten echte honing.quote:Op maandag 13 juni 2011 01:42 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Het is trouwens best lastig om vandaag de dag nog normale honing te kopen. Veel is gemengd met non-eu honing, waarbij de herkomst questionabe is.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |