abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_73806902
Ik weet dat slagerij Havermans in Wagenberg het heeft, maar of het goede is zou ik niet durven zeggen, want ik durf het a) niet te proberen en b) geen idee heb wat goed is en wat niet.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  zondag 18 oktober 2009 @ 17:32:07 #27
207400 rac
Handleiding in uitvoer
pi_73811350
Vandaag nog gegeten ik heb wel liever bakbloed dan baklever.
(Vroeger als we bij m'n Oma gingen slachten die bakbloed was echt het lekkerste. en de andere worsten ook precies genoeg gekruid.
Dan zag ik mijn Oma de darmen spoelen en spoelen en daarna vulde de slager ze met de zelf gekruide met, goede herinneringen zucht )
pi_73817549
Nooit van gehoord Bloedworst is vies Waar haal je dat spul dan? Super of slager?
  zondag 18 oktober 2009 @ 20:30:09 #29
201464 Tokkelboer
Culinair genieten vind ik fijn
pi_73818045
bakleverworst met stroop jam jam.
Moet ze wel net uit de pan hebben. koud vind ik ze niet lekker.
pi_73819900
quote:
Op zondag 18 oktober 2009 20:18 schreef heaven7 het volgende:
Nooit van gehoord Bloedworst is vies Waar haal je dat spul dan? Super of slager?
Twente
There is no love sincerer than the love of food.
  zondag 18 oktober 2009 @ 22:06:51 #31
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_73824177
Ik vind het zo jammer van bloedworst dat het stijf staat van de kruidnagels, en ik kan kruidnagels niet eten
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_73844923
Buhh ik krijg alweer de rillingen als ik eraan denk.
Volgens mij noemden mijn ouders het altijd bakbloedworst (de naam alleen al )

Die vieze geur die er vanaf kwam was niet normaal en het jammere was dat het ook zo smaakte.
be consistent, but not all the time
pi_73847972
quote:
Op zondag 18 oktober 2009 21:03 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Twente


Ik kijk verbaasd dat dit in de rest van het land een seizoensproduct is eigenlijk... T'is wel lekker af en toe, lekker krokant gebakken met een beetje aromat ofzo
  maandag 19 oktober 2009 @ 16:25:17 #34
148588 rulerofdeath
Ruler the Rotting-BrainEater
pi_73848064
quote:
Op maandag 19 oktober 2009 14:59 schreef chocolonely het volgende:
Buhh ik krijg alweer de rillingen als ik eraan denk.
Volgens mij noemden mijn ouders het altijd bakbloedworst (de naam alleen al )

Die vieze geur die er vanaf kwam was niet normaal en het jammere was dat het ook zo smaakte.
bloedworst is wat anders. dat vind ik niet lekker
Learn as if you're going to live forever, Live as if you're going to die tomorrow
De BIE®TAFELop youtube en dumpert _O_ >100k views *O*
I wanna die the same way I was born: Screaming and covered with blood
Arbeit macht frei. Ik heb nu 40 jaar vakantie *O*
  maandag 19 oktober 2009 @ 16:26:30 #35
251529 drijfhout
harder dan hard genoeg
pi_73848115
Bakbloedworst met appelmoes.
Ik pak mijn brommer en ik ga.
pi_73852967
Waar koop je goede balkenbrij in Noord Holland?
pi_73853739
quote:
Op zondag 18 oktober 2009 22:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind het zo jammer van bloedworst dat het stijf staat van de kruidnagels, en ik kan kruidnagels niet eten
Dat is de reden dat ik niet van bloedworst houd ja....
Ik dacht dat ik de enige was. Mensen die wel van bloedworst houden, denken altijd dat het een smoes van mij is....
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  dinsdag 20 oktober 2009 @ 11:39:56 #38
64792 Mryc
play me one more song
pi_73874005
Ik had bakleverworst gehaald toen ik bij mijn moeder was in Twente. Heb ik het per ongeluk in haar koelkast laten liggen
pi_73874044
Gaat het nu over bakleverworst of bakbloedworst?

Dat laatste is YUM. (Al doet het mijn vrouw gruwen).
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  Moderator donderdag 5 november 2009 @ 08:33:08 #40
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_74409547
laats weer een bakleverworst gekocht wat is het toch heerlijk
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_74413513
quote:
Op woensdag 4 februari 2009 13:22 schreef motorbloempje het volgende:
Black Pudding

iemand enig idee waar we dit in Nederland kunnen krijgen?
Heeft iemand antwoord op deze vraag? Ik wil het ook weten!
It is impossible to enjoy idling thoroughly unless one has plenty of work to do.
A man is rich in proportion to the number of things he can afford to let alone.
pi_74427128
quote:
Op donderdag 5 november 2009 11:27 schreef Idler het volgende:


Heeft iemand antwoord op deze vraag? Ik wil het ook weten!
Bloedworst = Blackpudding

boudin noir bloedworst black pudding Blutwurst("e) / Rotwurst("e),die
BRON
pi_74428013
quote:
Op donderdag 5 november 2009 17:51 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Bloedworst = Blackpudding

boudin noir bloedworst black pudding Blutwurst("e) / Rotwurst("e),die
BRON
Ja maar de bloedworst die je hier koopt smaakt toch echt anders dan de black pudding die je bij een Engels/Iers ontbijt krijgt. Alleen al die grote brokken vet maken bloedworst een stuk minder lekker.
It is impossible to enjoy idling thoroughly unless one has plenty of work to do.
A man is rich in proportion to the number of things he can afford to let alone.
  zaterdag 7 november 2009 @ 12:45:53 #44
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
pi_74479266
quote:
Op dinsdag 3 februari 2009 21:21 schreef MinderMutsig het volgende:
Baklever.
Ik haal ieder jaar zo'n worst als ik bij mijn ouders ben en die vries ik dan in plakjes in zodat ik zo een of twee plakjes kan pakken als ik er zin in heb.
Bevalt dat invriezen van zo'n bakleverworst goed? Dan moet ik nodig eens bij m'n ouders langs, om zo'n worst te halen. .

Het is heerlijk spul, vooral op een snee bruin brood. .
pi_119141661
quote:
Er is al 1100 dagen niet in dit topic gepost. Bedenk je of het zinvol is dit topic omhoog te schoppen. Klik hier om tóch te reageren.
en tóch reageer ik..... ;)
Invriezen lijkt me wel kunnen, maar niet te lang, want er zit veel vet in en als je vet te lang invriest, (denk maar een speklappen oid) wordt het ranzig....
Dat is hier geen probleem, het haalt de diepvries niet eens........ :9~
  Moderator maandag 12 november 2012 @ 21:07:46 #46
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_119142010
quote:
16s.gif Op maandag 12 november 2012 21:01 schreef Broertie het volgende:

[..]

Dat is hier geen probleem, het haalt de diepvries niet eens........ :9~
dit :9
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  maandag 12 november 2012 @ 21:22:51 #47
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_119142914
Bakleverworst heb ik nog nooit van gehoord. is dat streek gebonden of zo? Bloedworst is top, vooral de Spaanse natuurlijk.
Siesta & Fiesta!
pi_119144707
vocking is de enige die ik lekker vind.
staan op de site een paar recepten.

ook steeds verder in nederland is vocking te krijgen
pi_119145201
Ghehe, inmiddels woon ik in 't land van de black pudding en eet ik het zelden! Vind 't nog steeds wel erg lekker :9
Ja doei.
  Moderator maandag 12 november 2012 @ 22:08:19 #50
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_119145621
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2012 21:22 schreef Bramito het volgende:
Bakleverworst heb ik nog nooit van gehoord. is dat streek gebonden of zo? Bloedworst is top, vooral de Spaanse natuurlijk.
Ik ken voornamelijk twentse bakleverworst :9
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')