quote:Op zondag 18 oktober 2009 20:18 schreef heaven7 het volgende:
Nooit van gehoordBloedworst is vies
Waar haal je dat spul dan? Super of slager?
quote:
bloedworst is wat anders. dat vind ik niet lekkerquote:Op maandag 19 oktober 2009 14:59 schreef chocolonely het volgende:
Buhh ik krijg alweer de rillingen als ik eraan denk.
Volgens mij noemden mijn ouders het altijd bakbloedworst (de naam alleen al)
Die vieze geur die er vanaf kwam was niet normaal en het jammere was dat het ook zo smaakte.
Dat is de reden dat ik niet van bloedworst houd ja....quote:Op zondag 18 oktober 2009 22:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind het zo jammer van bloedworst dat het stijf staat van de kruidnagels, en ik kan kruidnagels niet eten
Heeft iemand antwoord op deze vraag? Ik wil het ook weten!quote:Op woensdag 4 februari 2009 13:22 schreef motorbloempje het volgende:
Black Pudding
iemand enig idee waar we dit in Nederland kunnen krijgen?
Bloedworst = Blackpuddingquote:Op donderdag 5 november 2009 11:27 schreef Idler het volgende:
Heeft iemand antwoord op deze vraag? Ik wil het ook weten!
Ja maar de bloedworst die je hier koopt smaakt toch echt anders dan de black pudding die je bij een Engels/Iers ontbijt krijgt. Alleen al die grote brokken vet maken bloedworst een stuk minder lekker.quote:Op donderdag 5 november 2009 17:51 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Bloedworst = Blackpudding
boudin noir bloedworst black pudding Blutwurst("e) / Rotwurst("e),die
BRON
Bevalt dat invriezen van zo'n bakleverworst goed? Dan moet ik nodig eens bij m'n ouders langs, om zo'n worst te halen.quote:Op dinsdag 3 februari 2009 21:21 schreef MinderMutsig het volgende:
Baklever.![]()
Ik haal ieder jaar zo'n worst als ik bij mijn ouders ben en die vries ik dan in plakjes in zodat ik zo een of twee plakjes kan pakken als ik er zin in heb.![]()
en tóch reageer ik.....quote:Er is al 1100 dagen niet in dit topic gepost. Bedenk je of het zinvol is dit topic omhoog te schoppen. Klik hier om tóch te reageren.
ditquote:Op maandag 12 november 2012 21:01 schreef Broertie het volgende:
[..]
Dat is hier geen probleem, het haalt de diepvries niet eens........
Ik ken voornamelijk twentse bakleverworstquote:Op maandag 12 november 2012 21:22 schreef Bramito het volgende:
Bakleverworst heb ik nog nooit van gehoord. is dat streek gebonden of zo? Bloedworst is top, vooral de Spaanse natuurlijk.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |