BBQ-en is óók grillen. Zie je wel dat je het kunt.quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:26 schreef CarOnline het volgende:
[..]
Oh, toevallig!
Dat ziet er precies hetzelfde uit als barbequeën!
Tis nu Sheba19 zoveel toch?quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:13 schreef Gert het volgende:
[..]
Geen idee!
Ze is niet meer op FOK! geweest sinds de bonje. Althans: niet als SHE.
Bedankt voor de tips, maar dat is me allemaal veel te ingewikkeldquote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:37 schreef Gert het volgende:
[..]
BBQ-en is óók grillen. Zie je wel dat je het kunt.![]()
En er is dus apparatuur om dat ook binnen te kunnen doen. Oven, grill, grillpan. Maar OK, doe vandaag dan maar kip met salade: komkommer, tomaat, paprika, olijven, pijnboompitjes, dat werk.
En uiteraard een paar ons uitgebakken spekjes en blokken volvette kaas er doorheen, om de smaak van dat gore groenvoer een beetje te verdoezelen.
Ja hou op schei uit met al die liflafjes!quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:37 schreef Gert het volgende:
Dressing: niks olijfolie met balsamico en een beetje mosterd. Van dáttum!
[ afbeelding ]
quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:46 schreef Gert het volgende:
Wat is er nou ingewikkeld aan salade? Je hoeft het alleen maar in hompen te hakken en bij elkaar te flikkeren.
Ja, vies en ingewikkeld.quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:46 schreef Gert het volgende:
Wat is er nou ingewikkeld aan salade? Je hoeft het alleen maar in hompen te hakken en bij elkaar te flikkeren.
Je vindt het gewoon vies hè, mijn recept.![]()
Lees dan niet steeds nog een keer terug, drie keer per seconde F5-ende culibarbarin!quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:49 schreef CarOnline het volgende:
[..]
Ja, vies en ingewikkeld.
Sorry! Echt!![]()
En hou eens op met je post steeds te editten!
Ha Coos, nou vertel eens: welk onderdeel van het onvolgroeide schaap staat er vanavond op het menu.quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:51 schreef Coos het volgende:
Toch zou gegrilde duif vandaag ook wel lekker zijn.![]()
http://www.nieuwsblad.be/(...)leID=DMF03022009_045
Dat was gisteren.quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:54 schreef Gert het volgende:
[..]
Ha Coos, nou vertel eens: welk onderdeel van het onvolgroeide schaap staat er vanavond op het menu.
Die foto ook.quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:51 schreef Coos het volgende:
Toch zou gegrilde duif vandaag ook wel lekker zijn.![]()
http://www.nieuwsblad.be/(...)leID=DMF03022009_045
Ah, canneloni. Ja die laat ik ook altijd heelquote:
Maar gelukkig bijna geen haar op zijn benen.quote:
Ja? Klaar?quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:53 schreef Gert het volgende:
[..]
Lees dan niet steeds nog een keer terug, drie keer per seconde F5-ende culibarbarin!
Ik heb echt nog nooit "zaanse mayo" als dressing gedaan.
boe![]()
quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:58 schreef Copycat het volgende:
Beharing is niet erg
Ja maar bijknippen of scheren is ook zo wat!quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:58 schreef Copycat het volgende:
Beharing is niet erg, maar je kunt overdrijven.
Ja, beharing bij vrouwen is een ander verhaal, maar bij mannen mag haar wat mij betreft, zij het met mate en dit is mateloos.quote:Op dinsdag 3 februari 2009 17:02 schreef Coos het volgende:
![]()
Heb weleens met een franciase gerotzooid en al doende voelden die benen aan als op die foto.Ondanks dat het donker was heb ik de handdoek in de ring gegooid.
Was het geen fransoos?quote:Op dinsdag 3 februari 2009 17:02 schreef Coos het volgende:
[..]
![]()
Heb weleens met een franciase gerotzooid en al doende voelden die benen aan als op die foto.Ondanks dat het donker was heb ik de handdoek in de ring gegooid.
quote:Op dinsdag 3 februari 2009 17:03 schreef CarOnline het volgende:
[..]
Ja maar bijknippen of scheren is ook zo wat!
zit ik ook net te lezen.... vuile dierenbeul.......quote:Op dinsdag 3 februari 2009 16:51 schreef Coos het volgende:
Toch zou gegrilde duif vandaag ook wel lekker zijn.![]()
http://www.nieuwsblad.be/(...)leID=DMF03022009_045
Ik mankeer niets aan mijn ogen.quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |