quote:Op woensdag 28 januari 2009 07:08 schreef Twerk het volgende:
Ik vind het meer van dat afgezaagde spul waar je fantasieloze tante voor de 57e verjaardag achtereen weer mee op tafel komt ,, En tot overmaat van ramp heb je dan een neefje die te klein is voor het bier en te groot voor de biokken die blijft smeren en anderen de al eerder genoemde fantasieloze, vrij smakeloze toostjes aansmeren
Tevens pruttel waar bepaalde studenten elitair over menen te moeten praten.. Over 'zo'n oppervlakkig product![]()
Dat hoeft nog geeneens perse..quote:Op woensdag 28 januari 2009 07:21 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Pretentie's hebben over voedsel vind ik oppervlakkig.
misschien, maar niet zo erg als drop en pindakaasquote:Op woensdag 28 januari 2009 07:08 schreef Twerk het volgende:
Ik vind het meer van dat afgezaagde spul waar je fantasieloze tante voor de 57e verjaardag achtereen weer mee op tafel komt ,, En tot overmaat van ramp heb je dan een neefje die te klein is voor het bier en te groot voor de biokken die blijft smeren en anderen de al eerder genoemde fantasieloze, vrij smakeloze toostjes aansmeren
Tevens pruttel waar bepaalde studenten elitair over menen te moeten praten.. Over 'zo'n oppervlakkig product![]()
Waar filet americain zoal toe kan leiden.quote:Op woensdag 28 januari 2009 07:26 schreef kingmob het volgende:
Iemand is rijp voor de psych geloof ik
Je bent ook nog trots op je misantropische houding zeker?
Ach het is gewoon een hele reële uiteenzetting van zaken.. Verder is het nog maar de vraag of een mannetje als jij wel weet wat misantropisch betekentquote:Op woensdag 28 januari 2009 07:26 schreef kingmob het volgende:
Iemand is rijp voor de psych geloof ik
Je bent ook nog trots op je misantropische houding zeker?
Ik bespeur toch enigszins een hooghartige houding, waarom doe je dat niet tegen mij?quote:Op woensdag 28 januari 2009 07:29 schreef Twerk het volgende:
[..]
Ach het is gewoon een hele reële uiteenzetting van zaken.. Verder is het nog maar de vraag of een mannetje als jij wel weet wat misantropisch betekent
Dat valt wel mee.. En waarom zou ik dat wel doen dan? We hebben notabene op een zeer hoog niveau een quiz gespeeld eerder deze nachtquote:Op woensdag 28 januari 2009 07:31 schreef sig000 het volgende:
[..]
Ik bespeur toch enigszins een hooghartige houding, waarom doe je dat niet tegen mij?
Klopt, er kan immers maar 1 persoon zo geweldig intellectueel en welbespraakt zijn als jij. Was dat niet zo, dan zou je gewoon niet uniek zijn!quote:Op woensdag 28 januari 2009 07:29 schreef Twerk het volgende:
[..]
Ach het is gewoon een hele reële uiteenzetting van zaken.. Verder is het nog maar de vraag of een mannetje als jij wel weet wat misantropisch betekent
Ok dat is zo.quote:Op woensdag 28 januari 2009 07:33 schreef Twerk het volgende:
[..]
Dat valt wel mee.. En waarom zou ik dat wel doen dan? We hebben notabene op een zeer hoog niveau een quiz gespeeld eerder deze nacht
Misschien moet je mijn topic over de essentie van eten? eens lezen.quote:Op woensdag 28 januari 2009 07:25 schreef Twerk het volgende:
[..]
Dat hoeft nog geeneens perse..
Wat echter wel bijzonder oppervlakkig is, is op geen enkele manier wat bijdragen of een mening ventileren, maar enkel een geforceerde opmerking plaatsen om de tijd te doden voordat je weer aan de dagelijkse en zo vertrouwde routine mag beginnen.. Met op de achtergrond sky radio.
"Druipt hij af"... Dat baseer je ook enkel op het feit dat ik zondag ging slapen nadat ik jouw vermoeiende, huishoudelijke gewauwel al een tijdje had aangehoordquote:Op woensdag 28 januari 2009 07:33 schreef Tezz het volgende:
Dames en heren van het Filet-topic: Twerk maakt er een dagtaak van om mensen af te zeiken. Ik verdenk hem er van dat het niet eens zijn echte mening is die hij/zij zo vakkundig uit de doeken doet, maar gewoon telkens iets verzint om toch maar weer eens naar uit de hoek te komen.
Mijn advies: niet reageren op meneer/mevrouw Twerk. dat werkt het beste, want dan druipt hij af na een tijdje.
En om ontopic te blijven: hard broodje, ijsbergsla eronder, dun laagje filet (anders wordt het zo overheersend), gekookt eitje en verse peper. Heerlijk!!!!!
Mwa, ik heb het toch maar weer geprobeerd.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 07:36 schreef VeX- het volgende:
Mweh, ik heb gisteren een bakje gehaald. Smaakte lekker op een stokbroodje, maar ik voel me nu onwel. Dit is al de tweede keer dat ik dat heb nadat ik filet american heb gegeten.
Dus voorlopig blijf ik er vanaf.
Ik heb altijd als ik ooit eenmaal ergens ziek van ben geweest dan durf ik het gewoon noooooit meer te eten. Zit tussen mijn oren denk ik, haha.quote:Op woensdag 28 januari 2009 07:52 schreef VeX- het volgende:
[..]
Mwa, ik heb het toch maar weer geprobeerd.![]()
Het geeft gesmaakt en ik voel me nochtans ook prima.
Maar filet is ook geen culinair hoogstandje! Maar dat geeft niets, als het maar lekker is! Ik kook zelf bijna altijd vers met pure (liefst biologische) ingredienten, maar een frietje met op zijn tijd gaat er ook wel in hoor! En een broodje filet uit de supermarkt (inclusief chemische derrie) ook dus!quote:Op woensdag 28 januari 2009 07:58 schreef sig000 het volgende:
De filet Americain die ik op heb was geen enkel probleem voor mijn maag maar echt een culinair hoogstandje, nee dat was 't niet.
Vreetzakquote:Op woensdag 28 januari 2009 08:06 schreef Tezz het volgende:
[..]
en wanneer het eenmaal open is eet ik het dezelfde dag op.
Ik heb echt geen flauw ideequote:Op woensdag 28 januari 2009 12:28 schreef Aanvoerder het volgende:
Even serieus, dit is iets wat ik volledig gemist heb hier in het buitenland, maar wat is een broodje Martino precies?
quote:Een "Martino" is een dik belegd Belgisch broodje. Een begrip in België, compleet onbekend in Nederland.
Een erg lekker broodje met Filet American als basis. (2 pers)
Ingrediënten
Basis Martino:
- 2 afbak stokbroodjes
- 150 gr Filet American
- 3 augurken
- 1 ui
- pittige mosterd
- hot ketchup
- tabasco
- zout en peper
Voorbereiding
Bak de broodjes af. Hak de uit en augurk fijn. Maak de saus van de hot ketchup met wat druppels tabasco, zout en peper. (Hij hoort aardig pittig te zijn).
Beleg de broodjes met een flinke laag filet. Smeer de bovenkant goed in met mosterd. Daarover de saus en besprenkel met uitjes en augurk.... Voor een "Martino Speciaal" beleg je ze nog met plakjes tomaat en gekookt ei.
Eet smakelijk!
wit = bruin met peper en zout (en eventueel een paar plakjes ei) toegevoegdquote:Op dinsdag 27 januari 2009 10:38 schreef cherrycoke het volgende:
wit pistoletje + filet americain + VEEL UITJES = LEKKEEEEEEEEEEEEER
Wat is een romaatjequote:Op woensdag 28 januari 2009 14:18 schreef r2d22 het volgende:
Broodje Martino
Broodje Martino speciaal
1 vers of afbakbroodje; Filet American; 1 kleine augurk; ½ sjalotje; pittige mosterd; ketchup; tabasco; zout & peper; 1 Romaatje; 1 ei
Kook het ei (medium) hard. Snijd het tomaatje en ½ sjalotje in plakjes en hak de augurk fijn. Meng 1 el ketchup met druppels tabasco (hij hoort aardig pittig te zijn) en smeer de onderste helft van het broodje daarmee in. Smeer daarop royaal Filet Americain. Beleg met de plakjes ei, ui en tomaat en strooi de gehakte augurk, peper en weinig zout erover. Hol de bovenkant van het broodje eventueel uit en besmeer die met een dun laagje mosterd. Eet smakelijk!
Worst met kruiden, en als het goed is is het vlees ook licht gerookt. Lekker met peper op de boterham.quote:
Heb 't beide in de koelkast liggen en ziet er totaal verschillend uit.quote:Op vrijdag 30 januari 2009 04:47 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Worst met kruiden, en als het goed is is het vlees ook licht gerookt. Lekker met peper op de boterham.
Ja, ossenworst lijkt meer op echte worst, zoals grove salami maar dan van de os of koe en met andere kruiden.quote:Op vrijdag 30 januari 2009 04:48 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Heb 't beide in de koelkast liggen en ziet er totaal verschillend uit.
Hoezo WIJ?, ik heb al die info niet, dus als ik kan kiezen tussen 2 dezelfde soorten vlees waarvan de 1 om wat voor reden dan ook goedkoper is, ga ik voor de goedkopere.quote:Op zaterdag 31 januari 2009 00:29 schreef robber57 het volgende:
Uiteraard...
Als je de getallen hoort is het ook niet verwonderlijk: bij warm roken verliest een buik ongeveer 40% van zijn gewicht.
En aangezien wij (de consument) lekker goedkoop vlees willen heeft dat de fabrikant op een ideetje gebracht....
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |