komt-ie dan ook vierkant weer naar buiten? Of zit er ergens in bovengenoemd proces nog een fase 'kauwen'?quote:Op zondag 1 februari 2009 15:15 schreef z80 het volgende:
gewoon in 1 keer naar binnen schuiven.
dus vast, pakken mond open, kompleet naar binnen schuiven en mond weer dicht.
ja ik ben een reserve Duitser.
quote:Op zondag 1 februari 2009 21:41 schreef Laureline het volgende:
Onderkant weggooien..
Een duitser zei ooit tegen mijn moeder: Ja, ik praat hard. Weet je waarom ze Duitsers met hun mond dicht begraven?quote:Op zondag 1 februari 2009 15:15 schreef z80 het volgende:
gewoon in 1 keer naar binnen schuiven.
dus vast, pakken mond open, kompleet naar binnen schuiven en mond weer dicht.
ja ik ben een reserve Duitser.
+ 1!quote:Op maandag 26 januari 2009 16:38 schreef Kings het volgende:
1. De tompouce rechtop zetten
2. Met een vorkje door het midden van de pudding heen
3. Onderste helft (onderkantje + helft pudding) opeten
4. Bovenste helft (roze kantje + helft pudding) opeten
Dat is de beste manier!
Dit klinkt meer als een bef instructie, voor bij een vrouw die zich weinig wast maar wel een onderhouden streep heeftquote:Op maandag 26 januari 2009 16:49 schreef Isegrim het volgende:
Eerst de streep eraf likken. Dan het bovenste korstje opeten met de roze kant naar onderen voor extra smaaksensatie. Dan het onderste korstje met de pudding.
OMG nu heb ik onwijs veel zin in een tompouce.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |