FOK!forum / Onzin voor je leven! / Hij wil niet stijf worden
Acyruszaterdag 17 januari 2009 @ 10:51
Gisteren heb ik het recept voor tiramisu opgezocht en helemaal volgens het stappenplan tiramisu gemaakt, nu moest ik het minimaal 8 uur in de koelkast laten staan tot het zou "verstijven"....
Een dag later...nog steeds vloeibare tiramisu...

Genius-Fzaterdag 17 januari 2009 @ 10:52
Koop gewoon kant en klare.
Edwinusszaterdag 17 januari 2009 @ 10:53
quote:
Op zaterdag 17 januari 2009 10:52 schreef Genius-F het volgende:
Koop gewoon kant en klare.
ja,

Die zijn lekker
padlarfzaterdag 17 januari 2009 @ 10:53
HAHAHHAHAHAHA!~!!!!!!!!! !111 \

Bij het zien van de TT moest ik aan heul iets anders denken!!!!!11 1 1 1 111!!!!


wikwakka2zaterdag 17 januari 2009 @ 10:53
ROFL woordgrapje in de TT!!!1
Yachtzaterdag 17 januari 2009 @ 10:54
quote:
Op zaterdag 17 januari 2009 10:53 schreef padlarf het volgende:
HAHAHHAHAHAHA!~!!!!!!!!! !111 \

Bij het zien van de TT moest ik aan heul iets anders denken!!!!!11 1 1 1 111!!!!


blckbbzaterdag 17 januari 2009 @ 10:54
whehe ik dacht dat je ging klagen over je lul!1!!1
Genius-Fzaterdag 17 januari 2009 @ 10:55
quote:
Op zaterdag 17 januari 2009 10:53 schreef Edwinuss het volgende:

[..]

ja,

Die zijn lekker
Vast lekkerder dan die pap van TS.
Treceszaterdag 17 januari 2009 @ 10:55
Misleidende TT
Het_huptzaterdag 17 januari 2009 @ 10:55
gave TT, mooie OP, ONZ waardig
blckbbzaterdag 17 januari 2009 @ 10:56
zit de stekker er wel in dan?!1
Yachtzaterdag 17 januari 2009 @ 10:56
wikwakka2zaterdag 17 januari 2009 @ 10:57
Mischien moet je er wat viagra doorheen mengen.
de_boswachterzaterdag 17 januari 2009 @ 10:57
Ik dacht dat dit topic over harde pikken ging.

>>> ONZ
Edwinusszaterdag 17 januari 2009 @ 11:00
quote:
Op zaterdag 17 januari 2009 10:55 schreef Genius-F het volgende:

[..]

Vast lekkerder dan die pap van TS.
Pap ! ! ! ! ! !! !! ! ! !! 111
Het_huptzaterdag 17 januari 2009 @ 11:01
quote:
Op zaterdag 17 januari 2009 10:57 schreef wikwakka2 het volgende:
Mischien moet je er wat viagra doorheen mengen.
Rbnnzaterdag 17 januari 2009 @ 11:07
quote:
Op zaterdag 17 januari 2009 10:53 schreef padlarf het volgende:
HAHAHHAHAHAHA!~!!!!!!!!! !111 \

Bij het zien van de TT moest ik aan heul iets anders denken!!!!!11 1 1 1 111!!!!




Tevens goed topic wegens misleidende TT.
DutchErroristzaterdag 17 januari 2009 @ 11:11
quote:
Op zaterdag 17 januari 2009 10:53 schreef padlarf het volgende:
HAHAHHAHAHAHA!~!!!!!!!!! !111 \

Bij het zien van de TT moest ik aan heul iets anders denken!!!!!11 1 1 1 111!!!!


Of niet
Hammer-of-Thorzaterdag 17 januari 2009 @ 11:14
Bijzonder slechte grap, maar Tiramisu is dan wel weer
detrituszaterdag 17 januari 2009 @ 11:15
Ik heb nog geen enkel serieus antwoord gezien. Hier een poging: de stijheid moet voortkomen uit de opgeklopte eiwitten. Als die niet goed zijn gescheiden van het eigeel, levert dat problemen.
  • Gebruik gekoelde eieren uit de koelkast
  • Scheid het eiwit zo zuiver mogelijk. Ontvet ook de schaal voor het opkloppen van de eiwitten grondig, want elke kleine verontreiniging in het eiwit bemoeilijkt het opkloppen aanzienlijk.
    (Bron: http://nl.wikibooks.org/wiki/Kookboek/Tiramisu)
  • Smart_asszaterdag 17 januari 2009 @ 11:15
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 10:53 schreef padlarf het volgende:
    HAHAHHAHAHAHA!~!!!!!!!!! !111 \

    Bij het zien van de TT moest ik aan heul iets anders denken!!!!!11 1 1 1 111!!!!



    Dat dus.
    Yachtzaterdag 17 januari 2009 @ 11:16
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 11:15 schreef detritus het volgende:
    Ik heb nog geen enkel serieus antwoord gezien. Hier een poging: de stijheid moet voortkomen uit de opgeklopte eiwitten. Als die niet goed zijn gescheiden van het eigeel, levert dat problemen.
  • Gebruik gekoelde eieren uit de koelkast
  • Scheid het eiwit zo zuiver mogelijk. Ontvet ook de schaal voor het opkloppen van de eiwitten grondig, want elke kleine verontreiniging in het eiwit bemoeilijkt het opkloppen aanzienlijk.
    (Bron: http://nl.wikibooks.org/wiki/Kookboek/Tiramisu)
  • JOPPI3zaterdag 17 januari 2009 @ 11:16
    /care
    Het_huptzaterdag 17 januari 2009 @ 11:17
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 11:16 schreef JOPPI3 het volgende:
    /care
    je hoeft niet te reageren hoor
    Paulzaterdag 17 januari 2009 @ 11:19
    Krentenbol vond dat ik hier eens moest kijken en mijn mening erover geven.
    Haha goed topic man haha
    cerrorzaterdag 17 januari 2009 @ 11:46
    Vreet gewoon vla zoals iedere gezonde Hollander.
    Sgelezaterdag 17 januari 2009 @ 11:55
    ik moest lachen
    marjo84zaterdag 17 januari 2009 @ 12:11
    Je eiwitten moeten gewoon eens stevig geswaffeld worden.
    Mr_DGzaterdag 17 januari 2009 @ 12:13
    Straks als die stijf is lekker slagroom dr overheen spuiten.
    Het_huptzaterdag 17 januari 2009 @ 12:13
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:11 schreef marjo84 het volgende:
    Je eiwitten moeten gewoon eens stevig geswaffeld worden.
    verkapte "Ik_wil_het_wel_doen" post?
    marjo84zaterdag 17 januari 2009 @ 12:15
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:13 schreef Het_hupt het volgende:

    [..]

    verkapte "Ik_wil_het_wel_doen" post?
    Wat...zijn eiwitten swaffelen..? Wil het best proberen maar denk dat ik snel uitgeswaffeld ben
    Het_huptzaterdag 17 januari 2009 @ 12:16
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:15 schreef marjo84 het volgende:

    [..]

    Wat...zijn eiwitten swaffelen..? Wil het best proberen maar denk dat ik snel uitgeswaffeld ben
    marjo84zaterdag 17 januari 2009 @ 12:21
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:16 schreef Het_hupt het volgende:

    [..]




    Tammehzaterdag 17 januari 2009 @ 12:22
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 11:15 schreef detritus het volgende:
    Ik heb nog geen enkel serieus antwoord gezien. Hier een poging: de stijheid moet voortkomen uit de opgeklopte eiwitten. Als die niet goed zijn gescheiden van het eigeel, levert dat problemen.
  • Gebruik gekoelde eieren uit de koelkast
  • Scheid het eiwit zo zuiver mogelijk. Ontvet ook de schaal voor het opkloppen van de eiwitten grondig, want elke kleine verontreiniging in het eiwit bemoeilijkt het opkloppen aanzienlijk.
    (Bron: http://nl.wikibooks.org/wiki/Kookboek/Tiramisu)

  • NO SHIT.
    Het_huptzaterdag 17 januari 2009 @ 12:22
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:21 schreef marjo84 het volgende:

    [..]




    moest ff aan een washandje denken
    iBoltzaterdag 17 januari 2009 @ 12:23
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 10:53 schreef padlarf het volgende:
    HAHAHHAHAHAHA!~!!!!!!!!! !111 \

    Bij het zien van de TT moest ik aan heul iets anders denken!!!!!11 1 1 1 111!!!!


    dit dus
    Filatelistfetisjistzaterdag 17 januari 2009 @ 12:29
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:23 schreef iBolt het volgende:

    [..]

    dit dus
    Dacht jij ook aan een penis? ROFL .

    Oh oh, een dirty mind is een joy forever zeggen ze wel eens Nou heb ik even pret in mijn pensje.
    Jonathonzaterdag 17 januari 2009 @ 12:47
    wolvendagenzaterdag 17 januari 2009 @ 12:48
    Niet zoveel alcohol er doorheen doen, dat deed ik eerst en toen was het heel nat.
    Het_huptzaterdag 17 januari 2009 @ 12:51
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:48 schreef wolvendagen het volgende:
    Niet zoveel alcohol er doorheen doen, dat deed ik eerst en toen was het heel nat.
    deze zin moest ik eerst 3x goed lezen
    Sjibblezaterdag 17 januari 2009 @ 12:52
    Voorspelbaar
    Cracka-asszaterdag 17 januari 2009 @ 12:57
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:48 schreef wolvendagen het volgende:
    Niet zoveel alcohol er doorheen doen, dat deed ik eerst en toen was het heel nat.
    Het_huptzaterdag 17 januari 2009 @ 12:58
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:57 schreef Cracka-ass het volgende:

    [..]


    dat dus
    wolvendagenzaterdag 17 januari 2009 @ 12:59
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:51 schreef Het_hupt het volgende:

    [..]

    deze zin moest ik eerst 3x goed lezen
    Nu je het zegt.. ik ook, ik lees elke keer 'was ik..'
    ):
    Het_huptzaterdag 17 januari 2009 @ 13:01
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:59 schreef wolvendagen het volgende:

    [..]

    Nu je het zegt.. ik ook, ik lees elke keer 'was ik..'
    ):
    onsterfelijk
    DevilsWhorezaterdag 17 januari 2009 @ 13:32
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 10:53 schreef Edwinuss het volgende:

    [..]

    ja,

    Die zijn lekker
    Zelfgemaakt is lekkerder.

    OT; pwnz0rz.
    Quirzaterdag 17 januari 2009 @ 14:06
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:59 schreef wolvendagen het volgende:

    [..]

    Nu je het zegt.. ik ook, ik lees elke keer 'was ik..'
    ):
    ... continue.
    Neverthelessszaterdag 17 januari 2009 @ 15:16
    Viagra??

    Nee, ik weet het niet.
    Misshien iets vergeten in het recept?
    enginezaterdag 17 januari 2009 @ 15:36
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 12:15 schreef marjo84 het volgende:

    [..]

    Wat...zijn eiwitten swaffelen..? Wil het best proberen maar denk dat ik snel uitgeswaffeld ben
    jij kunt misschien beter Swiffelen
    SPOILER
    Swiffelen! Het intensief reinigen van de vloer, met de schaamlippen
    Denk niet dat z'n tiramisu er beter op word maar je hebt wel mooi een schone vloer.
    wolvendagenzaterdag 17 januari 2009 @ 17:12
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 14:06 schreef Quir het volgende:

    [..]

    ... continue.
    "Niet zoveel alcohol er doorheen doen, dat deed ik eerst en toen was ik heel nat."
    Quirzaterdag 17 januari 2009 @ 17:16
    Anti-climax.
    wolvendagenzaterdag 17 januari 2009 @ 17:26
    Alsof je het niet voor je zag.
    P.Fzaterdag 17 januari 2009 @ 17:26
    Dan is ie nog niet (goed) dood
    LudoSanderszaterdag 17 januari 2009 @ 17:30
    Tiramisu.

    Users die daar kuttopics over openen.
    Treceszaterdag 17 januari 2009 @ 18:20
    quote:
    Op zaterdag 17 januari 2009 17:30 schreef LudoSanders het volgende:
    Tiramisu.

    Users die daar kuttopics over openen.
    Slotje?
    PrinceLuzondag 18 januari 2009 @ 01:45
    Eiwit eerst rustig warm kloppen (nooit heter dan 60 graden!), dan naar koud kloppen, hoe sneller hoe beter, en dan moet het beter gaan! En je verhoudingen moeten kloppen ja.
    En ieder drupje vet in je schaal kan de stijfheid naar de kloten helpen. Inwrijven met een schijfje limoen does the job.