kan en klaar gekocht, doe der alleen wel ff wat wokolie onder, tussen en opquote:Op woensdag 31 december 2008 10:55 schreef Isegrim het volgende:
Ongeveer 180 graden, drie kwartier tot een uur.
Wel een beetje marineren inclusief wat olie.
Yup, dat is hoe lang ik die altijd doe, heb ze graag botergaar. Maar wat heter en wat korter kan ook zoals in die andere post.quote:Op woensdag 31 december 2008 11:00 schreef bonke het volgende:
[..]
kan en klaar gekocht, doe der alleen wel ff wat wokolie onder, tussen en op
denk dat drie kwartier tot een uur toch ff teveel is het zijn maar die kleine kippetppotjes he
Da's de vette oplossing, niet verkeerd maar het kan dus ook anders.quote:Op donderdag 1 januari 2009 13:32 schreef EricT het volgende:
frituren blijft toch de oplossing vind ik
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |