TantePoes | woensdag 17 december 2008 @ 22:42 |
Hoi, mijn kaasschaaf is bot ![]() | |
klaasdj | woensdag 17 december 2008 @ 22:45 |
Je moet een nieuwe kopen | |
Edwinuss | woensdag 17 december 2008 @ 22:45 |
Mijn moeder heeft een kaasschaaf die ze echt al 20 jaar gebruikt. Als je eenmaal een goede hebt nooit meer een andere kopen! | |
MinderMutsig | woensdag 17 december 2008 @ 22:52 |
Koop gewoon een nieuwe, die dingen kosten geen drol. | |
ASSpirine | woensdag 17 december 2008 @ 22:56 |
Die van ons doet het ook al ongeveer 15 jaar denk ik ![]() Alleen het plastiek van het handvat is oud en beetje gebarsten voor de rest nog perfect. | |
Hephaistos. | woensdag 17 december 2008 @ 22:59 |
Je gaat toch niet je kaasschaaf slijpen joh? Koop een nieuwe voor een paar euro. | |
Edwinuss | woensdag 17 december 2008 @ 23:01 |
Kaasschaaf slijpen ![]() Dat je er alleen al aan denkt ![]() | |
dubidub | woensdag 17 december 2008 @ 23:04 |
quote: quote:Wij hebben nu een maand of 3 een nieuwe, kaas schaven is nooit meer hetzelfde geworden. | |
honda1990 | donderdag 18 december 2008 @ 11:44 |
Die van WMF kan je op dikte van je kaas instellen ![]() | |
Thorical | zaterdag 20 december 2008 @ 21:13 |
Ik zou een nieuwe kopen. Maar zo'n kaasschaaf kan toch niet bot worden als je er alleen kaas mee snijd. Nou heb ik een vrouw die ook regelmatig een plakje van zichzelf afhaalt.Dus ik weet niet wat jij er mee doet? | |
Vork | zaterdag 20 december 2008 @ 22:19 |
Zo, topic weer schoon. Poging twee. Persoonlijk zou ik gewoon een nieuwe kopen, maar wat voor schaaf is het en wat voor kaas schaaf je er voornamelijk mee. dat wil namelijk ook nog wel eens wat uit maken. | |
CheeseSlicer | donderdag 10 februari 2011 @ 21:37 |
CheeseSlicer | donderdag 10 februari 2011 @ 21:38 |
spam is niet gewenst op fok [ Bericht 95% gewijzigd door Mirjam op 11-02-2011 22:18:28 ] | |
#ANONIEM | donderdag 10 februari 2011 @ 21:42 |
alleen op FOK! kan je ook over een kaasschaaf discusseren ![]() | |
edcetera | donderdag 10 februari 2011 @ 22:16 |
Wees gerust: Ik heb een nieuwe kaasschaaf en die doet het gewoon al niet ![]() Gewoon een andere halen! | |
robber57 | donderdag 10 februari 2011 @ 23:26 |
Is dat soms deze?: Het klinkt wel interessant maar ik kan alleen deze vinden op de wmf site? WMF noemt het een truffel snijder? Ik heb nu al heeeeeel lang een Fiskars en kennelijk is het model/patent verkocht aan Boska want het is exact hetzelfde ding maar Fiskars verkoopt hem niet meer. http://duveltje.blogspot.(...)asschaaf-review.html In al de jaren dat ik hem had heb ik altijd gedacht; als ze nou eens deze kwaliteit maar dan verstelbaar konden maken zou dat DE kaasschaaf zijn | |
golfer | donderdag 10 februari 2011 @ 23:32 |
Kutkick door een Spamaccount. | |
ColdFeet | vrijdag 11 februari 2011 @ 18:02 |
Het lijkt mij eerlijkgezegd een beetje viezig om die als kaasschaaf te gebruiken, dat schroefsysteem of wat het ook is, dat kun je toch nooit goed afwassen? | |
Charlie_Brown | vrijdag 11 februari 2011 @ 21:53 |
Gelukkig niet, ben al aan nummer 5 bezig. De jacht op de goede kaasschaaf is moeilijk! | |
robber57 | vrijdag 11 februari 2011 @ 22:45 |
Ja het ontwerp kan me ook niet echt bekoren maar ik ben al zo lang op zoek naar een verstelbare kaasschaaf dat ik het wel wil proberen, je ken nooit weten, misschien is het ding fantastisch en dan neem je zo'n ongemak wel voor lief, zo veel werk is het nnou ook weer niet om zo'n ding los te schroeven. Bovendien eet ik alleen oude kaas en die schoonmaken is meestal afspoelen met heel heet water genoeg, tenminste, dat doe ik met mijn fiskars en die komt altijd blinkend schoon onder de kraan vandaan.... En zoals ik al vroeg twijfel ik er aan of dit hem wel is maar helaas heeft honda1999 nog niet geantwoord.... | |
kaputwiehund | vrijdag 11 februari 2011 @ 23:13 |
je moet ook niet de korst verwijderen met de schaaf, da's funest. slijpen kan met een aanzetstaal | |
klaasdj | dinsdag 15 februari 2011 @ 00:23 |
Friet. Het is friet! | |
golfer | dinsdag 15 februari 2011 @ 00:26 |
Huh ![]() | |
pietbier | dinsdag 15 februari 2011 @ 01:44 |
Koop een Boska Milano en je hoeft jarenlang niet meer anders te kopen. Ook voor jonge kazen geschikt want op de een of andere manier blijft er niets aan plakken ![]() | |
08gnoT. | dinsdag 15 februari 2011 @ 01:49 |
De mijne ook wel eens. Na een paar ferme tikken liet hij het wel uit z'n hoofd om zo onbeleefd te zijn. | |
kikoooooo | woensdag 16 februari 2011 @ 16:11 |
QFT | |
DuracellPower | woensdag 16 februari 2011 @ 16:14 |
Ik heb er 2, moet je er 1? | |
Maravilla | donderdag 17 februari 2011 @ 09:48 |
Koop gewoon voorgesneden kaas ![]() | |
loecje | donderdag 17 februari 2011 @ 12:08 |
![]() | |
F_r | donderdag 17 februari 2011 @ 15:20 |
Ik heb een goede noorse kaasschaaf en die gaan heel lang mee. Schaven ook oude kaas zonder probleem | |
Romakaas | maandag 21 maart 2011 @ 19:28 |
spam is niet gewenst op fok [ Bericht 94% gewijzigd door Mirjam op 21-03-2011 20:46:53 ] | |
PluisigNijntje | dinsdag 22 maart 2011 @ 21:39 |
Ik heb al 10 jaar gewoon een niet al te duur kaasmes met houten handvat, het hout rot er zowat vanaf maar het mes is niet bot ![]() Bij jonge kaas, vind ik, moet je juist niet zo'n lange hebben ![]() Maar juist deze. ![]() | |
Poepoog | dinsdag 22 maart 2011 @ 21:45 |
Dit moet wel het topic zijn met de meeste pogingen tot spam. ![]() | |
Resistor | dinsdag 22 maart 2011 @ 21:49 |
http://player.omroep.nl/?aflID=10550014 op 19m3s ![]() (en de rest van de aflevering is ook wel het bekijken waard) | |
Soohr | donderdag 24 maart 2011 @ 16:13 |
Probeer anders een kaashakker te vinden en gebruiken, we zijn wel lastig te vinden, want zelf een voorbeeld plaatje wil nu even niet lukken. Maar het is een wit plastic blok met een metalen "hakker" en een stelstaafje om de dikte van je plakje te bepalen. Het geheel past zo in een keukenla, dus goed op te bergen. Met enige oefening kan ik er flinterdunne plakjes kaas mee snijden, pas alleen wel op voor je duim ![]() | |
fralali | woensdag 6 april 2011 @ 11:33 |
Gewoon on- line een Fiskars kopen, dat zijn de beste die er zijn. Ik heb al jaren zo'n kaasschaaf voor zachte kaas en die gebruik ik voor alle kazen, blijft super scherp, gaat gewoon in de vaatwasser. Geen beter te vinden voor dat geld. Groet Lilian [ Bericht 27% gewijzigd door MissHobje op 06-04-2011 12:36:49 (linkje weggehaald, zoeken mensen zelf ) ] | |
LeeHarveyOswald | woensdag 6 april 2011 @ 17:08 |
Dat er zoveel over kaas te spammen valt ![]() |