Een lekkere witte elzas is heerlijk bij de zuurkool of boerenkool kan ik je vertellen... En inderdaad, een lekkere vollere rode wijn bij de biefstuk. Of zo'n lekkere sappige Italiaanse montepulciano bij de pasta, ook jammie!quote:Op woensdag 17 december 2008 20:58 schreef borisz het volgende:
Zolang wijn maar een lekkere volle smaak heeft, beetje zuur erin is lekker
Hangt ook af wanneer je een wijn drinkt of met wat![]()
Dit is een wijn topic, geen sevenup met extra suiker en een beetje alcohol topic...quote:Op maandag 15 december 2008 23:34 schreef marcel-o het volgende:
Ik drink gewoon witte Lambrusco.
dat gaat als limonade weg
Naja, het is tenminste nog geen canei of alte weintradition..quote:Op maandag 22 december 2008 00:00 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Dit is een wijn topic, geen sevenup met extra suiker en een beetje alcohol topic...
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik vind lambrusco wel in die categorie vallen hoor.quote:Op maandag 22 december 2008 08:39 schreef fruityloop het volgende:
[..]
Naja, het is tenminste nog geen canei of alte weintradition..![]()
Hoewel er ook gewoon goede en lekkere Lambruscos zijn en die staan niet voor ¤2,99 bij de Supermarkt...quote:Op dinsdag 30 december 2008 13:26 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Ik vind lambrusco wel in die categorie vallen hoor.
Inderdaad, maar je kan best voor een euro of 5 lekker slagen in de supermarkt.quote:Op dinsdag 30 december 2008 13:42 schreef travelman het volgende:
[..]
Hoewel er ook gewoon goede en lekkere Lambruscos zijn en die staan niet voor ¤2,99 bij de Supermarkt...
Daar valt veel discussie over te voeren. De nieuwe wereld produceert tegenwoordig wel veel, maar het is toch met name goedkoop geproduceerde massawijn van druivenrassen die daar van oorsprong niet voorkomen, zonder terroirexpressie, gerijpt op staal en dan met een houtsmaakje wat eraan gegeven wordt door er houtsnippers in te weken. Daar word ik dus echt niet blij van.quote:Op maandag 15 december 2008 23:58 schreef Painted_Horse het volgende:
[..]
Ik ben zelf gewoon niet zo kapot van Franse wijn, maar dat blijft natuurlijk een kwestie van smaak.
Frankrijk is als wijnland al lang en breed ingehaald door oa de landen die ik net noemde.
Mijn wijn ontdekking van dit jaar was de Languedoc. Vroeger kwam daar slobberwijn vandaan, maar ik heb er heel lekkere wijn gedronken. Ik had wel gelezen dat er hard gewerkt werd, maar het was echt een leuke verrassing.quote:Op donderdag 1 januari 2009 20:44 schreef Maeghan het volgende:
[..]
Daar valt veel discussie over te voeren. De nieuwe wereld produceert tegenwoordig wel veel, maar het is toch met name goedkoop geproduceerde massawijn van druivenrassen die daar van oorsprong niet voorkomen, zonder terroirexpressie, gerijpt op staal en dan met een houtsmaakje wat eraan gegeven wordt door er houtsnippers in te weken. Daar word ik dus echt niet blij van.
Waar ga je de wijn bij drinken?quote:Op zaterdag 13 februari 2010 15:06 schreef Paul het volgende:
Ik heb nu dus zoeen huiswijn in huis van c1000
rood
halfzoet sappig en fruitig
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |