BasEnAad | zondag 30 november 2008 @ 19:35 |
Pizza: Ristorante Pepperoni Salame Piccante, Dr. Oetker Prijs: ¤2,75 Plaats: C1000 Plaatje: ![]() Productinformatie: De pizza is belegd met pittige salamiworst, groene en rode peperoni. Gewicht: 340 gram Voedingswaarde per 100 gram: kJ: 1037 kcal: 248 eiwitten: 9,4 gram koolhydraten: 24,3 gram vetten: 12,5 gram De test Zaterdag heb ik deze pizza voor het eerst geprobeerd. Op de verpakking zag de pizza er al aantrekkelijk uit. Ook toen de pizza uit de oven kwam, zag ie eruit als onderstaande afbeelding. Prima in orde dus. De pizza is in een voorverwarmde heteluchtoven op 200 graden in ruim 10 minuten klaar. ![]() Voordelen: De smaak beviel mij zeer. De groene peperoni was lekker sappig, een beetje zurig, en goed van smaak. De rode peperoni zorgde voor de scherpte. De pizza was redelijk pittig, maar niet echt scherp. De salami smaakte zoals het hoort. De bodem is krokant zoals we van Ristorante gewend zijn. Nadelen: Voor veel mensen is deze pizza geen volledige maaltijd, het is net iets te weinig om echt goed gegeten te hebben. Een salade is erbij aan te bevelen, of anders een voorgerecht. De hoeveelheid kaas op de pizza viel me ook iets tegen. Wat meer kaas had het geheel wat smeuïger gemaakt. Beoordeling (1-5) ![]() ![]() ![]() ![]() [ Bericht 15% gewijzigd door BasEnAad op 30-11-2008 21:50:06 ] | |
BrandX | zondag 30 november 2008 @ 19:44 |
Op de plaatjes ziet het er uit als van niet, maar zit er op deze pizza paprika? Meestal doen ze op diepvries-salamipizza's paprika, en dat lust ik niet. | |
BasEnAad | zondag 30 november 2008 @ 19:48 |
quote:Nee! ![]() Ook bij de ingrediënten staat geen paprika. Ik hou ook niet zo van die paprikasmaak. | |
Niconigger | zondag 30 november 2008 @ 19:52 |
Ristorante Salami is idd lekker ![]() Paprika vind ik ook niet zo lekker | |
De_Hertog | zondag 30 november 2008 @ 19:58 |
Inderdaad erg lekker, heb hem nu twee keer op, maar de laatste keer was hij nogal vettig. Dat was nogal een tegenvaller.. | |
BrandX | zondag 30 november 2008 @ 20:22 |
quote: ![]() | |
BrandX | zondag 30 november 2008 @ 21:34 |
Heren, zoals mijn waarde collega in een ander topic al zegt in haar sluitpost, Hier is REV niet voor bedoeld. quote:Dus ik zie met groot plezier uit naar jullie aparte recensies. Oh, en Swarma, dat van jou is natuurlijk geen recensie ![]() ![]() | |
BrandX | zondag 30 november 2008 @ 21:54 |
Zo, ook mijn eigen off topic ff verwijderd, game on! | |
BrandX | zondag 30 november 2008 @ 21:55 |
Oh, TS, ik heb wel de TT even aangepast ![]() | |
JJH | zondag 30 november 2008 @ 21:57 |
Nu is dit topic opeens uit mijn MyAT weg, dat kan natuurlijk niet. ![]() Paprika is trouwens wel lekker, als ik paprika snij is de helft al voordat ik uitgesneden ben. | |
jorienvdherik | zondag 30 november 2008 @ 21:58 |
Ik heb al zoveel magnetron pizza's geprobeerd. Maar vind ze echt allemaal smerig ![]() Hoe kan dat toch | |
BrandX | zondag 30 november 2008 @ 22:06 |
quote:oeh, sorry ![]() ![]() Overigens de link naar het andere (jouw) pizzatopic voor de meelezers hier: AH American Pizza texas. | |
Sally | maandag 1 december 2008 @ 21:07 |
![]() ![]() Waarom mijn favoriet? Die lekkere dunne bodem, ik houd niet van alleen maar brood met tomatensaus eten ![]() Over die hoeveelheid: daar heb je helemaal gelijk in, het is soms wat weinig. Met name bij de Funghi heb ik later alweer honger. Dus een salade (vezels ![]() ![]() Op de doos van die Ristorante pizza's staat zelfs de energie-informatie voor een halve pizza, dat beschouwen ze als een portie...! Dat past in m'n holle kies ![]() Het enige nadeel vind ik - als iemand die niet zoveel zout gebruikt en gewend is - dat het zout is. Met name de smaakversterkers (ik meen dat er zelfs 3 inzitten) maken je erg dorstig de rest van de avond. ![]() Ik heb er meer last van, die smaakversterkers zitten echt zo ongeveer overal in (gelukkig niet alergisch ervoor ![]() [ Bericht 3% gewijzigd door Sally op 01-12-2008 21:27:16 ] | |
Synthesist | maandag 1 december 2008 @ 23:43 |
Funghi is mijn favoriet. Salami vind ik ook lekker En | |
Re | maandag 1 december 2008 @ 23:47 |
ik vond de pepperoni wat hard en niet echt pittig, ik ben allergisch voor paprika dus dit is dan wel lekker maar niet mijn favo ristorante pizza, dat is wel de gewone salami pizza ![]() | |
ToT | dinsdag 2 december 2008 @ 18:16 |
quote:Stop ze voor de verandering eens een keer in de oven? ![]() | |
Posdnous | dinsdag 2 december 2008 @ 18:18 |
Dit moet een grap zijn, 4 sterren voor een Dr. Oetker pizza? Ten overstaan van wat? Andere baggerpizza's uit het vriesvak? Niet in vergelijking met echte, lekkere pizza's lijkt me? | |
Posdnous | dinsdag 2 december 2008 @ 18:19 |
quote:Is volkomen logisch, die dingen zijn zo volgegooid met smaakstoffen en vooral (heel veel) zout dat er geen normale smaak meer aan zit. | |
NEC-Nijmegen | dinsdag 2 december 2008 @ 18:34 |
quote:idd ![]() | |
ToT | dinsdag 2 december 2008 @ 18:51 |
quote:Ik gooi niet vaak een pizza zo uit de verpakking in de oven. Meestal doe ik er zelf nog wel wat extra ingrediënten bij op; vaak zit er te weinig kaas en salami of zo op. Soms is de bodem gewoon bagger en is het zonde van de extra meuk die je er op gegooid hebt, maar dan verdwijnt de pizza zo de kliko in. Toch word je af en toe wel eens aangenaam verrast door de kwaliteit van een diepvriespizza. | |
BasEnAad | dinsdag 2 december 2008 @ 20:37 |
quote:Nee, natuurlijk niet. Die zijn nog veel lekkerder. ![]() Ik vergelijk ze met de andere diepvriespizza's. | |
PimpofPersia | maandag 8 december 2008 @ 19:53 |
Ik vind de meeste Ristorante-pizza's ook heerlijk, heb deze ook nooit op. Vind alleen de salami-variant veel te zout. Maar de Hawai en Mozarella zijn echt top. |