abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 28 november 2008 @ 19:02:30 #51
164802 xxjosjex
no way jose.....
pi_63601628
Vond het een zeer vet concert.
Eerste paar nummer beetje slecht geluid qua zijn stem. Iig waar wij stonden, veld links van het podium bij de bar hehehehe. Was later veel beter!!!
Dacht wel vannuh, wtf doet ie echt de show zo helemaal in zijn eentje?? Maar het popupbandje en het monster maakte het wel goed...
Hele vette effecten en beelden op de achtergrond!! En natuurlijk de muziek was heel erg the bomb!!!
It's all a blur!!!
pi_63602706
Santogold was te gek, kwam alleen niet zo goed tot z'n recht in de Ahoy'. Mr. Hudson was gewoonweg gênant. Veelbelovend artiest, klinkt live (zonder die eeuwige AutoTune) stukken beter dan op de plaat. Maar... één fucking nummertje? Dat sloeg toch nergens op .

Kanye maakte mijn torenhoge verwachtingen, bekeken over de volledige 2 uur, meer dan waar. Ik had een perfecte plek vooraan, ietwat rechts van het midden, dus ik kon alles mooi bekijken. Geluid was zeer beroerd, maar daar had ik mij al op voorbereid. Ik vond dat de show in het begin ietwat langzaam op gang kwam. De 12 hour flight van LA naar Rotterdam had overduidelijk zijn tol geëist. Hij was zeer slecht bij stem, en zag er ook ontzettend vermoeid uit. Kanye "gromde" zich door de eerste nummers heen, en je zag 'em bij elke uithaal afkeurend schudden met zijn hoofd. Hij duurde even om los komen, maar zette zich daarna voor de volle 100% in, en leek het alsof hij nergens meer last van had.

Hoogtepunt nummer 1: "Through The Wire". Na het inleidende verhaal verwacht je die track gewoon, en bam....daar was-ie! Daarna volgde een compleet blok van hoogtepunten: "Diamonds", "Can't Tell Me Nothing", "Flashing Lights". Wat een impact hadden die tracks. Het nummer wat normaal gesproken daarna gespeeld zou worden ("Drunk 'n Hot Girls") bleef ons godzijdank bespaard. Een onophoudelijke stroom aan nóg meer goede songs volgde. Kanye zat er helemaal in, en van "Good Life" tot aan "Jesus Walks" tot aan "Hey Mama" bleef hij boeien. Ok, de immense speciale effects op het podium hielpen zeker mee, maar alsnog is het een knappe prestatie in je eentje. Kanye droeg de hele show. Na "Stronger" leek het moeilijk nóg beter te kunnen worden, maar het ging maar door en door: "Touch The Sky". Dit moest wel het einde van de show zijn.

Toen kwam er een dieptepuntje, de speech/freestyle. Het excuses voor de cancelde show was tof, en het laatste wat ik verwacht had, maar daarna kreeg ik een lichtelijk gevoel van plaatsvervangende schaamte. Beyonce een legendarisch icoon? "The next Beatles?" Eh... En ja hoor, daar kwam-ie weer langs: Barack Obama. Het Nederlandse publiek ging uit z'n dak... Ach ja...

Redelijk verrassende toegift: "American Boy", natuurlijk zonder de artieste haarzelf. Daar was na dik anderhalf uur dan helaas toch écht het einde van de show: Afsluiter "Love Lockdown". Voor de mensen die het niet goed hebben kunnen zien zal ik beschrijven wat er gebeurde. Het nummer zette in, Kanye loopt ietwat zenuwachtig aan z'n zender te draaien, zingt 3 zinnen mee, merkt dat de AutoTune niet aanstaat, en maakt een dodelijk gebaar naar de DJ/keyboard-jongen. Ik denk dat ik nog nooit bandleden zo anstig heb zien kijken, de blik van de veroorzaker van het 'probleem' was fucking priceless. Het leek even alsof hij ter plekke ontslagen leek te worden. Een pijnlijke halve minuut stilte volgden, met een snel geïmproviseerde instart van "Heartless". Kanye deed alsof er niets aan de hand was, maar de communicatie onderling zei genoeg... Dat is niet meer goed gekomen die avond.

Het leek dat we geluk hadden met het gekke voorvalletje. Hierdoor kregen we in plaats van de gebruikelijke 2 nummers ("American Boy" OF "Heartless", en "Love Lockdown" als afsluiter), 4 extra nummers! "American Boy", "Heartless", de live-primeur van "Amazing" én "Love Lockdown". En ja hoor, met live AutoTune. What a night...
pi_63604300
Ben blij dat ik niet de enige was die doorhad dat de autotune faalde. Ik werd wel helemaal gek toen Amazing begon. 1 van mijn lievelingsnummers van 808.
Alleen kon ik niet voluit genieten van love lockdown, heartless en amazing omdat het leek alsof kanye telkens de band aan het verbeteren was en het scherm had blijklbaar ook niet de goede animaties.

Het begin was 1 van de de vetste dingen van het concert.

Alleen ging die soms zo lang door met nummers dat ik er genoeg van begon te krijgen. Terwijl ik liever met het gevoel zit dat ik meer wil. Ik was een beetje verzadigd (als je het zo kunt noemen).
pi_63604331
't was master! Goeie review btw!

Haha, wel cool dat verhaal over die dodelijke blik/gebaar. Had ik graag willen zien, stonden redelijk in het midden...

Ik vind alleen die nieuwe cd zo tegenvallen....wel aardig maar niet top zoals ik van 'm gewend ben..
pi_63618326
Ik vind zijn nieuwe album echt dope!
  zaterdag 29 november 2008 @ 14:51:12 #58
20694 FCDB
The Blue White Dragons!
pi_63619411
quote:
Thnx voor posten
Nobody likes us.We Don't Care
  zondag 30 november 2008 @ 10:38:16 #59
164802 xxjosjex
no way jose.....
pi_63639660
Ja cool filmpje!!
It's all a blur!!!
pi_63647415
vind zijn nieuwe album helemaal niks,
concert was wel extreeem vet!
ondertitel
pi_63688093
Hier weer een mooie, Good Life van begin tot end.
pi_63688518
lovelockdown en vooral heartless zijn te te vet!

maar ik hoorde 'm dus op youtube live zingen.. ouwch.. vraag me af hoe hij er ooit op is gekomen artiest te worden? (ja zo vals)
pi_63699182
quote:
Op dinsdag 2 december 2008 09:03 schreef consultant het volgende:
lovelockdown en vooral heartless zijn te te vet!

maar ik hoorde 'm dus op youtube live zingen.. ouwch.. vraag me af hoe hij er ooit op is gekomen artiest te worden? (ja zo vals)
Het wisselt heel erg van optreden tot optreden... hij is natuurlijk ook erg druk nu.

Op de VMA (eerste keer LLD) vond ik het prima!

Ook van deze twee kan ik geen genoeg krijgen:




Maar ja er zijn genoeg popartiesten die niet kunnen zingen dus wat dat betreft hoeft ie het niet te laten.
pi_63721752
quote:
Op dinsdag 2 december 2008 09:03 schreef consultant het volgende:
lovelockdown en vooral heartless zijn te te vet!

maar ik hoorde 'm dus op youtube live zingen.. ouwch.. vraag me af hoe hij er ooit op is gekomen artiest te worden? (ja zo vals)
Love lockdown & heartless zijn gezongen met de autotune. En die deed het niet in Ahoy. Er kan dan dus wel een false noot tussen zitten.
pi_63746601
Ja kut . Ik zou eigenlijk naar Kanye gaan maar op het laatste moment toch maar besloten naar the game te gaan (nog meer 11 december aanwezig?). Klinkt als een hele toffe show in de Ahoy .
pi_63763652
Nog wat foto's:



pi_63763839







pi_63767014
Mooi foto's gast. Leuk die volle zaal. Hopelijk komt er nog een tijd dat de bovenste ring ook open moet
pi_64138874
Ok, wat moet dit voorstellen?

http://www.dailymotion.co(...)own-snl-121320_music

Dat klinkt toch nergens naar... Doe het goed, of doe het niet .
pi_64139663
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 02:32 schreef Aisumasen het volgende:
Ok, wat moet dit voorstellen?

http://www.dailymotion.co(...)own-snl-121320_music

Dat klinkt toch nergens naar... Doe het goed, of doe het niet .
Ai my ears! Maar goed dat je de track ook bij het refrein hoorde...
pi_64140631
Die is jammer ja, maar het verschil in kwaliteit tussen de optredens is groot...
Bij SNL deed ie ook Heartless/Pinocchio Story en dat was prima
pi_64165246
Nieuwe single wordt Paranoid, maar dan een nieuwe versie met Rihanna. (jawel)

Airplay vanaf 20 januari.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')