abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_22109181
Eerst de onderste helft en dan de bovenste helft.
Een echte Bossche bol eet je bij Jan de Groot in Den Bosch. Daar krijg je er een mesje en vorkje erbij, vanwege de beste manier om te eten. Eerst snijd je met vork en mes een rondje uit de bovenkant. Dan kan je stukjes van de bol snijden. Op die manier druk je de slagroom niet plat.
Van een moorkop hap ik gewoon stukjes af, maar daarvoor is een echte Bossche bol te groot
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_22109333
Ik eet altijd eerst de hele bovenste deeglaag+glazuur op en vervolgens gebruik ik m'n vork om de room en onderste helft van het deeg op te eten.

Lijkt me niet een optie uit de OP
pi_22109336
ik vind gebak en dergelijk het smerigste wat er is. ik ben zelfs een keer van een slagroomgebakje over mijn nek gegaan. ik kots het dus meteen uit.
pi_22109577
Ik doe het zo:

- Ik trek eerst de bovenste bladerdeeg (met slagroom en glazuur) van de puddig af. Dat eet ik op.
- Dan eet ik de onderste bladerdeeg met puddig op.
- Dan zit ik daar met mijn vette handen, en die worden natuurlijk gewassen.
pi_22109629
Een combi van 1 en 2
Ik bevestig het vooroordeel dat vrouwen geen kaart kunnen lezen.
*spiekt*
pi_22109818
quote:
Op dinsdag 21 september 2004 18:06 schreef hanskamp het volgende:
Ik doe het zo:

- Ik trek eerst de bovenste bladerdeeg (met slagroom en glazuur) van de puddig af. Dat eet ik op.
- Dan eet ik de onderste bladerdeeg met puddig op.
- Dan zit ik daar met mijn vette handen, en die worden natuurlijk gewassen.
Jeee, ik dacht dat ik de enige was met dit eetprobleem
pi_22109954
Ik gebruik geen vork en bordje. Hou de tom puce ondersteboven in m'n handen, haal voorzichtig de bodem (die nu dus bovenop zit) van het room af en eet die kaal op. Daarna eet ik hap voor hap de "bovenkant" (die dus onderop zit) samen met het room op
Rest your head close to my heart
Never to part, baby of mine
©Dumbo
While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
pi_22109956
4, maar niet netjes laagjes opeenvolgend. Eerst de pudding/room, dan de slagroom dan het glazuur en dan het bladerdeeg
Three two one I'm the bomb
And I'm ready to go off on your ship
  dinsdag 21 september 2004 @ 18:26:48 #84
44361 lovegrrl
I depend on me
pi_22110026
een beetje 2
eerst haal ik de bovenkant eraf.. dat leg ik dan weg.. dan eet ik room uit het midden, dan de onderkant waar ik wat room op had laten zitten, en dan pas de bovenkant
ik bewaar het lekkerste voor het laatst
pi_22110410
quote:
Op dinsdag 21 september 2004 18:26 schreef lovegrrl het volgende:
een beetje 2
eerst haal ik de bovenkant eraf.. dat leg ik dan weg.. dan eet ik room uit het midden, dan de onderkant waar ik wat room op had laten zitten, en dan pas de bovenkant
ik bewaar het lekkerste voor het laatst
ik doe t precies zo
pi_22110516
4, kan hier een poll van gemaakt worden
  dinsdag 21 september 2004 @ 18:52:59 #87
43584 Beregd
absolutely inch perfect
pi_22110596
quote:
Op maandag 25 maart 2002 22:31 schreef Witchfynder het volgende:
Is het trouwens niet "tompouce"? Tom Poes is die tekenfilmkat...
Ik denk tomb- pousse

Ik neem er meestal een mes bij.

[ Bericht 10% gewijzigd door Beregd op 21-09-2004 18:58:35 ]
pi_22112170
Topic verhuist naar Culinesse .

>>>
pi_22112388
't Is dus wel duidelijk dat er meer dan 6 opties zijn .
pi_22112647
quote:
Op dinsdag 21 september 2004 16:22 schreef littledrummergirl het volgende:
eerst het roze bovenkantje eraf halen en ernaast leggen dies voor het laatst. dan de room opeten
en daarna de onderkant an dan komt het allertofste .. de bovenknat
Hier hetzelfde. Alleen room & onderkant gaat hier tegelijk naar binnen
  dinsdag 21 september 2004 @ 20:13:57 #91
30488 coolbabe
My little pwny
pi_22112649
quote:
Op dinsdag 21 september 2004 18:26 schreef lovegrrl het volgende:
een beetje 2
eerst haal ik de bovenkant eraf.. dat leg ik dan weg.. dan eet ik room uit het midden, dan de onderkant waar ik wat room op had laten zitten, en dan pas de bovenkant
ik bewaar het lekkerste voor het laatst
Zo doe ik het ook
Aan de manier waarop zij op haar bezem zat, zag ik dat ik met een nymfomane heks te maken had.
pi_22113307
Fantastisch topic trouwens
Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
  dinsdag 21 september 2004 @ 21:41:36 #93
54403 Mr-Z
Makkers staakt uw wild geraas
pi_22115123
Tsja ik vind de makkelijkste manier: tompouce overdwars leggen, met een mesje/vork in stukjes snijden en gewoon met je handen op eten... Ik ben bakker en zo eten ze bij ons over het al gemeen toumpoucen in de bakkerij
  dinsdag 21 september 2004 @ 21:47:45 #94
99453 Mitä_kuuluu
Vittu saatana perkele
pi_22115331
Ik eet die tompouce via een aantal van eerder genoemde opties:

Met het vorkje het midden van het slagroom in tweeën delen (in de lengte). Eerst eet ik dan de helft met het glazuur op (jaja, inclusief slagroom) en vervolgens de onderste helft. Maar natuurlijk wel met de handjes... Hele operatie, whehe
"An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing."
  Licht Ontvlambaar dinsdag 21 september 2004 @ 21:51:18 #95
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_22115449
quote:
Op dinsdag 21 september 2004 20:13 schreef coolbabe het volgende:

[..]

Zo doe ik het ook
Ik ook

En wat een Bossche Bol betreft, daar lepel ik eerst de slagroom uit en daarna eet ik de bol zelf op
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  dinsdag 21 september 2004 @ 22:00:37 #96
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_22115759
4 Als ik mes en vork heb.

6 Als ik niks heb (bijvoorbeeld op mijn werk)
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  Redactie Frontpage dinsdag 21 september 2004 @ 22:01:36 #97
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_22115787
Ik eet eerst de onderkant en dan de rest

[ Bericht 65% gewijzigd door SunChaser op 21-09-2004 22:41:59 ]
  Redactie Frontpage dinsdag 21 september 2004 @ 22:01:52 #98
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_22115800
Dubbel

[ Bericht 63% gewijzigd door SunChaser op 21-09-2004 22:41:10 ]
  dinsdag 21 september 2004 @ 22:02:09 #99
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_22115810
quote:
Op dinsdag 21 september 2004 21:51 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Ik ook

En wat een Bossche Bol betreft, daar lepel ik eerst de slagroom uit en daarna eet ik de bol zelf op
Bossche Bol?

Gewoon met mes en vork.

Maar dan wel van bakkerij de Groot uit Den Bosch
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  dinsdag 21 september 2004 @ 22:04:40 #100
69191 Varr
Hier ben ik, hierzo!!
pi_22115887
Deze dingen vallen gewoon niet fatsoenlijk te eten....


nr2
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')