Wat als je de betreffende iframe(s) nu een id/class meegeeft om daarna deze id/class te stylen in je .css?quote:Op dinsdag 23 december 2008 18:13 schreef hello_moto1992 het volgende:
Kan iemand mij uitleggen waarom
[ code verwijderd ]
niet werkt?
Het hoort volgens mij te werken (in firefox natuurlijk) . Ik wil dus elke ifframe op de site ronde hoeken geven![]()
Er is geen enkele reden om een extra <div> om een <ul> te zetten. Een <ul> kun je gewoon een id geven en stylen, het is gewoon een blokelement. Voor de plaats op het scherm is een extra <div> dus niet nodig.quote:Op dinsdag 23 december 2008 23:14 schreef Spike1506 het volgende:
Ook moet je <ul> in een aparte div, deze zit nu gewoon los in de div met id: page-wrap. Deze zal dus gewoon bovenaan gezet worden.
Hij was sowieso nog lang niet klaar, ik was alleen bezig met het in elkaar zetten van het geheel, toen ik er maar niet uitkwam hoe je simpelweg een plaatje onder een ander plaatje zet.quote:Op dinsdag 23 december 2008 19:34 schreef mcDavid het volgende:
[..]
In welke browser heb je dat getestHet ziet er in iedere browser namelijk anders uit en bij geeneen heb ik het idee dat het zo hoort...
Bedankt, heb nu alles een achtergrond kleur gegeven, maar staat allemaal nog compleet random in de layout (niet geupload), hoe kan ik het dan netjes op de goede plekken zetten, heb op die site zitten zoeken maar daar zag ik alleen uitleg over de absolute positie.quote:Op dinsdag 23 december 2008 23:39 schreef mcDavid het volgende:
Tip: www.w3schools.com, start reading
-edit-
en begin met de tip van spike: alle elementen een achtergrondkleurtje geven (hoe lelijk ook) zodat je kunt zien wat er gebeurt.
eerst eens valide html maken, dan maak je het jezelf een stuk makkelijkerquote:Op woensdag 24 december 2008 @ 18:53 schreef Mindstate het volgende:
[..]
Bedankt, heb nu alles een achtergrond kleur gegeven, maar staat allemaal nog compleet random in de layout (niet geupload), hoe kan ik het dan netjes op de goede plekken zetten, heb op die site zitten zoeken maar daar zag ik alleen uitleg over de absolute positie.
Hetzelfde. "background-image: url(data:etc)".quote:Op woensdag 31 december 2008 13:27 schreef veldmuis het volgende:
Alleen ben ik er nog niet uit hoe dat met CSS kan.
en was het niet zo dat IE dat weer eens niet begrijpt?quote:Op woensdag 31 december 2008 @ 13:44 schreef Roy_T het volgende:
[..]
Hetzelfde. "background-image: url(data:etc)".
Gaat perfect in zowel IE7 als IE8. Wat 6 doet interesseert me ff wat minder.quote:Op woensdag 31 december 2008 14:14 schreef mcDavid het volgende:
[..]
en was het niet zo dat IE dat weer eens niet begrijpt?
Absoluut. Sterker nog: ze zijn de nummer 1 reden waarom een website snel of traag is (of overkomt). Hoe snel je verbinding ook is, een browser kan niet meer dan 2 requests per domein aan (en voor JS-bestanden 1). Hoe meer request, hoe langer het duurt. Kun je oplossen door meer assets hosts te gebruiken (static1.example.com, static2.example.com, die allemaal naar dezelfde fysieke locatie verwijzen), maar bij teveel verschillende hosts krijg je weer last van vertraging door DNS lookups.quote:Op woensdag 31 december 2008 14:26 schreef Swetsenegger het volgende:
Maar zijn http requests met de hedendaagse breedband snelheden en server backbones nog een issue dan![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |