Je kan gewoon niet koken.quote:Op zaterdag 25 oktober 2008 21:40 schreef MouzurX het volgende:
[..]
Aardappelpuree <- kan gewoon niet lekker zijn ... kan gewoon niet
Gekookte aardappelen <- 1 brok hete smakeloze prut, jus/sauzen maken het nog enigszins naar binnen te krijgen.
Zuurkool <- het enige wat zonder overmatige jus/saus naar binnen te krijgen is(+ spekjes en worst natuurlijk)
Boerenkool <- goor, zuurkool maar dan met blaadjessmaak er doorheen.
Hutspot <- zuurkool maar dan met vieze wortelsmaak erdoorheen, terwijl wortels gewoon lekker kunnen zijn
Karbonade <- de helft kan je niet opeten, een vierde is van dat moeilijk kauwbare spul, het stuk vlees dat er aan zit is dan nog wel te eten met een lading mayo/andere saus erover
etc
etc
quote:Op zondag 26 oktober 2008 10:20 schreef luciferhout het volgende:
[..]
maar dan geen hamburger maar een frikandel
bron:http://nl.wikipedia.org/wiki/Frieten
Ik vind dat "Kapsalon" idee echt een gevalletje "gebrek aan cultuur dus we doen maar wat".quote:
Ja. Maar wat heeft dat met een overheerlijk patatje pangang te maken?quote:Op maandag 27 oktober 2008 11:45 schreef Man-E-Faces het volgende:
[..]
Ik vind dat "Kapsalon" idee echt een gevalletje "gebrek aan cultuur dus we doen maar wat".
Welke pauper heeft dat geschreven? Zijn de mensen in o.a. Nijmegen en Eindhoven even blij dat ze nu ook kapsalon kunnen krijgen. En what the fuck is er met dat aluminium bakje? Heet het ineens anders als het in een plastic bak zit ofzo?quote:Friet Kapsalon
De Friet Kapsalon is een vrij recente toevoeging, oorspronkelijk uit Rotterdam, maar nu ook op verschillende plekken in o.a. Nijmegen en Eindhoven te verkrijgen. De Kapsalon bestaat uit een aluminium bakje met friet, shoarma, kaas, salade en sauzen naar keuze (vaak knoflooksaus en sambal). Vaak is er ook de keuze om er een ander grillproduct als falafel of kebab bij te bestellen.
quote:Kapsalon (Hairdresser)Already a Rotterdam phenomenon: the calory bomb Kapsalon. No haircutting is involved. It’s the name for a dish that’s made of shoarma, chips, cheese, salad and sauce. Eat one and you don’t have to (or want to?) eat the rest of the day. It was one of the phenomena in Rotterdam in 2006. 2007 will be the year when we discover if it’s going to be a (inter)national success, or if it will just be a short fashion. The health institutes would definitely prefer the latter.
The story goes that Kapsalon was invented in the Shoarma-restaurant El-Aviva in Rotterdam Delfshaven. They have been selling the dish since 3 or 4 years.
The name Kapsalon is supposed to come from the hairdresser that is located ten meters from the shoarma place: Kapsalon Tati. They used to order shoarma with chips. Later they wanted to add cheese and sauces. When they sent people over to the shoarma-restaurants they said: ask for a Kapsalon, and the shoarma sellers will know what is meant.
By now you can find Kapsalons in shoarma-restaurants all over Rotterdam. It’s something people had to get used to. Rotterdam already new the also interesting combination of international phone-shops and hairdressers; so quite a few people presumed a new (strange) industry had emerged where baking shoarma and getting a haircut was actually taking place in the same room. But now we know the truth.
Ik stel dus ook voor om dit "begrip" gewoon massaal te ontkennen.quote:Op maandag 27 oktober 2008 12:51 schreef Nielsch het volgende:
Hoezo is dit nou weer "uitgevonden" in Rotterdam? Ik at dit tig jaren geleden in fokking Den Helder al (mind you, das ongeveer 10 jaar geleden), al noemden we het toen gewoon 'patat-shoarma-met kaas' en daar pleurde je dan zelf saus en sla (desnoods) op. Hoezo kapsalon? Tief toch op man.
Omdat ik vermoed dat jij ook maar wat doet?quote:Op maandag 27 oktober 2008 11:57 schreef Koenholio het volgende:
[..]
Ja. Maar wat heeft dat met een overheerlijk patatje pangang te maken?
ik zou het niet doen.quote:Op maandag 27 oktober 2008 16:40 schreef HSG-BOMBER het volgende:
Ga er denk ik woensdag weer een halen.
Weet niet waar jij je snacks haaltquote:Op maandag 27 oktober 2008 17:02 schreef ColtZ40 het volgende:
[..]
Het zijn alle restjes die over zijn van de dag ervoor.
Waar is dat "hier" dan? Want we gaan eerdaags op Grote Reis naar Rotterdam, vanuit het diepe zuiden en ik MOET een kapsalon hebben gegeten aan het eind van de dag. Zeker als de wederhelft weer naar de Mac wilquote:Op maandag 27 oktober 2008 17:03 schreef HSG-BOMBER het volgende:
[..]
Weet niet waar jij je snacks haaltHier is dát in ieder geval niet zo.
hier ook niet hoor, staan ze gewoon vers voor je af te snijdenquote:Op maandag 27 oktober 2008 17:03 schreef HSG-BOMBER het volgende:
[..]
Weet niet waar jij je snacks haaltHier is dát in ieder geval niet zo.
Ik kom niet in tenten waar ze doner en shoarma maken. Ik ga aan de schijterij van die rommel.quote:Op maandag 27 oktober 2008 17:03 schreef HSG-BOMBER het volgende:
[..]
Weet niet waar jij je snacks haaltHier is dát in ieder geval niet zo.
Er zit een turk in de Benthemstraat (Rotterdam-Centraal) die hele goeie maaktquote:Op maandag 27 oktober 2008 17:09 schreef Syrena het volgende:
[..]
Waar is dat "hier" dan? Want we gaan eerdaags op Grote Reis naar Rotterdam, vanuit het diepe zuiden en ik MOET een kapsalon hebben gegeten aan het eind van de dag. Zeker als de wederhelft weer naar de Mac wil
Ik heb hongerquote:Op maandag 27 oktober 2008 17:20 schreef HSG-BOMBER het volgende:
[..]
Er zit een turk in de Benthemstraat (Rotterdam-Centraal) die hele goeie maakt
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |