abonnement Unibet Coolblue
  Admin woensdag 22 oktober 2008 @ 08:42:06 #1
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62573372
He looks like a man, but he's a legend..

And his name is the Doctor.



Doctor Who is de langstlopende SF-serie ter wereld. Oorspronkelijk een programma dat liep van 1963 tot 1989, maar sindsdien rustende in het land der 'series van vroeger'. Totdat Russel T Davies de draad in 2005 weer oppikte. In Doctor Who volgen we de avonturen van the Doctor, die in zijn ruimte- en tijdmachine, de TARDIS, van hot naar her reist, avonturen beleeft en iedereen uit de nesten helpt.

Doctor Who en Torchwood tot nu toe...

In de nieuwe serie zien we the Doctor in zijn negende incarnatie. Hij heeft onlangs de Time War, een massale oorlog tussen zijn volk, de Time Lords en hun vijanden, de Daleks, beslecht door alles en iedereen uit te roeien, inclusief de planeten van de twee volkeren: Gallifrey en Skaro. Hiermee is the Doctor echter thuisloos geworden. Niet langer vertegenwoordigt hij zijn thuisplaneet; die bestaat niet meer. Voor zover hij weet is hij de laatste van zijn volk.

Wanneer we the Doctor tegenkomen in zijn eerste avontuur sinds zijn achtste incarnatie in de jaren '90 is hij bezig de Autons uit te schakelen. Hierbij loopt hij Rose tegen het lijf, een winkelmeisje met weinig doel in haar leven. Wanneer zij hem succesvol helpt in de strijd tegen de Autons nodigt hij haar uit mee te reizen in de Tardis. Zij gaat accoord en samen reizen ze onder andere naar het einde van de wereld, de dag van haar vaders overlijden, het Cardiff van 1869 (waar we voor het eerst kennis maken met the Rift) en bevechten ze aliens in Downing Street. In het London van de Tweede Wereldoorlog komen ze Captain Jack Harkness tegen, een rogue Time Agent die hen eerst probeert op te lichten, maar ze later helpt in de strijd tegen miljoenen kleine medische reparatiebotjes die door een misverstand alle mensen op hun pad veranderen in zombies.

Hun reis samen lijkt tot een einde te komen wanneer ze, samen met Jack, de Daleks tegenkomen op Satellite 5, een tv-satellietstation in het jaar 200100. Het gevaar loopt zo hoog op dat, uit bescherming, the Doctor Rose met de Tardis naar huis stuurt, maar vastbesloten als ze is breekt ze de Tardis open, stuurt ermee terug naar de plaats des onheils en redt ze de dag. Door de kracht van de Tardis te gebruiken roeit ze de Daleks uit, brengt ze Jack weer tot leven en voorkomt ze de dood van the Doctor. Echter; niet zonder gevolgen. Haar actie leidt ertoe dat the Doctor overladen wordt met energie uit de Tardis, wat funest is voor zijn lichaam en alsnog tot de dood leidt. En zo komen we aan het einde van zijn negende leven. Rose en the Doctor keren terug naar London, Jack achterlatend op Satellite 5.



Wanneer the Doctor regenereert in zijn tiende incarnatie en de aarde redt van overname door de Sycorax reizen the Doctor en Rose verder. Samen verkennen ze New Earth, een ruimteschip met portalen naar 18e-eeuws Frankrijk, een parallele aarde, een planeet in een baan rond een zwart gat en maken ze de kroning van de Koningin mee - via televisie. Hun reis brengt ze ook naar het Schotland van 1879, waar ze Queen Victoria redden van een gewisse dood. Die gebeurtenissen doen haar echter besluiten een instituut op te richten om het Britse rijk te beschermen tegen bovennatuurlijke en buitenaardse bedreigingen: het Torchwood Institute. En hoewel the Doctor haar heeft gered, bang als ze is verbant ze hem uit het Britse rijk en maakt ze het weren van the Doctor uit de UK een van de taken van Torchwood.

Bij een bezoek aan hedendaags London komen the Doctor en Rose erachter dat de Cybermen, die ze eerder op een parallelle aarde tegenkwamen, bezig zijn onze aarde over te nemen. Bovendien blijkt het Torchwood Institute nog steeds te bestaan en een geheim project te hebben, bovenin Canary Wharf. Dit geheime project leidt echter tot de intocht van miljoenen Daleks over de aarde, die in gevecht treden met de Cybermen. Omdat deze legers niet zomaar te verslaan zijn zit er voor the Doctor maar een ding op: hij moet de Void openen, de ruimte tussen parallelle werelden. Dat zal ervoor zorgen dat alle wezens die daar doorheen gereisd zijn erin teruggezogen worden. Echter: hijzelf en Rose zijn er ook doorheen gereisd en met zijn actie brengt hij zichzelf en Rose ook in gevaar. Terwijl the Doctor zichzelf weet vast te houden aan onze wereld, lukt Rose dat niet, en zo wordt ze bruut gescheiden van de man die haar zinloze leven kleur gaf. Haar reis met the Doctor eindigt die dag.



The Doctor, zich nog maar nauwelijks realiserend wat voor impact deze gebeurtenis op zijn leven heeft, vindt zich ineens opgescheept met een bruid in zijn Tardis, die eist te worden teruggebracht naar haar bruiloft. Donna Noble is haar naam en ze blijkt onderdeel te zijn van een plan om oeroude spinachtige aliens uit hun bijna eeuwige slaap in de kern van de aarde te wekken. Nadat the Doctor Donna hier logischerwijs uit redt en hij bedenkt dat zij misschien wel een tijdje met haar mee wil reizen, nu hij zonder Rose helemaal alleen is, bedankt zij voor de eer en keert the Doctor eenzaam sterrewaards.

Niet veel later belandt hij echter wederom op aarde. Er is wat mysterieus aan de hand in een ziekenhuis in London, dus hij checkt zichzelf in, om vervolgens met ziekenhuis en al op de maan te belanden. In dat ziekenhuis ontmoet hij Martha Jones, medisch studente, die zichzelf door haar snelle handelen en nuchtere benadering van een overduidelijke panieksituatie bij the Doctor in de kijker speelt. Hij nodigt haar uit voor een ritje in de Tardis, als dank voor haar hulp, maar al snel wordt dat ene ritje er twee, worden die twee er drie en voordat ze het beiden doorhebben zijn ze letterlijk tot het einde van het universum geweest voordat ze samen met wederom Jack Harkness in hedendaags London terechtkomen, waar aardsvijand the Master de controle over Groot-Brittannie blijkt te hebben genomen. Hun poging het bewind te eindigen leidt tot een kruistocht van een jaar, waarin the Doctor en Jack gevangen gehouden worden door the Master en Martha over de hele wereld steun verzamelt om hen beiden te bevrijden.



Na dit avontuur, waarbij Martha een jaar alleen door de wereld is getrokken terwijl niet alleen Jack en the Doctor, maar ook haar eigen familie een jaar lang gevangenen van the Master waren, vindt Martha het mooi geweest. Ze besluit op aarde te blijven, bij haar familie, haar studie af te maken en the Doctor alleen te laten. Het duurt echter niet lang voordat we Martha weer zien. Na haar studie gaat ze voor UNIT werken, een internationale militaire organisatie die als taak heeft buitenaardse bedreigingen te bestrijden.



Jack Harkness, na de strijd met de Daleks achtergelaten op Satellite 5, gebruikte zijn Vortex Manipulator om terug in de tijd te gaan en naar de aarde te reizen, in de hoop the Doctor weer tegen te komen. Hij komt terecht in 1869 en vindt zichzelf uiteindelijk in Cardiff, waar hij wordt opgemerkt en gerecruteerd door de lokale afdeling van Torchwood. Jack, onsterfelijk gemaakt door Rose's reddingsactie, beleeft de volledige twintigste eeuw als werknemer van Torchwood totdat hij, vlak voor het einde van het millennium, de leiding krijgt en zijn eigen team vormt. We pakken de draad van zijn verhaal op in 2006 met de eerste aflevering van de tv-serie Torchwood. Hierin betrekt hij PC Gwen Cooper bij het team, dat op dat punt bestaat uit Owen Harper, Ianto Jones, Toshiko Sato en Suzie Costello. Gwen wordt effectief de vervanger van Suzie, wanneer blijkt dat zij moorden pleegt om een buitenaardse handschoen, die mensen voor een minuut of twee terug kan brengen uit de dood, te kunnen testen. Suzie pleegt uiteindelijk zelfmoord.

We volgen de avonturen van het team totdat Jack ontdekt dat the Doctor in de buurt is en hij besluit achter hem en Martha aan te gaan. Na het avontuur met the Master beseft hij echter dat hij een verantwoordelijkheid heeft om op zijn team te letten. Hij keert terug naar Torchwood en neemt de leiding van het team weer op zich.

Na zijn terugkeer komt Jack erachter dat the Rift, die we voor het eerst zagen in het bezoek van the Doctor en Rose aan Cardiff in 1869, actiever is dan ooit en hem onder andere in contact brengt met een oud-partner van the Time Agency, alienterroristen, Rift-verdwijningen en zijn verloren gewaande broer. Ook Martha zien we terug, als Jack haar hulp inroept bij het onderzoeken van een reeks mysterieuze moorden. Ze gaat voor Torchwood undercover en ontmaskert de directeur van een kliniek die een alles-genezend medicijn uit buitenaardse technologie heeft ontwikkeld. Dit gaat echter niet zonder gevolgen; nadat Torchwood zijn zaakje heeft opgerold schiet hij Owen in de borst, wat leidt tot zijn dood. De handschoen waar Suzie een dodelijke obsessie voor had was er echter een van een paar, en Jack, zwaar geėmotioneerd door het verlies van een teamlid, gebruikt de overgebleven handschoen om Owen terug te brengen, die vervolgens als levende dode bij het team kan blijven tot hij aan het einde van het tweede seizoen vermoedelijk voorgoed overlijdt.

In dit laatste avontuur verliest Torchwood ook Toshiko door een schotwond, afgevuurd door Gray, Jacks broer. Uit wraak voor het feit dat Jack Gray, toen ze beiden nog kinderen waren, is kwijtgeraakt, begraaft hij zijn onsterfelijke broer levend, wat er uiteindelijk voor zorgt dat een ruim 2100 jaar oude Jack aan het einde van het tweede seizoen het met een team van drie moet doen.

Het vervolg...

Torchwood heeft op 4 april het tweede seizoen afgerond. In januari wordt seizoen 3 uitgezonden op BBC One. Momenteel is hierover bekend dat er een verhaal is geschreven dat zich uitspreidt over vijf afleveringen. Niet bekend is of het seizoen daarna nog doorgaat. Doctor Who is op 5 april begonnen aan het vierde (of dertigste) seizoen.

In dit vierde seizoen loopt the Doctor Donna Noble weer tegen het lijf. Na hun eerdere avontuur bedacht Donna zich dat het 'toch wel leuk zou zijn' om met the Doctor mee te reizen, en besloot vreemde situaties te gaan onderzoeken in de hoop the Doctor tegen het lijf te lopen zodat ze haar kans kon krijpen. Wanneer beiden undercover zijn bij Adipose industries, ontmoeten ze elkaar uiteindelijk, en nadat ze een miljoen Britten hebben gered van de dood beginnen ze samen aan hun reis. Na ontdekt te hebben dat diverse volkeren, na verlies van hun planeet, proberen elders (vaak op Aarde) asiel te zoeken en ten koste van de mensheid hun volk weer op te bouwen, belandt Donna door een mysterieuze waarzegster in een alternatieve tijdlijn. Hierin loopt ze Rose tegen het lijf, die haar uitlegt dat ze in een wereld leeft die niet klopt: Donna heeft in een ander leven, het echte leven, een man ontmoet die haar de meest geweldige zaken liet zien, maar door Donna's aanwezigheid in deze alternatieve tijdslijn is de man dood terwijl zijn hulp hard nodig is. Die man is the Doctor en Rose wil door Donna te helpen hem weer in het bestaan terugroepen, want het einde van het universum is in zicht en alleen the Doctor kan helpen.

Na Donna's ontsnapping uit de alternatieve tijdslijn en het overbrengen van Rose's boodschap snellen the Doctor en Donna naar Aarde, waar ze ontdekken dat deze van z'n plek is gelicht om nergens meer gevonden te worden. Bij een bezoek aan intergalactische politie- en justitiedienst the Shadow Proclamation ontdekken ze dat nog 26 andere planeten zijn verdwenen, en samen gaan ze op zoek. Ze volgen het spoor van de bijen, die de laatste tijd mysterieus verdwenen van Aarde, maar dit spoor houdt op bij the Medusa Cascade, een locatie in het universum waar the Doctor lang geleden een Rift in tijd en ruimte heeft gedicht. Wanneer daar een hulpsignaal van Torchwood, Sarah Janes buitenaardse supercomputer en the Doctor's andere companions doorsijpelt, ontdekt hij hoe bij de Aarde te komen, om daar te ontdekken dat Davros, de schepper van de Daleks, alive and kicking is en verantwoordelijk voor het in de Cascade verstoppen van de 27 planeten. Het is aan the Doctor en zijn companions om uit te zoeken wat Davros hiermee wil en hoe dit te stoppen, maar lukt dat als the Doctor dodelijk is geraakt door een Dalek en dreigt een lang en verlammend regeneration proces in te gaan?

Seizoen 4 is inmiddels voorbij, maar de Chrismas Special is right around the corner, evenals een eventuele Children in Need special.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 22 oktober 2008 @ 08:44:59 #2
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62573402
Onbeschaamde TVP.
  Admin woensdag 22 oktober 2008 @ 08:45:57 #3
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62573415
Topic heet Topic for Ten, omdat ik van de week naar Song for Ten aan het luisteren was en weer aan het afscheid in Doomsday moest denken. De tekst:
quote:
Well I woke up today
And the world was a restless place
It could have been that way for me

And I wandered around
And I thought of your face
That Christmas looking back at me

I wish today was just like every other day
'Cause today has been the best day
Everything I ever dreamed

And I started to walk
Pretty soon I will run
And I'll come running back to you

'Cause I followed my star
And that's what you are
I've had a merry time with you

I wish today was just like every other day...
'Cause today has been the best day
Everything I ever dreamed

So have a good life
Do it for me
Make me so proud
Like u want me to be
Where ever you are
I'm thinking of you oceans apart
I want you to know

Well I woke up today and your on the other side
Our time will never come again
But if you can still dream
Close your eyes it will seem
That you can see me now and then

I wish today was just like every other day...
'Cause today has been the best day
Everything I ever dreamed

I wish today was just like every other day...
'Cause today has been the best day
Everything I ever dreamed
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin woensdag 22 oktober 2008 @ 08:51:01 #4
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62573485
Okay, en iemand dacht bij dit nummer hetzelfde als ik:



Bij de zin "Well I woke up today and you're on the other side" zitten precies de beelden waar ik ook aan denk bij die zin: Rose en the Doctor aan beide zijden van de Void.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62575448
Was het maar kerst ...
  woensdag 22 oktober 2008 @ 13:19:29 #6
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62580424
Blijft een mooie OP..

en het is gewoon te lang geleden dat Torchwood of Doctor Who op Tv was..
  Admin woensdag 22 oktober 2008 @ 23:56:57 #7
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62600360
Ik twijfelde vanmiddag in de metro (of de Tube, eigenlijk ) of het topic niet beter The Next Doctor had kunnen heten. Waar je al niet over nadenkt zo onderweg.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 22 oktober 2008 @ 23:59:15 #8
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62600422
Ach, bewaar je die voor het volgende topic
  Admin donderdag 23 oktober 2008 @ 00:04:46 #9
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62600603
Het volgende topic zal niet voor eind december komen denk ik.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 23 oktober 2008 @ 00:05:50 #10
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62600631
Je bent admin, sluit je deze voor die tijd..
pi_62604126
TVP, zit al te lang zonder Dr. Who
Misschien toch maar eens verder gaan met Torchwood
  Admin zondag 26 oktober 2008 @ 21:08:29 #12
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62700793
quote:
Op donderdag 18 september 2008 14:19 schreef Breuls het volgende:
The Times heeft stukjes uit RTD's boek gepubliceerd, wat zo te zien een verzameling van e-mails (oid) is. Een quote over de kerstaflevering (en daarom in spoilertags):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Boek komt uit op 25 september. Die ga ik volgende maand dus even ergens in London uit een boekwinkel meeslepen.
Ik heb het boek inderdaad vorige week in een winkel gevonden, en ben inmiddels over de helft. Mind you, naast DW geek ben ik ook screenwriting geek, maar ik smul ervan. Het is inderdaad een lange mailwisseling tussen RTD en Benjamin Cook, waarin hij vertelt over overwegingen die hij maakt tijdens het schrijven, zijn gevoel erbij, etcetera. De scripts die hij schrijft tijdens de mailwisseling worden steeds in stukjes naar Benjamin gemaild en steeds staat er een nieuw stukje script in met toelichtingen als "ik heb deze scene verwijderd en die uitleg daar toegevoegd, want dat is logischer" en dat soort zaken. Enorm interessant; je hebt echt het idee dat je bij de ontwikkeling van het script aanwezig bent.

Daarnaast vertelt hij zaken over productie, PR-zaken die hij moet doen (zijn aftreden, de vraag of Steven Moffat het wil doen, de wijze om aan de pers te melden dat DW er een jaar tussenuit gaat, het introduceren van Catherine Tate (die al is gevraagd voor S4 voordat S3 was begonnen met uitzenden) en al die showrunnerzaken). Ook zijn andere series bespreekt hij, maar de focus ligt op seizoen 4 van DW plus de specials.

Wat ik de grootste onthulling vind is dat RTD feitelijk het hele seizoen schrijft. Hij neemt schrijvers aan, geeft ze een setup waar een aflevering over moet gaan en laat ze daarmee aan de slag gaan. Vervolgens, als hij het script ingeleverd krijgt, gaat-ie het niet zomaar een beetje oppoetsen, maar net zo lang omgooien tot het beter bevalt, waardoor soms meer dan de helft anders is (maar zonder verlies van de kern, maar die is weer gebaseerd op zijn aanwijzingen aan de schrijver). Zijn schrijfwerkzaamheden zijn dus echt heel groot.

Mocht je dit alles interessant vinden, dan is het een absolute must read. Nog interessanter dan The Shooting Scripts van S1. (Uhuh, die staat ook in mijn kast.)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 26 oktober 2008 @ 21:20:26 #13
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62701269
Oh grappig, in een mail van 26 oktober 2007 meldt RTD dat Moffat officieel seizoen 5 gaat doen. Da's vandaag precies een jaar geleden.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin maandag 27 oktober 2008 @ 21:23:34 #14
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62732371
Over de scene waarin Mickey met Jack en Martha wegloopt in Journey's End:
quote:
We promised Noel that we'd bring him back in Torchwood Series Three.
En dat is dus Noel Clarke.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62742586
Dat maakt Torchwood toch wat interessanter vind ik. Ben nu net aan seizoen 2 begonnen. Ik vind het wel leuk, maar het kan het echt niet meten met Dr. Who. desalniettemin best vermakelijk. Best leuke feitjes in dat boek blijf maar posten als er nog iets interessants langs komt
  Admin dinsdag 28 oktober 2008 @ 09:43:22 #16
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62742749
Ik heb het al uit. Er staat genoeg interessants in, maar het is ruim 500 blz, dus als je 't wil weten moet je 'm zelf lezen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 28 oktober 2008 @ 11:46:04 #17
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62746305
De weblog van Noel Clarke:
quote:
On DOCTOR WHO this Saturday MICKEY SMITH aka NOEL CLARKE (yours truly) is back. And probably (and as far as I'm concerned) the very last time
Post is uit juli, dus van vlak voor Journey's End. Geen idee of dit ook betekent dat-ie geen TW doet.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 28 oktober 2008 @ 11:50:11 #18
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62746452
quote:
This year's BBC Children in Need show on BBC One is to feature an exclusive preview of the forthcoming Doctor Who Christmas special.

The clip, from the special entitled The Next Doctor, will show the first two minutes of a brand new episode for the Time Lord, played by David Tennant.

This never-seen-before footage is a worldwide exclusive and will keep fans all over the globe wondering what's in store for the Doctor's next adventure.

Starring David Tennant and David Morrissey, the two-minute piece will broadcast as part of the BBC Children in Need show on Friday 14 November, BBC One, 7.00pm.
BBC PO

Geen multi-doctor story dus.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62746850
ik dacht dat ik had gelezen ergens dat er na de CiN 2 minuten van de christmas special zouden komen. Vast verkeerd gelezen
  Admin woensdag 29 oktober 2008 @ 14:48:08 #20
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62782839
Interview met schrijvers Robert Shearman (Dalek, S1), Paul Cornell (Father's Day, S1 + Human Nature/Family of Blood, S3) en James Moran (The Fires of Pompeii, S4) in UK Writer.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 29 oktober 2008 @ 21:34:59 #21
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_62794654
Nog ruim 2 weken tot CiN
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
pi_62801210
Had hier toch wel verwacht het nieuws dat Tennant er mee stopt..

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/7698539.stm
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  donderdag 30 oktober 2008 @ 02:06:01 #23
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62801271
Aan de ene kant jammer, aan de andere kant hoort het ook bij de doctor..
probleem is alleen een beetje dat de doctor maar 12(?) keer kan regenereren en dat ze inmiddels al bij 11(?) zitten..
  donderdag 30 oktober 2008 @ 07:29:29 #24
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 09:16:21 #25
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62803145
Ik hoor het op de radio precies als ik dit topic open. Jammer. Ik ben heel nieuwsgierig wie de 11e wordt, maar ik had zo gehoopt op nog 1 jaartje Tennant.
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 02:06 schreef SiGNe het volgende:
probleem is alleen een beetje dat de doctor maar 12(?) keer kan regenereren en dat ze inmiddels al bij 11(?) zitten..
This is sci-fi. They'll think of something.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 09:20:44 #26
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62803231
Overigens heeft RTD al bedacht wat Tennants laatste woorden worden. Dat meldde hij ergens in het boek. Hij heeft het opgeschreven en opzij gelegd. Dat zien we dus met kerst 2009 wel (aannemende dat dat de laatste is, zou ook 1 jan 2010 kunnen zijn natuurlijk).
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 09:40:19 #27
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62803628
Discussiepuntje: mag een acteur die al in Doctor Who naast Tennant of Ecclestone heeft gespeeld de rol van de Doctor krijgen?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 30 oktober 2008 @ 09:45:23 #28
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62803734
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 09:40 schreef Breuls het volgende:
Discussiepuntje: mag een acteur die al in Doctor Who naast Tennant of Ecclestone heeft gespeeld de rol van de Doctor krijgen?
Hangt van de omvang van de rol af.
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 09:47:26 #29
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62803778
Nou, sommigen roepen John Simm, die het inderdaad best zou kunnen, maar ik zou 't zelf vreemd vinden om the Doctor te laten regenereren naar het uiterlijk van the Master.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 30 oktober 2008 @ 09:55:02 #30
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62803944
Ik weet het niet, het is een arc die voor het 'gevoel' al even afgelopen is. In DrWho kan alles natuurlijk dus ook een reincarnatie van een lichaam dat al eens gebruikt is. Ik zou het niet onpassend vinden eigenlijk. Al wordt deze scene wel erg apart, en je gaat bijna denken "Is de dokter niet zelf de de master"
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 10:14:19 #31
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62804355
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 09:55 schreef GI het volgende:
Ik weet het niet, het is een arc die voor het 'gevoel' al even afgelopen is. In DrWho kan alles natuurlijk dus ook een reincarnatie van een lichaam dat al eens gebruikt is.
Ja, het kan. Het is al eens gedaan met Romana, companion van Tom Baker. Die regenereerde naar de vorm van iemand die al eerder te zien was geweest.
quote:
Ik zou het niet onpassend vinden eigenlijk. Al wordt deze scene wel erg apart, en je gaat bijna denken "Is de dokter niet zelf de de master"
Ik zou het wel vreemd vinden. Al is het maar omdat je Simm als the Master kent (zegt iemand die de LoM DVD box aan het kijken is )
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62807403
Jammer Jammer, maar toch nog 4 specials met hem. ben benieuwd wie de nieuwe dokter word. Ik gok dat de serie van Tennant ons niet zal teleurstellen
Vond de 9e dokter ook tof.
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 12:28:59 #33
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62807756
5 specials. Ze beginnen in januari met nieuwe opnames voor 4 specials, maar The Next Doctor is al opgenomen.

Ik zit te denken, zou dit:
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 09:20 schreef Breuls het volgende:
Overigens heeft RTD al bedacht wat Tennants laatste woorden worden. Dat meldde hij ergens in het boek. Hij heeft het opgeschreven en opzij gelegd. Dat zien we dus met kerst 2009 wel (aannemende dat dat de laatste is, zou ook 1 jan 2010 kunnen zijn natuurlijk).
..een hint zijn geweest dat hij ook daadwerkelijk de schrijver zou zijn van Tennants laatste aflevering? Want dan hadden we dus allang geweten dat hij niet in 2010 terug zou komen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62808303
achteraf klinkt dat heel logisch, maar had het zelf echt niet bedacht voor dat Tennant het zelf zei
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 16:27:41 #35
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62814879
The Times vraagt om meningen wie de nieuwe Doctor moet worden: http://timesnews.typepad.com/news/2008/10/whos-the-doctor.html

Nesbitt lijkt me nog steeds een goede.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62815791
ik vind Philip Heywood Glenister opzich ook wel een goede.
  donderdag 30 oktober 2008 @ 17:28:09 #37
211083 Angelof9
I must go first
pi_62816323
Ik wik gewoon David Tennant terug, Wat is dit voor gezeik??

Anders moet z'n dochter het maar overnemen, waarom zou het altijd een man moeten zijn?
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 17:29:18 #38
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62816345
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 17:02 schreef Mizh het volgende:
ik vind Philip Heywood Glenister opzich ook wel een goede.
Die ken ik alleen als Gene Hunt, maar als je die wat minder bot maakt is het misschien wel een goeie ja.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 17:34:58 #39
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62816459
The Guardian heeft ook een topic met reacties: http://www.guardian.co.uk(...)d-tennant-doctor-who en een aanvullend artikel http://www.guardian.co.uk(...)oct/30/doctorwho-bbc
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62820036
Aw geen DT meer na die 4 specials, thats very sad news
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 20:38:22 #41
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62821122
Nu rijst overigens weer de vraag: wie is River Song? In Silence in the Library herkent ze hem aan zijn uiterlijk, dus haar geschiedenis met the Doctor is tijdens zijn tiende incarnatie. Zou er nog een verhaal geplanned zijn/worden voor in een van de specials, of moet/zal Moffat het op een andere manier uitleggen?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 31 oktober 2008 @ 01:28:32 #42
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_62827631
Het zal me niets verbazen dat River Song in wat boeken op zal duiken, maar nooit meer in de serie genoemd zal worden.
No escape from reality
  vrijdag 31 oktober 2008 @ 07:24:32 #43
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62828775
"I've never met you this young"

Het gaat haar volgens mij niet direct om zijn uiterlijk. Ze zag het aan zijn ogen volgens mij.
En :
quote:
# At Comic-Con 2008, Steven Moffat let slip that River Song has met other incarnations of the Doctor.
  Admin vrijdag 31 oktober 2008 @ 09:53:24 #44
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62830758
Aah, okay, in dat geval is er heel wat speelruimte.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 31 oktober 2008 @ 10:21:11 #45
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62831405
Ik zou het niet erg vinden haar de companion van een nieuwe docter te laten worden. Haar verhaallijn is dat ze los van elkaar leven en dat hij haar vaak opzoekt. Daar zit een potentie in voor 'lone doctor' verhalen met een companion die zichzelf wel vermaakt zonder als een verliefde puppy achter hem aan te lopen.

Ik ben even de titels kwijt maar de humor en verhalen van de dokter zonder de aandacht die aan zijn companion besteedt wordt zijn deel van mijn favourite afleveringen. In die eeuwigdurende file met 'there is something in the dark' en die spiegel planeet met de alien die je napraat. .
  Admin vrijdag 31 oktober 2008 @ 10:51:23 #46
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62832150
Gridlock en Midnight.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 31 oktober 2008 @ 10:51:59 #47
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62832165
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 10:51 schreef Breuls het volgende:
Gridlock en Midnight.
Ik wist dat jij het wel zou weten
  Admin vrijdag 31 oktober 2008 @ 11:07:02 #48
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62832603
Ja, ik weet teveel.

Maar als je companion-loze verhalen leuker vindt kun je het komende jaar je lol op.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 2 november 2008 @ 01:37:32 #49
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62875085
Filmpje van ruim zes minuten, chatter tussen RTD, John Barrowman en Caitlin Moran van The Times http://entertainment.time(...)s/article5002256.ece
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 6 november 2008 @ 18:22:57 #50
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63006936
Interview met RTD bij de BBC Writersroom website: http://www.bbc.co.uk/writersroom/insight/russell_t_davies_1.shtml
(voornamelijk interessant voor screenwriting geeks, weinig specifieks over DW)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 14 november 2008 @ 13:15:50 #51
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63219194
Niet vergeten: vanavond is Children in Need, met een paar minuten uit The Next Doctor als voorproefje. Volgens de gids op de BBC site zit the Doctor in het tweede uur, dus tussen 9 en 10 uur.

Overigens wordt vanavond The Christmas Invasion om 20.00 uur uitgezonden op BBC Three, mocht je die nog een keer willen zien. Om 21.00 uur volgt The Runaway Bride. BBC Three gaat daarna seizoen 3 herhalen, volgens het volgende schema:

ma 20.00 uur: 3x01 Smith & Jones
ma 20.45 uur: 3x02 The Shakespeare Code

wo 20.00 uur: 3x03 Gridlock
wo 21.00 uur: 3x04 Daleks in Manhattan

vr 20.00 uur: 3x05 Evolution of the Daleks

De uitzendingen op woensdag worden gevolgd door een cut down van Doctor Who Confidential, en die van vrijdag door een langere versie van Confidential.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 14 november 2008 @ 22:14:55 #52
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63233025
Okay, dat was dus exact datgene wat RTD al beschreef in zijn boek:
quote:
the Doctor arrives, hears a damsel in distress, the Doctor steps forward to save her... when this other man [to be played by David Morrissey] swings in, dashing, brilliant, amazing, clever, witty, saves the day. The Doctor says, “Who are you?” The man says, “I'm the Doctor!”
Tot nu toe wisten we nog niet of het ook THE Doctor is, maar deze David Morrissey Doctor vraagt zijn companion om de Sonic Screwdriver en noemt de TARDIS. En hij roept allons-y!

De vraag is: is hij de 11th Doctor, of een parallele-wereld-Doctor, of een bedrieger?

* Breuls vindt het wel exciting
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 14 november 2008 @ 22:47:01 #53
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_63233906
Ik zal het wel mis hebben. Maar misschien krijgen we een paar two doctor specials.

Edit:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 56% gewijzigd door Wer-Al_Zwowe op 15-11-2008 01:06:27 ]
No escape from reality
  zaterdag 15 november 2008 @ 01:43:08 #54
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_63237441
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
  Admin zaterdag 15 november 2008 @ 01:54:25 #55
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63237634
"I'm the Doctor."
'Doctor Who?'



Ik vind de DM Doctor trouwens te eagerly pronken met het feit dat hij de Doctor is.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_63269896
Heerlijke teaser ...
  Admin maandag 17 november 2008 @ 14:56:28 #57
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63289150
Hej dit had ik helemaal gemist: een bericht over Torchwood opnames bij WalesOnline. Met een fotootje dat zo te zien is genomen 'boven' de Hub (dat kleurenspektakel is de draaimolen die bij het water staat) en uitzendnieuws:
quote:
The show will be aired in the 9pm slot on BBC1 on five consecutive nights next spring.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 17 november 2008 @ 15:54:00 #58
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_63290873
Lekker origineel @ Mr Frobisher. Iemand heeft ook Damages gekeken bij TW.
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
pi_63292593
Wilde gok n.a.v. de special.

Deze ' doctor ' is een nep ' doctor' in een toneelstuk van het een of ander.
[20:25] [Knut] Een vrouw met een kerst fetish...
[20:26] [Knut] Niet zo letterlijk dat ik haar met baard om moet HOHOHOEN
[20:26] [Knut] maar je snapt het idee wel.
  Admin maandag 17 november 2008 @ 16:48:47 #60
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63292685
Ja, of een imposter. Ook ivm dit:
quote:
Op zaterdag 15 november 2008 01:54 schreef Breuls het volgende:

Ik vind de DM Doctor trouwens te eagerly pronken met het feit dat hij de Doctor is.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 17 november 2008 @ 19:23:29 #61
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_63296678
Het feit dat zijn sonic screwdriver wel erg veel op een gewone schroevendraaier lijkt, is voor mij voldoende om me bij deze theorie aan te sluiten.
No escape from reality
pi_63297128
TVP TVP TVP

Ik heb toevallig vanochtend op youtube de children in need special gezien... ik baal er behoorlijk van dat David Tennant ermee stopt
jack/dansen/sushi/netflix
"fuck that shit" is a perfectly acceptable replacement for "no"
  Admin maandag 17 november 2008 @ 19:40:04 #63
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63297205
quote:
Op maandag 17 november 2008 14:56 schreef Breuls het volgende:
Hej dit had ik helemaal gemist: een bericht over Torchwood opnames bij WalesOnline. Met een fotootje dat zo te zien is genomen 'boven' de Hub (dat kleurenspektakel is de draaimolen die bij het water staat) en uitzendnieuws:
[..]
Overigens volgt WalesOnline de BBC op de voet. Als je meer wil lezen, check deze zoekactie op de titel Torchwood.

Oh, maar let wel op spoilers. In een van de berichten wordt besproken hoe het plein 'boven de Hub' is 'omgebouwd' voor de opnamen, waarmee ze duidelijk aangeven wat er in die omgeving, en dus met de Hub, gebeurt.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_63299488
Zijn er nog meer topics over Doctor Who en/of Torchwood toevallig??
jack/dansen/sushi/netflix
"fuck that shit" is a perfectly acceptable replacement for "no"
  Admin maandag 17 november 2008 @ 21:44:57 #65
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63300931
Ja, nog 9.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 18 november 2008 @ 11:25:20 #66
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_63311577
Damn, kan niet wachten. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin dinsdag 18 november 2008 @ 11:42:47 #67
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63312112
Laten we er een countdown bij doen voor de suspense.

› Nog 37 dagen tot 25/12/2008

Quote dit vooral voor een update.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 19 november 2008 @ 23:13:12 #68
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_63361201
quote:
Op dinsdag 18 november 2008 11:42 schreef Breuls het volgende:
Laten we er een countdown bij doen voor de suspense.

› Nog 36 dagen tot 25/12/2008

Quote dit vooral voor een update.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
No escape from reality
  Admin woensdag 19 november 2008 @ 23:14:53 #69
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63361253
Jij leest ook braaf Wikipedia? Een bewerking hoeft het niet te zijn; het verhaal (of een deel ervan) kan overeen komen, maar dat is wellicht alles.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 19 november 2008 @ 23:38:14 #70
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_63361914
quote:
Op woensdag 19 november 2008 23:14 schreef Breuls het volgende:
Jij leest ook braaf Wikipedia? Een bewerking hoeft het niet te zijn; het verhaal (of een deel ervan) kan overeen komen, maar dat is wellicht alles.
Eigenlijk het ik het van het Ian Levine Doctor Who forum. Maar de Wiki link is toegevoegd voor verduidelijking.
No escape from reality
  Admin donderdag 20 november 2008 @ 11:02:48 #71
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63368777
The Genesis of Doctor Who - De BBC heeft een mega-oud Doctor Who archief online gezet:
quote:
45 years after it first graced our screens, a whole new generation now follows the Doctor's thrilling adventures. Today, BBC Archives travels back in time to find out how it all started.

From early discussions about whether the BBC should even have its own science fiction drama through some of the ideas that fell by the wayside we release the documents which show how the Doctor and his trusty TARDIS were created.

Read the original character outlines for the series and discover some of the big secrets that the Doctor was meant to be hiding. The documents include hand-written notes by Sydney Newman, the man often credited with creating the series. But as the documents show, he was not alone.

Previously seen only by a handful of lucky Doctor Who enthusiasts, this is the first time these documents have been made available to the general public.

Also included in this collection are clippings from the Radio Times, an audience report that shows what the public thought of the first episode and a gallery of rare images from the first episodes.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 21 november 2008 @ 11:15:31 #72
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63399075
De aflevering van Knight Rider van een paar weken terug had karakters voor Halloween verkleed als andere tv-figuren. Billy, een van de supporting characters uit de serie, was verkleed als Captain Jack:



Behalve dat hij aangaf dat hij verkleed was als Jack uit Torchwood en Doctor Who werden er door andere karakters een paar referenties gemaakt naar het feit dat jack 'onmiseksueel' is en of dat de reden is dat hij verkleed ging als Jack. Met andere woorden, Torchwood en Doctor Who werden relatief uitgebreid besproken in Knight Rider.

Ergens vind ik dat best wel heel erg cool.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 21 november 2008 @ 11:18:32 #73
211083 Angelof9
I must go first
pi_63399152
Knight Rider? Die show met die pratende auto? Of heb ik iets gemist?
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin vrijdag 21 november 2008 @ 13:19:10 #74
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63402606
Ja, die show.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 21 november 2008 @ 13:42:14 #75
211083 Angelof9
I must go first
pi_63403257
Maar dat is toch uit de jaren 80, toen bestond Torchwood nog helemaal niet.
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  vrijdag 21 november 2008 @ 13:47:23 #76
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_63403442
quote:
Op vrijdag 21 november 2008 13:42 schreef Angelof9 het volgende:
Maar dat is toch uit de jaren 80, toen bestond Torchwood nog helemaal niet.
Jah.... http://www.imdb.com/title/tt1114258/
  Admin vrijdag 21 november 2008 @ 15:10:57 #77
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63405900
quote:
Op vrijdag 21 november 2008 13:42 schreef Angelof9 het volgende:
Maar dat is toch uit de jaren 80, toen bestond Torchwood nog helemaal niet.
Oh, misschien moet ik er even bij vermelden dat Knight Rider inmiddels weer bestaat. Het is een wekelijkse serie op NBC, met een nieuwe KITT enzo.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_63439598
In de vorige aflevering van The Sarah Silverman Program deed een oude bekende mee in een toepasselijke rol.





Een kleine rol maar wel grappig.
You can't have everything. Where would you put it?
- Steven Wright
  Admin zondag 23 november 2008 @ 02:18:30 #79
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63442047
Whehe, Was dat een Doctor Who parodie ofzo?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 23 november 2008 @ 02:19:19 #80
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63442053
Was het iemand al opgevallen dat 'topic for ten' ook het tiende topic is?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_63443986
Ik dacht dat dat een opzettelijk grapje was
  zondag 23 november 2008 @ 11:33:44 #82
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_63444751
quote:
Op vrijdag 21 november 2008 15:10 schreef Breuls het volgende:

[..]

Oh, misschien moet ik er even bij vermelden dat Knight Rider inmiddels weer bestaat. Het is een wekelijkse serie op NBC, met een nieuwe KITT enzo.
En nog meligere verhalen. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  zondag 23 november 2008 @ 11:34:06 #83
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_63444754
quote:
Op zondag 23 november 2008 02:19 schreef Breuls het volgende:
Was het iemand al opgevallen dat 'topic for ten' ook het tiende topic is?
*geeft veer* .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
pi_63457232
En natuurlijk staan de filmpjes al op Youtube.







Toch altijd leuk dit soort dingen. Dat de mensen achter een serie die je kijkt ook fan zijn van andere dingen die je kijkt of kent.

Zo hadden ze het laatst in Chuck over Vogon Poetry

En ik betwijfel nu helemaal of het toeval is dat een aflevering van Sarah laatst begon met een wekker die op 11:38 uur stond.
You can't have everything. Where would you put it?
- Steven Wright
  Admin maandag 24 november 2008 @ 07:48:33 #85
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63469422
Freema Agyeman speelt de komende tijd in drie nieuwe series. Voor als je haar wil volgen, hier een interview uit de Telegraph: http://www.telegraph.co.u(...)it/bvtvsatfeat22.xml
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 24 november 2008 @ 09:45:57 #86
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_63470821
Ik zag haar ook pas in een duistere Victoriaanse dramaserie. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin dinsdag 25 november 2008 @ 13:17:40 #87
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63504646
Nav het 45-jarig bestaan van Doctor Who afgelopen weekend heeft de DW-moderator van tv.com een terugblik van de laatste vier seizoenen geschreven: http://www.tv.com/users/_Islander_/profile.php?action=show_blog&entry=m-100-25579788?tag=topslot;link;
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 27 november 2008 @ 10:35:00 #88
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_63559454
http://community.livejournal.com/doctorwho/4102752.html

Spoiler alert speculatie



Dat horloge dat door de BBC is neergezet, en wat je dus in het bovenstaande plaatje kan zien.

Ring a bell anyone ?
  Admin donderdag 27 november 2008 @ 11:34:43 #89
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63561044
Hm, ik moet meteen denken aan het jochie in Human Nature/Family of Blood dat een tijdje met dat horloge rondliep en zo in de herinneringen van the Doctor kon kijken... Dit kan net zoiets zijn: iemand die geestelijk in de war is en die beelden in zijn hoofd heeft, waardoor hij denkt dat hij the Doctor is.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 27 november 2008 @ 11:49:34 #90
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_63561435
quote:
Op donderdag 27 november 2008 11:34 schreef Breuls het volgende:
Hm, ik moet meteen denken aan het jochie in Human Nature/Family of Blood dat een tijdje met dat horloge rondliep en zo in de herinneringen van the Doctor kon kijken... Dit kan net zoiets zijn: iemand die geestelijk in de war is en die beelden in zijn hoofd heeft, waardoor hij denkt dat hij the Doctor is.
Maar toen zat het horloge vol met de 'essence' van de doctor...
  Admin donderdag 27 november 2008 @ 11:59:11 #91
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63561632
True. Maar misschien kan er iets van achterblijven. Ofzo.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 27 november 2008 @ 12:07:36 #92
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_63561863
quote:
Op donderdag 27 november 2008 11:59 schreef Breuls het volgende:
True. Maar misschien kan er iets van achterblijven. Ofzo.
"Residual Consciousness"
Sounds like something the doctor would say.
  Admin donderdag 27 november 2008 @ 12:09:17 #93
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63561902
Ja precies, er is altijd wel een verklaring voor.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 1 december 2008 @ 07:19:14 #94
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_63659767
  Admin maandag 1 december 2008 @ 07:21:16 #95
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63659778
Yup, die ga ik van de week effe halen. Hij is eerder (in de week dan normaal) verschenen, dus misschien is-ie ook al eerder in Nederland.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 2 december 2008 @ 20:09:36 #96
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63705617
Torchwood seizoen 3 is klaar met de opnames:
quote:
spoke at a seminar Friday afternoon, flew back home Friday night (got back at midnight), then was up early Saturday morning to catch a train down to Cardiff for the TW wrap party.
Quote van de weblog van James Moran (Torchwood 2x02: Sleeper en Doctor Who 4x02: The Fires of Pompeii), die blijkbaar nog betrokken is bij het team.

(Een wrap party is dus het 'we zijn klaar met de opnames'-feestje, mocht je je het afvragen.)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 3 december 2008 @ 19:58:11 #97
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_63734048
quote:
The BBC was engulfed in another decency row today after one of its highest profile stars exposed himself live on air.

The corporation was forced into another embarrassing and potentially damaging apology after Doctor Who actor John Barrowman revealed himself in a pre-watershed Radio 1 show which was also broadcast online via a webcam.

In an interview on The Switch at 8.15 last night, Barrowman, 41, performed the act after being prompted by presenters Annie Mac and Nick Grimshaw.

The Scottish-American actor, best known for his role as Captain Jack Harkness in Doctor Who and its spin-off series Torchwood, made the studio erupt in screams and wild laughter, while a producer hastily covered the webcam. It comes despite BBC director-general Mark Thompson’s promise for greater controls following the outcry over the Russell Brand and Jonathan Ross obscene call. Producers have been warned that swearing and potentially offensive output must be approved by the controller of each station or channel.

Last night radio listeners heard as Barrowman, a guest who was promoting his new single, responded to goading by presenters.

Grimshaw said: “You’re famous, we’re told, for getting your willy out in interviews. Is this going to happen today? Should Annie be careful?”

Barrowman asked: “Is the webcam on?”, and when he was told it was responded: “All right. I’ll get it out for you then, no problem.”

Annie Mac is then heard screaming and shouting “Oh my God!” as Grimshaw and Barrowman laugh. Seconds later Barrowman is heard saying: “I didn’t take the whole thing out, but I got my fruit and nuts out.”
quote:
Torchwood star John Barrowman has apologised for exposing his genitals during a live BBC Radio 1 broadcast.

“I was joining in the light-hearted and fun banter of the show and went too far,” he said. “I was wrong to do this and it will never happen again.”

The BBC has also apologised for the incident on Sunday’s Switch show, which prompted one listener to complain.

“We do feel the programme overstepped the mark,” it said, adding an apology was made at the end of the broadcast.

A spokeswoman also stressed that nothing untoward was screened online via the station’s webcam.

Barrowman was chatting with hosts Nick Grimshaw and Annie Mac when he was asked about his predilection for exposing himself during interviews.

He responded by saying he was going to “get it out”, amid laughter.

Barrowman said later: “I didn’t take the whole thing out, but I got my fruit and nuts out.”

In a statement issued on Monday, the I’d Do Anything judge said he appreciated “the great support” he had received from the BBC over the last few years.

He “would never intentionally do anything to undermine the integrity of the corporation,” he continued.

“I apologise for any offence I have caused.”

The show has now been taken off the BBC’s iPlayer service.
Bron

Die Johnny toch. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin woensdag 3 december 2008 @ 20:17:50 #98
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63734734
Damn, ik luister vaak naar Switch maar deze week toevallig niet.

Maar het klinkt wel als iets wat Barrowman zou doen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_63734760
Wat een vent

Was trouwens vandaag bij fame
Dr Who seizoen 1,2 en 3 te koop (UK import) voor respectievelijk 40,45 en 50 euro.
  Admin woensdag 3 december 2008 @ 20:22:18 #100
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63734883
Da's interessant. Al zijn seizoen 1 en 2 bij Play.com goedkoper (en die bezorgt gratis).
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_63746577
ff iets anders ook, ik had die John Barrowman geen 41 gegeven, eerder jonger
  donderdag 4 december 2008 @ 09:10:57 #102
211083 Angelof9
I must go first
pi_63747419
Is er al nieuws over de nieuwe doctor? Niet dat ik inmiddels heb geaccepteerd dat Tennant ermee gestopt is...
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin donderdag 4 december 2008 @ 11:12:11 #103
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63750004
Nee, behalve veel speculatie is er geen nieuws.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 4 december 2008 @ 12:06:34 #104
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63751373
Op de BBC is overigens een nieuwe serie gestart, Survivors, over de overlevenden van een griepachtige epidemie. Er zijn aardig wat Doctor Who links (niet qua verhaal): in de cast zitten Freema Agyeman (Martha Jones), Shaun Dingwall (Pete Tyler), Paterson Joseph (Rodrick uit Bad Wolf/The Parting of the Ways en bovendien iemand die genoemd wordt als 11th Doctor) en Nikki Amuka-Bird (Beth uit Torchwood s02e02: Sleeper). De serie zelf is gebaseerd op een boek van Terry Nation en Nation is de bedenker van de Daleks.

Heb gisteren het script gelezen en het lijkt me wel een interessante serie.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 7 december 2008 @ 21:47:48 #105
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_63834682
Zag deze week pas dat Tennant er mee gaat kappen. Erg jammer. Maar lijkt me ook wel een goed moment voor hem. De afronding van het afgelopen seizoen was wat mij betreft toch wel een hoogtepunt in deze reeks. Misschien dat een nieuwe acteur ook een stukje vernieuwing geeft.
Maar het blijft jammer.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  Admin maandag 8 december 2008 @ 21:00:53 #106
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63860581
TV Gids

Op dit moment is Voyage of the Damned bezig, dus die heb je gemist (of niet). De komende tijd kun je nog kijken naar:

4x01 Partners in Crime wo 10 dec 21.00 uur
4x02 The Fires of Pompeii vr 12 dec 20.00 uur
4x03 Planet of the Ood ma 15 dec 20.00 uur
4x04 The Sontaran Strategem ma 15 dec 20.45 uur
4x05 The Poison Sky di 16 dec 20.00 uur
4x06 The Doctor's Daughter di 16 dec 20.45 uur
4x07 The Unicorn and the Wasp wo 17 dec 20.00 uur
4x08 Silence in the Library wo 17 dec 21.00 uur

Bovenstaande is allemaal op BBC Three, Nederlandse tijden. Er zitten hier en daar Doctor Who Confidentials bij.

De kerstspecial The Next Doctor is op 25 december, Eerste Kerstdag, om 7 uur te zien op BBC One en duurt een uur.

[ Bericht 23% gewijzigd door Breuls op 10-12-2008 08:01:28 ]
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin woensdag 10 december 2008 @ 08:01:43 #107
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63896932
Schema bijgewerkt.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 10 december 2008 @ 18:55:09 #108
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_63912208
Dat ga ik niet redden op 25 december, dus dat wordt toch maar weer downloaden. In ieder geval tof dat er nu heel snel een nieuwe aflevering komt.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  zaterdag 13 december 2008 @ 23:18:21 #109
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_63996356
Ik ga een beetje offtopic, maar ik heb geweldig nieuws voor fans die ook genieten van de oudere afleveringen van Doctor Who (zoals ik).

Ik zat vanavond namelijk te zappen en op BBC2 was een aflevering van Dad's Army (Daar komen de schutters). Een aflevering die alleen nog maar als zwart/wit 'telerecording' in de archieven van de BBC lag, terwijl die oorsronkelijk in kleur was opgenomen. Hij werd nu echter in kleur uitgezonden. De 1e keer sinds de 1e uitzending van deze aflevering. Bij de BBC hebben ze namelijk een proces ontwikkeld om uit spikkels van 'telerecordings' kleurinformatie te halen.

Van Doctor Who zijn ook afleveringen, die in kleur zijn opgenomen, maar waar alleen zwart/wit kopieen van bestaan. Dus dat kan nog wat beloven voor de toekomst.

Voor meer informatie ben ik wat aan het googlen gegaan. Ik kwam het volgende filmpje tegen:
No escape from reality
pi_64038608
In de Vara gids staat dat de Doctor Who christmas special op 26 december, 2e kerstdag dus, wordt uitgezonden. En op internet staat gewoon op kerstdag (wat volge3ns mij dus de 25ste is) nu ben ik in de war :S
  Admin maandag 15 december 2008 @ 20:06:29 #111
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64039073
Officiele persrelease: http://www.bbc.co.uk/pres(...)tml#bbcone_doctorwho
De aftelklok op de officiele DW site: http://www.bbc.co.uk/doctorwho/

Beiden wijzen naar 25 december. Wie geloof je, een Nederlandse tv-gids of de BBC?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_64040813
Ja de BBC natuurlijk, maar toch raar dat het dan verkeerd in de gids staat
  maandag 15 december 2008 @ 23:09:57 #113
13250 Lod
Sapere aude!
pi_64045011
Weet iemand wanneer Torchwood weer gaat beginnen? Het blijkt dat ik niet in Engeland zit en dus ook bepaalde delen van de site niet op mag vanwege een of andere suffe rechtenkwestie
En als ik er overheen heb gelezen in deze topic dan sorry
GNU Terry Pratchett
  dinsdag 16 december 2008 @ 07:36:49 #114
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_64049062


Nieuwe trailer. Geen geluid hier maar zelfs dan verteld het al wat meer dan de vorige trailer.
  Admin dinsdag 16 december 2008 @ 08:00:59 #115
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64049173
quote:
Op maandag 15 december 2008 23:09 schreef Lod het volgende:
Weet iemand wanneer Torchwood weer gaat beginnen? Het blijkt dat ik niet in Engeland zit en dus ook bepaalde delen van de site niet op mag vanwege een of andere suffe rechtenkwestie
En als ik er overheen heb gelezen in deze topic dan sorry
'Begin 2009', maar dat is een breed begrip.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 18 december 2008 @ 01:20:34 #116
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64108192
Eind februari komt er een Doctor Who comic book: The Whispering Gallery. Artikeltje hier bij Comic Book Resources.

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin maandag 22 december 2008 @ 14:54:20 #117
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64245674
Quotes uit een gesprek met David Tennant op Radio 1:

"David Morrisey's Doctor doesn't recognize me, so clearly something has happened to him."
"He is playing another Doctor, not one we know, but one from the future."

Dat zou het impostor-idee een beetje annuleren..
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 23 december 2008 @ 08:04:16 #118
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64273522
The One Show had vorige week een item over de kerstspecial. Een paar screendumps en een heel teeny tiny klein spoilertje:


"Who are you?"


"I'm the Doctor!"


"Listen to me, look in you databanks, I'm the Doctor, not him!"


Going down

De uitzendtijd is dus 7.00 uur Nederlandse tijd op Eerste (en voor sommigen enige) Kerstdag op BBC One. Dit wordt gevolgd door de volgende programma's op BBC Three:

20.00 - Doctor Who Confidential
21.00 - Doctor Who - Top 5 Christmas Moments

Die laatste duurt maar 10 minuten.

Vanavond om acht uur rondt BBC Three overigens de herhalingsronde van S4 af: Journey's End wordt dan uitgezonden.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 23 december 2008 @ 09:14:40 #119
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64274190
Overigens wordt het Proms concert op 1 januari uitgezonden om 14.50 uur op BBC One:
quote:
BBC One offers viewers the chance this Christmas to see highlights from the first Doctor Who Prom – one of the hottest tickets of the summer. Hosted by Freema Agyeman (Martha Jones) and with a surprise guest appearance by Catherine Tate (Donna Noble), this programme, filmed at the BBC Proms in July, is a musical odyssey through time and space.

With the Tardis on stage at London's Royal Albert Hall, the programme takes viewers on a journey through four series of the Doctor's adventures, and features the music that accompanied them – Murray Gold's celebrated music for the television series. Performed by the BBC Philharmonic and London Philharmonic Chorus, under the baton of Ben Foster, the music is accompanied by specially edited film sequences from the series.

One of today's featured highlights provides viewers with a chance to see the scene that was specially filmed for the BBC Proms. Music Of The Spheres, written by Russell T Davies and starring David Tennant – not to mention a mischievous Graske – left the audience spellbound and there is lots of audience interaction and laughter. The concert also brought the audience face to face with some of the Doctor's most fearsome adversaries – a host of monsters and aliens, including the Doctor's oldest enemies, the Cybermen, Davros and the Daleks.

Music featured in this Doctor Who Prom includes All The Strange, Strange Creatures; The Doctor Forever; Rose; Martha v The Master; The Daleks And Davros; Donna; Girl In The Fireplace; Astrid; This Is Gallifrey; Doctor's Theme/Song Of Freedom; Doomsday; and Doctor Who Theme.

Doctor Who At The Proms is simulcast on BBC HD – the BBC's High Definition channel available through Freesat, Sky and Virgin Media. With up to five times more detail than standard definition television, HD provides exceptionally vivid colours and crisp pictures to make Doctor Who At The Proms a truly cinematic TV experience.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 23 december 2008 @ 09:18:05 #120
13250 Lod
Sapere aude!
pi_64274239
Ben de laatste serie weer aan het terugkijken. Ik hoop dat de dochter toch haar gezicht weer eens laat zien.
GNU Terry Pratchett
pi_64348673
aftellen
  Admin donderdag 25 december 2008 @ 11:15:09 #122
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64351564
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 25 december 2008 @ 17:39:17 #123
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64358234
best jammer dat wij er nog een uurtje bij op moeten tellen, anders zouden we over 20 minuten al kunnen kijken.
  donderdag 25 december 2008 @ 19:03:14 #124
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64359068
Woohoo.. begonnen
pi_64359946
hij was tof
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
pi_64360021
quote:
Op donderdag 25 december 2008 11:15 schreef Breuls het volgende:
<div style="height:70px;overflow:hidden;"><embed width="318" height="410" flashvars="content_path=http://bbc.co.uk/doctorwho/medialibrary/swf/xmas_countdown/countdown.swf&hide_edge=true&promoLinkURL=http://bbc.co.uk/doctorwho/trailermaker/" quality="high" bgcolor="#000000" name="center-promo" id="center-promo" style="" src="http://bbc.co.uk/doctorwho/s4/includes/swf/promo_loader.swf" type="application/x-shockwave-flash"/></div>
Dit verneukt de oude, oude layout nogal, het loopt over de onderstaande berichten heen.

Maar inderdaad, het was een goede aflevering.
pi_64360522
Toch gelukt om hem gewoon om 7 uur te kijken.
Ik vond de aflevering wel aardig. Meer niet. De nepdoctor was een leuk personage, maar qua effecten ging het beetje erg over de top met die cyber king. Het zag er niet mooi uit en ik vond het qua sfeer ook niet echt passen bij Doctor Who. In ieder geval leuk om weer een nieuwe aflevering te zien.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  donderdag 25 december 2008 @ 21:41:34 #128
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_64361629
Ik heb het gemist
Komt er een herhaling op 1 2 3 of 4 toevallig?
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin donderdag 25 december 2008 @ 22:29:23 #129
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64362614
Terug van een gezellige kerstviering, de download staat al aan voor The Next Doctor en de Confidential staat klaar op de DVR, als het goed is. Effe wachten tot de download klaar is en dan meld ik me daarna wel weer.

Voor diegenen die niet kunnen downloaden, dit zijn de herhalingen:

› 1 januari, 15.50 uur, BBC One
› 2 januari, 20.00 uur, BBC Three

Tijden zijn Nederlands.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 25 december 2008 @ 22:30:04 #130
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64362631
meestal kan je binnen een paar uur een torrent vinden.
  Admin donderdag 25 december 2008 @ 22:52:14 #131
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64363178
De download was binnen een uur na uitzending al op Usenet te vinden.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_64371047
Was een leuke special, oh oh wat mis ik doctor who toch zeg!

Volgend jaar dus alleen die 4 specials?
  vrijdag 26 december 2008 @ 11:15:29 #133
107652 Quincy5
Back to the future
pi_64372389
Wanneer zijn de andere specials eigenlijk?
www.bttf.com
I hate mornings
  Admin vrijdag 26 december 2008 @ 12:02:04 #134
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64373172
De eerstvolgende is volgens mij met Pasen.

Ik vond deze special wel leuk, maar niet zo spectaculair als vorige specials. Het verhaal van Jackson Lake was op zich wel mooi, maar het omliggende Cybermen-verhaal boeide me niet zo omdat ik nergens het idee had dat er echt een gevaar was. Dus dat vond ik wel jammer.

Wel leuk om te zien hoe the Doctor excited is over dat hij misschien zijn toekomstige zelf tegenkomt, en teleurgesteld dat-ie zichzelf niet blijkt te herkennen. Ik zou het nog steeds cool vinden om een echte toekomstige Doctor te zien terwijl de huidige nog niet geregenereerd is.

Oh, en er was geen Murray Gold kerstliedje deze keer. Dat vond ik ook wel jammer.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 26 december 2008 @ 12:39:47 #135
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_64374037
De special van vorig jaar vond ik stukken beter. Die was een stuk spannender en had een beter verhaal.
Maar dan nog: zolang zonder Dr Who vond ik niet leuk

En ja de volgende is met Pasen meen ik me te herinneren.
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  vrijdag 26 december 2008 @ 13:12:29 #136
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64374812
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 12:02 schreef Breuls het volgende:
Wel leuk om te zien hoe the Doctor excited is over dat hij misschien zijn toekomstige zelf tegenkomt, en teleurgesteld dat-ie zichzelf niet blijkt te herkennen. Ik zou het nog steeds cool vinden om een echte toekomstige Doctor te zien terwijl de huidige nog niet geregenereerd is.
Maar kreeg je dan geen tijd-paradox? Ze konden in elk geval niet beiden op dezelfde plek zijn, ik weet niet meer bij wie het was maar die implodeerde (was niet de doctor zelf maar een tegenstander, of ik haal series door elkaar.)
Nu was het meteen dikke mik tussen de "2" doctors en omhelzden ze elkaar zelfs.
pi_64375186
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 13:12 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Maar kreeg je dan geen tijd-paradox? Ze konden in elk geval niet beiden op dezelfde plek zijn, ik weet niet meer bij wie het was maar die implodeerde (was niet de doctor zelf maar een tegenstander, of ik haal series door elkaar.)
Nu was het meteen dikke mik tussen de "2" doctors en omhelzden ze elkaar zelfs.
Ik denk dat je de scene in de film "Timecop" bedoeld. Waar de oudere en jongere versie van die bad guy senator elkaar niet mochten aanraken en later in elkaar samensmelten en exploderen.

Net de aflevering gezien en vond hem weer leuk. Beetje over the top inderdaad met die enorme Cyber King, maar ach. Deed me beetje denken aan dat stuk uit de trailer voor de komende Terminator film. Daar zit ook een stukje met ineens een mega Terminator in.
Een Tic-tac zou verfrissend werken, maar een wekker is best nog taai.
  vrijdag 26 december 2008 @ 13:39:35 #138
19242 yavanna
Results may vary.
pi_64375417
Het verhaal begon goed, leuke interactie en humor, maar zwakte later nogal af, jammer. Cybermen vind ik sowieso al niet zo geweldig en in deze aflevering was enige dreiging nogal ver te zoeken. De kinderen vond ik eigenlijk ook vrij annoying. De kleurstellingen waren wel erg mooi, beetje traditional x-mas-achtig.

De Confidential was erg leuk, met o.a. al die stukjes van vroeger.
~Cheer up, the worst is yet to come.~
  vrijdag 26 december 2008 @ 13:41:37 #139
19242 yavanna
Results may vary.
pi_64375449
Ik ben trouwens erg benieuwd hoe/wanneer enz ze de nieuwe doctor ( hopenlijk een leuke ) gaan introduceren en de nieuwe companion.
~Cheer up, the worst is yet to come.~
pi_64375624
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 13:41 schreef yavanna het volgende:
Ik ben trouwens erg benieuwd hoe/wanneer enz ze de nieuwe doctor ( hopenlijk een leuke ) gaan introduceren en de nieuwe companion.
Was achteraf wel blij dat die drukke meid van "The doctor" niet de toekomstige nieuwe companion zal worden van de volgende Doctor. Dan nog liever Martha weer terug.
Een Tic-tac zou verfrissend werken, maar een wekker is best nog taai.
  vrijdag 26 december 2008 @ 14:04:29 #141
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64375931
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 13:28 schreef Foreverblue het volgende:

[..]

Ik denk dat je de scene in de film "Timecop" bedoeld. Waar de oudere en jongere versie van die bad guy senator elkaar niet mochten aanraken en later in elkaar samensmelten en exploderen.
haha, je hebt gelijk..
Ik haal wel vaker dingen daarelkoor..

Ik vond het overigens wel een vermakelijke aflevering, niet super, maar toch..
Ik had overigens verwacht dat die vrouw de cyberking zou zijn en dat ze dus cyberqueen genoemd zou willen worden, tot die robit geactiveerd werd.
Ze werden overigens wel erg makeklijk verslagen, dat was wel jammer.
Iets meer gevecht had een leukere aflevering opgeleverd denk ik.
  vrijdag 26 december 2008 @ 14:10:39 #142
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64376063
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 13:50 schreef Foreverblue het volgende:

[..]

Was achteraf wel blij dat die drukke meid van "The doctor" niet de toekomstige nieuwe companion zal worden van de volgende Doctor. Dan nog liever Martha weer terug.
Toen ik haar stem hoorde dacht ik wel even dat het Martha was
  vrijdag 26 december 2008 @ 14:51:29 #143
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_64377104
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 13:50 schreef Foreverblue het volgende:

[..]

Was achteraf wel blij dat die drukke meid van "The doctor" niet de toekomstige nieuwe companion zal worden van de volgende Doctor. Dan nog liever Martha weer terug.
Ze ziet er anders goed uit
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  vrijdag 26 december 2008 @ 15:04:05 #144
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64377435
ik kreeg er een beetje een "Pirates of the Caribbean" gevoel bij..
  Admin vrijdag 26 december 2008 @ 15:20:00 #145
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64377890
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 13:12 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Maar kreeg je dan geen tijd-paradox? Ze konden in elk geval niet beiden op dezelfde plek zijn, ik weet niet meer bij wie het was maar die implodeerde (was niet de doctor zelf maar een tegenstander, of ik haal series door elkaar.)
Nu was het meteen dikke mik tussen de "2" doctors en omhelzden ze elkaar zelfs.
In Father's Day mocht Rose haar vroegere zelf niet aanraken, maar ik neem aan dat door het regeneratieproces het bij the Doctor geen probleem is. Hij heeft zichzelf in het verleden immers al tig keer ontmoet.
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 13:41 schreef yavanna het volgende:
Ik ben trouwens erg benieuwd hoe/wanneer enz ze de nieuwe doctor ( hopenlijk een leuke ) gaan introduceren en de nieuwe companion.
Aangezien Tennant alleen de komende vier specials nog doet, neem ik aan dat de 11th Doctor op Eerste Kerstdag aan het einde van de special zijn gezicht laat zien, waarna hij ergens in mei/juni 2010 in 5x01 zijn companion ontmoet.
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 14:04 schreef SiGNe het volgende:

Ik had overigens verwacht dat die vrouw de cyberking zou zijn en dat ze dus cyberqueen genoemd zou willen worden, tot die robit geactiveerd werd.
Ik zat ook aan de term Cyberqueen te denken, maar Cybermen zijn in principe ofwel geslachtsloos ofwel allemaal mannelijk qua benoeming, dus King is logischer.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 26 december 2008 @ 15:32:08 #146
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_64378252
Zouden ze het stil kunnen houden wie het is tot het uitgezonden wordt?
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin vrijdag 26 december 2008 @ 15:34:13 #147
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64378308
Nee. Tenzij ze het deel *na* de regeneratie pas heeeeel kort vantevoren met een kleine groep opnemen. Maar als het nieuwe seizoen gewoon in de lente begint moeten ze in december al bezig zijn met de opnamen voor S5, dus dan lekt het sowieso al uit.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 26 december 2008 @ 18:00:51 #148
19242 yavanna
Results may vary.
pi_64381174
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 13:50 schreef Foreverblue het volgende:

[..]

Was achteraf wel blij dat die drukke meid van "The doctor" niet de toekomstige nieuwe companion zal worden van de volgende Doctor. Dan nog liever Martha weer terug.
No way, Rosita vond ik wel leuk. Martha daarintegen....
~Cheer up, the worst is yet to come.~
  vrijdag 26 december 2008 @ 18:05:39 #149
19242 yavanna
Results may vary.
pi_64381247
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 15:20 schreef Breuls het volgende:


Aangezien Tennant alleen de komende vier specials nog doet, neem ik aan dat de 11th Doctor op Eerste Kerstdag aan het einde van de special zijn gezicht laat zien, waarna hij ergens in mei/juni 2010 in 5x01 zijn companion ontmoet.

Ik denk dat de companion te voorschijn komt, als Tennant nog the doctor is. Een nieuwe doctor en companion in 5 x 01 is wat (te)veel van het goede. Ook al zouden we al een glimp ( of iets meer ) van de nieuwe doctor zien in de laatste special van 2009, je zou dan aan 2 nieuwe moeten wennen. Het lijkt mij logischer wanneer we eerst al aan de nieuwe companion gewend zijn, voor de doctor komt. ( Andersom wordt wat lastig )
~Cheer up, the worst is yet to come.~
  Admin zaterdag 27 december 2008 @ 11:45:55 #150
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64396076
Hmm, dat is ook wel leuk ja. En de gewoonte om een eerste aflevering de 'Doctor meets companion'-aflevering te laten zijn is ook meer een RTD-gewoonte. Moffat en het oude productieteam kunnen hier natuurlijk best wat anders over afspreken.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 27 december 2008 @ 12:43:21 #151
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_64397208
Ik vond overigens de interactie tussen de twee doctors in deze special wel geweldig. En de actiescenes waren ook goed uitgevoerd. Het deed me soms een beetje denken aan Indiana Jones, wat betreft afwisseling tussen humor en actie.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  Admin zaterdag 27 december 2008 @ 13:34:32 #152
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64398409
Indy meets Dickens
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 27 december 2008 @ 16:38:28 #153
19242 yavanna
Results may vary.
pi_64403217
Indy meets Dickens indeed.

We zullen het wel merken hoe ze het allemaal gaan doen, helaas duurt het nog even. Ik zie ook wel uit naar ( de verhalen van ) Moffat.
~Cheer up, the worst is yet to come.~
  zaterdag 27 december 2008 @ 17:48:12 #154
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_64405152
Mocht je je nog vervelen de komende dagen:
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/s4/misc/advent08/december_13

Wat moeten de Cybershades nou eigenlijk voorstellen? Zijn het harige beesten of mannen in bontmantels die zich hiervoor schamen en daarom maar een masker dragen?
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  zaterdag 27 december 2008 @ 18:56:46 #155
28033 Pek
je moet wat
pi_64406941
quote:
Op zaterdag 27 december 2008 12:43 schreef Wepeel2 het volgende:
Ik vond overigens de interactie tussen de twee doctors in deze special wel geweldig.
Erg goed
quote:
"..that's a screwdriver."
"Yes, but it makes noise"
*toktoktok*
"That's sonic isn't it?"


Prachtig verhaal van die nepdoctor, maar die Cybermen, tja...die eps vind ik altijd minder om een of andere reden. Hoewel ik het design geweldig vind, met dat traantje in de ooghoek En de Cyberking was er denk ik om de Gears of War-generatie aan te spreken, niet mijn ding

Al met al een leuke special, ik heb me vermaakt
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  Admin zondag 28 december 2008 @ 13:40:10 #156
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64427714
Robots in Disgust - review bij Behind the Sofa.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 28 december 2008 @ 23:27:48 #157
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64449295
Hebben jullie Doctor Who Confidential gezien?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ook grappig te ontdekken dat de fabrieksscene gefilmd is in het decor van de Torchwood Hub. Ik had het echt niet herkend. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin zondag 28 december 2008 @ 23:36:45 #158
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64449709
Grant lijkt me geweldig, maar wel als-ie wat ouder is. Hij heeft echt een kop die volgens mij een meer Doctor-like karakter krijgt op latere leeftijd.

En de Hub had ik ook niet herkend. Vond het wel mooi om te zien dat ze die hebben gebruikt.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 28 december 2008 @ 23:39:10 #159
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64449806
Plus dat hij een extreem droge Engelsman is. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin zondag 28 december 2008 @ 23:41:58 #160
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64449924
Uhuh. Die droge kop van hem, iets ouder, en dan een beetje rondrennen. De ideale Doctor.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 29 december 2008 @ 23:26:26 #161
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_64483638
Ik hoop toch nog eens op een serieuze Rowan Atkinson als doctor. Die zie ik liever in de rol dan Hugh Grant. Alleen heeft hij het tegen zich dat hij teveel Blackadder en Mr. Bean aan zich heeft hangen.
No escape from reality
  maandag 29 december 2008 @ 23:37:28 #162
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64484066
nah, Rowan Atkinson wordt hem niet. Hugh Grant ook in de nadagen van zijn carriere denk ik.
Maar de veelgenoemde James Nesbitt lijkt mij, ondanks dat ik hem een geweldige acteur vind, ook niet de beste keuze... Echter, dit baseer ik mij op de rollen waar ik hem in gezien heb. Volgens velen is hij niet geschikt omdat zijn persoonlijkeheid teveel op David lijkt.
Op deze foto heeft hij wel al een beetje een Tom Baker ding gaande

Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  maandag 29 december 2008 @ 23:44:02 #163
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64484282
Hč, er is hier 5 min geleden al gepost en nog steeds geen Breuls. Wat is hier gaande? .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin dinsdag 30 december 2008 @ 00:08:15 #164
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64485109
Ik zat Superman te kijken.

Atkinson vind ik niet passen. Ik wil niet zeggen dat-ie te lelijk is, maar ik zie hem gewoon niet een Doctor zijn met die neerbuigende blik erbij.. zo is the Doctor niet.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 30 december 2008 @ 07:44:17 #165
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64489798
En wat WAZ al zei, hij heeft Blackadder en Mr Bean erg achter zich aanslepen. Om die reden zou je ook niet iemand van Monty Python kunnen nemen, bijv. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin dinsdag 30 december 2008 @ 09:52:38 #166
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64491070
Nou.. Cleese als Doctor? Kan best.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_64494005
quote:
Op dinsdag 30 december 2008 09:52 schreef Breuls het volgende:
Nou.. Cleese als Doctor? Kan best.
Eerste stills van de nieuwe Doctor zijn al gelekt

Een Tic-tac zou verfrissend werken, maar een wekker is best nog taai.
  Admin donderdag 1 januari 2009 @ 14:41:45 #168
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64554404
Doctor Who at the Proms begint straks om tien voor drie, gevolgd door de herhaling van The Next Doctor.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_64554707
tnx
  donderdag 1 januari 2009 @ 15:12:24 #170
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64555059
Cool , nog een special ook

Ook erg gaaf gedaan met de Daleks en Davros trouwens!

[ Bericht 39% gewijzigd door SiGNe op 01-01-2009 15:20:50 ]
  Admin donderdag 1 januari 2009 @ 15:21:40 #171
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64555293
Music of the Spheres? Een beetje Whovian heeft die allang gezien

En damn wat is het weer mooi Ik moet zo de deur uit, maar het wordt fijn opgenomen.

Mocht iemand overigens ergens iets lezen over nog zoiets als dit in de UK, zeg het maar, want ik ben in staat voor 1 dag naar London te vliegen om het te zien.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 1 januari 2009 @ 15:52:07 #172
19242 yavanna
Results may vary.
pi_64555978
quote:
Op dinsdag 30 december 2008 11:46 schreef Foreverblue het volgende:

[..]

Eerste stills van de nieuwe Doctor zijn al gelekt

[ afbeelding ]



Ik zie 1001 x liever hem, dan iemand als Atkinson .
~Cheer up, the worst is yet to come.~
  donderdag 1 januari 2009 @ 15:56:56 #173
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64556086
Prachtig concert overigens, jammer alleen dat ik het begin had gemist.
Ook mooi om te zien hoe ze het hebben aangepakt met al die cybermen, the ood en andere vijanden van de doctor in de zaal.
  donderdag 1 januari 2009 @ 21:16:23 #174
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64564940
quote:
Op dinsdag 30 december 2008 09:52 schreef Breuls het volgende:
Nou.. Cleese als Doctor? Kan best.
Nah. Dan is hij gelijk een Doctor in vinologie. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin donderdag 1 januari 2009 @ 21:59:09 #175
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64566315
quote:
Op donderdag 1 januari 2009 15:56 schreef SiGNe het volgende:
Prachtig concert overigens, jammer alleen dat ik het begin had gemist.
Ook mooi om te zien hoe ze het hebben aangepakt met al die cybermen, the ood en andere vijanden van de doctor in de zaal.
Ja, een hoop kids dus je moet veel aankleding doen.

Voor mij hoeft het niet. De muziek icm de fragmenten is al priceless.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 2 januari 2009 @ 17:37:12 #176
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64585001
This just in:
quote:
The BBC confirmed today that it will reveal the identity of the Eleventh Doctor as part of a special edition of Doctor Who Confidential to be aired on BBC ONE tomorrow, Saturday 03 January at 17:35hrs.

Following the announcement in October that David Tennant would be stepping down from his role as the Doctor at the end of 2009*, speculation has been mounting as to who would take over from him for the fifth series of this iconic BBC drama that will air in 2010.

With a new creative team in place for the new series led by Executive Producers Steven Moffat and Piers Wenger, the casting of the new Doctor was job number one to be completed before scripts could be finalised and shooting could begin in summer 2009.

In the Doctor Who special, to be aired tomorrow at 17.35hrs, the actor playing the new Doctor will be giving his or her initial reaction to being the new, eleventh incarnation of one of television's most loved characters.

Head Of Drama BBC Wales Piers Wenger said, "We are so pleased to have been able to cast this person as the new Doctor. We believe the actor is going to bring something very special to the role and will make it absolutely their own - I just can't wait to tell everyone who it is - it has been a nail biting Christmas trying to keep this under wraps!".

* There will be four Doctor Who Specials featuring David Tennant that will run in 2009 into New Year 2010 (dates tbc).

The Doctor Who Confidential programme will also be broadcast live on the BBC's Big Screens nationwide.

Doctor Who Confidential - The Eleventh Doctor: Saturday, January 3rd - 17:35hrs, BBC ONE
Morgen gaat de foon van de haak, de deur op slot en om half zeven zit ik voor de buis.

Wat gaaf dat het al bekend wordt!

(En valt het op dat ze het geslacht nog niet noemen in het bericht?)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 2 januari 2009 @ 17:42:59 #177
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64585237
Gaaf, al vind ik het wel erg jammer dat Tennant stopt, da's toch wel een van de beste doctors geweest.

En wat mij in het artikel opvalt is dat ze zelfs specifiek "his or her" zeggen, aangezien de doctors elke keer mannelijk zijn geweest is dat ergens een beetje vaag..
ik gok dat de doctor dit keer door een vrouw gespeeld gaat worden afgaande op dit artikel.
  Admin vrijdag 2 januari 2009 @ 17:51:44 #178
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64585569
Ik vind het wel opvallend dat er nu al een special over komt, maar ik vermoed een beetje dat dat anticipatie op lekken is: de casting is *net* rond, en hoe langer ze wachten, hoe groter de kans dat het via via uitlekt.

Dan kun je er beter een evenement van maken waarvoor iedereen nog even voor de tv gaat zitten.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_64586516
quote:
Op vrijdag 2 januari 2009 17:42 schreef SiGNe het volgende:
Gaaf, al vind ik het wel erg jammer dat Tennant stopt, da's toch wel een van de beste doctors geweest.

En wat mij in het artikel opvalt is dat ze zelfs specifiek "his or her" zeggen, aangezien de doctors elke keer mannelijk zijn geweest is dat ergens een beetje vaag..
ik gok dat de doctor dit keer door een vrouw gespeeld gaat worden afgaande op dit artikel.
quote:
Head Of Drama BBC Wales Piers Wenger said, "We are so pleased to have been able to cast this person as the new Doctor. We believe the actor is going to bring something very special to the role and will make it absolutely their own
Actor is mannelijk, dus lijkt mij dat de nieuwe doctor ook weer mannelijk zal zijn.

Een vrouwelijke doctor lijkt me niet zo aansprekend (sorry dames )

Maar morgenavond zit ik ook voor de buis naar BBC 1 te kijken, ik ben benieuwd
Een Tic-tac zou verfrissend werken, maar een wekker is best nog taai.
  Admin vrijdag 2 januari 2009 @ 18:27:22 #180
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64586688
De mannelijke vorm van een woord is tegelijk ook de non-geslachtsspecifieke vorm van een woord, dus dat zegt niks.

Maar ik heb ook liever een man. Het voelt niet goed als het een vrouw is. (Zeg ik nu, maar als het een vrouw is en ik heb een paar afleveringen gezien denk ik daar hopelijk anders over.)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_64587059
Blijkt het door een complexe constructie catherine tate te zijn :p
  Admin vrijdag 2 januari 2009 @ 18:52:11 #182
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64587542
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 2 januari 2009 @ 18:53:59 #183
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64587602
Overigens is The Next Doctor straks om 8 uur op BBC Three. gevolgd door Confidential. Mocht je het gemist hebben of nog een keer willen zien.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_64595364
eindelijk duidelijkheid
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 2 januari 2009 @ 22:06:41 #185
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_64595909
quote:
Op vrijdag 2 januari 2009 17:37 schreef Breuls het volgende:
This just in:
[..]

Morgen gaat de foon van de haak, de deur op slot en om half zeven zit ik voor de buis.

Wat gaaf dat het al bekend wordt!

(En valt het op dat ze het geslacht nog niet noemen in het bericht?)
Oe. Ik ben zeer benieuwd.
En tegelijk hoop ik toch echt dat ze geen vrouwelijke doctor gecast hebben.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  vrijdag 2 januari 2009 @ 22:13:05 #186
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_64596173
Ik vermoed overigens dat ze bewust his or her zeggen om een beetje tegemoet te komen aan speculaties. Maar een Doctor die van geslacht verandert.......ik denk dat die timelords zo nu en dan dan wel met een flinke identiteitscrisis zitten.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  vrijdag 2 januari 2009 @ 22:15:53 #187
19242 yavanna
Results may vary.
pi_64596290
quote:
Op vrijdag 2 januari 2009 17:51 schreef Breuls het volgende:
Ik vind het wel opvallend dat er nu al een special over komt, maar ik vermoed een beetje dat dat anticipatie op lekken is: de casting is *net* rond, en hoe langer ze wachten, hoe groter de kans dat het via via uitlekt.

Dan kun je er beter een evenement van maken waarvoor iedereen nog even voor de tv gaat zitten.
Whoeiiiiiiiii, dat moet ik zeker niet missen. Ik denk ook dat ze het wel 'moeten' laten weten, omdat het anders uit zal lekken. Super spannend, ben razend benieuwd en hoop op een leuke doctor.
~Cheer up, the worst is yet to come.~
pi_64600565
Met het hele obama gebeuren en het poltieke 'correctheid', zou het mogelijk een hele andere doctor kunnen zijn..

Ik denk dat een vrouwelijke doctor niet echt past in het gebeuren imo.. Maar goed, we zullen zien.
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  zaterdag 3 januari 2009 @ 00:06:39 #189
19242 yavanna
Results may vary.
pi_64601094
Doctor Who at the Proms net gezien. Prachtig, daar had ik wel bij willen zijn ( en anders 2 van mijn, doctor who verslaafden, kinderen wel ) Zo even de behind the scenes kijken.

Een vrouwelijke doctor lijkt mij overigens ook helemaal niets.
~Cheer up, the worst is yet to come.~
  zaterdag 3 januari 2009 @ 10:40:34 #190
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64607663
quote:
Op vrijdag 2 januari 2009 17:37 schreef Breuls het volgende:
This just in:
[..]

Morgen gaat de foon van de haak, de deur op slot en om half zeven zit ik voor de buis.

Wat gaaf dat het al bekend wordt!

(En valt het op dat ze het geslacht nog niet noemen in het bericht?)
Volgens mij is het wel iemand van de top wish list. Althans, dat gevoel krijg ik er van.
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin zaterdag 3 januari 2009 @ 13:00:55 #191
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64610443
Oh heerlijk. Ik word wakker, was het helemaal vergeten, kijk in dit topic en *ping* oja!

Nog zes en een half uur.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 3 januari 2009 @ 13:27:24 #192
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64611115
Is het om 17:35 GMT en dus 18:35 CET of is het om 17:35 GMT?
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin zaterdag 3 januari 2009 @ 13:48:37 #193
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64611674
Beide.

As said, het is voor ons om half zeven, dus 17.35 GMT/BST en 18.35 CET.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 3 januari 2009 @ 14:34:04 #194
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64612819
BBC radionieuws net: "here's Davind Tennant, maybe letting it slip that is going to be a man" gevolgd door Tennant die zegt dat-ie jaloers is op de 'chap' die het gaat doen omdat-ie aan een nieuw avontuur begint.

Zegt natuurlijk helemaal niks, maar toch.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 3 januari 2009 @ 16:15:58 #195
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64615801
Een tussendoortje: Trek through time

En: nog ruim twee uur te gaan.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 3 januari 2009 @ 17:04:57 #196
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64617304
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 3 januari 2009 @ 18:27:04 #197
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64619733
Zelfs bij het BBC news hadden ze het over de nieuwe Doctor, 't leeft behoorlijk in de UK
Volgens het nieuws was een vrouw uitgesloten..
  zaterdag 3 januari 2009 @ 18:30:37 #198
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_64619858
matt smith hoor k net gaat m worden
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
  zaterdag 3 januari 2009 @ 18:45:06 #199
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_64620297
Jongste doctor ooit. Dat moet dus wel Matt Smith zijn. Lijkt me een goede keus, gebaseerd op het korte stukje wat ik net op bbc nieuws zag.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
pi_64620448
pic?
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  zaterdag 3 januari 2009 @ 18:51:00 #201
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64620492
26 jarige kennelijk..

En volgens imdb zou dat kunnen kloppen:
http://www.imdb.com/name/nm1741002/
  zaterdag 3 januari 2009 @ 19:00:31 #202
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64620776
Jup, Matt Smith wordt het, ken 'm verder niet en heb ook niks gezien waar hij in speelt, maar het zal vast wel goed zitten.
pi_64620784


Ben er nog niet echt kapot van, als ik hem zo voor het eerst zie...
Een Tic-tac zou verfrissend werken, maar een wekker is best nog taai.
  zaterdag 3 januari 2009 @ 19:03:44 #204
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_64620863
Geweldige confidential dit
Ik ben benieuwd hoeveel Engelsen hier naar hebben gekeken
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_64620868


Een Tic-tac zou verfrissend werken, maar een wekker is best nog taai.
pi_64620951
Gelukkig doet deze "doctor" nog 3 specials dit jaar

Een Tic-tac zou verfrissend werken, maar een wekker is best nog taai.
pi_64621021


Een Tic-tac zou verfrissend werken, maar een wekker is best nog taai.
  Admin zaterdag 3 januari 2009 @ 19:11:06 #208
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64621039
Matt Smith.. nooit van gehoord, maar in de fragmenten uit andere rollen die ze toonden zie ik wel iets Doctorish, als je het combineert. Dus geen slechte keuze, denk ik.

Maar hij's wel jong.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 3 januari 2009 @ 19:12:15 #209
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64621066
quote:
Op zaterdag 3 januari 2009 19:07 schreef Foreverblue het volgende:
Gelukkig doet deze "doctor" nog 3 specials dit jaar

[ afbeelding ]
Vier.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 3 januari 2009 @ 19:13:08 #210
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64621098
qua gezicht kan het wel meot ik zeggen, inderdaad jong met een wat ouder gezicht.
En van de stukjes die ze tussendoor lieten zien acteert ie ook wel een beetje in de Doctor Who stijl, past dus ook wel.
Alleen jammer dat we nog een jaar moeten wachten voor we 'm in actie zien.
Ik had liever dit jaar al de 4 specials van Tennant én de 11e doctor.
  Admin zaterdag 3 januari 2009 @ 19:13:22 #211
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64621106
Er valt alsnog wat te speculeren: de Tennant specials gaan door tot het begin van 2010, dus de Christmas Special is niet de laatste. De aankondiging die hierboven ook gepost is zegt dat de 11th in de lente komt. Betekent dat een regeneratie in 5x01 of in de laatste special van Tennant?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 3 januari 2009 @ 19:14:00 #212
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_64621129
Lijkt me een goede keuze. Op BBC News lieten ze dus al wat kandidaten zien en bij Matt Smith dachten zowel ik als mijn vriendin dat hij het zou worden.

Godzijdank is het geen vrouw geworden iig.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  Admin zaterdag 3 januari 2009 @ 19:14:26 #213
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64621137
En ik vind wel dat Smith iets cools moet uitzoeken als outfit. Beetje in de lijn van Tennant het liefst, maarja, ze moeten ook weer niet teveel op elkaar lijken.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 3 januari 2009 @ 19:20:16 #214
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64621345
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_64621363
vind hem wel een doctor hoofd hebben
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  zaterdag 3 januari 2009 @ 19:48:01 #216
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_64622371
quote:
Had nog niet gehoord dat Tennant aan zijn rug geopereerd is. In de making of van de laatste special klaagde hij al over pijn in zijn onderrug door het opgetakeld worden aan die kabels. Ik ben benieuwd of dat dan toch een extra belasting is geweest waardoor het is misgegaan.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
pi_64623454
quote:
Op zaterdag 3 januari 2009 19:03 schreef wdn het volgende:
Geweldige confidential dit
Ik ben benieuwd hoeveel Engelsen hier naar hebben gekeken
Behoorlijk veel, het is een gewild topic op de radiozenders op het moment.
Ik stond in John Lewis (groot warenhuis) waar merendeels van de tv's de doctor who special hadden aanstaan en maar 2 tv's voetbal lieten zien

Moet zeggen dat er een groot publiek bij te kijken stond Een gauw 30-40 man.
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin zaterdag 3 januari 2009 @ 20:30:34 #218
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64624017
Gisteren ook de hele dag 'morgen bekendmaking nieuwe Doctor' op Radio 1, en 's avonds ook in de 60seconds uitzendingen van BBC News op Three.

Maargoed, ik ga er ook vanuit dat de kranten de komende week over Smith gaan schrijven en media-critici erover interviewen enzo.

Als je ook een rondje maakt langs diverse Wikipedia pagina's is overal waar het nuttig is al Matt Smith toegevoegd als 11th Doctor.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_64625802
Denk dat deze gast wel een goede doctor kan spelen. Hij heeft er volgens mij de mimiek wel voor. Hopelijk lukt hem, om net als zijn 2 voorgangers, toch iets persoonlijks in de doctor te leggen. De eerste doctor van de nieuwe serie was wat duisterer, harder, maar toch geniaal in zijn gekte. tennant was soms wat over the top, maar had een geweldige timing, en semi casual uitstraling. Mar ik hoop nog steeds dat de nieuwe partner de meid van Blink word
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  zaterdag 3 januari 2009 @ 21:58:31 #220
19242 yavanna
Results may vary.
pi_64627656
Dochterlief liep, na een niet nader omschreven gezicht te trekken, zeer demonstratief en wat bozig weg, toen ze de nieuwe doctor aanschouwde. Oftewel, afgekeurd door haar. Ze is nogal standvastig, heeft het ook nog aldoor over Rose.

Ik denk dat het wel een goede keus is, ok hij is niet bepaald de knapste , maar welke doctor was dat wel. Ik zie wel een doctor in hem, zowel met het 'oudere' als 'komische', ook na het zien van de getoonde fragmenten van eerdere rollen van hem. Met Moffat als hoofdschrijver en hopenlijk een passende companion zie ik wel toffe episodes aankomen.

En ik ben sowieso blij dat het niet een oude doctor is geworden of een vrouwelijke doctor, wat ook wel logisch is, ivm de kijkcijfers enz.
~Cheer up, the worst is yet to come.~
  zaterdag 3 januari 2009 @ 22:01:32 #221
19242 yavanna
Results may vary.
pi_64627760
quote:
Op zaterdag 3 januari 2009 19:13 schreef Breuls het volgende:
Er valt alsnog wat te speculeren: de Tennant specials gaan door tot het begin van 2010, dus de Christmas Special is niet de laatste. De aankondiging die hierboven ook gepost is zegt dat de 11th in de lente komt. Betekent dat een regeneratie in 5x01 of in de laatste special van Tennant?
Ik dacht dat er in 2009 4 specials kwamen met Tennant ( incl x-mas? ). Als ze doorlopen tot in 2010, hoe zit dat dan qua aantal enz?
~Cheer up, the worst is yet to come.~
  zaterdag 3 januari 2009 @ 23:38:53 #222
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64631355
quote:
Op zaterdag 3 januari 2009 18:49 schreef IrfieJ het volgende:
pic?


Hard werken, dat 3 sec googlen. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  zondag 4 januari 2009 @ 01:28:48 #223
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_64634872
quote:
Op zaterdag 3 januari 2009 21:58 schreef yavanna het volgende:
Dochterlief liep, na een niet nader omschreven gezicht te trekken, zeer demonstratief en wat bozig weg, toen ze de nieuwe doctor aanschouwde. Oftewel, afgekeurd door haar. Ze is nogal standvastig, heeft het ook nog aldoor over Rose.

Ik denk dat het wel een goede keus is, ok hij is niet bepaald de knapste , maar welke doctor was dat wel. Ik zie wel een doctor in hem, zowel met het 'oudere' als 'komische', ook na het zien van de getoonde fragmenten van eerdere rollen van hem. Met Moffat als hoofdschrijver en hopenlijk een passende companion zie ik wel toffe episodes aankomen.

En ik ben sowieso blij dat het niet een oude doctor is geworden of een vrouwelijke doctor, wat ook wel logisch is, ivm de kijkcijfers enz.
Billie Piper deed het dan ook erg goed als Rose he

Een vrouwelijke doctor lijkt me een goed als 14de doctor Hoe dan ook. Wat ik wel graag zou zien is dat de doctor's dochter terugkomt. Als het aan -mij- zou liggen had ik haar teruggehaald en een prominente rol gegeven

Wat ik er zo van heb gelegen lijkt die Matt Smith een goede keuze te zijn. Ken de hele gast niet en zijn imdb lijst met films is nogal magertjes Maar dat hij populaire acteur mag worden via doctor who is hem gegund.
Ik ben benieuwd
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin zondag 4 januari 2009 @ 01:59:29 #224
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64635648
Ik neem aan dat het einde van The Doctor's Daughter precies dat als bedoeling heeft: de mogelijkheid geven Jenny terug te halen, als men een verhaal voor haar heeft en Georgia Moffett beschikbaar is.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 4 januari 2009 @ 10:41:06 #225
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64639357
Ik denk dat Matt wel hard moet werken om een goede Doctor te maken, maardat maakt het ook wel leuker. Favorieten als Richard Coyle hebben een voor de hand liggend quirkiness, wat natuurlijk niet betekent dat hij dan een interessante Doctor wordt. Ben benieuwd!

Kijkt iemand hier trouwens 'Leverage'? Gaat over een stel dieven die zich laten inhuren als een soort moderne Robin Hood. In de laatste ep zaten ze in een klein dorpje in een busje, zat er één te klagen "I had to reroute two satelites to be able to torrent the latest Doctor Who episode!". Reageert een dievegge met "Hey! Illegal downloading is bad!". . Toffe serie verder btw.
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
pi_64652686
quote:
Op zondag 4 januari 2009 01:28 schreef wdn het volgende:

[..]

Billie Piper deed het dan ook erg goed als Rose he

Een vrouwelijke doctor lijkt me een goed als 14de doctor Hoe dan ook. Wat ik wel graag zou zien is dat de doctor's dochter terugkomt. Als het aan -mij- zou liggen had ik haar teruggehaald en een prominente rol gegeven

Wat ik er zo van heb gelegen lijkt die Matt Smith een goede keuze te zijn. Ken de hele gast niet en zijn imdb lijst met films is nogal magertjes Maar dat hij populaire acteur mag worden via doctor who is hem gegund.
Ik ben benieuwd
Hier in engeland zijn de meeste toch wel opgelucht dat het geen vrouw geworden is. Van aardig wat fans heb ik meegekregen dat ze geen vrouw willen als de doctor. Ikzelf loop er niet echt warm voor als de doctor een vrouw is..
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  zondag 4 januari 2009 @ 18:29:51 #227
28033 Pek
je moet wat
pi_64655714
Maar als 14e? Je moet toch wat verzinnen dan, om door te kunnen gaan
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  zondag 4 januari 2009 @ 18:37:20 #228
28033 Pek
je moet wat
pi_64655973
quote:
Op zondag 4 januari 2009 01:59 schreef Breuls het volgende:
Ik neem aan dat het einde van The Doctor's Daughter precies dat als bedoeling heeft: de mogelijkheid geven Jenny terug te halen, als men een verhaal voor haar heeft en Georgia Moffett beschikbaar is.
Als 14e Doctor

De dochter van de 5e, die ook de dochter van de huidige is en ook nog met hem neukt IRL...ik kan geen betere kandidaat bedenken
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
pi_64655983
O who are you?
- I'm the Nurse!
O nurse, Who?
- ???!!!??

neuh doe mij maar gewoon een dude
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  Admin zondag 4 januari 2009 @ 18:41:12 #230
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64656121
Een vrouwelijke dokter is niet meteen een verpleegster hoor.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_64656192
quote:
Op zondag 4 januari 2009 18:41 schreef Breuls het volgende:
Een vrouwelijke dokter is niet meteen een verpleegster hoor.
i know, maar krijg er wel zo een beeld bij
'Curiouser and curiouser!' cried Alice.
  zondag 4 januari 2009 @ 20:24:14 #232
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_64660876
quote:
Op zondag 4 januari 2009 17:22 schreef Mr. Orange het volgende:

[..]

Hier in engeland zijn de meeste toch wel opgelucht dat het geen vrouw geworden is. Van aardig wat fans heb ik meegekregen dat ze geen vrouw willen als de doctor. Ikzelf loop er niet echt warm voor als de doctor een vrouw is..
Ik zie het probleem niet zo. Plus je lost het probleem van de 14de op: laat haar een jongen baren die een compleet nieuwe doctor maakt (dus geen regeneratie en dus ook zonder alle kennis van de andere doctors). Je eindigt de max 13 doctors cyclus maar laat de serie intact.
dalek: who are you?
doctor: I am the doctor
dalek:
doctor: eh Ik ken jullie niet hoor. WTF heb je het over.
dalek:
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin zondag 4 januari 2009 @ 20:26:53 #233
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64661019
En je laat de serie niet intact door een 14th Doctor te hebben? Trust me, als het eenmaal zover is, is er maar een heel klein plotpunt voor nodig om te verklaren dat hij over zijn 13 levens heen komt.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin maandag 5 januari 2009 @ 07:46:46 #234
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64675564
Het haalt zelfs de New York Times:
quote:
Who’s This New Who?

The BBC has announced its new Dr. Who: the 26-year-old actor Matt Smith will take over the role of the time traveler in the long-running television series of the same name. Mr. Smith, who has appeared onstage in London and on several television shows including the political drama “Party Animals,” will be the 11th actor, and the youngest, to star in the popular series. He will begin filming this summer and first appear on the show in 2010. David Tennant, the show’s current star, had announced he planned to leave after four special episodes scheduled to be broadcast this year. (Mr. Tennant, 37, is starring in “Hamlet” at the Royal Shakespeare Company in London. He returned to the lead role this weekend following a monthlong absence after surgery for a slipped disc.) “Dr. Who” is shown in the United States on the Sci Fi Channel and BBC America.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 5 januari 2009 @ 10:04:12 #235
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_64677319
quote:
Op zondag 4 januari 2009 20:26 schreef Breuls het volgende:
En je laat de serie niet intact door een 14th Doctor te hebben? Trust me, als het eenmaal zover is, is er maar een heel klein plotpunt voor nodig om te verklaren dat hij over zijn 13 levens heen komt.
Natuurlijk. Er zijn 100-den ideeen te bedenken om dat op te lossen. Dit is er slechts 1

Zondagmorgen tijdens "breakfast' was het ook alleen maar 'doctor who' en Matt Smith
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin maandag 5 januari 2009 @ 10:11:59 #236
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64677526
Vanmorgen ook. Ik werd wakker met op de radio een DJ die het constant over Smith had en de Doctor Who theme tig keer draaide.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 5 januari 2009 @ 10:31:12 #237
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_64677981
quote:
Op maandag 5 januari 2009 10:11 schreef Breuls het volgende:
Vanmorgen ook. Ik werd wakker met op de radio een DJ die het constant over Smith had en de Doctor Who theme tig keer draaide.
Ik vind het echt geweldig
Heerlijk om te zien dat DW nog steeds zo goed loopt. Die confidential zaterdag gaf me gewoon rillingen
En je kunt de BBC niet opzetten of er is wel ergens een opmerking
Tijdens 1 van die kookprogramma's gisteren ook weer
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_64686336
De pond is nu ongeveer net zoveel waard als de euro. tijd om m'n dvd collectie aan te vullen dacht ik. Waar haal ik het goedkoopst serie 2 en 3? (4 is nog te duur lijkt mij)
  maandag 5 januari 2009 @ 15:04:14 #239
211083 Angelof9
I must go first
pi_64687171
Wat lees ik nu weer, Lilly Allen als de nieuwe sidekick?? Zijn ze gek geworden??
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  maandag 5 januari 2009 @ 15:07:54 #240
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_64687309
Daily Telegraph

Ze noemen ook Rachel Stevens, Kelly Brook en Agyness Deyn.
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  maandag 5 januari 2009 @ 15:10:27 #241
211083 Angelof9
I must go first
pi_64687416
blah blah en nog eens blah. Ik hoop dat het valse speculaties zijn!
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  maandag 5 januari 2009 @ 15:10:47 #242
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_64687430
Vroeger waren het ook wel mooie vrouwen:
  maandag 5 januari 2009 @ 15:19:48 #243
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64687796
quote:
Op maandag 5 januari 2009 15:07 schreef wdn het volgende:
Daily Telegraph

Ze noemen ook Rachel Stevens, Kelly Brook en Agyness Deyn.
Recruteren ze bij Strictly Come Dancing tegenwoordig? .
Van deze drie hoop ik dan op Rachel . Kelly is ook prima, maar Agyness is gewoon ENG.
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  maandag 5 januari 2009 @ 15:24:26 #244
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_64687968
quote:
Op maandag 5 januari 2009 15:19 schreef Witchfynder het volgende:

[..]

Recruteren ze bij Strictly Come Dancing tegenwoordig? .
Van deze drie hoop ik dan op Rachel . Kelly is ook prima, maar Agyness is gewoon ENG.
Rachel Stevens. Die was toch van S Club 7?
Jummy

Oh en ze zou de rol van Catherine Tate moeten invullen
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin maandag 5 januari 2009 @ 15:38:30 #245
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64688546
Al die companion namen zijn speculaties en kunnen weinig meer zijn dan dat, dus voorlopig zie ik 't wel.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 5 januari 2009 @ 21:00:08 #246
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64703867
Ik vind Rachel Stevens geen slechte suggestie van die krant, want zij is op dit moment ontzettend populair door Strictly Come Dancing, ze is mooi, jong en fruitig en haar vermeende zangcarričre is de laatste tijd nou niet echt spectaculair. Ik denk dat voor de BBC zowel als voor Rachel het een goede zet kan zijn.

En wij blij, want wij mogen dan hier tegenaan kijken:

Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  maandag 5 januari 2009 @ 21:05:20 #247
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_64704142
Ik heb net besloten dat ik voor ben.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  maandag 5 januari 2009 @ 21:52:20 #248
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_64706957
Ziet er leuk uit, maar kan ze ook acteren?
Als ze net zo goed acteert als ze in GTST doen dan heb ik zoiets van "Laat maar"
  maandag 5 januari 2009 @ 22:56:29 #249
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_64710319
Als ik zo lees was zij al een actrice voordat zij bij S Club 7 kwam. Dat zegt niks over de kwaliteit natuurlijk. Ik weet niks want heb haar, zover ik weet, nooit zien acteren. Maar het acteren komt dus niet uit de lucht vallen...dat scheelt al.

Ik lees dat zij ook in bespreking is met de producers van Merlin voor een rol in het tweede seizoen.
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  FOK!fossiel dinsdag 6 januari 2009 @ 09:38:16 #250
8443 cptmarco
it's captain...
  dinsdag 6 januari 2009 @ 09:39:08 #251
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_64719132
quote:
Op dinsdag 6 januari 2009 09:38 schreef cptmarco het volgende:
http://www.nu.nl/achterkl(...)kick-doctor-who.html

Zangeres Lilly Allen wordt mogelijk de nieuwe sidekick van Doctor Who in de gelijknamige Britse televisieserie. Dat meldt de Britse krant Daily Telegraph maandag
(Daar hadden we het hier al over klik)
  FOK!fossiel dinsdag 6 januari 2009 @ 09:42:22 #252
8443 cptmarco
it's captain...
pi_64719216
tis nog vroeg, had er overheen gekeken....
had het meteen weggeedit in de hoop dat niemand het zou zien...

nu ik je toch hier zie: heb je al een select all knopje gemaakt voor de submits?
  dinsdag 6 januari 2009 @ 09:42:59 #253
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_64719229
quote:
Op dinsdag 6 januari 2009 09:42 schreef cptmarco het volgende:
tis nog vroeg, had er overheen gekeken....
had het meteen weggeedit in de hoop dat niemand het zou zien...

nu ik je toch hier zie: heb je al een select all knopje gemaakt voor de submits?
Heb ik wel ergens code voor liggen. Moet ik opzoeken
  Admin dinsdag 13 januari 2009 @ 07:43:20 #254
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_64978475
Torchwood: Children of Earth komt waarschijnlijk pas in de zomer: http://www.gallifreyone.com/cgi-bin/viewnews.cgi?id=EkFElkEpAZTqaHRNXt&tmpl=newsrss&style=feedstyle
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_65177849
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin zondag 18 januari 2009 @ 17:28:00 #256
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65178097
Paris Hilton? Oh come on

Michelle Ryan is wel redelijk.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 18 januari 2009 @ 17:28:58 #257
13250 Lod
Sapere aude!
pi_65178129
quote:
Op zondag 18 januari 2009 17:21 schreef Mr. Orange het volgende:
Eeuhm, Paris Hilton?

http://www.digitalspy.co.(...)bride-of-davros.html
Kan goed uitpakken. Vond Britney in How I met your mother ook een positieve ervaring. Maar het kan natuurlijk ook een epic palm face worden natuurlijk
GNU Terry Pratchett
  zondag 18 januari 2009 @ 17:40:10 #258
28033 Pek
je moet wat
pi_65178567
quote:
Op zondag 18 januari 2009 17:28 schreef Breuls het volgende:


Michelle Ryan is wel redelijk.
Ik zie ook wel een paar pluspunten



[ Bericht 6% gewijzigd door Pek op 18-01-2009 18:48:17 ]
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
pi_65179097
quote:
Op zondag 18 januari 2009 17:28 schreef Breuls het volgende:

Michelle Ryan is wel redelijk.
Ze was niet verkeerd in Jekyll
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  Admin zondag 18 januari 2009 @ 18:08:19 #260
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65179550
Uhuh. Moffat kent haar al.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_65184755
Ryan mag van mij ook wel
  zondag 18 januari 2009 @ 20:50:18 #262
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_65185512
quote:
Op zondag 18 januari 2009 20:32 schreef dapluiz het volgende:
Ryan mag van mij ook wel
Ik vond haar in Bionic Woman zó slecht.
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
  zondag 18 januari 2009 @ 21:55:04 #263
19242 yavanna
Results may vary.
pi_65188724
In Jekyll was ze wel ok, in Bionic Woman idd not so much.

Paris Hilton zou gewoon absurd zijn.
~Cheer up, the worst is yet to come.~
  zondag 18 januari 2009 @ 22:04:07 #264
211083 Angelof9
I must go first
pi_65189152
Vind het maar een raar kind
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin zondag 18 januari 2009 @ 22:11:08 #265
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65189489
Ryan is overigens niet leuker dan Piper of Agyeman, dus in dat opzicht is ze afgekeurd.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_65191376
quote:
Op zondag 18 januari 2009 22:11 schreef Breuls het volgende:
Ryan is overigens niet leuker dan Piper of Agyeman, dus in dat opzicht is ze afgekeurd.
Iedereen is leuker dan Agyeman
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
pi_65193105
quote:
Op zondag 18 januari 2009 17:40 schreef Pek het volgende:

[..]

Ik zie ook wel een paar pluspunten

[ afbeelding ]
haar tepels hangen niet waterpas

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Admin maandag 19 januari 2009 @ 00:25:08 #268
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65194338
quote:
Op zondag 18 januari 2009 22:54 schreef Mr. Orange het volgende:

[..]

Iedereen is leuker dan Agyeman
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 19 januari 2009 @ 04:28:14 #269
28033 Pek
je moet wat
pi_65196636
quote:
Op zondag 18 januari 2009 23:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

haar tepels hangen niet waterpas

OH NOES!!11
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
pi_65196661
Dr Who is te gek. Blijft de begintune ook?
***** Kraak.....
  maandag 19 januari 2009 @ 13:45:41 #271
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_65206434
Anders hebben we altijd de versie van Orbital nog: http://signe.nl/Orbital-Doctor.mp3
(hadden ze overigens al gemaakt voordat de nieuwe show kwam met Ecclestone)

[ Bericht 11% gewijzigd door SiGNe op 19-01-2009 15:52:52 ]
pi_65208642
quote:
Op zondag 18 januari 2009 23:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

haar tepels hangen niet waterpas


Lily Allen heeft er 3

pi_65257504
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Admin vrijdag 23 januari 2009 @ 13:08:25 #274
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65342410
Ik hoor net op de radio dat Michelle Ryan meedoet in de paasaflevering, samen met Lee Evans.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 23 januari 2009 @ 14:57:55 #275
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65346022
Outpost Gallifrey heeft het nieuws nu ook:
quote:
The BBC have confirmed the casting of Michelle Ryan in the Planet of the Dead, the first of four Doctor Who specials which will air in 2009.

Ryan, who is best known for her roles as Zoe Slater in EastEnders and Jaime Sommers in the recent remake of Bionic Woman, will play the mysterious Lady Christina de Souza, who joins David Tennant, as the Doctor, on a bus trip which takes a very unexpected detour into danger. She said "I'm a huge fan of Doctor Who and very excited to be joining David Tennant and the Doctor Who team. It is such a fantastic show and I can’t wait to get started!"
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 23 januari 2009 @ 15:04:41 #276
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65346221
Overigens valt Pasen dit jaar op zondag 12 en maandag 13 april 2009. In de UK is het volgens mij maar 1 dag, dus ik neem aan dat Planet of the Dead op zondag wordt uitgezonden.

Nog 79 dagen tot 12/04/2009
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 23 januari 2009 @ 19:27:51 #277
3527 Wepeel2
zoals het is
pi_65353484
quote:
Op vrijdag 23 januari 2009 14:57 schreef Breuls het volgende:
Outpost Gallifrey heeft het nieuws nu ook:
[..]

[ afbeelding ]
Leuke eyecandy.

Enfin, aftellen kan dus weer beginnen.
xenofoob, misantroop, antiloop, limonadesiroop.
  vrijdag 23 januari 2009 @ 19:47:35 #278
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_65354193
quote:
Op vrijdag 23 januari 2009 15:04 schreef Breuls het volgende:
Overigens valt Pasen dit jaar op zondag 12 en maandag 13 april 2009. In de UK is het volgens mij maar 1 dag, dus ik neem aan dat Planet of the Dead op zondag wordt uitgezonden.

Nog 79 dagen tot 12/04/2009
Pasen is altijd maar één dag. In Nederland is de tweede een socialistische uitvinding .

Hm, denk dat Michelle Ryan dan niet dé volgende companion wordt. Ze is wel tof. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin vrijdag 23 januari 2009 @ 19:58:10 #279
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65354539
Ze zou niet de eerste zijn die in een Special wordt geintroduceerd en later terugkomt als vaste companion.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 23 januari 2009 @ 20:00:27 #280
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_65354610
Niet verkeerd.
In tegendeel
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  vrijdag 23 januari 2009 @ 20:49:57 #281
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_65356210
quote:
Op vrijdag 23 januari 2009 19:58 schreef Breuls het volgende:
Ze zou niet de eerste zijn die in een Special wordt geintroduceerd en later terugkomt als vaste companion.
Klopt Maar ik heb een goed gevoel over Rachel Stevens. . Of hoop ik te hard? .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  zondag 25 januari 2009 @ 12:38:12 #282
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_65380979
Bij something for the weekend was Russell Tovey aanwezig. Het ging heel even over Dr Who. Davies had over hem gezegd dat hij een geweldige Dr Who zou kunnen zijn. Hijzelf zou het een hele eer vinden maar zou veel liever een trusty sidekick spelen
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin zondag 25 januari 2009 @ 12:42:52 #283
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65381126
Ja, RTD had het in zijn boek een paar keer over Tovey. Hij speelt nu in een nieuwe serie, toch?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 25 januari 2009 @ 12:47:18 #284
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_65381257
Ja begint deze week; zat een preview in SFTW. Hij speelt een kerel die in een weerwolf veranderd en samenwoont met een vampier en een spook. Zag er goed uit

edit Being Human heet de serie.
http://www.bbc.co.uk/pres(...)08/human_tovey.shtml

Category: BBC Three; TV Drama
Date: 08.02.2008

dus de week erop
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Admin zondag 25 januari 2009 @ 12:52:45 #285
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65381421
BBC Three heeft daar lang geleden een pilot van uitgezonden, en daarvan is alleen Tovey overgebleven: de andere acteurs zijn vervangen voor de daadwerkelijke serie.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 2 februari 2009 @ 11:12:40 #286
140318 Thy...
Met puntjes
pi_65649553
Een nieuwe Doctor Who fan hier.

Ik was anderhalve maand geleden na het einde van Stargate Atlantis op zoek naar een nieuwe Sci-Fi serie. Goede dingen gehoord over deze serie dus maar eens een seizoentje gedownload. Ik begon er wat onwennig aan, ik was gewend aan series die wetenschappelijk gezien nog redelijk onderbouwd waren maar hier begonnen ze met een signaal dat plastic tot leven kon wekken
Gelukkig ben ik niet gestopt met kijken want na een paar afleveringen begon het toch echt voor me te leven. Dit is duidelijk een serie die niet leunt op sci-fi, maar op geweldig acteerwerk, goede karakters en een divers verhaal.
Vrijdag helaas alweer de laatste aflevering van seizoen 4 gekeken en gister de eerste 5 van Torchwood (en de confidential over de 11de Doctor). Jammer dat ik alweer zo lang moet wachten op nieuwe afleveringen
I love deadlines. I love the whooshing noise they make as they go by.
- Douglas Adams
  Admin maandag 2 februari 2009 @ 19:49:18 #287
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65667984
Eigenlijk had je Torchwood 1 tussen DW2 en DW3 moeten kijken, en Torchwood 2 tussen DW3 en DW4.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 8 februari 2009 @ 10:39:13 #288
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65843528
OG heeft een trailer voor Torchwood 3. Ziet er goed uit.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 8 februari 2009 @ 10:52:25 #289
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65843684
En Freema komt nog een keertje terug dit jaar.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_65844067
Torchwood

Waarom hadden we daar nou ook alweer geen ander topic van gemaakt?
  Admin zondag 8 februari 2009 @ 11:56:30 #291
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65844454
Omdat DW, TW en SJA eigenlijk allemaal 1 show zijn.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 8 februari 2009 @ 13:27:43 #292
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_65845305
quote:
Op zondag 8 februari 2009 11:56 schreef Breuls het volgende:
Omdat DW, TW en SJA eigenlijk allemaal 1 show zijn.
Vooral sinds eind seizoen 4
quote:
Op maandag 2 februari 2009 11:12 schreef Thy... het volgende:
Een nieuwe Doctor Who fan hier.

Ik was anderhalve maand geleden na het einde van Stargate Atlantis op zoek naar een nieuwe Sci-Fi serie. Goede dingen gehoord over deze serie dus maar eens een seizoentje gedownload. Ik begon er wat onwennig aan, ik was gewend aan series die wetenschappelijk gezien nog redelijk onderbouwd waren maar hier begonnen ze met een signaal dat plastic tot leven kon wekken
Gelukkig ben ik niet gestopt met kijken want na een paar afleveringen begon het toch echt voor me te leven. Dit is duidelijk een serie die niet leunt op sci-fi, maar op geweldig acteerwerk, goede karakters en een divers verhaal.
Vrijdag helaas alweer de laatste aflevering van seizoen 4 gekeken en gister de eerste 5 van Torchwood (en de confidential over de 11de Doctor). Jammer dat ik alweer zo lang moet wachten op nieuwe afleveringen
Misschien kun je de oude serie van Doctor Who eens proberen. Daar zitten ook heel geweldige avonturen tussen. Alleen zijn over het algemeen de effecten net iets minder verzorgd.
No escape from reality
pi_65898044
wie was eigenlijk dat ventje met zijn computer in de laatste 2 eps van doctor who?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Admin maandag 9 februari 2009 @ 23:38:47 #294
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_65899667
Luke Smith, de 'zoon' van Sarah Jane, en de computer is een of andere alien in computervorm die de naam Mr Smith draagt.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 13 februari 2009 @ 12:32:13 #295
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_66016928


The BBC has confirmed that part of the forthcoming BBC One Doctor Who Easter special will be filmed in Dubai.

Planet Of The Dead, which stars David Tennant as the Doctor alongside Michelle Ryan and Lee Evans, began filming in January in Cardiff and the team descended on the Arabian Gulf to film further scenes for the episode.

Bionic Woman and Merlin star Michelle Ryan plays the mysterious Lady Christina de Souza who joins the Doctor on a bus-trip which takes a very unexpected detour into danger. British comedy star Lee Evans joins the cast playing a character called Malcolm, whose life becomes connected to the Doctor's under extraordinary circumstances. And Noma Dumezweni returns as Captain Erisa Magambo – last seen helping Rose and Donna save the world in Turn Left.

Producer Tracie Simpson says: "We rarely take Doctor Who abroad although we did visit Rome for series four's The Fires Of Pompeii which gave us some spectacular footage. "The locations in Dubai are a perfect match for writer Russell T Davies's vision of the episode and we expect to film some incredible scenes while we are here."

Planet Of The Dead is the first of four Doctor Who Specials which will air in 2009. Written by Russell T Davies and Gareth Roberts, the episode will be screened on BBC One in Spring 2009. The Producer is Tracie Simpson; Executive Producers are Julie Gardner and Russell T Davies.

Doctor Who is produced by BBC Wales and is filmed in Cardiff.

http://www.bbc.co.uk/pres(...)ebruary/13/who.shtml
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_66019657
quote:
Op maandag 9 februari 2009 23:38 schreef Breuls het volgende:
Luke Smith, de 'zoon' van Sarah Jane, en de computer is een of andere alien in computervorm die de naam Mr Smith draagt.
en waar moeten we we hen van kennen dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Admin vrijdag 13 februari 2009 @ 14:00:43 #297
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_66019842
Uit de Sarah Jane Adventures. De derde serie uit de DW-franchise.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_66039612
quote:
Op vrijdag 13 februari 2009 14:00 schreef Breuls het volgende:
Uit de Sarah Jane Adventures. De derde serie uit de DW-franchise.
een derde serie?

kan effe geen fatsoenlijke torrent vinden
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Admin vrijdag 13 februari 2009 @ 22:59:05 #299
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_66040350
Er zijn volgens mij geen recente afleveringen. Maar SJA is nog meer op kinderen gericht dan DW. Je moet het eigenlijk zo zien:

DW: de basis, de familieserie waar iedereen naar kijkt
TW: de eerste spinoff, meer op oudere jongeren en volwassenen gericht
SJA: de tweede spinoff, meer voor kinderen bedoeld

Ik heb een handjevol SJA-afleveringen gezien, maar het is niet enorm boeiend. Ja, het past bij DW en je kunt er prima je tijd mee besteden, maar de verhalen zijn erg simpel en qua budget lijkt het alsof ze de scripts zo schrijven dat ze de voor DW gemaakte alien-kostuums kunnen hergebuiken.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_66056907
begon me al zorgen maken om de tijd, stond namelijk al een nieuwe serie voor mij in de planning, deze sla ik dan maar over

thanks voor de verheldering
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Admin zaterdag 14 februari 2009 @ 16:53:31 #301
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_66057650
Kun je maar 1 serie tegelijk volgen dan?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 14 februari 2009 @ 16:55:57 #302
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_66057702
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')