abonnement Unibet Coolblue
  Admin woensdag 22 oktober 2008 @ 08:42:06 #1
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62573372
He looks like a man, but he's a legend..

And his name is the Doctor.



Doctor Who is de langstlopende SF-serie ter wereld. Oorspronkelijk een programma dat liep van 1963 tot 1989, maar sindsdien rustende in het land der 'series van vroeger'. Totdat Russel T Davies de draad in 2005 weer oppikte. In Doctor Who volgen we de avonturen van the Doctor, die in zijn ruimte- en tijdmachine, de TARDIS, van hot naar her reist, avonturen beleeft en iedereen uit de nesten helpt.

Doctor Who en Torchwood tot nu toe...

In de nieuwe serie zien we the Doctor in zijn negende incarnatie. Hij heeft onlangs de Time War, een massale oorlog tussen zijn volk, de Time Lords en hun vijanden, de Daleks, beslecht door alles en iedereen uit te roeien, inclusief de planeten van de twee volkeren: Gallifrey en Skaro. Hiermee is the Doctor echter thuisloos geworden. Niet langer vertegenwoordigt hij zijn thuisplaneet; die bestaat niet meer. Voor zover hij weet is hij de laatste van zijn volk.

Wanneer we the Doctor tegenkomen in zijn eerste avontuur sinds zijn achtste incarnatie in de jaren '90 is hij bezig de Autons uit te schakelen. Hierbij loopt hij Rose tegen het lijf, een winkelmeisje met weinig doel in haar leven. Wanneer zij hem succesvol helpt in de strijd tegen de Autons nodigt hij haar uit mee te reizen in de Tardis. Zij gaat accoord en samen reizen ze onder andere naar het einde van de wereld, de dag van haar vaders overlijden, het Cardiff van 1869 (waar we voor het eerst kennis maken met the Rift) en bevechten ze aliens in Downing Street. In het London van de Tweede Wereldoorlog komen ze Captain Jack Harkness tegen, een rogue Time Agent die hen eerst probeert op te lichten, maar ze later helpt in de strijd tegen miljoenen kleine medische reparatiebotjes die door een misverstand alle mensen op hun pad veranderen in zombies.

Hun reis samen lijkt tot een einde te komen wanneer ze, samen met Jack, de Daleks tegenkomen op Satellite 5, een tv-satellietstation in het jaar 200100. Het gevaar loopt zo hoog op dat, uit bescherming, the Doctor Rose met de Tardis naar huis stuurt, maar vastbesloten als ze is breekt ze de Tardis open, stuurt ermee terug naar de plaats des onheils en redt ze de dag. Door de kracht van de Tardis te gebruiken roeit ze de Daleks uit, brengt ze Jack weer tot leven en voorkomt ze de dood van the Doctor. Echter; niet zonder gevolgen. Haar actie leidt ertoe dat the Doctor overladen wordt met energie uit de Tardis, wat funest is voor zijn lichaam en alsnog tot de dood leidt. En zo komen we aan het einde van zijn negende leven. Rose en the Doctor keren terug naar London, Jack achterlatend op Satellite 5.



Wanneer the Doctor regenereert in zijn tiende incarnatie en de aarde redt van overname door de Sycorax reizen the Doctor en Rose verder. Samen verkennen ze New Earth, een ruimteschip met portalen naar 18e-eeuws Frankrijk, een parallele aarde, een planeet in een baan rond een zwart gat en maken ze de kroning van de Koningin mee - via televisie. Hun reis brengt ze ook naar het Schotland van 1879, waar ze Queen Victoria redden van een gewisse dood. Die gebeurtenissen doen haar echter besluiten een instituut op te richten om het Britse rijk te beschermen tegen bovennatuurlijke en buitenaardse bedreigingen: het Torchwood Institute. En hoewel the Doctor haar heeft gered, bang als ze is verbant ze hem uit het Britse rijk en maakt ze het weren van the Doctor uit de UK een van de taken van Torchwood.

Bij een bezoek aan hedendaags London komen the Doctor en Rose erachter dat de Cybermen, die ze eerder op een parallelle aarde tegenkwamen, bezig zijn onze aarde over te nemen. Bovendien blijkt het Torchwood Institute nog steeds te bestaan en een geheim project te hebben, bovenin Canary Wharf. Dit geheime project leidt echter tot de intocht van miljoenen Daleks over de aarde, die in gevecht treden met de Cybermen. Omdat deze legers niet zomaar te verslaan zijn zit er voor the Doctor maar een ding op: hij moet de Void openen, de ruimte tussen parallelle werelden. Dat zal ervoor zorgen dat alle wezens die daar doorheen gereisd zijn erin teruggezogen worden. Echter: hijzelf en Rose zijn er ook doorheen gereisd en met zijn actie brengt hij zichzelf en Rose ook in gevaar. Terwijl the Doctor zichzelf weet vast te houden aan onze wereld, lukt Rose dat niet, en zo wordt ze bruut gescheiden van de man die haar zinloze leven kleur gaf. Haar reis met the Doctor eindigt die dag.



The Doctor, zich nog maar nauwelijks realiserend wat voor impact deze gebeurtenis op zijn leven heeft, vindt zich ineens opgescheept met een bruid in zijn Tardis, die eist te worden teruggebracht naar haar bruiloft. Donna Noble is haar naam en ze blijkt onderdeel te zijn van een plan om oeroude spinachtige aliens uit hun bijna eeuwige slaap in de kern van de aarde te wekken. Nadat the Doctor Donna hier logischerwijs uit redt en hij bedenkt dat zij misschien wel een tijdje met haar mee wil reizen, nu hij zonder Rose helemaal alleen is, bedankt zij voor de eer en keert the Doctor eenzaam sterrewaards.

Niet veel later belandt hij echter wederom op aarde. Er is wat mysterieus aan de hand in een ziekenhuis in London, dus hij checkt zichzelf in, om vervolgens met ziekenhuis en al op de maan te belanden. In dat ziekenhuis ontmoet hij Martha Jones, medisch studente, die zichzelf door haar snelle handelen en nuchtere benadering van een overduidelijke panieksituatie bij the Doctor in de kijker speelt. Hij nodigt haar uit voor een ritje in de Tardis, als dank voor haar hulp, maar al snel wordt dat ene ritje er twee, worden die twee er drie en voordat ze het beiden doorhebben zijn ze letterlijk tot het einde van het universum geweest voordat ze samen met wederom Jack Harkness in hedendaags London terechtkomen, waar aardsvijand the Master de controle over Groot-Brittannie blijkt te hebben genomen. Hun poging het bewind te eindigen leidt tot een kruistocht van een jaar, waarin the Doctor en Jack gevangen gehouden worden door the Master en Martha over de hele wereld steun verzamelt om hen beiden te bevrijden.



Na dit avontuur, waarbij Martha een jaar alleen door de wereld is getrokken terwijl niet alleen Jack en the Doctor, maar ook haar eigen familie een jaar lang gevangenen van the Master waren, vindt Martha het mooi geweest. Ze besluit op aarde te blijven, bij haar familie, haar studie af te maken en the Doctor alleen te laten. Het duurt echter niet lang voordat we Martha weer zien. Na haar studie gaat ze voor UNIT werken, een internationale militaire organisatie die als taak heeft buitenaardse bedreigingen te bestrijden.



Jack Harkness, na de strijd met de Daleks achtergelaten op Satellite 5, gebruikte zijn Vortex Manipulator om terug in de tijd te gaan en naar de aarde te reizen, in de hoop the Doctor weer tegen te komen. Hij komt terecht in 1869 en vindt zichzelf uiteindelijk in Cardiff, waar hij wordt opgemerkt en gerecruteerd door de lokale afdeling van Torchwood. Jack, onsterfelijk gemaakt door Rose's reddingsactie, beleeft de volledige twintigste eeuw als werknemer van Torchwood totdat hij, vlak voor het einde van het millennium, de leiding krijgt en zijn eigen team vormt. We pakken de draad van zijn verhaal op in 2006 met de eerste aflevering van de tv-serie Torchwood. Hierin betrekt hij PC Gwen Cooper bij het team, dat op dat punt bestaat uit Owen Harper, Ianto Jones, Toshiko Sato en Suzie Costello. Gwen wordt effectief de vervanger van Suzie, wanneer blijkt dat zij moorden pleegt om een buitenaardse handschoen, die mensen voor een minuut of twee terug kan brengen uit de dood, te kunnen testen. Suzie pleegt uiteindelijk zelfmoord.

We volgen de avonturen van het team totdat Jack ontdekt dat the Doctor in de buurt is en hij besluit achter hem en Martha aan te gaan. Na het avontuur met the Master beseft hij echter dat hij een verantwoordelijkheid heeft om op zijn team te letten. Hij keert terug naar Torchwood en neemt de leiding van het team weer op zich.

Na zijn terugkeer komt Jack erachter dat the Rift, die we voor het eerst zagen in het bezoek van the Doctor en Rose aan Cardiff in 1869, actiever is dan ooit en hem onder andere in contact brengt met een oud-partner van the Time Agency, alienterroristen, Rift-verdwijningen en zijn verloren gewaande broer. Ook Martha zien we terug, als Jack haar hulp inroept bij het onderzoeken van een reeks mysterieuze moorden. Ze gaat voor Torchwood undercover en ontmaskert de directeur van een kliniek die een alles-genezend medicijn uit buitenaardse technologie heeft ontwikkeld. Dit gaat echter niet zonder gevolgen; nadat Torchwood zijn zaakje heeft opgerold schiet hij Owen in de borst, wat leidt tot zijn dood. De handschoen waar Suzie een dodelijke obsessie voor had was er echter een van een paar, en Jack, zwaar geėmotioneerd door het verlies van een teamlid, gebruikt de overgebleven handschoen om Owen terug te brengen, die vervolgens als levende dode bij het team kan blijven tot hij aan het einde van het tweede seizoen vermoedelijk voorgoed overlijdt.

In dit laatste avontuur verliest Torchwood ook Toshiko door een schotwond, afgevuurd door Gray, Jacks broer. Uit wraak voor het feit dat Jack Gray, toen ze beiden nog kinderen waren, is kwijtgeraakt, begraaft hij zijn onsterfelijke broer levend, wat er uiteindelijk voor zorgt dat een ruim 2100 jaar oude Jack aan het einde van het tweede seizoen het met een team van drie moet doen.

Het vervolg...

Torchwood heeft op 4 april het tweede seizoen afgerond. In januari wordt seizoen 3 uitgezonden op BBC One. Momenteel is hierover bekend dat er een verhaal is geschreven dat zich uitspreidt over vijf afleveringen. Niet bekend is of het seizoen daarna nog doorgaat. Doctor Who is op 5 april begonnen aan het vierde (of dertigste) seizoen.

In dit vierde seizoen loopt the Doctor Donna Noble weer tegen het lijf. Na hun eerdere avontuur bedacht Donna zich dat het 'toch wel leuk zou zijn' om met the Doctor mee te reizen, en besloot vreemde situaties te gaan onderzoeken in de hoop the Doctor tegen het lijf te lopen zodat ze haar kans kon krijpen. Wanneer beiden undercover zijn bij Adipose industries, ontmoeten ze elkaar uiteindelijk, en nadat ze een miljoen Britten hebben gered van de dood beginnen ze samen aan hun reis. Na ontdekt te hebben dat diverse volkeren, na verlies van hun planeet, proberen elders (vaak op Aarde) asiel te zoeken en ten koste van de mensheid hun volk weer op te bouwen, belandt Donna door een mysterieuze waarzegster in een alternatieve tijdlijn. Hierin loopt ze Rose tegen het lijf, die haar uitlegt dat ze in een wereld leeft die niet klopt: Donna heeft in een ander leven, het echte leven, een man ontmoet die haar de meest geweldige zaken liet zien, maar door Donna's aanwezigheid in deze alternatieve tijdslijn is de man dood terwijl zijn hulp hard nodig is. Die man is the Doctor en Rose wil door Donna te helpen hem weer in het bestaan terugroepen, want het einde van het universum is in zicht en alleen the Doctor kan helpen.

Na Donna's ontsnapping uit de alternatieve tijdslijn en het overbrengen van Rose's boodschap snellen the Doctor en Donna naar Aarde, waar ze ontdekken dat deze van z'n plek is gelicht om nergens meer gevonden te worden. Bij een bezoek aan intergalactische politie- en justitiedienst the Shadow Proclamation ontdekken ze dat nog 26 andere planeten zijn verdwenen, en samen gaan ze op zoek. Ze volgen het spoor van de bijen, die de laatste tijd mysterieus verdwenen van Aarde, maar dit spoor houdt op bij the Medusa Cascade, een locatie in het universum waar the Doctor lang geleden een Rift in tijd en ruimte heeft gedicht. Wanneer daar een hulpsignaal van Torchwood, Sarah Janes buitenaardse supercomputer en the Doctor's andere companions doorsijpelt, ontdekt hij hoe bij de Aarde te komen, om daar te ontdekken dat Davros, de schepper van de Daleks, alive and kicking is en verantwoordelijk voor het in de Cascade verstoppen van de 27 planeten. Het is aan the Doctor en zijn companions om uit te zoeken wat Davros hiermee wil en hoe dit te stoppen, maar lukt dat als the Doctor dodelijk is geraakt door een Dalek en dreigt een lang en verlammend regeneration proces in te gaan?

Seizoen 4 is inmiddels voorbij, maar de Chrismas Special is right around the corner, evenals een eventuele Children in Need special.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 22 oktober 2008 @ 08:44:59 #2
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62573402
Onbeschaamde TVP.
  Admin woensdag 22 oktober 2008 @ 08:45:57 #3
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62573415
Topic heet Topic for Ten, omdat ik van de week naar Song for Ten aan het luisteren was en weer aan het afscheid in Doomsday moest denken. De tekst:
quote:
Well I woke up today
And the world was a restless place
It could have been that way for me

And I wandered around
And I thought of your face
That Christmas looking back at me

I wish today was just like every other day
'Cause today has been the best day
Everything I ever dreamed

And I started to walk
Pretty soon I will run
And I'll come running back to you

'Cause I followed my star
And that's what you are
I've had a merry time with you

I wish today was just like every other day...
'Cause today has been the best day
Everything I ever dreamed

So have a good life
Do it for me
Make me so proud
Like u want me to be
Where ever you are
I'm thinking of you oceans apart
I want you to know

Well I woke up today and your on the other side
Our time will never come again
But if you can still dream
Close your eyes it will seem
That you can see me now and then

I wish today was just like every other day...
'Cause today has been the best day
Everything I ever dreamed

I wish today was just like every other day...
'Cause today has been the best day
Everything I ever dreamed
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin woensdag 22 oktober 2008 @ 08:51:01 #4
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62573485
Okay, en iemand dacht bij dit nummer hetzelfde als ik:



Bij de zin "Well I woke up today and you're on the other side" zitten precies de beelden waar ik ook aan denk bij die zin: Rose en the Doctor aan beide zijden van de Void.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62575448
Was het maar kerst ...
  woensdag 22 oktober 2008 @ 13:19:29 #6
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62580424
Blijft een mooie OP..

en het is gewoon te lang geleden dat Torchwood of Doctor Who op Tv was..
  Admin woensdag 22 oktober 2008 @ 23:56:57 #7
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62600360
Ik twijfelde vanmiddag in de metro (of de Tube, eigenlijk ) of het topic niet beter The Next Doctor had kunnen heten. Waar je al niet over nadenkt zo onderweg.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 22 oktober 2008 @ 23:59:15 #8
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62600422
Ach, bewaar je die voor het volgende topic
  Admin donderdag 23 oktober 2008 @ 00:04:46 #9
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62600603
Het volgende topic zal niet voor eind december komen denk ik.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 23 oktober 2008 @ 00:05:50 #10
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62600631
Je bent admin, sluit je deze voor die tijd..
pi_62604126
TVP, zit al te lang zonder Dr. Who
Misschien toch maar eens verder gaan met Torchwood
  Admin zondag 26 oktober 2008 @ 21:08:29 #12
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62700793
quote:
Op donderdag 18 september 2008 14:19 schreef Breuls het volgende:
The Times heeft stukjes uit RTD's boek gepubliceerd, wat zo te zien een verzameling van e-mails (oid) is. Een quote over de kerstaflevering (en daarom in spoilertags):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Boek komt uit op 25 september. Die ga ik volgende maand dus even ergens in London uit een boekwinkel meeslepen.
Ik heb het boek inderdaad vorige week in een winkel gevonden, en ben inmiddels over de helft. Mind you, naast DW geek ben ik ook screenwriting geek, maar ik smul ervan. Het is inderdaad een lange mailwisseling tussen RTD en Benjamin Cook, waarin hij vertelt over overwegingen die hij maakt tijdens het schrijven, zijn gevoel erbij, etcetera. De scripts die hij schrijft tijdens de mailwisseling worden steeds in stukjes naar Benjamin gemaild en steeds staat er een nieuw stukje script in met toelichtingen als "ik heb deze scene verwijderd en die uitleg daar toegevoegd, want dat is logischer" en dat soort zaken. Enorm interessant; je hebt echt het idee dat je bij de ontwikkeling van het script aanwezig bent.

Daarnaast vertelt hij zaken over productie, PR-zaken die hij moet doen (zijn aftreden, de vraag of Steven Moffat het wil doen, de wijze om aan de pers te melden dat DW er een jaar tussenuit gaat, het introduceren van Catherine Tate (die al is gevraagd voor S4 voordat S3 was begonnen met uitzenden) en al die showrunnerzaken). Ook zijn andere series bespreekt hij, maar de focus ligt op seizoen 4 van DW plus de specials.

Wat ik de grootste onthulling vind is dat RTD feitelijk het hele seizoen schrijft. Hij neemt schrijvers aan, geeft ze een setup waar een aflevering over moet gaan en laat ze daarmee aan de slag gaan. Vervolgens, als hij het script ingeleverd krijgt, gaat-ie het niet zomaar een beetje oppoetsen, maar net zo lang omgooien tot het beter bevalt, waardoor soms meer dan de helft anders is (maar zonder verlies van de kern, maar die is weer gebaseerd op zijn aanwijzingen aan de schrijver). Zijn schrijfwerkzaamheden zijn dus echt heel groot.

Mocht je dit alles interessant vinden, dan is het een absolute must read. Nog interessanter dan The Shooting Scripts van S1. (Uhuh, die staat ook in mijn kast.)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 26 oktober 2008 @ 21:20:26 #13
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62701269
Oh grappig, in een mail van 26 oktober 2007 meldt RTD dat Moffat officieel seizoen 5 gaat doen. Da's vandaag precies een jaar geleden.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin maandag 27 oktober 2008 @ 21:23:34 #14
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62732371
Over de scene waarin Mickey met Jack en Martha wegloopt in Journey's End:
quote:
We promised Noel that we'd bring him back in Torchwood Series Three.
En dat is dus Noel Clarke.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62742586
Dat maakt Torchwood toch wat interessanter vind ik. Ben nu net aan seizoen 2 begonnen. Ik vind het wel leuk, maar het kan het echt niet meten met Dr. Who. desalniettemin best vermakelijk. Best leuke feitjes in dat boek blijf maar posten als er nog iets interessants langs komt
  Admin dinsdag 28 oktober 2008 @ 09:43:22 #16
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62742749
Ik heb het al uit. Er staat genoeg interessants in, maar het is ruim 500 blz, dus als je 't wil weten moet je 'm zelf lezen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 28 oktober 2008 @ 11:46:04 #17
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62746305
De weblog van Noel Clarke:
quote:
On DOCTOR WHO this Saturday MICKEY SMITH aka NOEL CLARKE (yours truly) is back. And probably (and as far as I'm concerned) the very last time
Post is uit juli, dus van vlak voor Journey's End. Geen idee of dit ook betekent dat-ie geen TW doet.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 28 oktober 2008 @ 11:50:11 #18
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62746452
quote:
This year's BBC Children in Need show on BBC One is to feature an exclusive preview of the forthcoming Doctor Who Christmas special.

The clip, from the special entitled The Next Doctor, will show the first two minutes of a brand new episode for the Time Lord, played by David Tennant.

This never-seen-before footage is a worldwide exclusive and will keep fans all over the globe wondering what's in store for the Doctor's next adventure.

Starring David Tennant and David Morrissey, the two-minute piece will broadcast as part of the BBC Children in Need show on Friday 14 November, BBC One, 7.00pm.
BBC PO

Geen multi-doctor story dus.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62746850
ik dacht dat ik had gelezen ergens dat er na de CiN 2 minuten van de christmas special zouden komen. Vast verkeerd gelezen
  Admin woensdag 29 oktober 2008 @ 14:48:08 #20
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62782839
Interview met schrijvers Robert Shearman (Dalek, S1), Paul Cornell (Father's Day, S1 + Human Nature/Family of Blood, S3) en James Moran (The Fires of Pompeii, S4) in UK Writer.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 29 oktober 2008 @ 21:34:59 #21
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_62794654
Nog ruim 2 weken tot CiN
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
pi_62801210
Had hier toch wel verwacht het nieuws dat Tennant er mee stopt..

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/7698539.stm
It took God six days to create the earth, and Monty Python just 90 minutes to screw it up.
  donderdag 30 oktober 2008 @ 02:06:01 #23
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_62801271
Aan de ene kant jammer, aan de andere kant hoort het ook bij de doctor..
probleem is alleen een beetje dat de doctor maar 12(?) keer kan regenereren en dat ze inmiddels al bij 11(?) zitten..
  donderdag 30 oktober 2008 @ 07:29:29 #24
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 09:16:21 #25
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62803145
Ik hoor het op de radio precies als ik dit topic open. Jammer. Ik ben heel nieuwsgierig wie de 11e wordt, maar ik had zo gehoopt op nog 1 jaartje Tennant.
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 02:06 schreef SiGNe het volgende:
probleem is alleen een beetje dat de doctor maar 12(?) keer kan regenereren en dat ze inmiddels al bij 11(?) zitten..
This is sci-fi. They'll think of something.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 09:20:44 #26
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62803231
Overigens heeft RTD al bedacht wat Tennants laatste woorden worden. Dat meldde hij ergens in het boek. Hij heeft het opgeschreven en opzij gelegd. Dat zien we dus met kerst 2009 wel (aannemende dat dat de laatste is, zou ook 1 jan 2010 kunnen zijn natuurlijk).
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 09:40:19 #27
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62803628
Discussiepuntje: mag een acteur die al in Doctor Who naast Tennant of Ecclestone heeft gespeeld de rol van de Doctor krijgen?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 30 oktober 2008 @ 09:45:23 #28
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62803734
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 09:40 schreef Breuls het volgende:
Discussiepuntje: mag een acteur die al in Doctor Who naast Tennant of Ecclestone heeft gespeeld de rol van de Doctor krijgen?
Hangt van de omvang van de rol af.
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 09:47:26 #29
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62803778
Nou, sommigen roepen John Simm, die het inderdaad best zou kunnen, maar ik zou 't zelf vreemd vinden om the Doctor te laten regenereren naar het uiterlijk van the Master.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 30 oktober 2008 @ 09:55:02 #30
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62803944
Ik weet het niet, het is een arc die voor het 'gevoel' al even afgelopen is. In DrWho kan alles natuurlijk dus ook een reincarnatie van een lichaam dat al eens gebruikt is. Ik zou het niet onpassend vinden eigenlijk. Al wordt deze scene wel erg apart, en je gaat bijna denken "Is de dokter niet zelf de de master"
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 10:14:19 #31
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62804355
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 09:55 schreef GI het volgende:
Ik weet het niet, het is een arc die voor het 'gevoel' al even afgelopen is. In DrWho kan alles natuurlijk dus ook een reincarnatie van een lichaam dat al eens gebruikt is.
Ja, het kan. Het is al eens gedaan met Romana, companion van Tom Baker. Die regenereerde naar de vorm van iemand die al eerder te zien was geweest.
quote:
Ik zou het niet onpassend vinden eigenlijk. Al wordt deze scene wel erg apart, en je gaat bijna denken "Is de dokter niet zelf de de master"
Ik zou het wel vreemd vinden. Al is het maar omdat je Simm als the Master kent (zegt iemand die de LoM DVD box aan het kijken is )
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62807403
Jammer Jammer, maar toch nog 4 specials met hem. ben benieuwd wie de nieuwe dokter word. Ik gok dat de serie van Tennant ons niet zal teleurstellen
Vond de 9e dokter ook tof.
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 12:28:59 #33
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62807756
5 specials. Ze beginnen in januari met nieuwe opnames voor 4 specials, maar The Next Doctor is al opgenomen.

Ik zit te denken, zou dit:
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 09:20 schreef Breuls het volgende:
Overigens heeft RTD al bedacht wat Tennants laatste woorden worden. Dat meldde hij ergens in het boek. Hij heeft het opgeschreven en opzij gelegd. Dat zien we dus met kerst 2009 wel (aannemende dat dat de laatste is, zou ook 1 jan 2010 kunnen zijn natuurlijk).
..een hint zijn geweest dat hij ook daadwerkelijk de schrijver zou zijn van Tennants laatste aflevering? Want dan hadden we dus allang geweten dat hij niet in 2010 terug zou komen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62808303
achteraf klinkt dat heel logisch, maar had het zelf echt niet bedacht voor dat Tennant het zelf zei
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 16:27:41 #35
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62814879
The Times vraagt om meningen wie de nieuwe Doctor moet worden: http://timesnews.typepad.com/news/2008/10/whos-the-doctor.html

Nesbitt lijkt me nog steeds een goede.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62815791
ik vind Philip Heywood Glenister opzich ook wel een goede.
  donderdag 30 oktober 2008 @ 17:28:09 #37
211083 Angelof9
I must go first
pi_62816323
Ik wik gewoon David Tennant terug, Wat is dit voor gezeik??

Anders moet z'n dochter het maar overnemen, waarom zou het altijd een man moeten zijn?
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 17:29:18 #38
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62816345
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 17:02 schreef Mizh het volgende:
ik vind Philip Heywood Glenister opzich ook wel een goede.
Die ken ik alleen als Gene Hunt, maar als je die wat minder bot maakt is het misschien wel een goeie ja.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 17:34:58 #39
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62816459
The Guardian heeft ook een topic met reacties: http://www.guardian.co.uk(...)d-tennant-doctor-who en een aanvullend artikel http://www.guardian.co.uk(...)oct/30/doctorwho-bbc
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_62820036
Aw geen DT meer na die 4 specials, thats very sad news
  Admin donderdag 30 oktober 2008 @ 20:38:22 #41
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62821122
Nu rijst overigens weer de vraag: wie is River Song? In Silence in the Library herkent ze hem aan zijn uiterlijk, dus haar geschiedenis met the Doctor is tijdens zijn tiende incarnatie. Zou er nog een verhaal geplanned zijn/worden voor in een van de specials, of moet/zal Moffat het op een andere manier uitleggen?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 31 oktober 2008 @ 01:28:32 #42
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_62827631
Het zal me niets verbazen dat River Song in wat boeken op zal duiken, maar nooit meer in de serie genoemd zal worden.
No escape from reality
  vrijdag 31 oktober 2008 @ 07:24:32 #43
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62828775
"I've never met you this young"

Het gaat haar volgens mij niet direct om zijn uiterlijk. Ze zag het aan zijn ogen volgens mij.
En :
quote:
# At Comic-Con 2008, Steven Moffat let slip that River Song has met other incarnations of the Doctor.
  Admin vrijdag 31 oktober 2008 @ 09:53:24 #44
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62830758
Aah, okay, in dat geval is er heel wat speelruimte.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 31 oktober 2008 @ 10:21:11 #45
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62831405
Ik zou het niet erg vinden haar de companion van een nieuwe docter te laten worden. Haar verhaallijn is dat ze los van elkaar leven en dat hij haar vaak opzoekt. Daar zit een potentie in voor 'lone doctor' verhalen met een companion die zichzelf wel vermaakt zonder als een verliefde puppy achter hem aan te lopen.

Ik ben even de titels kwijt maar de humor en verhalen van de dokter zonder de aandacht die aan zijn companion besteedt wordt zijn deel van mijn favourite afleveringen. In die eeuwigdurende file met 'there is something in the dark' en die spiegel planeet met de alien die je napraat. .
  Admin vrijdag 31 oktober 2008 @ 10:51:23 #46
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62832150
Gridlock en Midnight.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 31 oktober 2008 @ 10:51:59 #47
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_62832165
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 10:51 schreef Breuls het volgende:
Gridlock en Midnight.
Ik wist dat jij het wel zou weten
  Admin vrijdag 31 oktober 2008 @ 11:07:02 #48
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62832603
Ja, ik weet teveel.

Maar als je companion-loze verhalen leuker vindt kun je het komende jaar je lol op.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 2 november 2008 @ 01:37:32 #49
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_62875085
Filmpje van ruim zes minuten, chatter tussen RTD, John Barrowman en Caitlin Moran van The Times http://entertainment.time(...)s/article5002256.ece
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 6 november 2008 @ 18:22:57 #50
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63006936
Interview met RTD bij de BBC Writersroom website: http://www.bbc.co.uk/writersroom/insight/russell_t_davies_1.shtml
(voornamelijk interessant voor screenwriting geeks, weinig specifieks over DW)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 14 november 2008 @ 13:15:50 #51
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63219194
Niet vergeten: vanavond is Children in Need, met een paar minuten uit The Next Doctor als voorproefje. Volgens de gids op de BBC site zit the Doctor in het tweede uur, dus tussen 9 en 10 uur.

Overigens wordt vanavond The Christmas Invasion om 20.00 uur uitgezonden op BBC Three, mocht je die nog een keer willen zien. Om 21.00 uur volgt The Runaway Bride. BBC Three gaat daarna seizoen 3 herhalen, volgens het volgende schema:

ma 20.00 uur: 3x01 Smith & Jones
ma 20.45 uur: 3x02 The Shakespeare Code

wo 20.00 uur: 3x03 Gridlock
wo 21.00 uur: 3x04 Daleks in Manhattan

vr 20.00 uur: 3x05 Evolution of the Daleks

De uitzendingen op woensdag worden gevolgd door een cut down van Doctor Who Confidential, en die van vrijdag door een langere versie van Confidential.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 14 november 2008 @ 22:14:55 #52
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63233025
Okay, dat was dus exact datgene wat RTD al beschreef in zijn boek:
quote:
the Doctor arrives, hears a damsel in distress, the Doctor steps forward to save her... when this other man [to be played by David Morrissey] swings in, dashing, brilliant, amazing, clever, witty, saves the day. The Doctor says, “Who are you?” The man says, “I'm the Doctor!”
Tot nu toe wisten we nog niet of het ook THE Doctor is, maar deze David Morrissey Doctor vraagt zijn companion om de Sonic Screwdriver en noemt de TARDIS. En hij roept allons-y!

De vraag is: is hij de 11th Doctor, of een parallele-wereld-Doctor, of een bedrieger?

* Breuls vindt het wel exciting
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 14 november 2008 @ 22:47:01 #53
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_63233906
Ik zal het wel mis hebben. Maar misschien krijgen we een paar two doctor specials.

Edit:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 56% gewijzigd door Wer-Al_Zwowe op 15-11-2008 01:06:27 ]
No escape from reality
  zaterdag 15 november 2008 @ 01:43:08 #54
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_63237441
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
  Admin zaterdag 15 november 2008 @ 01:54:25 #55
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63237634
"I'm the Doctor."
'Doctor Who?'



Ik vind de DM Doctor trouwens te eagerly pronken met het feit dat hij de Doctor is.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_63269896
Heerlijke teaser ...
  Admin maandag 17 november 2008 @ 14:56:28 #57
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63289150
Hej dit had ik helemaal gemist: een bericht over Torchwood opnames bij WalesOnline. Met een fotootje dat zo te zien is genomen 'boven' de Hub (dat kleurenspektakel is de draaimolen die bij het water staat) en uitzendnieuws:
quote:
The show will be aired in the 9pm slot on BBC1 on five consecutive nights next spring.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 17 november 2008 @ 15:54:00 #58
82471 CrazyDutchPunk
Just watch me burn...
pi_63290873
Lekker origineel @ Mr Frobisher. Iemand heeft ook Damages gekeken bij TW.
You know when you close your eyes and wish for something?
Well, God's the person that is ignoring you.
pi_63292593
Wilde gok n.a.v. de special.

Deze ' doctor ' is een nep ' doctor' in een toneelstuk van het een of ander.
[20:25] [Knut] Een vrouw met een kerst fetish...
[20:26] [Knut] Niet zo letterlijk dat ik haar met baard om moet HOHOHOEN
[20:26] [Knut] maar je snapt het idee wel.
  Admin maandag 17 november 2008 @ 16:48:47 #60
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63292685
Ja, of een imposter. Ook ivm dit:
quote:
Op zaterdag 15 november 2008 01:54 schreef Breuls het volgende:

Ik vind de DM Doctor trouwens te eagerly pronken met het feit dat hij de Doctor is.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 17 november 2008 @ 19:23:29 #61
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_63296678
Het feit dat zijn sonic screwdriver wel erg veel op een gewone schroevendraaier lijkt, is voor mij voldoende om me bij deze theorie aan te sluiten.
No escape from reality
pi_63297128
TVP TVP TVP

Ik heb toevallig vanochtend op youtube de children in need special gezien... ik baal er behoorlijk van dat David Tennant ermee stopt
jack/dansen/sushi/netflix
"fuck that shit" is a perfectly acceptable replacement for "no"
  Admin maandag 17 november 2008 @ 19:40:04 #63
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63297205
quote:
Op maandag 17 november 2008 14:56 schreef Breuls het volgende:
Hej dit had ik helemaal gemist: een bericht over Torchwood opnames bij WalesOnline. Met een fotootje dat zo te zien is genomen 'boven' de Hub (dat kleurenspektakel is de draaimolen die bij het water staat) en uitzendnieuws:
[..]
Overigens volgt WalesOnline de BBC op de voet. Als je meer wil lezen, check deze zoekactie op de titel Torchwood.

Oh, maar let wel op spoilers. In een van de berichten wordt besproken hoe het plein 'boven de Hub' is 'omgebouwd' voor de opnamen, waarmee ze duidelijk aangeven wat er in die omgeving, en dus met de Hub, gebeurt.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_63299488
Zijn er nog meer topics over Doctor Who en/of Torchwood toevallig??
jack/dansen/sushi/netflix
"fuck that shit" is a perfectly acceptable replacement for "no"
  Admin maandag 17 november 2008 @ 21:44:57 #65
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63300931
Ja, nog 9.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  dinsdag 18 november 2008 @ 11:25:20 #66
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_63311577
Damn, kan niet wachten. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin dinsdag 18 november 2008 @ 11:42:47 #67
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63312112
Laten we er een countdown bij doen voor de suspense.

› Nog 37 dagen tot 25/12/2008

Quote dit vooral voor een update.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 19 november 2008 @ 23:13:12 #68
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_63361201
quote:
Op dinsdag 18 november 2008 11:42 schreef Breuls het volgende:
Laten we er een countdown bij doen voor de suspense.

› Nog 36 dagen tot 25/12/2008

Quote dit vooral voor een update.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
No escape from reality
  Admin woensdag 19 november 2008 @ 23:14:53 #69
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63361253
Jij leest ook braaf Wikipedia? Een bewerking hoeft het niet te zijn; het verhaal (of een deel ervan) kan overeen komen, maar dat is wellicht alles.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 19 november 2008 @ 23:38:14 #70
40991 Wer-Al_Zwowe
Caught in a landslide
pi_63361914
quote:
Op woensdag 19 november 2008 23:14 schreef Breuls het volgende:
Jij leest ook braaf Wikipedia? Een bewerking hoeft het niet te zijn; het verhaal (of een deel ervan) kan overeen komen, maar dat is wellicht alles.
Eigenlijk het ik het van het Ian Levine Doctor Who forum. Maar de Wiki link is toegevoegd voor verduidelijking.
No escape from reality
  Admin donderdag 20 november 2008 @ 11:02:48 #71
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63368777
The Genesis of Doctor Who - De BBC heeft een mega-oud Doctor Who archief online gezet:
quote:
45 years after it first graced our screens, a whole new generation now follows the Doctor's thrilling adventures. Today, BBC Archives travels back in time to find out how it all started.

From early discussions about whether the BBC should even have its own science fiction drama through some of the ideas that fell by the wayside we release the documents which show how the Doctor and his trusty TARDIS were created.

Read the original character outlines for the series and discover some of the big secrets that the Doctor was meant to be hiding. The documents include hand-written notes by Sydney Newman, the man often credited with creating the series. But as the documents show, he was not alone.

Previously seen only by a handful of lucky Doctor Who enthusiasts, this is the first time these documents have been made available to the general public.

Also included in this collection are clippings from the Radio Times, an audience report that shows what the public thought of the first episode and a gallery of rare images from the first episodes.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 21 november 2008 @ 11:15:31 #72
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63399075
De aflevering van Knight Rider van een paar weken terug had karakters voor Halloween verkleed als andere tv-figuren. Billy, een van de supporting characters uit de serie, was verkleed als Captain Jack:



Behalve dat hij aangaf dat hij verkleed was als Jack uit Torchwood en Doctor Who werden er door andere karakters een paar referenties gemaakt naar het feit dat jack 'onmiseksueel' is en of dat de reden is dat hij verkleed ging als Jack. Met andere woorden, Torchwood en Doctor Who werden relatief uitgebreid besproken in Knight Rider.

Ergens vind ik dat best wel heel erg cool.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 21 november 2008 @ 11:18:32 #73
211083 Angelof9
I must go first
pi_63399152
Knight Rider? Die show met die pratende auto? Of heb ik iets gemist?
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  Admin vrijdag 21 november 2008 @ 13:19:10 #74
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63402606
Ja, die show.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 21 november 2008 @ 13:42:14 #75
211083 Angelof9
I must go first
pi_63403257
Maar dat is toch uit de jaren 80, toen bestond Torchwood nog helemaal niet.
You sign it Captain Sharon Fucking Raydor and you go home
  vrijdag 21 november 2008 @ 13:47:23 #76
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_63403442
quote:
Op vrijdag 21 november 2008 13:42 schreef Angelof9 het volgende:
Maar dat is toch uit de jaren 80, toen bestond Torchwood nog helemaal niet.
Jah.... http://www.imdb.com/title/tt1114258/
  Admin vrijdag 21 november 2008 @ 15:10:57 #77
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63405900
quote:
Op vrijdag 21 november 2008 13:42 schreef Angelof9 het volgende:
Maar dat is toch uit de jaren 80, toen bestond Torchwood nog helemaal niet.
Oh, misschien moet ik er even bij vermelden dat Knight Rider inmiddels weer bestaat. Het is een wekelijkse serie op NBC, met een nieuwe KITT enzo.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_63439598
In de vorige aflevering van The Sarah Silverman Program deed een oude bekende mee in een toepasselijke rol.





Een kleine rol maar wel grappig.
You can't have everything. Where would you put it?
- Steven Wright
  Admin zondag 23 november 2008 @ 02:18:30 #79
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63442047
Whehe, Was dat een Doctor Who parodie ofzo?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zondag 23 november 2008 @ 02:19:19 #80
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63442053
Was het iemand al opgevallen dat 'topic for ten' ook het tiende topic is?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_63443986
Ik dacht dat dat een opzettelijk grapje was
  zondag 23 november 2008 @ 11:33:44 #82
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_63444751
quote:
Op vrijdag 21 november 2008 15:10 schreef Breuls het volgende:

[..]

Oh, misschien moet ik er even bij vermelden dat Knight Rider inmiddels weer bestaat. Het is een wekelijkse serie op NBC, met een nieuwe KITT enzo.
En nog meligere verhalen. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  zondag 23 november 2008 @ 11:34:06 #83
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_63444754
quote:
Op zondag 23 november 2008 02:19 schreef Breuls het volgende:
Was het iemand al opgevallen dat 'topic for ten' ook het tiende topic is?
*geeft veer* .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
pi_63457232
En natuurlijk staan de filmpjes al op Youtube.







Toch altijd leuk dit soort dingen. Dat de mensen achter een serie die je kijkt ook fan zijn van andere dingen die je kijkt of kent.

Zo hadden ze het laatst in Chuck over Vogon Poetry

En ik betwijfel nu helemaal of het toeval is dat een aflevering van Sarah laatst begon met een wekker die op 11:38 uur stond.
You can't have everything. Where would you put it?
- Steven Wright
  Admin maandag 24 november 2008 @ 07:48:33 #85
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63469422
Freema Agyeman speelt de komende tijd in drie nieuwe series. Voor als je haar wil volgen, hier een interview uit de Telegraph: http://www.telegraph.co.u(...)it/bvtvsatfeat22.xml
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 24 november 2008 @ 09:45:57 #86
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_63470821
Ik zag haar ook pas in een duistere Victoriaanse dramaserie. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin dinsdag 25 november 2008 @ 13:17:40 #87
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63504646
Nav het 45-jarig bestaan van Doctor Who afgelopen weekend heeft de DW-moderator van tv.com een terugblik van de laatste vier seizoenen geschreven: http://www.tv.com/users/_Islander_/profile.php?action=show_blog&entry=m-100-25579788?tag=topslot;link;
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 27 november 2008 @ 10:35:00 #88
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_63559454
http://community.livejournal.com/doctorwho/4102752.html

Spoiler alert speculatie



Dat horloge dat door de BBC is neergezet, en wat je dus in het bovenstaande plaatje kan zien.

Ring a bell anyone ?
  Admin donderdag 27 november 2008 @ 11:34:43 #89
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63561044
Hm, ik moet meteen denken aan het jochie in Human Nature/Family of Blood dat een tijdje met dat horloge rondliep en zo in de herinneringen van the Doctor kon kijken... Dit kan net zoiets zijn: iemand die geestelijk in de war is en die beelden in zijn hoofd heeft, waardoor hij denkt dat hij the Doctor is.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 27 november 2008 @ 11:49:34 #90
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_63561435
quote:
Op donderdag 27 november 2008 11:34 schreef Breuls het volgende:
Hm, ik moet meteen denken aan het jochie in Human Nature/Family of Blood dat een tijdje met dat horloge rondliep en zo in de herinneringen van the Doctor kon kijken... Dit kan net zoiets zijn: iemand die geestelijk in de war is en die beelden in zijn hoofd heeft, waardoor hij denkt dat hij the Doctor is.
Maar toen zat het horloge vol met de 'essence' van de doctor...
  Admin donderdag 27 november 2008 @ 11:59:11 #91
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63561632
True. Maar misschien kan er iets van achterblijven. Ofzo.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 27 november 2008 @ 12:07:36 #92
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_63561863
quote:
Op donderdag 27 november 2008 11:59 schreef Breuls het volgende:
True. Maar misschien kan er iets van achterblijven. Ofzo.
"Residual Consciousness"
Sounds like something the doctor would say.
  Admin donderdag 27 november 2008 @ 12:09:17 #93
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63561902
Ja precies, er is altijd wel een verklaring voor.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  maandag 1 december 2008 @ 07:19:14 #94
4159 GI
Nee ik heet geen JOE
pi_63659767
  Admin maandag 1 december 2008 @ 07:21:16 #95
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63659778
Yup, die ga ik van de week effe halen. Hij is eerder (in de week dan normaal) verschenen, dus misschien is-ie ook al eerder in Nederland.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 2 december 2008 @ 20:09:36 #96
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63705617
Torchwood seizoen 3 is klaar met de opnames:
quote:
spoke at a seminar Friday afternoon, flew back home Friday night (got back at midnight), then was up early Saturday morning to catch a train down to Cardiff for the TW wrap party.
Quote van de weblog van James Moran (Torchwood 2x02: Sleeper en Doctor Who 4x02: The Fires of Pompeii), die blijkbaar nog betrokken is bij het team.

(Een wrap party is dus het 'we zijn klaar met de opnames'-feestje, mocht je je het afvragen.)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 3 december 2008 @ 19:58:11 #97
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_63734048
quote:
The BBC was engulfed in another decency row today after one of its highest profile stars exposed himself live on air.

The corporation was forced into another embarrassing and potentially damaging apology after Doctor Who actor John Barrowman revealed himself in a pre-watershed Radio 1 show which was also broadcast online via a webcam.

In an interview on The Switch at 8.15 last night, Barrowman, 41, performed the act after being prompted by presenters Annie Mac and Nick Grimshaw.

The Scottish-American actor, best known for his role as Captain Jack Harkness in Doctor Who and its spin-off series Torchwood, made the studio erupt in screams and wild laughter, while a producer hastily covered the webcam. It comes despite BBC director-general Mark Thompson’s promise for greater controls following the outcry over the Russell Brand and Jonathan Ross obscene call. Producers have been warned that swearing and potentially offensive output must be approved by the controller of each station or channel.

Last night radio listeners heard as Barrowman, a guest who was promoting his new single, responded to goading by presenters.

Grimshaw said: “You’re famous, we’re told, for getting your willy out in interviews. Is this going to happen today? Should Annie be careful?”

Barrowman asked: “Is the webcam on?”, and when he was told it was responded: “All right. I’ll get it out for you then, no problem.”

Annie Mac is then heard screaming and shouting “Oh my God!” as Grimshaw and Barrowman laugh. Seconds later Barrowman is heard saying: “I didn’t take the whole thing out, but I got my fruit and nuts out.”
quote:
Torchwood star John Barrowman has apologised for exposing his genitals during a live BBC Radio 1 broadcast.

“I was joining in the light-hearted and fun banter of the show and went too far,” he said. “I was wrong to do this and it will never happen again.”

The BBC has also apologised for the incident on Sunday’s Switch show, which prompted one listener to complain.

“We do feel the programme overstepped the mark,” it said, adding an apology was made at the end of the broadcast.

A spokeswoman also stressed that nothing untoward was screened online via the station’s webcam.

Barrowman was chatting with hosts Nick Grimshaw and Annie Mac when he was asked about his predilection for exposing himself during interviews.

He responded by saying he was going to “get it out”, amid laughter.

Barrowman said later: “I didn’t take the whole thing out, but I got my fruit and nuts out.”

In a statement issued on Monday, the I’d Do Anything judge said he appreciated “the great support” he had received from the BBC over the last few years.

He “would never intentionally do anything to undermine the integrity of the corporation,” he continued.

“I apologise for any offence I have caused.”

The show has now been taken off the BBC’s iPlayer service.
Bron

Die Johnny toch. .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  Admin woensdag 3 december 2008 @ 20:17:50 #98
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63734734
Damn, ik luister vaak naar Switch maar deze week toevallig niet.

Maar het klinkt wel als iets wat Barrowman zou doen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_63734760
Wat een vent

Was trouwens vandaag bij fame
Dr Who seizoen 1,2 en 3 te koop (UK import) voor respectievelijk 40,45 en 50 euro.
  Admin woensdag 3 december 2008 @ 20:22:18 #100
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_63734883
Da's interessant. Al zijn seizoen 1 en 2 bij Play.com goedkoper (en die bezorgt gratis).
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')