ik kook vaak rijst en dan bak ik de ui en parika in eenpan gesneden natuurlijk maar met doppertjes erbij of in de spinacie of in de bonen het smaakt niet lekker....
wat doe ik verkeerd???
wat is lekker om bij je spinacie te doen of bij je bonen witte of bij doperwten??? hebben jullie ervaring???
ik heb trouwens pas een nieuwe snelkookpan die plakt niet aan handig hoor maar nu is mijn rijs niet aan de pan geplakt maar aan elkaar is hier een oplossing voor?
Mijn vlees bak ik in een oventje op 20 min 270 graden en dan omdraaien en weer 20 min is dit teveel of kan het korter doe het meestal met kipfilet
mijn varkensfilet doe ik 3 min om en om met wat peper en paprikapoeder
als ik het op dien gebruik ik meestal augurken of uitjes erbij en over mijn groente een surinaamse saus
dit zijn de drie gerechten die ik omde week maak en afgewisseld met aardappelen en asperges en varkenfilet
tips voor andere recepten welkom..
wel makkelijke...