abonnement Unibet Coolblue
  zondag 30 november 2008 @ 20:14:32 #201
73305 Stpan
Zullen wij laten hoo-ooren...
pi_63650776
Heb alleen de samenvatting kunnen zien, en ben erg tevreden. Strootman op een slippertje na weer beslissend. Wat een topper in wording.

En 2x Poepon, goed dat Foeke Booy eindelijk Rose buiten de basis liet. Poepon is gewoon een goede spits voor Sparta. Altijd opstellen!
pi_63670278
quote:
'Sparta krijgt Spaanse jeugdinternational op proef'

Carlos Delgado komt komende week zijn kunsten vertonen bij Sparta Rotterdam, meldt RTV Rijnmond. De achttienjarige verdediger staat momenteel onder contract bij Málaga.

Delgado is een voormalig jeugdinternational van Spanje. Hij wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal van Málaga. De verdediger zou willen vertrekken vanwege onenigheid over contractverlenging.
Aldus VI.
pi_63673469
Tja... Als ie echt goed is okee, maar ik zou de eigen opleiding voorrang geven en kijken wat je zelf hebt. Gisteren is maar weer eens gebleken dat dit goed werkt.

Wel een aardige goal van Strootman trouwens, precies in de week na het VI-interview waarin hij stelt dat hij met zijn schot (in de linker!) meer moet scoren.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_63676116
inderdaad,
eindelijk eens in opstelling van foeke waarin ik mij kon vinden.
Zonder yuri rose dus
stond super, poepon is gewoon een killer dus die moet altijd centraal staan.
Top hoe strootman en falkenburg zich manifesteerde op het middenveld. Beide zeer talentvol maar allebei met beide voeten op aarde.
Wie ik gister ook top vond was vermes. Die jongen is werkelijk onvermoeibaar. In één sprint naar de andere cornervlag, vervolgens een uitbraak van NAC met die fouad 20 meter voorsprong, en vermes loopt het gaatje gewoon weer dicht en heroverd de bal.
Ja je merkt het, ik heb zitten genieten gister ^^
  dinsdag 2 december 2008 @ 09:24:25 #205
43642 Bayswater
What'sYourFunctionInLife?
pi_63688882
Mooi artikel over Strootman in de Telegraaf vandaag:

"Sparta verdient het mee te profiteren van transfer"Strootman parel op Kasteel ( door Valentijn Driessen)


ROTTERDAM - De jeugdopleiding van Sparta maakt z'n naam en faam weer waar en hoofdtrainer Foeke Booy durft mee te denken aan de toekomst van de club op de lange termijn. Koploper NAC werd met 4-0 de oren gewassen op Het Kasteel, met de middenvelders Kevin Strootman (18) en Erik Falkenburg (20) als aanjagers. Jongens uit de eigen opleiding en dit jaar doorgebroken omdat Booy gedwongen door blessures en verkopen het aandurfde die twee te brengen in plaats van te zeuren om aankopen. "Ik had wel wat van ze verwacht, maar de ontwikkeling gaat de laatste weken wel heel snel." En dan bracht Booy tegen NAC ook nog Joey Godee (19) en zaten Joshua John (20) en Cees Toet (21) nog naast hem op de bank. "Soms heb je zo'n lichting." AZ wil Strootman al aan het einde van dit seizoen overnemen.


Vooral Strootman - rapporteur Tinus Bosselaar gaf hem een 7,5 - is een klasse apart. Tegen NAC scoorde hij zijn eerste competitietreffer. Als 18-jarige is de A-junior al een complete speler, die over een paar jaar moeiteloos de vergelijking met Stijn Schaars van AZ doorstaat. Hij koppelt een fluwelen linkervoet aan een prima inzicht en een goede mentaliteit. Tegen NAC deed hij bijna niets fout. "Alleen wat steekballetjes gingen niet goed." Strootman is niet zo snel, maar handelt wel snel. "Hij is nooit snel geweest en omdat hij dat van jongs af aan compenseert met onder andere zijn inzicht, ondervindt hij daar geen last van", weet Booy.

"Ik voetbal vanaf m'n zesde bij Sparta. In de loop van tijd kon ik naar veel clubs zoals Ajax en Feyenoord, maar ik bleef Sparta trouw. Bij Ajax moest ik als 7-jarige in een gastgezin wonen. Dat zagen mijn ouders en ik niet zitten. Ik kwam daar in beeld na een open dag. Samen met mijn broer liep ik allerlei open dagen van profclubs af. Niet zozeer om er te gaan spelen, want ik voetbalde al bij Sparta, maar gewoon omdat we het grappig vonden om een hele dag bij die profclubs te spelen." Op 15 februari, twee dagen na zijn verjaardag, maakte hij in de Amsterdam ArenA tegen Ajax (6-2 verlies) zijn debuut en kwam tot drie duels vorig seizoen. Dit seizoen staat de teller op tien.

Met Strootman heeft Sparta een liefhebber pur sang in huis. Iemand ook met zelfkritiek, clubgevoel en iemand die open staat voor de mening van anderen. Zo ervoer Booy het zelf. "In de jeugdopleiding speelde hij als een klassieke nummer tien, maar ik dicht hem een grote carrière toe aan de bal en achter de bal. Hij moet het spel sturen in plaats van gestuurd worden." Strootman kan zich goed vinden in de gedachtegang van zijn trainer en ontwikkelt zich als een komeet. Sparta heeft zijn contract intussen opgewaardeerd en verlengd tot medio 2012. De parel gaat de eurorekening van Sparta binnen nu en anderhalf, hooguit tweeënhalf jaar flink spekken. "Daar heb ik helemaal geen probleem mee", aldus Strootman. "Vanaf mijn zesde jaar heeft Sparta in mij geïnvesteerd en ik vind het daarom volstrekt logisch dat zij ook profiteren van een transfer. Dat verdient de club." Booy: "Kevin weet precies wat hij wil. Hij is een dominante persoonlijkheid, binnen en buiten het veld. Als hij een fout maakt, wijst hij nimmer naar anderen. Met zijn spel en houding dwingt hij iets af in de spelersgroep.

Leeftijd telt dan niet. Het wordt geaccepteerd als hij verantwoordelijkheid neemt voor vrije trappen en corners en als hij spelers coacht." Het is duidelijk dat Booy in zijn sas is met Strootman en diens ontwikkeling. Inmiddels ontdekt de buitenwacht Strootman. "Interviews, televisieoptredens, ik krijg steeds meer verzoeken. Wel aardig, maar ik voetbal liever", zegt Strootman zelf. Sparta overwoog een persstop, maar als uitblinker bij Sparta-NAC werd hij van hot naar her gesleept. Booy: "Strootman gaat niet snel zweven en weet dat hij nog veel en hard moet werken. Nee, ik sluit een internationale carrière niet uit. Hij zit niet voor niets bij Oranje -19 jaar en vervult daar dezelfde rol als bij Sparta."
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase
pi_63689512
Leuk stukje weer. De jeugdopleiding van Sparta komt zo steeds vaker in het nieuws.
pi_63692965
bron van VI.nl

Booy baalt van stroeve onderhandelingen met John

02/12/2008 09:45

Joshua John is nog niet ingegaan op het aanbod van Sparta Rotterdam zijn aflopende verbintenis te verlengen. Trainer Foeke Booy vindt het maar niets. 'We praten over een speler die pas net komt kijken.'

'Ik snap dit niet, of misschien wíl ik het wel niet snappen', zegt Booy deze week in Voetbal International. 'Joshua kan onmogelijk veel noten op zijn zang hebben. Een jongen zoals hij moet je als begeleiders niet te hoog inschalen. Belangrijker is zijn ontwikkeling, dat hij veel aan spelen toe komt. Dat kan bij Sparta en dan volgt de rest vanzelf wel.'

Johns zaakwaarnemer Paul Nortan begrijpt de commotie niet. 'We zijn nog in gesprek en hebben als insteek dat het goed is voor Joshua's ontwikkeling bij Sparta te blijven. Maar er zijn ook zaken die wij graag in het contract willen zien. Als Booy dan redeneert dat Joshua blij moet zijn dat hij kan bijtekenen, vind ik dat niet van het respect getuigen dat hoort bij de gesprekken die we voeren.'

John maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van Sparta en kwam toen tot twaalf invalbeurten. In de huidige jaargang begon de twintigjarige aanvaller tien van de dertien duels in de basis.


Ik hoop dat hij gewoon bijtekend, zou zonde zijn al hij transfervrij het kasteel uitloopt.
Ik snap ook niet dat hij nu al problemen geeft met bijtekenen, het is niet zo dat hij al uitgeleerd is bij sparta.
pi_63700312
Ik vind ook dat hij moet bijtekenen, dan kan hij rustig doorrijpen bij Sparta. Daar krijgt hij zijn kansen en speeltijd wel. Ik weet alleen wat de zaken zijn die hij in het contract wil, misschien is het wel logisch dat Nortan nog even wil afwachten. Maar al met al lijkt het me onverstandig om moeilijk te gaan doen.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  donderdag 4 december 2008 @ 08:59:52 #209
43642 Bayswater
What'sYourFunctionInLife?
pi_63747241
Vond Twente eigenlijk maar matig gisteren tegen een dramatisch Schalke. In de doen van afgelopen zondag moeten er mogelijkheden zijn om as zaterdag minimaal een puntje weg te halen uit een euforisch Enschede.
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase
  donderdag 4 december 2008 @ 14:05:09 #210
73305 Stpan
Zullen wij laten hoo-ooren...
pi_63754614
Sparta heeft een middenveld dat niet om kan gaan met opkomende middenvelders. (Zoals De Graaff afgelopen zondag)

FC Twente's middenveld bestaat uit een half dozijn opkomende middenvelders.

Het enige wat kan helpen is onderschatting vanuit Enschede.
pi_63781130
en perez is toch ook geblesseerd? Dat zou wel mooi zijn in ieder geval
Die bolle jansen gewoon niet laten schieten
en voor de rest hopen op onderschatting inderdaad
pi_63790192
Wel grappig trouwens hoe dingen kunnen omslaan. In dat korte verslagje in VI stond deze week dat er een team met veel mogelijkheden aan het groeien is, enkele weken geleden was het nog kommer en kwel in diezelfde stukjes.

Joshua John wil dus graag bijtekenen. Lijkt me verstandig.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  vrijdag 5 december 2008 @ 19:35:01 #213
67174 Dos37
Come on Twente
pi_63790293
Perez is gewoon fit.
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_63799033
wordt gewoon verlies, met een beetje geluk beperkt of in geval van een stunt een gelijkspel, klaar.
  zondag 7 december 2008 @ 06:28:25 #215
43642 Bayswater
What'sYourFunctionInLife?
pi_63818899
Geflatteerde overwinning, maar die verdediging is wel goed mis.
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase
  zondag 7 december 2008 @ 15:38:37 #216
73305 Stpan
Zullen wij laten hoo-ooren...
pi_63825077
Nogal. Promes en Knol hadden besloten om N'Kufo in een vrije rol te laten denk ik, en Slijngaard dacht dat Sinterklaas nog in het land was.
pi_63826977
Die eerste kon ie weinig aan doen, maar die andere eigen goal was wel een beetje knullig, zoals hij zelf ook aangaf... Wel een fraaie goal van Poepon.

Volgende week weer een belangrijke pot!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_63832345
Ach ja, die wisselvalligheid van Sparta. Je zou er bijna aan gewend raken.
pi_64015476
Voor jullie zonde dat er zo afwachtend gespeeld werd, met wat meer pressie naar voren had Heracles verslagen kunnen worden denk ik. Heracles speelde niet best, maar door het achterover leunen konden we jullie met strijd in de 2e helft onder druk houden.

Hoop dat de blessure van Poepon meevalt, zag er niet lekker uit.

Falkenburg inderdaad een goed spelertje, vond ik vandaag beter dan Strootman.
  zondag 14 december 2008 @ 21:30:26 #220
43642 Bayswater
What'sYourFunctionInLife?
pi_64015498
http://forum.headliner.nl/topic-10500/

Wat een hond die Looms, kijk vooral ook even naar zijn interesse in zichzelf nadat hij een Poepon in vorm de wedstrijd uittrapt.
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase
pi_64038272
quote:
Op zondag 14 december 2008 21:29 schreef Blawh het volgende:
Voor jullie zonde dat er zo afwachtend gespeeld werd, met wat meer pressie naar voren had Heracles verslagen kunnen worden denk ik. Heracles speelde niet best, maar door het achterover leunen konden we jullie met strijd in de 2e helft onder druk houden.

Hoop dat de blessure van Poepon meevalt, zag er niet lekker uit.

Falkenburg inderdaad een goed spelertje, vond ik vandaag beter dan Strootman.
Ik had het idee dat Strootman te ver in een defensieve rol werd geduwd tegen Ricky van den Bergh gisteren. Gaf wel de vrije trap waaruit Falkenburg slim weg kon lopen en de 0-1 in kon koppen.

Overigens vond ik het een beetje te gewaagd wat Booy deed, ik denk dat hij beter Van Gessel op de plek van Slot had kunnen zetten.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_64187738
Mooie overwinning, maar die defensie van Heerenveen...

Op alle 4 de goals viel van hun kant defensief wel wat aan te merken. Hoe krijgen ze het voor elkaar dat de enige speler die vooraan staat bij een vrije trap de bal ook nog mag binnentikken?

Maar ik ben blij hoor met de 3 punten, de middenmoot komt er aan zo. Nu alleen in de uitwedstrijden iets meer punten gaan pakken.
pi_64189014
Sparta bewijst eens te meer dat het echt de club is van rotje-knor Netjes hoor heren, gefeliciteerd.
  zondag 21 december 2008 @ 03:36:31 #224
43642 Bayswater
What'sYourFunctionInLife?
pi_64199227
Tsja, als je ziet hoe wervelend dit jonge elftal met vlagen kan spelen verheug ik mij alvast op 2009!
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase
  zondag 21 december 2008 @ 03:56:42 #225
43642 Bayswater
What'sYourFunctionInLife?
pi_64199554
quote:
Op zaterdag 20 december 2008 19:35 schreef SCH het volgende:

[..]

Van Sichem? Dat gevoel heb ik nou helemaal niet. Beetje rare gele kaarten (vooral niet gegeven) maar voor de rest toch geen foute beslissingen?
zegt hij over de slechte scheids sinds jaren op het Kasteel
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')