Technieken voor kaasschavenquote:Op vrijdag 22 augustus 2008 13:12 schreef TheNold het volgende:
weet er iemand nog bepaalde technieken
quote:Op vrijdag 22 augustus 2008 13:17 schreef Rosbief het volgende:
Kaas smelten, over het aanrechtblad gieten, laten stollen en dan gewoon plakjes uitsnijden.
Maar dan heb je dikke plakken, en moet je sneller terugquote:Op vrijdag 22 augustus 2008 13:25 schreef William.Tecumseh.Sherman het volgende:
Alsof de kaasboer een toeslag rekent als je het laat snijden![]()
[ afbeelding ]
Rasoptimist als ik ben zie ik dikke plakken juist als iets positiefs. Jij natuurlijk niet, azijnpisser.quote:Op vrijdag 22 augustus 2008 13:30 schreef vdvorst het volgende:
[..]
Maar dan heb je dikke plakken, en moet je sneller terug
heb ik gedaan..echter nadat ze een paar minuten binnen was en in de gaten kreeg dat ik en een paar vrienden in dezelfde ruimte zouden verblijven kwam ze me melden dat haar echtgenoot dit waarschijnlijk een te grote verleiding voor haar zou vinden.quote:Op vrijdag 22 augustus 2008 13:54 schreef Devlinsect het volgende:
Huur een marokkaanse vrouw voor ¤10 per week. Kan ze schoonmaken en kaasschafen.
Zelf je kaas schaven
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |