De zoveelste kookshow of iets anders?quote:Welke amateurkok verzorgt het perfecte etentje?
In Smaken Verschillen bereiden elke week vijf uiteenlopende deelnemers een drie gangendiner voor elkaar. Alle voorbereidingen van de kandidaten worden gevolgd; van het doen van de boodschappen tot het uitserveren van de gerechten aan tafel. De amateurkoks beoordelen elkaar op verschillende aspecten van de avondinvulling en elke vrijdag wordt de winnaar van de week gekozen.
NET 5 heeft het concept van Smaken Verschillen in maart van dit jaar aangekocht van de Britse producent Granada. Onder de titel Come Dine With Me is het programma in het Verenigd Koninkrijk een groot succes op Channel 4. Het programma wordt sinds 2005 uitgezonden en houdt dagelijks 2,3 miljoen kijkers per aflevering aan de buis gekluisterd. Daarmee scoort het format een marktaandeel van 15%. Inmiddels is Come Dine With Me in een locale variant te zien in de Verenigde Staten, Denemarken, Duitsland en Frankrijk.
Iedereen die denkt dat hij of zij tijdens een etentje hoge ogen kan gooien als ideale gastheer- of vrouw is, kan zich nog aanmelden voor Smaken Verschillen.
Idd.quote:Op maandag 18 augustus 2008 20:42 schreef Adelante het volgende:
het tijdstip van 20 uur is ook niet top.
Nou ja spelelement, spelelement. Wie is de chef brokkelt ook wat af.quote:Op maandag 18 augustus 2008 20:42 schreef Adelante het volgende:
Ik denk dat ik tot woensdag nog wel kijk, Servio die als travestiet zijn etentje gaat doen, maar dan afhaak. Er ontbreekt een beetje een echt spelelement en het tijdstip van 20 uur is ook niet top.
Wie is de Chef?!: 672.000 (16.5% madl)quote:176.000 kijkers voor Smaken Verschillen
Geplaatst op dinsdag 19 augustus 2008 om 11:42
De kijkcijfers van maandag 18 augustus 2008 (SKO)
Smaak Verschillen (NET5, 19:59) - NET 5 brengt sinds deze week het dagelijkse programma ‘Smaken Verschillen’ op de buis. De eerste aflevering trok maandag 176.000 kijkers (madl: 3.2%). Volgens programmaleider Karin de Groot lijkt ‘Smaken Verschillen’ inderdaad op ‘Wie Is De Chef?’ van RTL 4. “Zowel RTL als NET 5 had belangstelling voor het origi- neel, oorspronkelijk Come Dine With Me getiteld. Vervolgens hebben wij de rechten gekocht en RTL heeft zelf een programma ontwikkeld.”
Karin de Groot brengt meteen tachtig afleveringen op de buis. “En ik verwacht dat we daarna gewoon doorgaan“, zegt De Groot in De Telegraaf. De van oorsprong Engelse formule is in Groot-Brittannië dagelijks goed voor 2,3 miljoen kijkers en een marktaandeel van 15 procent. Elke zondag is er om 18.30 uur een compilatie te zien van de week ervoor. In Duitsland (waar de serie Das Perfekte Dinner heet) wordt die verzamelaflevering zelfs beter bekeken dan de reguliere uitzendingen.
Eerst maar eens een paar weken afwachten, hoeveel kijkers trok "de chef" in het begin?quote:Op dinsdag 19 augustus 2008 11:58 schreef Adelante het volgende:
[..]
Wie is de Chef?!: 672.000 (16.5% madl)
Smaken Verschillen: 176.000 (3.2% madl)
Inderdaad zeg, tot en met het mandje naast bed!quote:Op dinsdag 19 augustus 2008 21:26 schreef Zana het volgende:
waarom zijn de gasten altijd zo nieuwsgierig?? ik moet er niet aan denken dat bezoek in mijn kasten zit
Ze heeft een beetje een zeurderige manier van praten..quote:Op dinsdag 19 augustus 2008 21:33 schreef amaranta het volgende:
Vond die student criminologie, whats her name. Beetje een doos.
Had ze er drie?quote:Op maandag 18 augustus 2008 20:28 schreef Adelante het volgende:
Drie afwasmachines maar wel hebben ze een eco-stand![]()
Ik vind het niet zo erg dat ik die aflevering ga missen inderdaad.quote:Op woensdag 20 augustus 2008 21:34 schreef YPrue het volgende:
Brr, dat voorstukje voor de aflevering van morgen hoe Elise haar vingers helemaal aflikt en dan weer uitgebreid aan het gerecht gaat zitten friemelen
Ik heb er een hekel aan als mensen met hun vingers uit de pan vreten.quote:Op woensdag 20 augustus 2008 21:34 schreef YPrue het volgende:
Brr, dat voorstukje voor de aflevering van morgen hoe Elise haar vingers helemaal aflikt en dan weer uitgebreid aan het gerecht gaat zitten friemelen
En het is gewoon erg dat anderen daar ook nog van moeten eten, dat is gewoon ronduit smerig.quote:Op woensdag 20 augustus 2008 21:59 schreef Dr.Hilfiger het volgende:
[..]
Ik heb er een hekel aan als mensen met hun vingers uit de pan vreten.
Volgens mij lukt dat ook nog wel op de camping.quote:Op donderdag 21 augustus 2008 20:14 schreef Zana het volgende:
wat schattig...wel knap dat ze in zo een klein huis een 3 gangen menu kan maken
Een kwartje althans 25 eurocent korting vragen.quote:Op vrijdag 22 augustus 2008 08:58 schreef computergirl het volgende:
hmmmm, proberen jullie ook wel eens af te dingen bij de groeteboer? Het idee is niet eens bij me opgekomen eigenlijk. Maar ja...ben ook niet van adel he?
Nee geen enkele korting. Ze probeerde van 6.25 nog 6 rond te maken maar de groenteboer was onverbiddelijk voor dit meisje van adel.quote:Op vrijdag 22 augustus 2008 14:41 schreef Zana het volgende:
heeft ze de korting wel gekregen, ik kon het niet goed volgen...en ik kom niet bij de groenteboer, koop mijn groenten vaak bij de Lidlof op de markt (kort voor sluitingstijd willen ze soms ook nog goedkoop van hun spul af)
Wie was van adel dan? Die rare?quote:Op vrijdag 22 augustus 2008 15:39 schreef Dr.Hilfiger het volgende:
[..]
Nee geen enkele korting. Ze probeerde van 6.25 nog 6 rond te maken maar de groenteboer was onverbiddelijk voor dit meisje van adel.
Dat snap ik ook niet inderdaad.quote:Op dinsdag 26 augustus 2008 21:01 schreef Zana het volgende:
waarom serveerde ze die risotto dan, als ze wist dat die nog niet goed was, laat het dan even nog een tijdje garen
Ja en waarom op DAT moment een ander merk proberen dan je gewend bent.quote:Op dinsdag 26 augustus 2008 21:01 schreef Zana het volgende:
waarom serveerde ze die risotto dan, als ze wist dat die nog niet goed was, laat het dan even nog een tijdje garen
Beetje dom dat haar planning niet klopte en dat irritant hoge zenuwachtige gegiechel tussendoor, vreselijk!quote:Op donderdag 28 augustus 2008 22:19 schreef Zana het volgende:
wat een rommeltje was het vandaag, en schlecht knip- en plakwerk ook, eerst stond de kan met juice de orange bij het raam, twee seconden later haalde ze de kan pas uit de koelkast, en soms was het buiten al donker en drie telen later bij de volgende cut was het wel nog licht....volgens mij worden wij goed bedonderd![]()
bovendien, ik kan mij echt niet voorstellen dat de gasten 2 uur op het hoofdgerecht moesten wachten, gezien de menukeuze kan dat haast niet zoooo lang duren
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |