Zelf gebruik ik altijd het recept van maison:quote:Op vrijdag 22 augustus 2008 18:22 schreef Hagelkaas het volgende:
[..]
Gadverdamme, wat een droge meuk.
Het was helemaal droog, niet hard maar gewoon droog. En geen echte cakestructuur. Het leek meer op die indonesische cake. (Roti Koekoes ofzo)
Het smaakte ook niet naar chocolade..
Die is lekkerder, maar inplaats van stroop gebruik ik nog 1 schepje suiker meer en in plaat van pannekoekmeel gebruik ik gewoon zelfrijsendbakmeel, en het wordt inderdaad beter als je langer klopt(teminste dat idee heb ik).quote:Op donderdag 14 augustus 2008 13:10 schreef Maisnon het volgende:
[..]
Het was grotendeels op gevoelgeimproviseerd met wat ik had en daarbij het recept. Ik ga eens even goed nadenken
2 eetlepels nutella
2 eetlepels hagelslag » echte chocola is beter, dus 2 gechopte blokjes chocoladereep
3 eetlepels pannekoekenmix
1 eetlepel stroop
2 eetlepels suiker
Die eerst mengen
1 ei
erdoorheen roeren zodat het echt een bruin achtig mengsel wordt.
3 eetlepels melk
3 eetlepels zonnebloemolie
die erbij doen en doorroeren, en dan
in de magnetron op hoogste stand voor ongeveer 3 minuten.
Hij wordt echt lekker als je er chocoladepata/hazelnootpasta erdoor heen doetquote:Op zaterdag 23 augustus 2008 14:21 schreef XcUZ_Me het volgende:
Heb 'm net ook gemaakt met XL hagelslag, 4 eetlepels cakemeel, 4 eetlepels suiker, 2 cacao, 3 melk en 3 olie. De structuur is perfect, maar de smaak nog niet echt zoet. Had helaas geen stroop in huis.
En nog niet zoet genoegquote:Op zaterdag 23 augustus 2008 21:00 schreef appelfapje het volgende:
[ afbeelding ]
Hij was wel te eten maar hij was niet zoet genoeg.
We hadden +/- 3 eetlepels suiker erin gedaan 2 eetlepels chocopasta, 1 lepel stroop en 2 blokjes geraspte pure chocolade. De structuur was verder goed en hij ruikt ook wel lekker
Klopt had ik ook al last van.quote:Op zaterdag 23 augustus 2008 21:02 schreef First het volgende:
Hebben jullie het ook dat als je er chocolade blokjes erin doet dat alles gesmolten onderaan de mok komt?
Weet iemand daar iets tegen?
Denk dat ik de volgende keer gewoon de chocolade laat smelten in een ander bakje en dan ongeveer als de oven 2 minuten aangestaan heeft het er overheen gooi en de oven nog 1 minuut aanzet.quote:Op zaterdag 23 augustus 2008 21:17 schreef appelfapje het volgende:
[..]
Klopt had ik ook al last van.
Daar onder was het super bruin en een stuk zoeter.
Weet je zeker dat je 3,5 gram wiet erin gaat gooien?quote:Op zaterdag 23 augustus 2008 23:47 schreef Dubbelzuurrr het volgende:
OK, ik heb de fijngemalen MDMA-kristallen en 3.5 gram wiet, maar helaas nog geen bloem en/of zelfrijzend bakmeel, suiker, stroop, chocoladepasta en ei. Weet iemand vervangers voor die laatste ingrediënten?
Ik heb het nu met tapijtreiniger, fristi en smeerbare roomboter geprobeerd.quote:Op zaterdag 23 augustus 2008 23:50 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Het ei kun je geloof ik vrijwel niet vervangen.
Daar ging mn midnightsnack, zo op de prachtig gewitte muren.quote:Op zondag 24 augustus 2008 00:18 schreef Dubbelzuurrr het volgende:
[..]
Ik heb het nu met tapijtreiniger, fristi en smeerbare roomboter geprobeerd.
Smaakt best goed..
Misschien wat vanille essance (als je het zo schrijft dan...)quote:Op zaterdag 23 augustus 2008 21:03 schreef XcUZ_Me het volgende:
[..]
En nog niet zoet genoegMên, wat moet je er dan wel niet ingooien om het zoet te krijgen
Milamber, toffe username! Ik moet die boeken nodig weer eens herlezenquote:Op zondag 24 augustus 2008 15:59 schreef Milamber_conDoin het volgende:
[..]
Misschien wat vanille essance (als je het zo schrijft dan...)
Thanx, heb zelf de hele eerste serie (Magician) minstens vijf keer gelezenquote:Op zondag 24 augustus 2008 16:18 schreef Guppyfriend het volgende:
[..]
Milamber, toffe username! Ik moet die boeken nodig weer eens herlezen
Ik heb zo'n mixer waar je niks zelf aan hoeft te doenquote:Op zondag 24 augustus 2008 17:46 schreef XcUZ_Me het volgende:
Mja, maar als ik een half uur moet gaan staan mixen, dan maak ik wel echte brownies!
Rofl, mn drinken, wat doe je!quote:Op zondag 24 augustus 2008 00:18 schreef Dubbelzuurrr het volgende:
[..]
Ik heb het nu met tapijtreiniger, fristi en smeerbare roomboter geprobeerd.
Smaakt best goed..
avatar past er goed bijquote:Op zondag 24 augustus 2008 23:07 schreef muisje-eliza het volgende:
goed gelukt hier, ipv 2 lepels cacao heb ik 3 genomen en nog wat stukjes sjoko erin gedaan...iedereen vond m lekker hier in huis.....en supermachtig
Meurt best wel, maar gewoon laten zitten. Anders zakt ie in.quote:Op maandag 25 augustus 2008 15:12 schreef Nemesish3d het volgende:
Heb het net ook gemaakt, maar na 1:40 in de magnetron begon het best wel te roken daarbinnen. Heb em toch er maar vroegtijdig uitgehaald omdat het een redelijk dure magnetron van ouders isHebben jullie ook dat het zo erg rookt? Kan dat geen kwaad etc?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |