abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_71616580
quote:
Op dinsdag 4 augustus 2009 15:13 schreef Schrijfkloon het volgende:
Ah ik heb fans.. Nou dan verzin ik nog wel een verhaaltje zo denk ik
  woensdag 5 augustus 2009 @ 14:51:13 #227
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_71623951
'Schat, word eens wakker... We zijn er...' Ik open mijn ogen. Nog niet van harte, maar ik ben weer relatief wakker. Ik knipper eens met mijn ogen en kijk naar het overwegende groen in de trein. En daarnaast links naast me, waar jij je bevindt. 'Kom schat, we moeten uitstappen' zeg je, en we lopen met onze tassen de trein uit. We pakken de eerste de beste taxi die we tegenkomen en laten ons naar het hotel waar we zullen verblijven vervoeren. We checken in, nemen de sleutel mee en zoeken onze kamer op. Daar aangekomen open jij de deur en loop ik uiterlijk beheerst achter je aan. Inwendig vier ik een klein, doch uitbundig feestje. Eindelijk! Ik heb je voor mezelf, voor mij alleen! Van het idee alleen al word ik een beetje hebberig...Maar ik hou me netjes in, want een van de leukste dingen tussen ons vind ik dat we altijd ruimschoots de tijd nemen om weer even te levellen met elkaar, en dat we daardoor ook de tijd nemen de spanning tussen ons op te bouwen. Dus eerst maar eens de tassen in de kamer droppen en me even opfrissen, en dan samen met jou de stad onveilig maken. Ook jij frist je even op, kleedt je om... Uiteindelijk zien we er allebei smashing uit.. Jij op mijn verzoek in een spijkerbroek en een zwart shirt, ik in een zwart jurkje, mijn blonde haren opgestoken. Heel classy. We kijken elkaar in de ogen, het verlangen druipt van ons beider gezichten.
Je loopt op me af tot je nog geen 30 cm van me afstaat. Je kijkt me indringend aan, buigt je naar me toe en geeft me een zachte kus op mijn wang. Dan pak je me bij mijn hand en zeg je 'Kom, laten we naar buiten gaan... voor het hier binnen te warm wordt' en je neemt me aan mijn hand. Ik voel de warmte van jouw hand in de mijne en ril even.. Zoiets kleins treft me al. Buiten aangekomen schemert het inmiddels.
We wandelen wat door de stad en duiken ergens een restaurantje in. Als een echte heer laat je me aan een tafel plaatsnemen en schuif je mijn stoel aan. Ik glimlach naar je, terwijl je tegenover me plaatsneemt. Je bestelt voor jezelf en voor mij wat te drinken, zonder me te vragen wat ik wil. Een beetje arrogant, maar ik vind het sexy. Het staat je, dat arrogante laagje. Als vanzelf raken we in een goed gesprek verzeild en nadat we hebben gegeten ben je steeds meer aan het woord. Ik vind het heerlijk om naar je te luisteren, om te kijken naar je gezichtsuitdrukking, de blik in je ogen, de manier waarop je mond beweegt als je spreekt. Terwijl je praat speel ik met mijn glas met ťťn hand, en op de andere leunt mijn hoofd lichtjes.. Ik voel me ontspannen en hoe meer tijd ik krijg om naar je te kijken en naar je luisteren, hoe meer ik merk dat ik langzaam weer gevangen word door een oud gevoel. Een gevoel in mijn buik, een soort spanning, maar wel een fijne spanning... En zodra ik me realiseer wat het is dat ik voel, verandert er iets in mijn gezichtsuitdrukking, want je vraagt me opeens wat er scheelt. Ik voel me een beetje betrapt en ik bloos. Voor ik antwoord kan geven, gaat er vlakbij onze tafel een serveerster onderuit met haar handen vol borden en dat leidt ons allebei af van het onderwerp.
Wanneer we een uurtje later weer buiten het restaurant staan stel je voor om nog even te wandelen door het park en daarna terug naar het hotel te gaan in plaats van nog wat te gaan drinken. Het is inmiddels donker, maar ik twijfel geen moment bij de gedachte aan het park in de nacht met jou en stem in. Ik voel me veilig bij je en laat me door je leiden. Je hebt je arm om me heen geslagen en we lopen rustig door het park. Het ruikt er naar de nacht, zoetig en vochtig. Ergens halverwege vraag je me wat er was in het restaurant. Ik doe alsof mijn neus bloedt en vraag je 'Hoe bedoel je?' Je stopt met wandelen en staat opeens voor me. In het licht van de lantaarnpaal naast je zie ik dat je serieus kijkt. 'Je weet wel wat ik bedoel... Wat was er..?' Ik besluit mijn schilden weer te laten voor wat ze zijn, en vertel je dat ik overvallen werd door een oud gevoel, een oude crush. Je glimlacht, neemt mijn gezicht in je handen en zoent me zachtjes op mijn wangen, en daarna op mijn lippen. Mmmm dat smaakt naar meer... Ik kus je terug, maar ik hou me in zo goed en kwaad als ik kan. Het kussen met jou is een heerlijk spel, en ik wil geen stappen missen... Maar voor ik toe kom aan de volgende kus, neem je me weer aan de hand en lopen we terug naar het hotel.
Daar aangekomen trek je me terwijl je de deur achter je sluit naar je toe en zoent me opnieuw zachtjes. Een heerlijke tongzoen is het gevolg en ik laat me door je meenemen naar het bed. Je neemt de leading part op je en dat vind ik heerlijk. Wanneer ik op mijn rug op het bed lig zoen je me nog eens, vervolgens in mijn hals, via mijn decolletť naar mijn buik, dijen en dan kus je traag je weg omhoog terwijl je mijn jurkje opstroopt. Ik voel de hitte van je adem tussen mijn dijen en je handen hebben mijn jurkje inmiddels tot op mijn heupen opgetrokken. Dan voel ik je lippen opeens aan de rand van mijn string, en dan er overheen. Door de stof van mijn string voel ik opnieuw de hitte van je adem, dit keer op mijn schaamlipjes. Het maakt me acuut weer enorm opgewonden. Nog een keer voel ik hoe je uitademt, het lijkt nog heter dan de vorige keer. Dan trek je mijn string van mijn heupen en eindigt ie op de grond. Opnieuw duik je tussen mijn dijen en dit keer voel ik je warme, natte tong over mijn klitje glijden. Ik hap naar adem en voel de hormonen door mijn lichaam jagen. Nog een keer je tong over mijn klitje, en dan over mijn schaamlippen. Je likt me steeds intenser en wat sneller. Voor ik het weet kom ik kreunend en schokkend klaar, heerlijk!
Je kruipt bovenop me, grijnst tevreden en geeft me nog een kusje. Dan ga je van me af en kleedt jezelf uit. Als al je kleding op de grond geŽindigd is, gebaar je me van het bed af te komen en hetzelfde te doen. Vervolgens loop je de badkamer in en zet je de douche aan. Wanneer ik in de badkamer aankom is het douchewater heerlijk warm en trek je me mee de douche in. Daar zoenen we uitgebreid verder. Je handen glijden gretig over mijn lichaam, en de mijne over het jouwe. Je bent zo vreselijk lekker...!
Ik wil jou ook verwennen en zak door mijn knieŽn, terwijl ik je over je borst, buik en benen overal kusjes geef. Vervolgens lik ik even over je eikel en neem ik je harde lul in mijn mond. Ik hoor je kreunen en je hand glijdt over de achterkant van mijn hoofd. Zachtjes geef je met je hand in mijn nek het ritme aan, zonder me te forceren. En zo ga ik even door, tot je haast komt. En naar goed gebruik vind ik het heerlijk om je te plagen en te stoppen net voor je komt, je even tot rust te laten komen, en dan weer verder te gaan.
Na een tijdje ben ik het spelletje zat en ben ik toe aan actie! 'Ik wil dat je me neemt, en wel nu' zeg ik je in je oor nadat ik overeind ben gekomen en mijn natte lijf langs het jouwe omhoog heb laten glijden. Dat laat je je geen tweede keer zeggen en je draait me om, met mijn buik tegen de muur.
Moeiteloos glij je vervolgens achterlangs bij me naar binnen en begin je me traag te neuken. Ik vind het heerlijk om je in me te voelen en terwijl ik me met ťťn hand tegen de muur staande hou, glijdt mijn andere hand tussen mijn dijen en wrijf ik zachtjes over mijn klitje. Jouw handen glijden over mijn borsten en je masseert ze terwijl je traag en diep in me stoot. Steeds sneller neuk je me, steeds dieper. Het hete douchewater over mijn lichaam maakt de intense sensatie compleet. Ik voel je steeds harder worden en na je een tijdje ingehouden te hebben voel ik dat je op het punt staat om klaar te komen. 'Kom maar schat' zeg ik, en alsof je op die woorden gewacht hebt kom je vrijwel meteen daarna diep in me klaar, al schokkend en kreunend. Het gevoel van jouw schokkende lichaam achter het mijne, je harde pik diep in me en mijn vingers die nog steeds over mijn klitje strelen zorgen dat ik ook kreunend en schokkend klaar kom. En dan zak ik haast door mijn benen van de intensiteit van het gevoel. Ik draai me voorzichtig om en kijk in je warme ogen. We zoenen nog wat en drogen elkaar vervolgens af.. Iets zegt mij dat we ons nog wel gaan vermaken de komende dagen.
  woensdag 5 augustus 2009 @ 14:54:57 #228
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_71624035
quote:
Op woensdag 5 augustus 2009 10:13 schreef erikje14 het volgende:

[..]


You're next!
pi_71624305
quote:
Op woensdag 5 augustus 2009 14:54 schreef Schrijfkloon het volgende:

[..]

You're next!
  woensdag 5 augustus 2009 @ 15:09:09 #230
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_71624445
quote:
Op woensdag 5 augustus 2009 15:04 schreef erikje14 het volgende:

[..]


Moet nog even bedenken hoe ik dat ga vormgeven
pi_71624509
quote:
Op woensdag 5 augustus 2009 15:09 schreef Schrijfkloon het volgende:

[..]

Moet nog even bedenken hoe ik dat ga vormgeven
ja ik ook
pi_71625053
wel spannend
pi_71625791
Zij getrouwd en ik verloofd. Gelukkig waren we ook allebei. Zijn we allebei, maar op de een of andere manier blijft die spanning. We blijven elkaar maar bestoken met geile mailtjes, voorstellen en fantasieen die we naar een voor elkaar gemaakt anomiene emailbox sturen.

We kennen elkaar al jaren en onze partners kennen elkaar ook. We gaan al jaren samen met elkaar naar de Efteling, uit eten en wat al niet meer. Heerlijk hypocriet doen en elkaar onder tafel even aanraken.
Vaak denken we over hoe het zou zijn als we alleen bij elkaar zouden zijn. Want dat zijn we nooit. In de mailtjes is het nooit zo moeilijk. Ik weet hoe geil je wordt als je in je nek gekust wordt, jij weet dat ik het heerlijk vind om onder m'n ballen gekriebelt te worden. Kleine dingen.

Vandaag hebben we elkaar nog niet gelezen. Je hebt net een nieuwe klus wat verder van huis. Jammer, zelfs op de drukke dagen hebben we altijd wel even de tijd om elkaar te vertellen wat we aan hebben en waar zin in hebben.

Tot ik weer naar huis kon. Het was nog maar half 5, maar een laatste blik in m'n mailbox. Niks. Dan niet. Ik klim m'n auto in, die ondanks de 30 graden buiten heel snel op kamertemperatuur is, gooi m'n colbert op de achterbank, doe m'n stropdas los en draai de snelweg op.
Na een klein stukje bedenk ik me ineens dat m'n sigaretten op zijn en ik wel erg veel zin heb in een peuk. Ik kan er maar niet mee stoppen. Ik geef snel richting aan en stop bij de Shell.

Als ik binnenstap in de koele shop slaat m'n hart even over. Ik herken die mooie billen overal. Je probeert je tank te betalen, maar kwam erachter dat je je portemonee niet bij hebt. Als redder in nood sta ik ineens achter je en zeg ik tegen de pompbediende dat ik het wel betaal en dat hij er gelijk een pakje marlboro bij moet doen.
Je bent even van je stuk merk ik, maar daarna natuurljk erg blij dat ik je kwam redden. Je vliegt me om m'n nek en geeft me een zoen op m'n mond. Dank je wel, lieverd, fluister je me toe.

Je draai terug naar de balie om het bonnetje en de sigaretten aan te pakken. Met het draaien schuren je heupen en billen langs m'n kruis dat gelijk reageert. Ik stel me aan natuurlijk, want dat bedoelde je helemaal niet. Maar goed, de toon is gezet.

We lopen naar buiten en stel voor om even naar de parkeerplaats door te rijden om bij te praten. Je rijdt achter me aan en even later zitten we op het bankje onderuit te lachen. Ik steek een sigaret op en je neemt hem gelijk uit m'n mond.
Verbaasd kijk ik je aan terwilj ik er nog eentje op steek. "Je rookt toch helemaal niet?"
Je kijkt me betekenisvol aan (of is het gewoon geil) en zegt "nee, maar dan smaakt het niet zo vies als ik je zo ga bedanken voor de benzine."

Ik glimlach en zeg dat het toch maar de tankkaart van de zaak is, maar dat maakt je niet uit. Je buigt je naar me toe en geeft me een zoen op m'n mond. En nog een. Langzaam glijdt je tong m'n mond in op zoek naar de mijne. Geil tongen we een eeuwigheid. Dan verbreek je de zoen, gooit je sigaret weg en grijpt me vast voor een knuffel.

"Weet je het zeker?", vraag ik je fluisterend?
Je zucht diep en zegt, ja.. dat weet ik.. Ik kus je in je nek en je gromt naar me.
Je kijkt even om je heen en wijst naar de begroeiing wat verder door. Je pakt m'n hand en we lopen er naar toe. Het is een tafeltje met twee bankjes aan weersrzijden. How convienient.

Ik hup op de tafel terwijl ik je in me opneem. Je hebt een dun wit hempje aan waar je mooie volle borsten goed te zien zijn. Een bh draag je niet, want je mooie tepels zijn goed te zien. Je rokje, laarzen en opgestoken haar geven je een wat bitcherige uitstraling. Ik weet wel beter.
Je doet je haar los en komt tussen mijn benen staan. Je geeft me weer een diepe tongzoen terwijl je handen handig mijn riem, knoop en rits van mn pantalon los maken. Je begint langzaam mijn harde pik te masseren door m'n boxer heen. Je zucht als je voelt hoe hij nog harder wordt en hoe ik langzaam kreun door het zoenen heen.

Dan zak je door je knieen heen met een geile blik in je ogen. Je handen trekken m'n boxer gelijk mee. Je zucht even als je mijn pik fier recht ziet staan. Je neemt hem zonder meer in je mond en begint me stevig en geil te pijpen. Rustig aan, fluister ik naar je..... dan laat je me even uit je mondje gaan. Langzaam trek je me af en lacht.. "Kan niet.. Ik ontmoet m'n man over ongeveer 10 minuten hier op de parkeerplaats. We zouden samen naar zijn ouders gaan en hij pikt me hier op."

Dan gaat je telefoon. "als je het over de duivel hebt". Je neemt op en ik merk aan je stem dat je serieus wil overkomen aan de telefoon. Ik glij van de tafel af en kniel voor je.. ik stroop je rokje op en plant kusjes op je dijbeen terwijl ik langzaam je kruis nader. Geen slipje. Ik zie hoe je je ogen sluit en moeite hebt je adem goed te houden. Langzaam laat ik m'n tong over je lipjes gaan. Je bent nat.

"Dan zie ik je over een paar minuten lieve schat." Je hangt op en kijkt me geil aan.
Je legt verder niets uit, gaat op de tafel hangen en zet je benen iets uit elkaar. "Neuk me diep.. ik wil je zo graag."
Ik vraag niets, maar laat mijn eikel langzaam tussen je lipjes glijden. je duwt je kontje nog wat verder naar achteren. Ik trek me iets terug en breng mijn pik steeds wat verder in je. Als ik merk dat het wat soepeler gaat, duw ik hem in 1 keer zo diep als ik kan in je. Je schreeuw het uit. Langzaam trek ik me wat terug en beuk ik weer in. Steeds harder en dieper. Ik zie hoe je jezelf begint te strelen met 1 hand.
Ik wou dat ik het langer vol kon houden schat, maar je bent te lekker. Geil kijk je om je schouder en kreunt dat ik in je mondje moet komen.

Snel trek ik me uit je terug en kom ik naast je staan. Je zakt terug op je knieen en begint me hevig af te zuigen, terwilj je vingers kriebelen onder m'n ballen. Even kan ik het tegenhouden, maar dan kom ik met een diepe grom klaar in je mondje. Ik zie hoe je probeert alles in te slikken.

Ze komt overiend en geeft me een zoen op m'n wang. "Je moet echt gaan, hij kan elk moment hier zijn. Ik sms je wel. Want dit gaan we vaker doen."

Ik doe mijn kleren goed en we lopen naar de auto. Ik geef je nog een zoen en ik stap in. Net als ik wegrij, zie ik de auto van je man het terrein op rijden. Even later gaat m'n telefoon. Een smsje van je. "Jammer dat het zo kort was, maar ik denk dat ik morgen weer moet tanken. Oh en check je broekzak."

Ik glimlach en laat mijn hand in de broekzak van m'n pantalon gaan. Ik moet even lachen als ik ineens een nat stringetje vind. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen.
Ik steek een sigaret op en besluit je dat morgen te mailen.


PS niet het beste wat ik ooit geschreven heb. Blijkbaar laat fantasie zich makkelijker onder woorden brengen dan de werkelijkheid. En als je dit leest meisje, tot straks bij de Shell!
pi_71625881
quote:
Op woensdag 5 augustus 2009 14:51 schreef Schrijfkloon het volgende:

-Knip-

Mijn god, als je dit verzint ben je magistraal, als dit ervaringen van je zijn ben ik jaloers op je vent!

Heerlijk verhaal weer zeg
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
pi_71632838
Mmmmmm, erg lekker van Zeeuwsedude smaakt naar meer!
pi_71635317
Jadgemash! Jullie zijn allemaal porno amateurs! Luister eens goed naar het Borat sprookje:

Back in Kazachstan, I had a lingerie shop. On a very hot afternoon, a Turkish girl came walking into my shop. She was looking concentrated at all the flame red lingerie. And suddenly, she ran out of the shop. The naughty Turky! She was trying to steal a bra! I jumped out of my sexy dream and stopped the girl. A close shave! I told her I was angry and I wanted her to come to my office. She was looking anxious to my moustache. At the office, I wanted all the money she got. If she wouldn't give it to me, I would call the police. So she gave me all the money she got. Maybe she gave a bit too much, so i suggested that i would give something back. Something liquid. She was positively astonished by the thought of spending a little hour with borat. Instantly, whe unbuttoned our blouses. She was only fourteen, but she already had full-grown titties. First, i sucked her boobs. She said she didn't like it, because she was feeling my curly moustache a bit. Didn't like what? After touching her twat it came clear to me that she was damn enjoying it! So I continued. After a while i went a bit lower. No, you stupid. I was not going to lick her pussy. Her anal was too hot for that. So after a little session my tongue was completely brown. Then I went on kissing her. After 20 minutes of sexy time, i called a friend of mine. His name was Geert. His dream was always to fuck a Turkish girl. I said to him: "I think i just got you a generator of sex power."
"Is she muslim?"
I said: "No, she doesn't have Athlete's foot"
"Okay, I will be there immediately"

So there he came, using his butt to give him speed-boost winds. The girl was eager to meet a stupid blonde. So both we fucked the girl, at the same time.

To be continued...
Jadgemash!
pi_71635833
Deze reactie post ik slechts zodat dit topic bovenaan de lijst komt te staan. Moderators mogen hem gerust weer verwijderen!
Jadgemash!
  donderdag 6 augustus 2009 @ 15:05:33 #238
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_71652651
quote:
Op woensdag 5 augustus 2009 16:06 schreef Belsezar het volgende:

[..]

Mijn god, als je dit verzint ben je magistraal, als dit ervaringen van je zijn ben ik jaloers op je vent!

Heerlijk verhaal weer zeg
Bels! Het is een beetje van allebei
pi_71653363
quote:
Op donderdag 6 augustus 2009 15:05 schreef Schrijfkloon het volgende:

[..]

Bels! Het is een beetje van allebei


pi_71655901
quote:
Op donderdag 6 augustus 2009 15:05 schreef Schrijfkloon het volgende:

[..]

Bels! Het is een beetje van allebei
SK

Dan blijf ik dus een beetje afgunstig op de vent om wie het draait.
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
  donderdag 6 augustus 2009 @ 18:18:48 #241
212946 S_1980
Ach waarom ook niet?
pi_71657620
Erik en Anke haalden me af van het station, zoals afgesproken. Op z’n zachtst gezegd is het vreemd om bij twee wildvreemden in een auto te stappen, op weg naar een Vinex-locatie in de buurt van een grote stad en alle drie de inzittenden weten wat er komen gaat.
Niet dat daarover wordt gesproken. De Vinexlocatie (deze is toch minder Vinex dan andere complimenteer ik), de auto, koetjes en kalfjes, werk en het lekkere weer komen ook voorbij. Bij hen thuis is er op mijn komst gerekend. Hapjes, mijn vooraf doorgegeven favoriete biertje, muziekje erbij opgezet. Het voelt al bijna niet meer vreemd, maar alsof ik bij twee nieuwe vrienden op bezoek ben.
De weken ervoor hebben we op MSN veel met elkaar gesproken. Onderwerp: seks. In het bijzonder, seks met z’n drieŽn. Erik en Anke hadden een advertentie gezet op internet dat ze op zoek waren naar† jongen voor erbij.
Anke, 31, blond, slank en moeder van 1 dochtertje en Erik, 32, duidelijke sporen van Indonesisch bloed en bisexueel, zochten een leuke jongen op niveau met een verzorgd uiterlijk. En ik vond dat ik daar wel aan voldeed. 25 jaar, strak in m’n vel en vaak (nog) jonger geschat.
Achter deze statistieken ging een leuke jongeman en jonge vrouw schuil en het klikte vanaf het begin. Ik had net mijn eerste voorzichtige stapjes in mijn carriŤre gemaakt voor een multinational van nationale bodem en zoals uiterlijk, auto en huis deden vermoeden ging het hen al een paar jaartjes aardig voor de wind bij soortgelijke bedrijven. We bespraken hoe lastig het voor ze was geweest om tot een date te komen, omdat het internet nu eenmaal stikt van de lunatics en zogenaamde fakers (aka drooggeilers die niet durven op te dagen) en dat het toch eigenlijk nu al een leuke avond was.
Voor mij was dit was niet de eerste keer dat ik bij een stel op bezoek ging, in de jaren ervoor deed ik dat zo eens per 1 a 2 jaar, mits ik vrijgezel was natuurlijk. En toch was het iedere keer weer even spannend om te wachten tot de verlossende woorden: ‘Ga je mee naar boven?’
De yuppen woning had een dito slaapkamer, waar Anke zich tussen mij en Erik op bed vleide. Ik in m’n meest felgekleurde Bjorn Borg boxershort, Anke in stijlvol rood lingeriesetje en Erik in een voor mij onbekend merk.
Anke, zo was het over de chat besproken, zou het middelpunt van de aandacht worden en ik zou geen bezwaar hebben tegen de welbekende verdwaalde hand. En Anke kreeg de aandacht die ze verdiende. Erik en ik streelden haar lichaam en onze 4 handen lieten haar eerste wat ontspannen waarna de ontspanningscurve weer opliep tot een beginnende opwinding inclusief de blosjes op haar wangen. De opwinding steeg toen Erik haar BH losmaakte en ik borsten kuste. Ze antwoordde door met haar handen over onze boxers te wrijven, waarbij ze moet hebben gevoeld dat mijn pik al goed hard was. Als zij over mijn geslacht mag wrijven mag ik dat vast over die van haar, en ik voelde de warmte tussen haar benen door het textiel heen. Erik vond dit allemaal reuzeopwindend en zocht de bevestiging: ‘Voelt ze al lekker nat?’
Ja knikte ik, de voelt ze! ‘Zullen we dit dan uittrekken?’ En daar lag Anke, keurig getrouwd met Erik, poedelnaakt met haar twee handen op twee stijve pikken. Haar hand verdween in mijn boxer, wat voor Erik het signaal was mijn boxer uit te trekken. Hij keek toe hoe Anke met mijn geschoren zak speelde en mijn erectie bekwaam beroerde. Ook Erik voelde even aan mijn balzak, om in een beweging door wat tegen het gebied tussen mijn zak en anus te duwen, en dat voelde heerlijk!
Erik ging weer terug naar zijn kant van het bed en Anke moest haar aandacht weer verdelen. Mijn aandacht werd in beslag genomen door haar kale kutje, en als een magneet ging mijn mond die richting op. Anke liet me los en richtte zich volledig op Erik. Zonder te aarzelen nam ze zijn pik in haar mond en ik besloot met het zelfde enthousiasme haar te likken. Anke reageerde goed en slaakte kreten als ‘Ah Erik, hij kan me zo lekker likken!’
Erik zei dat ik daarvoor wel een kleine beloning verdiende, en zei me in de kussens te gaan liggen. Anke en Erik zakte wat af en lagen nu ieder aan een kant van mij. Anke teasde me wat door met haar tong mijn halve buik over te gaan, naar beneden, en weer terug naar boven. Erik speelde intussen wat met haar inmiddels zeer natte poes totdat Anke eindelijk haar warme lippen op mijn eikel zette. Erik had me over de MSN al verteld dat ze van pijpen hield, en daar was niets aan gelogen. Ik had nog nooit zo enthousiast een meisje of vrouw aan m’n lul voelen zuigen en ik genoot met volle teugen. Ook Erik boog naar mijn pik en nam hem van haar over. Ik klapte bijna uit elkaar van opwinding, want het voelde geweldig en ik had een fantastisch uitzicht. Twee mensen die je afzuigen, wat een ultiem genot!
Na een tijdje zei Anke dat ze me in haar wilde voelen. Ik kwam achterlangs bij haar binnen en voelde haar natte warme spleet om mijn pik klemmen. Op de een of andere rare manier had ik gedacht dat moeders wijder of anders zouden voelen, maar ik merkte er niets van. Met beide handen om haar middel begon ik rustig op het ritme van de achtergrond muziek. Uiteraard ging Erik voor haar zitten en Anke bleef haar hoofd in hetzelfde ritme heen en weer bewegen. Na enkele minuten wisselden we van positie en had ik uitzicht hoe Erik haar achterlangs naam terwijl ik Anke’s mond vastgezogen om mijn eikel voelde.
Omdat het een lange nacht zou worden had ik de dagen voor mijn bezoek iedere behoefte om te masturberen weten te onderdrukken, want je wilt natuurlijk wel een beetje potent overkomen. Nadeel is dat het pijn en moeite kost om niet al te snel klaar te komen. Tot nu toe had ik het aardig volgehouden maar het werd toch met de minuut moeilijker. Zeker nu Erik harder begon te stoten voelde ik dat terug in het pijpgedrag van Anke. Ook Erik leek het er moeilijker mee te krijgen om niet klaar te komen en hij vertraagde zijn ritme. Ik duwde Anke’s hoofd wat van me af om mijn orgasme uit te stellen, maar ze wist van geen ophouden. ‘Oh Erik kom hier, ik wil dat jullie me onderspuiten!’ zei ze. Het was wat surrealistisch dat deze pornografische teksten door deze keurige kamer klonken terwijl we alle drie overdag nog in nette kleding op ons kantoor stiekem hadden zitten meimeren over deze avond.
Maar we zaten niet op kantoor, maar met onze harde pik voor Anke’s blonde snufferd die met haar mond en handen ons wilde laten klaarkomen over haar gezicht. En klaarkomen deed ik, alsof mijn ballen uit elkaar klapten voelde het, en mijn dikke stralen schoten mijn pik uit, recht in haar opengesperde mond. Ook Erik zijn pik zag ik sperma spuiten, half in haar gezicht, half in haar mond. Het zag eruit als een live pornofilm, waarbij ik als ik porno kijk ook wacht tot de man klaarkomt tot ik zelf mijn orgasme bereik. Nog nooit was ik zo heerlijk ongeremd klaargekomen als toen, en ik vond het fantastisch dit samen met Erik te doen in zijn vrouw haar mondje. Braaf slikte ze alles door en keek ons glimlachend aan: ‘Volgens mij vonden jullie dat wel lekker!’
Anke leek even bevredigd ondanks dat ze zelf niet was klaargekomen en ging zich opfrissen. Daarna childen we wat met een drankje en ook ik zorgde ervoor dat ik opgefrist was voor een volgende ronde. Mijn halfharde pik verraadde dat ik weer zin had, en Anke deed wat ze het lekkerst leek te vinden: pijpen. In no-time was ik hard, en ook Erik werd snel hard bij het kijken naar zijn vrouw die een knul bevredigde. Dit keer gingen we niet terug naar boven, maar Anke ging midden in de woonkamer bovenop m’n harde pik zitten en begon me te berijden. Zichzelf hevig vingerend en rijdend op mijn stijve kwam ze klaar. Niet wild kreunend maar meer ingetogen, dat dan weer wel. Erik zat achter haar en hield haar en tilde haar iets op. Ik voelde weer zijn hand, dit keer op mijn harde lul heen, en daarna voelde ik zijn stijve pik tegen de mijne duwen. Na wat proberen kreeg hij onze beiden pikken in haar kutje. Echt neuken lukte niet, maar het heen en weer wrijven van onze pikken in haar voelde toch echt aangenaam.
Ik zei dat ik Anke weer wilde likken, zonder dat Erik in haar was. Anke ging Erik wel pijpen, en Erik zorgde ervoor dat we in een driehoek kwamen te liggen zodat hij mij kon afzuigen. Ik genoot met volle teugen, maar was wat angstig van wat ik wist dat er zou komen. Ik had nog niet aan Erik gevoeld en had hier ook geen ervaring mee. Maar nu was ik zo verschrikkelijk geil dat ik het wilde proberen. Ik maakte aanstalte om me op te draaien en was nu in de positie om Erik’s harde pik vast te houden. Dat deed ik, maar aarzelde nog wel. Anke aarzelde wederom niet om haar warme mond en lippen om mijn eikel te leggen en nog krachtiger dan hiervoor te zuigen. Erik befte zijn eigen vrouw en kijk me na een paar seconden verwachtingsvol aan.
Wat vreemd om iemand anders pik zo te voelen. Het voelde als de mijne, maar toch net iets anders. Langer, maar dunner. En ik begon hem af te trekken. Erik kreunde stevig dat dit zo erg geil was, en dat ik vooral door moest gaan. Anke begon ook harder te kreunen en kwam voor een tweede keer klaar. Ik was nog niet zo lang bezig dacht ik, maar ook Erik kreunde ook dat hij al ging klaarkomen, en dat terwijl ik nog zat te twijfelen of ik zijn pik in mijn mond zou durven te nemen... En als er zaad opkwam, was Anke er als de kippen bij. Ik trok Erik af en voor het eerst liet ik iemand van mijn eigen geslacht klaarkomen. Het zaad spoot in Anke’s gezicht en ik voelde zijn pik ‘schieten’ in mijn hand. Intussen trok Erik hard en snel aan mijn pik, en zoals niezen elkaar aansteekt tot niezen zo doen orgasme’s dat ook. Ik kreunde dat ik ging klaarkomen, en Erik deed er nog een schepje bovenop door zich vol op mijn pik te storten en me klaar te pijpen. Nu hield ik het echt niet meer en ik kreunde het uit. Erik haalde mijn paal uit z’n mond en richtte die op Anke, wiens lieve gezichtje ik ongeremd onderspoot, nu Erik’s zaad er toch al van afdroop.
Heerlijk ordinair doen met zulke beschaafde mensen. We dronken nog wat, keuvelden weer over alledaagse onderwerpen en deden dit alles na een welverdiende nachtrust de volgende morgen nog eens dunnetjes over. En of ik ooit verder durfde te gaan bij Erik of een andere jongen?

[ Bericht 0% gewijzigd door S_1980 op 06-08-2009 18:24:54 ]
  donderdag 6 augustus 2009 @ 21:30:49 #242
265313 MissPurple
kletst maar raak!
pi_71663252
Een eerste poging tot het schrijven van een verhaaltje....

Je staat nog in de hoek, waar ik je heb neergezet voordat ik mijn fiets in de schuur zette. Je had weer niet naar me geluisterd terwijl je dondersgoed wist wat er dan gebeuren zou. Ik loop naar je toe en bind je een mooie blinddoek voor, van een lekker zacht satijn, dan doe ik je shirtje uit en kus je in je nek en overal over je rug. Voorzichtig voel ik wat meer naar voren richting je borsten en over je buik. Dan knoop ik je broek los. intussen sta jij nog steeds met je gezicht naar de hoek, ik doe voorzichtig je broek naar beneden en voel lichtjes over je slipje. Dan ga ik weer omhoog en maak je bh los en ga met mijn vingers onder je borsten langs en omcirkel je tepels. Ik voel aan je lichaam dat je het lekker vindt, maar jij wilt dat niet laten merken, mij niet dat plezier gunnen, omdat ik je net in de hoek heb gezet.

Mijn handen gaan terug naar je rug en omhoog in je haar, dat nog steeds netjes opgestoken zit. Terwijl ik je rug kus, haal ik de speld uit je haar en je lange blonde krullen vallen omlaag. Je schudt je hoofd om je haar wat losser te laten vallen, en daarbij schudden je borsten een beetje. Hmm lekker je borsten, die verdienen wel weer wat aandacht van mijn handen. Ik maak opnieuw met mijn vingers rondjes om je tepels en knijp er zachtjes in. Een zachte zucht ontsnapt uit je mond en hieraan hoor ik dat je meer wilt.

Mijn ene hand blijft bij je borst en de andere hand gaat omlaag naar de bovenrand van je slipje. Ik laat mijn vinger een klein stukje je slipje ingaan en weer ontsnapt er een zucht uit je mond. Heerlijk opwindend vind ik je, als ik je hoor genieten. Mijn vinger glijdt wat verder je slipje in en komt bij het randje van je schaamlippen terecht waar het al wat vochtig lijkt te worden. Om je nog wat meer gek te maken duw ik je hele slipje omlaag en voel de buitenkant van je schaamlippen. Je geeft een zachte kreun wat me aanmoedigt om nog even door te gaan. Heel zachtjes raak ik af en toe de binnenkant van je schaamlippen, maar niet teveel, ik laat je graag nog even smachten. Ik voel dat je intussen behoorlijk nat bent geworden. Heerlijk, ik heb nu al zin om straks je vocht met mijn tong te proeven. Maar natuurlijk beheers ik me nog even. Jij hebt wat meer moeite met je zelfbeheersing en draait je om en probeert wat aan mijn kleding te frutselen om het los te krijgen. Ho dame! Dat is niet de afspraak! Ik draai je zacht maar enigszins dwingend om en zeg je dat ik je wel omdraai als het daar de tij voor is. Om je nog meer te plagen loop ik naar de keuken en pak wat te drinken.

Als ik terugkom sta je nog met je gezicht naar de hoek. Ik kus je weer op je rug en pak even je borsten. Je tepels zijn lekker hard geworden. Snel laat ik mijn handen weer naar beneden glijden naar je zachte vochtige poesje. Weer komt er een kreun uit je mond. Oh je maakt me echt gek met die lekkere kreunen van je, het wordt me nu te moeilijk om mezelf te beheersen. Ik pak je vast, draai je om en begin je hartstochtelijk te zoenen. Je zoent me gepassioneerd terug en begint mij van mijn kleding te ontdoen. Onze tongen zijn verstrengeld in een heerlijke kus en ik bijt je plagend op je onderlip. Ik kus je steeds lager, op je kin, in je hals, op je borsten en op je tepel, die ik in mijn mond neem om er zacht aan te zuigen. Je trekt mijn laatste kledingstukken uit en je voelt dat mijn tepels intussen ook hard zijn geworden van opwinding. Intussen gaat onze ademhaling steeds sneller en worden onze bewegingen wilder.

Ik sta hier nu met jou geblinddoekt voor me. Wat zie je er heerlijk uit en wat ben je mooi. Nog een beetje gebruind van de zon en je blonde krullen vallen langs je gezicht. Ik pak je op en draag je naar het bed. Je schrikt een beetje van deze plotselinge beweging maar al snel geef je je helemaal aan mij over.

Als je op bed ligt streel ik met mijn vingers weer je poesje, dat nu nog natter is dan daarnet. Intussen probeer je mij overal te strelen en te kussen maar ik geef je weinig kans, want dit is mijn dag om met jou te spelen. Ik masseer zachtjes je clitje en je kreunen worden hierdoor nog intenser en je poesje nog natter. Met mijn tong beweeg ik vanaf je borsten naar beneden, draait rondjes rond je clit en verken zachtjes je schaamlippen, terwijl mijn vinger naar je achterste gaatje beweegt en er zacht op drukt. Mmm kreun je en ik weet dat je meer wilt. Met mijn tong beland ik tussen je schaamlippen en lik je heerlijke vocht op. Dan lik ik eerst zachtjes, daarna wat harder je clitje. Je bent nu zo opgewonden dat je de spijlen van het bed vastgrijpt en het uitkreunt van genot. Met mijn vinger masseer ik nog iets steviger je achterste gaatje en ik lik nu zachtjes je schaamlippen, en dan even de binnenkant van je been om je een beetje te plagen. Je pakt mijn haar en probeert mijn hoofd richting je clitje te sturen maar die vlieger gaat niet op. Ik waarschuw je dat de 2 blinddoeken die ik nog heb liggen ook iets kunnen met je handen en de spijlen van het bed en daarop trek je je handen terug.

Zo snel mogelijk gaat mijn tong weer terug naar je heerlijke zachte poesje en likken vanaf je achterste gaatje naar je clitje toe om je heerlijke vocht nog eens goed te proeven. Eerst lik ik je clitje weer zacht, en daarna steeds harder en feller waardoor je kreunen ook steeds harder en intenser worden. Mijn hand is intussen nog bij je een van je tepels die ook heerlijk hard voelt. Met afentoe nog een likje tussen je lippen, blijf ik vooral je clitje likken. Terwijl ik je steeds geiler voel en hoor worden duw ik nog even mijn tong in je poesje en ga snel weer terug naar je clit. Ik voel dat je bijna gaat komen. Je onderlichaam beweegt steeds meer op en neer. Een van mijn vingers beweegt in je poesje en ik blijf je heerlijk op je clitje likken. Ohhh heerlijk je kreunt harder en harder en harder en je bewegingen worden harder en gaan over in schokkende bewegingen en ik voel je poesje samenknijpen om mijn vinger en er stroomt heerlijk warm vocht uit, totdat je bewegingen weer rustiger worden en ik je blinddoek afneem en hieronder vandaan een gelukzalige glimlach tevoorschijn komt.

[ Bericht 0% gewijzigd door MissPurple op 06-08-2009 22:21:51 ]
Een beetje slap gezever is nooit weg
En als het weg is, begin je gewoon opnieuw
  donderdag 6 augustus 2009 @ 23:03:13 #243
265321 Oran-Gina
schudden voor gebruik,
pi_71666376
k had deze zomer vakantie en zat een beetje op Internet te zoeken of er nog wat geile plaatjes stonden op de een of andere site waar je geile of opwindende naakt foto’s kun plaatsen van jezelf, je vrouw of vriendin, wat veel opwindender is dan al die opgemaakte siliconen modellen die je normaal tegenkomt op van die porno sites het was op een paar dagen na mijn hele vakantie al drama met het weer, toen ik op een site opeens foto’s tegen kwam van een paar heerlijke billen in een witte string, ik klikte de foto aan en twee perfecte billen verschenen op mijn scherm. Ik bekeek het profiel van degene aan wie deze heerlijke kont behoorde en zag dat ze er verder heerlijk uit zag met een apart geschoren kutje een streepje en rond haar schaamlippen een rondje en verder een paar heerlijke tietjes met prachtige tepels om op te vreten.
Ik liet in haar mailbox een berichtje voor haar achter wat ik wel vaker doe “meestal krijg je geen reactie” maar van deze schoonheid kwam vrijwel direct antwoord, we stuurden wat berichtjes heen en weer waar ook de vraag in kwam of ik een messenger had: ‘Nou gelukkig wel’ we schakelde over en stelde zich voor als Marijke 26 jaar en ze woonde in Belgisch Limburg, ze stuurde nog wat opwindende foto’s van zichzelf, en ik schakelde mijn cam in zodat ze mij ook kon zien, helaas had zij die niet, maar ja je kunt niet alles hebben. Na een paar keer gechat te hebben en elkaar wat opgegeild te hebben via de chat maakten we een afspraak om elkaar eens te ontmoeten. We zouden elkaar in Roermond ontmoeten op een zaterdag ochtend bij de muziektent op het plein en dan keken we wel wat er zou volgen die dag. Op de dag zag ik haar staan toen ik aankwam op de afgesproken plek, ze zag er nog lekkerder uit dan op de foto’s die ik van haar gezien had. Een zwart jurkje met een strak lijfje dat haar tietjes heerlijk uit deed komen “ik kon me vergissen mar haar tepels stonden al stijf van spanning of van opwinding, dat kon ik niet zeggen” en volgens mij zag ik de boorden van een paar kousen net onder haar rokje vandaan komen. We begroeten elkaar me een innige zoen of we elkaar al jaren kende en besloten eerst ergens wat drinken, daarna de stad in waar ze bij HunkemŲller naar binnen ging om wat spannende dingetjes te kopen zei ze. Ze pakte het een en ander uit wat rekken, liet me wat geile stringetjes zien en ging een kleedhokje in even later riep ze of ik even wilde kijken. Stond het geile sletje daar alleen met een zwarte string, en inderdaad kousen met jarretels aan met haar harde blote tieten in het pashokje me een beetje op te geilen “wat ik er van vond” nou mijn lul steigerde meteen, ze paste nog wat spannende lingerie en kocht na nog wat gepast te hebben diverse dingen. In de stad was ik haar opeens even kwijt maar na 10 minuten stond ze opeens weer voor me. Om een uur of zeven begon mijn maag te knorren en ik stelde voor om ergens wat te gaan eten, bij het eten dronken we beide een wijntje en Marijke zat regelmatig met haar kousenvoet over mijn kruis te wrijven of was ze me nog verder aan het opgeilen, nou dat was niet echt meer nodig vanaf de paskamer liep ik bijna constant met een stijve lul in mijn broek het was al snel een uur of tien en verschillende drankjes later Marijke kwam naast me zitten en stelde voor om samen ergens een hotelletje te nemen om dat terug rijden voor beide niet zo heel erg verstandig meer was ja,ja! Het knappe vrouwtje was net als ik gewoon geil en wilde meer nadat ze me gekeurd had, ze pakte mijn hand en stopte die onder haar jurkje waar ik meteen haar blote kutje te pakken had wat al behoorlijk nat was zo te voelen. Ik wist net over de brug bij Roermond in het plaatsje Horn nog een hotel dat in een oude Abdij gevestigd was, en daar gingen we heen.
Er waren nog enkele kamers vrij en na op onze kamer gekomen te zijn gooide ze me op bed en sprong boven op me, begon me heerlijk te zoenen en tegelijk mijn kleren uit te trekken. Toen ze dat voor elkaar had trok ze haar jurkje op, en kwam met haar lekkende kutje boven op mijn gezicht zitten en zuchtte lik me, lik me Peet ik ben zo geil. Ze rook en smaakte heerlijk en ik begon haar lekker langzaam te likken, met mijn tong langs haar gezwollen schaamlippen plagend met het puntje over haar kittelaar en dan weer tussen haar dikke lippen en af en toe ook haar rozetje likkend tot ze kreunend klaar kwam. Ze wreef haar natte kutje nog eens lekker over m’n gezicht en stapte van me af en trok haar jurkje uit, “wel je kousen aanhouden he’ vroeg ik” “wil je dat ?” vroeg ze en ik knikte gretig. Ze kwam weer op het bed zitten en boog zich nu over mijn pijnlijk van stijfheid aanvoelende lul en hapte m’n eikel in haar geile mond en begon me zalig te pijpen me ondertussen met zaad vragende ogen aankijkend en m’n ballen masserend. Ik wilde dat ze zich omdraaide en met haar sappige kut boven mijn gezicht kwam zodat ik ook bij haar lekkere tietjes kon, ze draaide zich om en ik omvatte haar harde kleine borsten en begon haar tepels tussen mijn duimen en wijsvingers te rollen ze reageerde hierop door harder aan mijn lul te zuigen en hem ondertussen met haar handen te masseren. Het geile sletje had ondertussen haar kutje op mijn gezicht gedrukt en reed zichzelf klaar over m’n neus en op mijn tong, ik hield het niet meer en schoot zonder waarschuwing mijn sperma in haar zuigende mond achter in haar keel. Als reactie op mijn klaarkomen kneep ik zo hard in haar tepels dat ze “hard begon te kreunen” alles doorslikte en zelf voor de tweede keer als een stoomtrein klaar kwam. Ik vroeg of ik haar pijn had gedaan waarop ze antwoordde Mmmm ja maar wel vreselijk lekker ik wist niet dat ik daarop zo kon klaarkomen en draaide zich om en plofte naast me neer.
Na even zo gelegen te hebben begon ze aan mij tepels te knabbelen en onder m’n ballen te kriebelen waardoor mijn lul weer overeind kwam, ze fluisterde nu haast verlegen in mijn oor “wil je me alsjeblieft nu neuken Peet “ alsjeblieft mijn kutje staat in brand en moet geblust worden ? Mijn lul stond inmiddels al weer strak en ik wilde niets liever. Ik ging boven Marijke zitten en begon haar tietjes te masseren en haar plagend in haar tepels te knijpen, ze vond dit erg lekker want ze lag kreunend onder me te kronkelen en begon tegen mijn knie op te rijden met haar lekkende kutje. Ik trok haar tepels uit tot ik dacht dat ze het niet meer aan zou kunnen maar hier werd ze allen maar geiler van en ik dacht “wat en lekker sletje” ik voelde nu dat ze bijna klaar kwam en stond plots op.”Wat doe je nu ?” vroeg ze bijna smekend “je wilde toch geneuk worden” zei ik, ja alsjeblieft nu ! zei Marijke kom op, met je lul in me. Ik besloot haar wat te plagen en zei “Waarom?” laat maar horen waarom je dat wil sletje ! ze liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en smeekte nu bijna “Alsjeblieft Peet neuk me, neuk me in mijn geile kut” nou is dat alles ! plaagde ik haar. Waarop ze riep kom op Peet neuk me, neuk me ik ben zo geil pak m’n geile kut ik wil je hoertje zijn en ik wil dat je me hard neukt, neuk m’n kut kom op ik ben je neuk slet spuit je zaad diep in me. Ik zei ga op je knieŽn zitten teefje met je kont omhoog stop je vingers in je kutje en vraag het me nog eens. Bijna wild van geilheid deed ze wat ik vroeg en schreeuwde nu zichzelf wild vingerend met vier vingers in haar soppende kut, “kom op neuk je hoer, neuk me hard ik wil dat je me neukt. Ik pakte haar bij haar heupen en stootte mijn nu steenharde piemel in een keer diep in haar kutje en begon Marijke hard en diep te neuken, Ohhhhh riep ze je ballen, je ballen slaan zo lekker tegen m’n kut ik ‘Kooooom” Ohhhhhh, ik bleef haar hard doorneuken, ik was al een keer gekomen en kon het dus nu wat langer uithouden en gunde haar geen rust ik liet om de beurt mijn handen op haar heerlijke kont kletsen tot haar billen gloeide en Marijke weer begon te kreunen Neuk me ! neuk me Ohhhh wat “lekker Ohhhh kom, kom spuit je zaad in mijn kut, kom. Ik greep haar stevig bij de heupen en stootte hard tegen haar heerlijk billen tot ik mijn zaad diep in haar kut spoot, ik haalde mijn lul nog wat rustig heen en weer in haar geplaagde kutje terwijl marijke zelf nog wat aan haar gezwollen tepels lag te trekken toen ze weer begon te kreunen dat ze klaarkwam, Ohhhhh lekker ik kom, ik Kooooooom ohhhhh, “wat een heerlijk geil sletje is dit dacht ik”. Ze liet zich op haar buik zakken en ik ging naast haar liggen en bewonderde haar nu heerlijke rode billen, ze fluisterde wat was dit lekker ik wist niet dat een pak voor m’n billen zo lekker kon zijn en dat ik klaar kon komen door aan mijn tepels te trekken en er in te knijpen bekende ze, ik lachte en zei tegen Marijke “misschien is SM voor jou” nee joh zei ze toen nog ! We speelde nog wat met elkaars lichaam en vertelde wat we lekker vonden, toen Marijke aan me vertelde dat ze fantasieŽn had over sex met een vrouw en om vastgebonden te worden en gedwongen te worden sex met iemand te hebben. Hierover dromend vielen we naakt verstrengeld in slaap. De volgende morgen werd ik wakker met een warm gevoel in m’n lul ik opende mijn ogen en zag dat Marijke vol overgave aan het pijpen was “dit was nog eens wakker worden zeg” ze glimlachte naar me toen ik verbaast wakker wordend naar haar keek OOhhhh wat was dit lekker mijn lul stond haast op springen, ik voelde dat ik ging komen en pakte haar hoofd vast en spoot mijn sperma achter in haar keel Mmmm ze bleef me zuigen tot er niets meer uit kwam, kroop toen omhoog en kuste me goede morgen “lekker ? vroeg ze ” en ik knikte bevestigend en kuste haar vol op de mond en proefde mijn eigen sperma vermengd met haar speeksel. Toen ik met mijn hand naar haar kutje ging pakte ze hem vast en zei “nee niet hij is helemaal rauw en mijn tepels doen ook nog wat pijn” ik streelde haar en zei kom we gaan even lekker in bad en douchen, we waste elkaar en na het ontbijt namen we afscheid en gingen ieder onze eigen weg, tot ik vorige week van Marijke een E-mailtje kreeg of we elkaar nog eens konden ontmoeten ik mailde terug dat ik het leuk zou vinden om haar nog eens te zien en vroeg wat haar ze in gedachten had ?
Ze schreef dat ze na onze ontmoeting alleen nog maar kon denken aan hoe ze lekker klaargekomen was na het pak op haar billen en door het pijnigen van haar tepels, ook zei ze dat het niet de bedoeling geweest was om nog eens contact met me op te nemen, maar ze wilde nog wat verder gaan meer de richting van SM en omdat ze me vertrouwde en ik haar verder niet lastig gevallen had na onze nacht vroeg ze of ik dat met haar wilde proberen. Nu had ze me toen ook haar fantasie verteld over vastgebonden en gedwongen worden en dat het haar spannend leek om machteloos te moeten ondergaan om gebruikt te worden als lustobject. Ik kreeg spontaan een stijve lul bij de gedachte en bedacht hoe ik dit aan zou gaan pakken, nu had ze me ook verteld dat ze fantaseerde over sex met een vrouw. Hans een vriend van me had sinds een jaartje verkering met een Engels grietje van een jaar of 19 Claire hete ze, die hij opgeduikeld had tijdens een vakantie in Spanje. Hij had me al eens foto’s laten zien van haar met een vrouw, met dildo’s en op een paar foto’s hoe ze door andere mannen geneukt werd enz. Hans vertelde me dat ze elkaar vrij lieten in met wie en hoe ze het deden en dat zij het met andere mannen voor hem deed om hem op te geilen omdat ze wist dat Hans het lekker vond om haar door anderen geneukt te zien worden. Ik belde hem op met een smoesje of hij vanavond een biertje met me wilde gaan drinken, zo gezegd zo gedaan, s’avonds in de kroeg kwam het gesprek op sex “omdat ik daarop aanstuurde” en vroeg hem hoe hij tegenover mijn plan stond om Claire te betrekken in het verhaal met Marijke en dat hij toe mocht kijken hoe ze met Marijke bezig zou zijn en eventueel geneukt zou worden door mij ! Hans vond het een geweldig plan en zei dat hij het met Claire zou regelen, ik stuurde Marijke een mailtje dat ik een plannetje had voor haar stuurde instructies voor haar kleding mee en dat ik haar op Zaterdag 20 augustus om 12.00 verwachte bij de Metro in Spijkenisse, op de bewuste dag ging ik daar naar toe om Marijke op te halen.
Ik zag haar uit de verte al staan en toeterde naar haar, blij lachend huppelde ze naar mijn auto, ze gooide haar weekend tas op de achterbank en besprong me haast in de auto wild zoenend begroeten we elkaar, ze vroeg me wat het plan was maar ik zei dat haar niets aan ging en vroeg of ze aan had wat ik gevraagd had, “een halve zwarte cup BH waar haar tepels bovenuit moesten steken een zwarte string met open kruis en jarretels met zwarte kousen” en verder een geheel glad geschoren kutje en zei er achteraan laat maar eens zien “hier ?“ vroeg ze me ja zei ik “hier’. Ze keek wat onrustig om zich heen maar liet alles zien wat ik haar gevraagd had en haar kutje inspecteerde ik zelf en liet gelijk een paar vingers door het open kruisje in haar kutje glijden om haar wat op te geilen “wat een kreun aan haar lippen ontlokte” .

Ze vroeg “wat gaan we doen ?” ik stelde voor om mijn huis te gaan om haar spulletjes weg te brengen en dan wilde ik haar de omgeving laten zien en daarna ergens wat gaan drinken en wat eten als zij verder geen plannen had, die had ze niet zei ze en liet het volledig aan mij over. Ik had om een uur of negen bij Hans afgesproken waar Claire ook zou zijn, hij zou wat SM spulletjes regelen en Claire was ook wel in voor een spelletje vertelde hij. Na een leuke middag en lekker gegeten te hebben bij het Pomphuis gingen we bestelden nog wat te drinken en ik vertelde Marijke dat ik iets voor haar georganiseerd had, haar ogen begonnen meteen te glimmen en ze vroeg wat het was. Ik moest om haar lachen want van haar gezicht was meteen de geilheid af te lezen. Ik vroeg wat voor slipje ze aan had, en ze antwoordde, dat weet je toch een string natuurlijk ! waarop ik antwoordde nou die zul je vanavond niet meer nodig hebben geef hem maar vast aan mij. Marijke vroeg “nu” ? waarop ik antwoordde ja waarom niet “jij wilde spanning”! ze keek om zich heen tilde haar lekkere billen op en schoof een prachtig zwart stringetje naar beneden en legde naast mijn biertje, ik pakte het en er was warempel al nat rond het open kruisje, ik rook er even aan voordat ik het in mijn zak stopte,” heerlijk rook het naar haar vochtige kutje. Ik vond dat we maar moesten gaan ik stond op rekende af en we liepen samen naar de auto, ik gaf haar een blinddoek en zei haar die om te doen, ik had gezien dat ze een halve cup BH aan had en vroeg of ze bezwaar had om alles te doen wat ik van haar vroeg ! aarzelend vroeg ze alles, ja zei ik alles, ze twijfelde en ik geilde haar wat op door met mijn handen over haar benen te strelen en dan onder haar rokje haar schaamlippen zachtjes te masseren waardoor haar geilheid het overwon van haar twijfel en ze toestemde. Ok zei ze “ik doe het” Ohhh kreunde ze maar vinger me eerst even klaar voor we gaan, ok zei ik doe eerst je topje uit ik voelde haar twijfel maar toch deed ze het, haar heerlijke tepels staken boven haar balkonnetje uit en ik kon het niet laten om er even op te zuigen terwijl ik mijn vingers over haar knopje liet gaan waardoor ze even later zuchtend klaar kwam.
Ik pakte haar handen en deed haar een paar handboeien om die Hans bij me gebracht had, ik voelde haar verstijven, en zei rustig maar er gebeurd niets engs je heb me zelf verteld dat je wel iets ruigs wilde en dat het je geil leek om gedwongen te worden, “ja” zei ze dat is zo maar ik had het nu niet verwacht. Bij Hans aangekomen liet ik haar uit de auto stappen en haar rokje naast de auto uitdoen ik zag dat er aan de achterkant een natte plek in zat, het sletje was onderweg nog geiler geworden en had gewoon zitten lekken. Ik liet haar even zo staan en stapte toen zelf ook uit “ze kon niet zien dat toch niemand haar kon zien omdat Hans in de polder woonde” ik pakte haar bij de hand boeien en voelde haar trillen van spanning. Hans had ons al zien komen en stond in de deur hij begroette Marijke door haar gelijk bij haar tepels te pakken en er even stevig in te knijpen Mmmm kreunde ze. Hans zoende haar en streelde nog even over haar geschoren kutje en zei hoi ik ben Hans, binnen in de kamer had hij een paar matrassen tegen elkaar gelegd en ik zei tegen Marijke dat ze moest knielen en zo moest blijven wachten tot we terug kwamen, ik liep met Hans de kamer uit en vroeg wat hij van haar vond, Mmmmmm lekker zei hij. Hij pakte een plastic tasje en we gingen terug naar de kamer. Marijke hoorde ons binnen komen en zat wat onrustig te wachten van spanning en opwinding, afwachtend wat er met haar ging gebeuren. Hans kieperde het tasje om waar van alles in zat klemmetjes een paar dildo’s en vibrators een anus plug een klein zweepje met een plat uit einde en een rubberen slip met een dubbele dildo eraan. Ik pakte de klemmetje en deed die op marijke’s tepels ze schrok een beetje toen ze de druk op haar tepels voelde Ik draaide haar op haar rug en legde haar op de matrassen en maakte de handboeien aan een kant los om de tafelpoot en maakte ze weer vast ze lag nu uitgestald met een open kutje voor ons te wachten ton de bel ging. Marijke schrok zich rot en riep ton ze iemand binnen hoorde komen “wat doen jullie” maak me los ! ik ging naast haar zitten streelde haar buik en zei maak je niet ongerust “omdat je me verteld hebt dat je het wel eens met een vrouw zou willen heb ik een verrassing voor je en dat was de bel ! Ze werd nu wat rustiger en omdat ik met haar kutlipjes speelde keerde haar geilheid al snel weer terug, Claire kwam de kamer binnen en een Mmmm kwam over haar lippen ze gaf me een zoen en knielde naast Marijke en liet haar lippen de hare kussen en zei hoi ik ben Claire. Marijke vond het blijkbaar aangenaam want ze begon met haar kont te draaien om te proberen mijn vingers in haar kutje te krijgen haar borsten gingen hijgend op en neer, haar tepels gingen rechtop met de klemmetjes er nog op ! Plotseling pakte Claire haar borsten haalde de klemmetjes van haar tepels en begon haar borsten te zoenen en beet lichtelijk in haar tepels. Een klein gilletje kon ze niet onderdrukken maar verder bleef ze wel liggen. Ze pakte de klemmen en zette die op Marijke’s schaamlippen stond op en liep naar de keuken en kwam terug met wat touw, dit maakte ze vast aan de klemmetje en bond het ander eind aan Marijke’s benen vast zodat haar kutje nu volledig open lag en bond met twee andere stukken haar enkels vast aan twee leunstoelen zodat ze nu overgeleverd gespreid lag voor ons genoegen.Ze ging nu met haar jonge kutje op Marijke’s gezicht zitten en dwong haar om haar kutje te likken en om haar verlangen kracht bij te zetten riep ze “lik me slet lik me” Hans pakte ondertussen haar tepels en draaide ze tot ze niet verder konden Marijke’s gekreun werd gesmoord door Claire’s kutje dat ze stevig op haar mond drukte, ik had ondertussen een grote blauwe dildo uitgezocht die ik Marijke’s soppende kut duwde waardoor ze nog meer begon de draaien met haar geile lijf Claire kwam gillend klaar en rolde van Marijke af die nu wat meer lucht kreeg en zelf ook dicht tegen haar hoogte punt aanzat, plotseling trok ik de dildo uit haar kut en Hans knielde over haar heen en dwong haar hem te pijpen teleurgesteld dat ik haar niet klaar liet komen hapte ze de lul in haar mond en begon Hans te pijpen.Claire knielde tussen haar geopende dijen en beet zachtjes in Marijke’s schaamlippen af en toe met haar tong het opstandige clitje plagend. Plotseling stopte ze met likken net toen weer Marijke op het punt stond klaar te komen hierdoor stopte ze ook met pijpen waarop Hans reageerde door even hard in haar heerlijke tepels te knijpen. Claire ging naar de keuken en kwam terug met wasknijpers, massage olie en een grote handdoek.
Hans kwam ondertussen klaar en spoot zijn sperma over Marijke’s harde tietjes en in haar gezicht waarvan ze de druppels probeerde op te likken. Marijke werd los gemaakt en op haar knieŽn op de handdoek gezet, ze had door haar blinddoek nog steeds niet gezien wie er met haar bezig waren, haar BH werd nu af gedaan en de klemmetjes van haar kutlipjes werden door Claire weer op haar tepels gezet, ze trok de latex slip aan met aan de ene kant de dildo in haar eigen kutje en de andere bestemd om Marijke mee te neuken, ze gaf mij de knijpers waar ik er op ieder schaamlip van Marijke vier zette, toen ging op haar knieŽn achter de lekkere kont van Marijke zitten en plaatste het andere eind tegen haar met knijpers versierde kut aan en stootte in een keer de kunstlul in haar soppende doos en begon te neuken alsof ze de zwarte staaf door haar kut heen wilde persen. Marijke gilde het uit, de knijpers vlogen van haar schaamlippen af zo hard werd ze door Claire geneukt tot ze klaarkwam en door haar knieŽn zakte.

Ik deed nu haar blinddoek af en verwijderde de klemmetjes van haar tepels, een kreun ontsnapte aan haar lippen toen het bloed weer door haar tepels begon te stromen Hans goot wat massageolie over haar tietjes en met z’n tweeŽn masseerden de olie over haar geile lijf, ze haar ogen nog steeds gesloten en lag te genieten van de handen op haar lichaam die overal kwamen. Toen ze haar ogen opende keek ze even onderzoekend naar Hans en Claire, en zei toen doe dat broekje uit dan zal ik jou ook neuken, Claire trok het uit en Marijke trok het aan stopte de zwarte staaf in haar kut en richtte het andere eind naar Claire’s kutje ze zei tegen Hans ga jij liggen dan kan ze met haar kutje over jou lul heen zakken dan neuk ik haar in haar kontje. Hans ging liggen en Marijke maakte de dildo even vochtig in Claire’s kutje voordat ze over Hans zijn lul heen zakte, plaatste de kop tegen haar sterretje en begon toen samen met Hans het meisje zalig te neuken tot ze zuchtend klaar kwam. Ohh zei Marijke dat is lekker om zo’n kutje te neuken met zelf het andere eind in je muts, maar nu wil ik geneukt worden door Jou Peet en daarna door Hans. Ze trok het broekje uit en ging met gespreide benen op haar rug liggen en riep “kom Peet neuk me neuk me”, ik plaatste mijn stijve pik tegen haar al openstaande kutlippen en neukte haar langzaam tot ze bijna klaar kwam en stopte toen even, Marijke begon met haar geile lijf kronkelen en te piepen “tot neuk me, neuk me ik ben zo geil, kom spuit in mijn kut spuit me vol” ik kon me zelf niet meer beheersen en neukte haar en mezelf tot een hoogte punt en spoot mijn warme zaad diep in haar buik en rolde van haar af. Ze riep Hans en zei “Kom neuk me ik wil jou pik ook in me voelen spuiten, kom”. Hans draaide haar en zette Marijke op haar knieŽn propte zijn al weer harde pik in de lekkende kut en begon haar te neuken. Claire had intussen het zweepje gevonden en streelde Marijke’s lekkere kont en liet het plakje regelmatig op haar steeds roder wordende billen dansen. Plotseling begon Hans te kreunen en spoot zijn lading in haar soppende kut, mijn lul was door dit schouwspel weer gegroeid en ik nam zijn plaats weer over en stopte mijn lul weer in haar paradijs. Claire was nu met haar voor Marijke’s gaan zitten en bood haar kutje aan om gelikt te worden ondertussen aan Marijke’s tepels draaiend, het duurde nu langer eer dat ik klaar kwam en de meiden kreunde het beide uit Claire omdat Marijke aan haar kut lag te lebberen en Marijke omdat ze voor de vierde keer een pik in haar kut had, de meiden begonnen te roepen dat ze bijna klaar kwamen Claire was de eerste die kwam en riep tegen Marijke “kom op , kom op laat je neuken slet kom maar lekker klaar sletje dan lik ik strakjes je kutje leeg, Marijke werd hier nog geiler van en beukte met haar geile kont naar achteren om mijn stoten op te vangen ik spoot voor de tweede keer mijn lading zaad in haar rauw geneukte kut toen ze weer klaar kwam.
Ik plofte naast haar neer en zij rolde op haar rug Claire dook tussen haar benen en begon haar kutje leeg te likken ze deed dit blijkbaar zo lekker dat Marijke haar hoofd vastpakte en haar mond stevig op haar kut drukte plots gaf ze een gil een kwam weer klaar als een stoomtrein. Claire haar gezicht was helemaal nat van het geil, Marijke moest hier om lachen en pakte haar beet en likte haar eigen sappen van het geile bekkie af. We dronken en kletsten nog wat en gingen toen plakkerig van het geil naar mijn huis waar na samen gedouched te hebben zo op bed plofte. De volgende morgen werd ik als eerste wakker en keek naar het geile lijf van Marijke en dacht “wat een lekker ding waar heb ik dit aan verdiend” en streelde haar prachtige billen en haar heerlijke harde tietjes, Ze deed haar ogen open en zei Mmmm lekker en voelde aan haar billen Mmm die zijn gevoelig van gisteren Maar het was wel lekker voegde ze er aan toe !
Schud van links naar rechts, lekker met je billen trillen.
pi_71671634
of je even de tijd neemt om dit te lezen verhaal is best erg lekker. maar wel erg lang.

Iets meer rust door gebruik van alinea's zou het lezen tegemoet komen.

Maar voor het verhaal an zich een dikke 8
your imagination rules your horizon
pi_71673495
quote:
Op donderdag 6 augustus 2009 23:03 schreef Oran-Gina het volgende:
-verhaal-
Zou je alsjealsjeblieft de volgende keer punten, komma's en hoofdletters willen gebruiken?
Dit is nauwelijks te lezen...
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_71673708
haha wat een verhalen allemaal. :-)
pi_71675146
quote:
Op woensdag 5 augustus 2009 15:09 schreef Schrijfkloon het volgende:

[..]

Moet nog even bedenken hoe ik dat ga vormgeven
Lastig geval eej
  vrijdag 7 augustus 2009 @ 13:00:23 #248
265313 MissPurple
kletst maar raak!
pi_71679335
quote:
Op vrijdag 7 augustus 2009 03:17 schreef Peeweeutrecht het volgende:
of je even de tijd neemt om dit te lezen verhaal is best erg lekker. maar wel erg lang.

Iets meer rust door gebruik van alinea's zou het lezen tegemoet komen.

Maar voor het verhaal an zich een dikke 8
en de mijne?
Een beetje slap gezever is nooit weg
En als het weg is, begin je gewoon opnieuw
pi_71679463
quote:
Op vrijdag 7 augustus 2009 13:00 schreef MissPurple het volgende:

[..]

en de mijne?
pi_71681287
quote:
Op vrijdag 7 augustus 2009 13:00 schreef MissPurple het volgende:

[..]

en de mijne?
ik vind het een negen! ben benieuwd wie er acher deze schrijfkloon zit...
Ik gek op knuffelen? Nee............. lijkt maar zo!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')